homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 28 de ani-68

#1274 2009-01-13 14:15:04

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Virgin la 28 de ani

yoo_bogdan89 te rog nu mai scrie cu majuscule

citystar nu are probleme de aspect fizic. ne-a pus poza pe forum si e chiar simpatic.
ideea cu cluburile in care se dau astfel de bratari e chiar f buna wink acum trebuie sa-l convingem sa mearga tongue

#1275 2009-01-13 18:57:18

imperia
New member
Inregistrat: 2009-01-10

nuti fa griji ca nimeni nu moare virgin.viata nr f*** pe toti din pacate.

#1276 2009-01-13 19:34:04

yoo_bogdan89
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-04

camysh a scris:

yoo_bogdan89 te rog nu mai scrie cu majuscule

citystar nu are probleme de aspect fizic. ne-a pus poza pe forum si e chiar simpatic.
ideea cu cluburile in care se dau astfel de bratari e chiar f buna wink acum trebuie sa-l convingem sa mearga tongue

scuzama nu stiam de chestia cu majuscule.........nu trb sa-l convingem noi ca nu o sa il oblig eu sau cine stie trb sa si vrea el lucru asta

#1277 2009-01-14 22:10:47

chiorete
New member
Inregistrat: 2009-01-14

Am citit in mare cam tot ce scrie aici si vreau sa fac unele adaugari.

- fete sunt destule si multe dintre ele cauta pe cineva dupa ce s-au despartit de un prieten care le-a inselat. Posibil ca in parc sa nu poti vorbi cu o tip, chiar daca ea este in cautarea unui tip care s-o inteleaga, insa sunt si alte modalitati. Eu am mers intr-o discoteca (in Bucuresti), timid fiind si m-a luat o tipa la intrebari. Deci se poate.
   - fetele cauta un tip in care sa poate avea incredere si in primul rand sa le fie prieten. Sa-i poate spune orice si sa poate avea incredere in el. Ai vazut cate fete se confeseaza anonim pe net in lipsa unui amic (poate viitor prieten stabil)? Si asta e o statistica.
   - si eu sunt virgin la o varsta inaintata (aproape 27) dar nu ma vait. Am ales sa-mi fac o cariera, am o amica (sa-i zicem asa) si stiu ca intr-o zi, daca vreau, am s-o gasesc si pe cea cu care am sa fac dragoste. Niciodata nu e prea tarziu, virginitatea nu este o boala si nu esti ratat daca nu ai dat-o in gaurica.
   - am consultat un psiholog si mi-a recomandat sa scriu in cazul in care vreau sa elimin emotiile negative si potentialele surse de despresie. Mi-am facut un blog si scriu acolo ce se intampla in viata mea. Probabil am sa rad cand oi fi mai mare de seama chestiilor scrise acolo, cand o voi intalni. Eu cel putin vreau sa o fac doar cu cea de care ma voi indragosti si voi considera ca este corect. As putea sa o fac cu amica despre care spuneam insa nu mi se pare corect. Ea-mi respecta decizia.
   - daca tu te faci ratat, nu inseamna neaparat ca esti. Nu esti ratat! Ratat este doar un concept sau o modalitate prin care incerci sa te ascunzi de adevar si refuzi sa lupti. A refuza sa lupti inseamna ca nu iti faci prietena, de ce refuzi sa lupti?

#1278 2009-01-14 22:33:05

yoo_bogdan89
Full member

chiorete a scris:

Am citit in mare cam tot ce scrie aici si vreau sa fac unele adaugari.

- fete sunt destule si multe dintre ele cauta pe cineva dupa ce s-au despartit de un prieten care le-a inselat. Posibil ca in parc sa nu poti vorbi cu o tip, chiar daca ea este in cautarea unui tip care s-o inteleaga, insa sunt si alte modalitati. Eu am mers intr-o discoteca (in Bucuresti), timid fiind si m-a luat o tipa la intrebari. Deci se poate.
   - fetele cauta un tip in care sa poate avea incredere si in primul rand sa le fie prieten. Sa-i poate spune orice si sa poate avea incredere in el. Ai vazut cate fete se confeseaza anonim pe net in lipsa unui amic (poate viitor prieten stabil)? Si asta e o statistica.
   - si eu sunt virgin la o varsta inaintata (aproape 27) dar nu ma vait. Am ales sa-mi fac o cariera, am o amica (sa-i zicem asa) si stiu ca intr-o zi, daca vreau, am s-o gasesc si pe cea cu care am sa fac dragoste. Niciodata nu e prea tarziu, virginitatea nu este o boala si nu esti ratat daca nu ai dat-o in gaurica.
   - am consultat un psiholog si mi-a recomandat sa scriu in cazul in care vreau sa elimin emotiile negative si potentialele surse de despresie. Mi-am facut un blog si scriu acolo ce se intampla in viata mea. Probabil am sa rad cand oi fi mai mare de seama chestiilor scrise acolo, cand o voi intalni. Eu cel putin vreau sa o fac doar cu cea de care ma voi indragosti si voi considera ca este corect. As putea sa o fac cu amica despre care spuneam insa nu mi se pare corect. Ea-mi respecta decizia.
   - daca tu te faci ratat, nu inseamna neaparat ca esti. Nu esti ratat! Ratat este doar un concept sau o modalitate prin care incerci sa te ascunzi de adevar si refuzi sa lupti. A refuza sa lupti inseamna ca nu iti faci prietena, de ce refuzi sa lupti?

deci wow...sau wtf......stai sa inteleg tu esti virgin si iti doresti sa ramai asa.......sau te pastrezi pentru "printesa"...........nu crezi ca la 27 de ani ar trebui sa ai niste cunostinte in materie de viata sexuala pe "citystar" le`am inteles....jur ca pe tine nu te inteleg bine nu ca m`ar obliga cineva..........dar daca tu stai sa o astepti pe cea perfecta sau te pastrezi pt ea sau nus iao cum vrei...................

Ultima oara a fost editat de yoo_bogdan89 (2009-01-15 13:00:16)

Publicitate

loading...

#1279 2009-01-15 11:53:00

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

chiorete, admir atitudinea ta pozitiva legata de acest subiect.
daca si citystar ar gandi ca si tine... nu s-ar mai posta la topicul asta tongue
faza e ca citystar e un tip din cale-afara de negativist, pesimist, etc...
si oricat incercam noi sa-i explicam, el crede doar in studii aiurea citite de pe cine stie unde..

yoo_bogdan89 ce-i cu ultima propozitie????? sterge-o ca altfel iti dau warn! pe forum nu se fac etichetari.

#1280 2009-01-15 18:19:52

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

offtopic chiorete ... f tare blogu tau smile
              ar fi bine sa te si ajute cu adevarat big_smile

Ultima oara a fost editat de delyutza* (2009-01-15 18:22:08)

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#1281 2009-01-15 23:30:17

Stef
Full member
Inregistrat: 2008-09-12

Nu mi-a zis nici o persoana de geb masculin ca sunt disperat ca asa vreau eu.

Ete na. Ti-am spus destui si pe AS dar asculti numai ce vrei tu. Esti disperat pentru ca tu alegi sa fi. Asta e adevarul.

Tu asculti de toti zeii de pe AS cu BARBATU ALFA care apuca femeia de par si o taraie pe jos in pestera.
AS-ul ar fi trebuit sa te ajute dar vad ca ti-a bagat si tampenii in cap. Lasa teoria barbatului alfa ca nu valoreaza doi bani Nu mai traim in epoca aia de 10000 de ani. Trezirea. Una e sa fii barbat, alta e sa fii imbecil.

Ma mir sincer ca ti se da atata atentie. Nu imi dau seama ce te-ar trezi pe tine la realitate. Mi-am facut cruce cand am vazut unele lucruri pe care le-ai scris cu blesteme si alte dracii. Pacat ca un comportament radical nu are nici un efect asupra ta. S-au gandit si altii ca daca o sa iti dea o palma verbala poate te trezesti la realitate. Pacat de fetele astea care isi petrec timpul incercand sa te ajute cand pe tine te doare in cot si nici acolo de efortul sutelor ( si nu exagerez cand spun sute ) de oameni care au incercat sa te ajute pe toate site-urile pe care ai postat problema ta. Iti bati joc de tine in primul rand si in al doilea rand de oamenii care - se pare ca isi pierd vremea - postand sa iti dea sfaturi si sa isi ofere opinia in speranta ca te vor ajuta.

#1282 2009-01-15 23:52:41

yoo_bogdan89
Full member

Hugsy a scris:

Nu mi-a zis nici o persoana de geb masculin ca sunt disperat ca asa vreau eu.

Ete na. Ti-am spus destui si pe AS dar asculti numai ce vrei tu. Esti disperat pentru ca tu alegi sa fi. Asta e adevarul.

Tu asculti de toti zeii de pe AS cu BARBATU ALFA care apuca femeia de par si o taraie pe jos in pestera.
AS-ul ar fi trebuit sa te ajute dar vad ca ti-a bagat si tampenii in cap. Lasa teoria barbatului alfa ca nu valoreaza doi bani Nu mai traim in epoca aia de 10000 de ani. Trezirea. Una e sa fii barbat, alta e sa fii imbecil.

Ma mir sincer ca ti se da atata atentie. Nu imi dau seama ce te-ar trezi pe tine la realitate. Mi-am facut cruce cand am vazut unele lucruri pe care le-ai scris cu blesteme si alte dracii. Pacat ca un comportament radical nu are nici un efect asupra ta. S-au gandit si altii ca daca o sa iti dea o palma verbala poate te trezesti la realitate. Pacat de fetele astea care isi petrec timpul incercand sa te ajute cand pe tine te doare in cot si nici acolo de efortul sutelor ( si nu exagerez cand spun sute ) de oameni care au incercat sa te ajute pe toate site-urile pe care ai postat problema ta. Iti bati joc de tine in primul rand si in al doilea rand de oamenii care - se pare ca isi pierd vremea - postand sa iti dea sfaturi si sa isi ofere opinia in speranta ca te vor ajuta.

despre cine e vb..

#1283 2009-01-15 23:58:14

Stef
Full member
Inregistrat: 2008-09-12

Poftim bogdan?

Aaah.. am uitat sa spun pe cine am citat.. citystar evident smile

Ultima oara a fost editat de Hugsy (2009-01-15 23:59:05)

#1284 2009-01-18 01:54:30

citystar
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-02-29

delyutza* a scris:

tu te legi de copilaria ta .... sa stii k multi copii au avut copilarii grele nu numai tu si azi sunt destul de realizati ...

ti-au zis ei tie ca sunt in culmea fericirii ? Cred ca mai mult ei incearca sa acopere copilaria nefericita.
asa pot sa zic si eu ca cuplurile formate din baiat alfadominant care si-a pierdut virginitatea de la 15 ani si fata normala sunt in culmea fericirii non-stop, si vorbim aici de peste 90 % din cupluri.

Sacalu a scris:

viata merge inainte smile ji nu kred k e o rusine k esti virgin smile uitate in juru tau:P sigur e o pers kre te doreste wink

ba e o rusine ca toti adolescentii alfa dominanti de pe forum ArtaSeductiei (de exemplu) rad de mine (pot veni cu dovezi daca nu ma credeti)
Si am mai citit si alte articole in care adolescentii radeau de adulti virgini la peste 25 de ani.
Cand eram in liceu, unii colegi radeau de mine ca nu am nici o prietena, ca nu stiu sa bag "batul in gaura". Iar cei care nu radeau pe fata, radeau pe la dos.

lucia05 a scris:

singurul lucru care iti place este sa contrazici lumea. nu stai o secunda sa te gandesti ca poate au si ceilalti dreptate

eu de obicei raspund obiectiv la mesaje. Ceilalti imi zic aceleasi lucruri in mod subiectiv si fara sa citeasca ce scriu eu.

poate ar trebui sa intelegi ca nimic din trecut nu mai poti retrai si ca, oricum, nu are decat importanta pe care i-o dai tu

tu de ce te-ai nascut copila ? de ce nu te-ai nascut dintr-o data la varsta de 25 de ani ? De ce s-a "inventat copilaria" so adolescenta ? Vreau raspuns obiectiv.

Tei a scris:

lupti cu inversunare sa indepartezi orice urma de speranta ar putea sa-ti sadeasca in suflet mesajele noastre.

ce speranta ? in lumea reala nu se traieste cu sperante. Am tot sperat pana al 25 de ani. Nu ajuta la nimic sa sper.

Nu-ti doresc o trezire la realitate, nu-ti doresc sa experimentezi ce inseamna o problema adevarata si nu-ti mai amintesc ca sunt oameni ce-ar da orice sa aibe viata ta, adica sa aibe o viata si speranta ca pot indrepta ceva.

intreaba un medic sa-ti zica la ce boli duce stresul si depresia de lunga durata.

Eu am fost singura o buna perioada de timp si nici macar nu m-a preocupa singuratatea asta, aveam la dispozitia mea la orice ora si o groaza de prieteni buni sau cei mai buni,

vorbesti de o perioada foarte limitata de timp, si daca zici ca ai o groaza de preteni, nu ai de ce sa te plangi.  La mine perioada de timp cat sunt afectat de singuratate este "infinit" de lunga. vorbim de zeci de ani. Peste puterea unui om.
Eu practic nu am nici un prieten, in afara de colegii de servici cu care ne vedem numai la servici, si o data pe an intr-un club/terasa

Loveable a scris:

pai de ce nu iti intra in cap din discutiile noastre ca ne plac baietii finuti, calzi, iubitori, nu ne intereseaza alfa beta gama si delta tai..?!

fiindca nu ma iubeste nici o fata. logic.

kdeea a scris:

Pur si simplu ... incearca sa devii. Dude ... incearca, te rog !!

ce anume  sa devin? nu am inteles nimic.

camysh a scris:

tatisticile (ca tot vorbesti tu doar din statistici) arata ca pe Pamant exista mai multe femei decat barbati. am ingrosat cele 2 cuvinte pt ca la 29 de ani cati ai acum tu ai nevoie de o femeie, nu de o fata, ca doar nu vrei sa intri la puscarie pt corupere de minore si relatii sexuale cu o minora.

conform Dictionarului explicativ al limbii romane, fetele sunt fiinte umane de sex feminin necasatorite, iar femeile sunt fiinte umane de sex feminin casatorite. Nu are nic o legatura varsta;
iar legat de statistici, chiar daca sunt mai multe fete/femei, ele prefera sa imparta mai multe un baiat alfa-dominant decat sa stea cu un virgin cu copilarie nefericita.

camysh a scris:

daca nu le-ai avut asta este, pacat. dar tu trebuie sa privesti in viitor, nu in trecut. important e ceea ce faci de acum inainte, nu ce ai facut sau nu pana la un punct.

ce inseamna "pacat" in fraza de mai sus ? (eu inteleg moarte direct)

citystar, nu te mai pierde atat in amanunte.

pai amanuntele conteaza  enorm nu-mi place sa ascund nimic.

si acum am o relatie extraordinara cu un barbat care nu e alfa dominant

daca a injurat cel putin odata in viata cu voce tare si a vorbit cel putin odata cu cuvinte obscene in fata altei persoane, si daca riposteaza dur daca se leaga cineva pe strada de el, si daca nu a fost virgin din adolescenta, si mai ales daca te-a agatat el si nu tu,  atunci tinde sa fie alfa dominant sau chiar este.

dragul meu, eu am crescut la tara pana la 6 ani, si apoi mi-am petrecut acolo fiecare vacanta de vara, timp in care o ajutam pe bunica in gradina, hraneam animale, il ajutam pe bunicul meu pe camp, la stransul fanului etc...

existenta ta nu depindea de viata la tara. Iar pana la 6 ani nu cred ca poti tu sa rastorni lumea, nu poti face toata treaba  pe care se poate face la tara la varsta adulta sau semi-adulta. Acum depinde si de ce bunici ai avut. Una e sa mergi in vizita la bunici, si alta e sa depinzi doar de  viata la tara.
In randul "lumii bune"  exista notiunea  de bunici la tara. La mine nu a existat notiunea de bunici la tara.

faza e ca tu te uiti doar dupa pitzipoancele cu fitze de bamboo, cu buze siliconate si cu extensii de par.... asa imi dai mie impresia. dragul meu, alea nu sunt fete normale. crede-ma pe cuvant.

eu nu suport fetele cu cercei in bot, sarme in nas si limba, silicoane si alte tehnologii implementate in ele. (nici macar cerceii in urechi sau lanturi la gat, ca nu suntem animale). Si nici par vopsit. fara chestii metalice.
Acum nici macar ceas la mana nu suport.

te asigur ca majoritatea fetelor/femeilor cauta un barbat tandru care sa le iubeasca pt ceea ce sunt, nu pentru cum arata, sa se simta protejate de acestia, dar nu prin injuraturile care le ies pe gura si prin muschii pe care ii au pe ici pe colo, ci protejate prin comportamentul barbatului respectiv vizavi de ele: tandrete, iubire, vorbe frumoase, atentie etc...
sunt curioasa daca ma contrazice vreo fata in legatura cu acest aspect...

poate sunt, dar nu m-a gasit nici una.

camysh a scris:

a OneOnly, dar el e atat de inchis in el incat daca il saluta o fata, fuge.... la el aici e problema. e timid din cale-afara..

nu fug, raspund la salut.  Dar nu m-a salutat nici o fata.
poate fugeam intre 14 si 20 ani.

yoo_bogdan89 a scris:

lool frate dramatizezi grav rau.....cill tata cill.......sa o lom cu inceputu ai 28 de anii si zici ca esti virgin si nu ai avut o prietena iubita cum vrei sa ii zici........Cunopsc pe cineva in aceiasi situatie ca tine numai c aare 27 de ani si e fata ma rog la fete e ceva mai special........SA TRECEM LA TINE ......

pune-te in situatia mea, si in situatia in care, la profilul tau de pe netlog nu ti-ar zice nici o fata ca esti "scumpik",  "mumos" etc.
In profilul meu de pe hi5 nu mi-a zis nici-o fata ca sunt "scumpik" sau  "mumos". De fapt nu mi-a zis nici o fata nicaieri.  pai normal ca la tine viata e frumoasa. In conditiile in care ai sarutat de minim 100 de ori pana acum, si ai doar 18 ani.
Eu nu am nici un motiv sa mai continui viata.

(unele fete de pe forumuri mi-au zis ca "nu arat rau", dar asta nu inseamna ca sunt atragator ptr fete. si nu mai pun ca mi-au zis asa ca sa ma incurajeze. Expresia "nu arati rau" se zice numai ratatilor ca sa fie incurajati)

camysh a scris:

deea cu cluburile in care se dau astfel de bratari e chiar f buna wink acum trebuie sa-l convingem sa mearga

imi pun si 10 bratare albastre dar de unul singur, ce sa fac in club ?  ca nu am tupeu sa ma leg de o fata

chiorete a scris:

fete sunt destule si multe dintre ele cauta pe cineva dupa ce s-au despartit de un prieten care le-a inselat. Posibil ca in parc sa nu poti vorbi cu o tip, chiar daca ea este in cautarea unui tip care s-o inteleaga, insa sunt si alte modalitati. Eu am mers intr-o discoteca (in Bucuresti), timid fiind si m-a luat o tipa la intrebari. Deci se poate.

pai vezi,  dupa ce alfa dominantii au avut prioritate si si-au trait maximul vietii cu ea, acum o inseala, o paraseste ,si noi, virginii ratati trebuie sa acceptam ce refuza masculii alfa superiori care au inceput viata sexuala din adolescenta. 
Asa cum ziceam, viata sociala pe Terra e mai groaznica decat in  jungla africana.

chiorete a scris:

- am consultat un psiholog si mi-a recomandat sa scriu in cazul in care vreau sa elimin emotiile negative si potentialele surse de despresie.

deci cu asta psihologul ti-a rezolvat problema, acum esti fericit, ai zeci de fete disperate dupa tine, nu mai esti virgin, esti PickUp Artist. Daca mergi 20 de ani la acel psiholog, iti va zice mereu aceleasi lucruri.

Hugsy a scris:

AS-ul ar fi trebuit sa te ajute dar vad ca ti-a bagat si tampenii in cap. Lasa teoria barbatului alfa ca nu valoreaza doi bani

pai voi expertii in seductie ati inventa teoriile cu PUA, msculi Alfa, AFC si inca 10000 de termeni si prescurtari.
Tot pe AS am citit un articol, pus pe prima pagina,  ca nu trebuie sa respectam femeia, nu trebuie sa-i deschid usa cand intram intr-un restaurant, nu trebuie sa-i pup mana, si multe altele cu care logic nu eram de acord, dar obligatoriu trebuia sa iau de bun ce scrie acolo.
Iti pot da copy/paste daca nu ma crezi, sper ca mai gasesc articolul, era postat acum un an.
Acum zici ca teoria barbatului alfa nu valoreaza 2 bani, Deci teoriile de pe ArtaSeductiei nu valoreaza 2 bani, cum vrei tu sa ma schimbe in bine un site care nu valoreaza 2 bani ?
AS , forumurile de seductie sunt singurele din RO in care se permite atacul la persoana si injuraturile pe fata.  De fapt asta inseamna o comunitate de alfa.

Nu imi dau seama ce te-ar trezi pe tine la realitate. Mi-am facut cruce cand am vazut unele lucruri pe care le-ai scris cu blesteme si alte dracii.

Nu ai cum sa-ti dai seama ca nu stii nimic despre farmece si vraji, Nu te-ai confruntat niciodata cu asa ceva si nici nu-ti doresc. Nu ai voie sa crezi daca nu ai vazut cat rau poate sa faca o vrajitoare. Nici eu nu am crezut pana nu am vazut, in iunie 2004 si mai apoi in 2006. Atunci am inteles multe din trecutul meu, toate se leaga.
Am citit niste articole pe un site respectabil, unde scriau diverse femei   pe un forum (nu era site despre sex si nici despre religie) care s-au confruntat cu farmece. M-am speriat  de ce scriau acolo. Dupa tine toata lumea care crede ca exista farmece este proasta.
Fratele meu e singur la 40 de ani, si candva, relativ recent, in decurs de o luna, a cunoscut cca 3 fete, toate singure, de varsta apropiata de a lui,  si toate 3 l-au "refuzat", dar nici macar nu l-au refuzat clar, pur si simplu nu i-au dat nici un raspuns.  A avut mai multe intalniri cu ele, si pur si simplu au incremenit, nu au zis nimic. Nici da nici nu.  Is prea evidente farmecele aici.

pai eu ce sa mai zic, ca nu am tupeu deloc.

si uite o dovada ca fetele de aici cred in fenomene paranormale:

lucia05 a scris:

hai sa iti explic eu de ce au disparut progresele facute atat la psiholog cat si la logoped: ai vrut tu sa dispara!

adica, eu prin puteri miraculoase paranormale am facut sa dispara toate progresele !!!!
si mai zicea cineva ca degaj energie negativa. !!!!! Adica sunt un motor care emite radiatii reziduale ngative !!!!!

#1285 2009-01-18 02:10:46

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

in loc sa stai sa scrii kilometri pe forum in care sa mai si contrazici pe toata lumea care incearca sa te ajute,pt ca ai cerut ajutorul pe acest forum mai bine iesi si tu in lume si gaseaste-ti o fata ca nu o sa iti vina nici una sa iti bata la usa wink

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#1286 2009-01-18 04:06:25

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

daca a injurat cel putin odata in viata cu voce tare si a vorbit cel putin odata cu cuvinte obscene in fata altei persoane, si daca riposteaza dur daca se leaga cineva pe strada de el, si daca nu a fost virgin din adolescenta, si mai ales daca te-a agatat el si nu tu,  atunci tinde sa fie alfa dominant sau chiar este.
asta inseamna ca si eu pot fi alfa dominanta? lol
sincer, cred ca ai o problema.. si nu aia de a fi virgin, ci una pe care nu o pot defini.. dar chiar contrazici pe toata lumea..
uite, ma bucur ca raspunzi la toate posturile. atunci raspunde-mi te rog..
1.ai o obsesie (sincer si serios) pt chestia asta cu alfa-dominantii?
2.ce urmaresti prin tot topicul asta? ca sa cauti solutii sa "scapi de virginitate" sigur nu. vrei sa ne convingi pe noi de ceva? sau ce?
e deja.. nu mai am cuvinte pt ce faci tu aici...

aaa...si zici ca nu te iubeste nici una? unde crezi ca se "naste" iubirea? pe un forum? pt asta tre sa iesi, sa cunosti fete, sa le dai ocazia lor sa te cunoasca, sa te placa, ca mai apoi sa ajunga sa te iubeasca.. nu ti se pare logic?

si da, sunt si eu de acord ca emani energie negativa..si nu "tu prin puteri miraculoase".. ci prin legea Universului, in care daca emani energie negativa, ti se intoarce inapoi...(ia vizioneaza filmul "The Secret" daca ai timp)

farmece si vraji? or fi existand, dar cu siguranta le poti distruge daca vrei asta si daca nu accepti ca ele iti controleaza viata..

vorbesti de articolul ala de la as si de ce mai scrie pe acolo.. pai nu respecta femeia, sa nu o respecte nici cei care au scris articolul..numa asa vor exista si virgini la 50 de ani, nu`i problema..

Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-01-18 04:14:52)

hjarta

#1287 2009-01-18 10:50:32

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Sa devii alt om. Sa te transformi intr-o persoana care nu are obsesii. Daca vrei ... lasa-mi ID-ul tau ... si continuam acolo. Mi-ar fi mai usor sa vad reactii de moment smile Serios vorbesc smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#1288 2009-01-18 10:53:05

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

city v-a raspuns cam la toti doar mie nu. Oare de ce City???????? Nu ai citit ce ti-am scris sau nu ai un raspuns la ceea ce ti-am scris? ( mesajul 1241)

Ultima oara a fost editat de baciu (2009-01-18 11:08:13)

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#1289 2009-01-18 11:36:59

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Andra123 a scris:

in loc sa stai sa scrii kilometri pe forum in care sa mai si contrazici pe toata lumea care incearca sa te ajute,pt ca ai cerut ajutorul pe acest forum mai bine iesi si tu in lume si gaseaste-ti o fata ca nu o sa iti vina nici una sa iti bata la usa wink

subscriu

They can because they think they can.

#1290 2009-01-18 12:25:15

delia2008
New member
Inregistrat: 2008-11-06

esti fantastic.....de ce nu vrei sa intelegi ca nimanui nu ii pasa de alfadominantii tai......coboara cu picioarele pe pamant...daca vrei sa nu mai fii virgin gasesti oricand o pitipoanca ....  ia un ziar ceva ca tre sa gasesti vreun anunt....sau ....gasesti tu o solutie.... cu bani iti poti cumpara dezvirginarea.dar daca vrei sa fii iubit renunta la atitudinea asta a ta cu care innebunesti lumea. la ce alfadominanti ai in cap cred si eu ca lumea face misto de tine.

#1291 2009-01-18 13:26:48

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

eu cred ca tu cauti doar siguranta... daca as fi in locul tau, mi-as scoate toate prostiile astea din cap si as iesi in oras. Eu cred ca tu ai o placere sadica sa iti complici viata singur si sa ne-o complici si noua, gasind mereu argumente... du-te mai si culca-te cu una si gata.. ce-i atata panarama...... am 17 ani dar poate cand oi termina eu facultatea pe la 25 de ani inca o sa mai citesc pe forum un topic numit "virgin la 36 ani" ... sincer... du-te si traieste-ti viata...

cuc.

#1292 2009-01-18 13:53:38

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

pe mine m-ai plictisit!!! dar rau de tot! fii fericit in virginitatea ta, oricum nu vrei sa scapi de ea, oricum iti e frica sa o faci! nu stiu de ce ai cerut ajutor atunci cand nu vrei sa fi ajutat....si nu imi raspunde ca nu ma mai intereseaza. atata lume iti spune niste lucruri adevarate, reale , din viata de zi cu zi, aia pe care nu tu vrei sa o traiesti si tu nu faci altceva decat sa contrazici pe toata lumea.
daca nu stim nici unul de aici cum merg lucrurile, de ce ne mai intrebi. stii ceva? tu poti fi ca noi, noi nu mai putem fi ca tine, adica virgini si complexati!
asa ca, din partea mea, nu ai decat sa traiesti in continuare jinduind la alfa dominanti, printre statistici si ce alte forumuri vrei tu, in eprubete si softuri si pe unde te mai simti bine!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.