|
Nu esti logat.
Virgin la 28 de ani-68#1274 2009-01-13 14:15:04
Re: Virgin la 28 de aniyoo_bogdan89 te rog nu mai scrie cu majuscule Offline #1275 2009-01-13 18:57:18
Re: Virgin la 28 de aninuti fa griji ca nimeni nu moare virgin.viata nr f*** pe toti din pacate. Offline #1276 2009-01-13 19:34:04
Re: Virgin la 28 de ani
scuzama nu stiam de chestia cu majuscule.........nu trb sa-l convingem noi ca nu o sa il oblig eu sau cine stie trb sa si vrea el lucru asta Offline #1277 2009-01-14 22:10:47
Re: Virgin la 28 de aniAm citit in mare cam tot ce scrie aici si vreau sa fac unele adaugari. Offline #1278 2009-01-14 22:33:05
deci wow...sau wtf......stai sa inteleg tu esti virgin si iti doresti sa ramai asa.......sau te pastrezi pentru "printesa"...........nu crezi ca la 27 de ani ar trebui sa ai niste cunostinte in materie de viata sexuala pe "citystar" le`am inteles....jur ca pe tine nu te inteleg bine nu ca m`ar obliga cineva..........dar daca tu stai sa o astepti pe cea perfecta sau te pastrezi pt ea sau nus iao cum vrei................... Ultima oara a fost editat de yoo_bogdan89 (2009-01-15 13:00:16) Offline Publicitateloading...
#1279 2009-01-15 11:53:00
Re: Virgin la 28 de anichiorete, admir atitudinea ta pozitiva legata de acest subiect. Offline #1280 2009-01-15 18:19:52
Re: Virgin la 28 de ani chiorete ... f tare blogu tau Ultima oara a fost editat de delyutza* (2009-01-15 18:22:08) Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #1281 2009-01-15 23:30:17
Ete na. Ti-am spus destui si pe AS dar asculti numai ce vrei tu. Esti disperat pentru ca tu alegi sa fi. Asta e adevarul. Offline #1282 2009-01-15 23:52:41
despre cine e vb.. Offline #1283 2009-01-15 23:58:14
Re: Virgin la 28 de aniPoftim bogdan? Ultima oara a fost editat de Hugsy (2009-01-15 23:59:05) Offline #1284 2009-01-18 01:54:30
ti-au zis ei tie ca sunt in culmea fericirii ? Cred ca mai mult ei incearca sa acopere copilaria nefericita.
ba e o rusine ca toti adolescentii alfa dominanti de pe forum ArtaSeductiei (de exemplu) rad de mine (pot veni cu dovezi daca nu ma credeti)
eu de obicei raspund obiectiv la mesaje. Ceilalti imi zic aceleasi lucruri in mod subiectiv si fara sa citeasca ce scriu eu.
tu de ce te-ai nascut copila ? de ce nu te-ai nascut dintr-o data la varsta de 25 de ani ? De ce s-a "inventat copilaria" so adolescenta ? Vreau raspuns obiectiv.
ce speranta ? in lumea reala nu se traieste cu sperante. Am tot sperat pana al 25 de ani. Nu ajuta la nimic sa sper.
intreaba un medic sa-ti zica la ce boli duce stresul si depresia de lunga durata.
vorbesti de o perioada foarte limitata de timp, si daca zici ca ai o groaza de preteni, nu ai de ce sa te plangi. La mine perioada de timp cat sunt afectat de singuratate este "infinit" de lunga. vorbim de zeci de ani. Peste puterea unui om.
fiindca nu ma iubeste nici o fata. logic.
ce anume sa devin? nu am inteles nimic.
conform Dictionarului explicativ al limbii romane, fetele sunt fiinte umane de sex feminin necasatorite, iar femeile sunt fiinte umane de sex feminin casatorite. Nu are nic o legatura varsta;
ce inseamna "pacat" in fraza de mai sus ? (eu inteleg moarte direct)
pai amanuntele conteaza enorm nu-mi place sa ascund nimic.
daca a injurat cel putin odata in viata cu voce tare si a vorbit cel putin odata cu cuvinte obscene in fata altei persoane, si daca riposteaza dur daca se leaga cineva pe strada de el, si daca nu a fost virgin din adolescenta, si mai ales daca te-a agatat el si nu tu, atunci tinde sa fie alfa dominant sau chiar este.
existenta ta nu depindea de viata la tara. Iar pana la 6 ani nu cred ca poti tu sa rastorni lumea, nu poti face toata treaba pe care se poate face la tara la varsta adulta sau semi-adulta. Acum depinde si de ce bunici ai avut. Una e sa mergi in vizita la bunici, si alta e sa depinzi doar de viata la tara.
eu nu suport fetele cu cercei in bot, sarme in nas si limba, silicoane si alte tehnologii implementate in ele. (nici macar cerceii in urechi sau lanturi la gat, ca nu suntem animale). Si nici par vopsit. fara chestii metalice.
poate sunt, dar nu m-a gasit nici una.
nu fug, raspund la salut. Dar nu m-a salutat nici o fata.
pune-te in situatia mea, si in situatia in care, la profilul tau de pe netlog nu ti-ar zice nici o fata ca esti "scumpik", "mumos" etc.
imi pun si 10 bratare albastre dar de unul singur, ce sa fac in club ? ca nu am tupeu sa ma leg de o fata
pai vezi, dupa ce alfa dominantii au avut prioritate si si-au trait maximul vietii cu ea, acum o inseala, o paraseste ,si noi, virginii ratati trebuie sa acceptam ce refuza masculii alfa superiori care au inceput viata sexuala din adolescenta.
deci cu asta psihologul ti-a rezolvat problema, acum esti fericit, ai zeci de fete disperate dupa tine, nu mai esti virgin, esti PickUp Artist. Daca mergi 20 de ani la acel psiholog, iti va zice mereu aceleasi lucruri.
pai voi expertii in seductie ati inventa teoriile cu PUA, msculi Alfa, AFC si inca 10000 de termeni si prescurtari.
Nu ai cum sa-ti dai seama ca nu stii nimic despre farmece si vraji, Nu te-ai confruntat niciodata cu asa ceva si nici nu-ti doresc. Nu ai voie sa crezi daca nu ai vazut cat rau poate sa faca o vrajitoare. Nici eu nu am crezut pana nu am vazut, in iunie 2004 si mai apoi in 2006. Atunci am inteles multe din trecutul meu, toate se leaga.
adica, eu prin puteri miraculoase paranormale am facut sa dispara toate progresele !!!! Offline #1285 2009-01-18 02:10:46
Re: Virgin la 28 de aniin loc sa stai sa scrii kilometri pe forum in care sa mai si contrazici pe toata lumea care incearca sa te ajute,pt ca ai cerut ajutorul pe acest forum mai bine iesi si tu in lume si gaseaste-ti o fata ca nu o sa iti vina nici una sa iti bata la usa ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #1286 2009-01-18 04:06:25
Re: Virgin la 28 de anidaca a injurat cel putin odata in viata cu voce tare si a vorbit cel putin odata cu cuvinte obscene in fata altei persoane, si daca riposteaza dur daca se leaga cineva pe strada de el, si daca nu a fost virgin din adolescenta, si mai ales daca te-a agatat el si nu tu, atunci tinde sa fie alfa dominant sau chiar este. Ultima oara a fost editat de Loveable (2009-01-18 04:14:52) Offline #1287 2009-01-18 10:50:32
Re: Virgin la 28 de aniSa devii alt om. Sa te transformi intr-o persoana care nu are obsesii. Daca vrei ... lasa-mi ID-ul tau ... si continuam acolo. Mi-ar fi mai usor sa vad reactii de moment Serios vorbesc Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #1288 2009-01-18 10:53:05
Re: Virgin la 28 de anicity v-a raspuns cam la toti doar mie nu. Oare de ce City???????? Nu ai citit ce ti-am scris sau nu ai un raspuns la ceea ce ti-am scris? ( mesajul 1241) Ultima oara a fost editat de baciu (2009-01-18 11:08:13) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #1289 2009-01-18 11:36:59
subscriu They can because they think they can. Offline #1290 2009-01-18 12:25:15
Re: Virgin la 28 de aniesti fantastic.....de ce nu vrei sa intelegi ca nimanui nu ii pasa de alfadominantii tai......coboara cu picioarele pe pamant...daca vrei sa nu mai fii virgin gasesti oricand o pitipoanca .... ia un ziar ceva ca tre sa gasesti vreun anunt....sau ....gasesti tu o solutie.... cu bani iti poti cumpara dezvirginarea.dar daca vrei sa fii iubit renunta la atitudinea asta a ta cu care innebunesti lumea. la ce alfadominanti ai in cap cred si eu ca lumea face misto de tine. Offline #1291 2009-01-18 13:26:48
Re: Virgin la 28 de anieu cred ca tu cauti doar siguranta... daca as fi in locul tau, mi-as scoate toate prostiile astea din cap si as iesi in oras. Eu cred ca tu ai o placere sadica sa iti complici viata singur si sa ne-o complici si noua, gasind mereu argumente... du-te mai si culca-te cu una si gata.. ce-i atata panarama...... am 17 ani dar poate cand oi termina eu facultatea pe la 25 de ani inca o sa mai citesc pe forum un topic numit "virgin la 36 ani" ... sincer... du-te si traieste-ti viata... cuc. Offline #1292 2009-01-18 13:53:38
Re: Virgin la 28 de anipe mine m-ai plictisit!!! dar rau de tot! fii fericit in virginitatea ta, oricum nu vrei sa scapi de ea, oricum iti e frica sa o faci! nu stiu de ce ai cerut ajutor atunci cand nu vrei sa fi ajutat....si nu imi raspunde ca nu ma mai intereseaza. atata lume iti spune niste lucruri adevarate, reale , din viata de zi cu zi, aia pe care nu tu vrei sa o traiesti si tu nu faci altceva decat sa contrazici pe toata lumea. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|