Virgin la 28 de ani-69
- citystar
- Full member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2008-02-29
Re: Virgin la 28 de ani
baciu a scris:city v-a raspuns cam la toti doar mie nu. Oare de ce City???????? Nu ai citit ce ti-am scris sau nu ai un raspuns la ceea ce ti-am scris? ( mesajul 1241)
din cate stiu eu am raspuns la toti, dar am revazut mesajul 1241
baciu a scris:spuneai ca ti se pare o prostie ca copii sa copieze comportamentul parintiilor. Te cred ca ti se pare o prostie insa lucrul acesta se intampla automat pentru ca nu fiecare se ocupa de analiza acestui aspect al vietii, deci daca tata m-a batut eu nu-mi bat copii, ci automat bat si ei copii pentru ca ei nu cunosc altceva, nu si-au dat silinta sa-si depaseasca barierele sa-i dea subconstientului si alte informatii cum de ex. daca tata m-a batut eu nu voi face la fel cu copii mei pentru ca violenta nu imi sta in caracter...,etc.
tatal meu injura de cele sfinte zilnic. eu nu injur niciodata de nici un fel. Nu se intampla nimic automat, cand eram copil mi se parea o prostie sa injuri, ca oricum sunt vorbe spuse fara nici un efect. (doar injuraturile cu cuvinte obscene au efect, si numai spuse de un adolescent sau un adult cu copilarie fericita)
Nu suport sa copii comportamentul parintilor, nici cand eram copil si nici acum. Insa as vrea sa copii comportementul adoelscentilor alfadominanti, sau al adolescentilor care "descopera lumea".
Subconstienul ne este foarte fidel, deci lucruri pe care i le dictam constient sau inconstient se inpregneaza acolo, prind radacini precum copacii, cum sa-ti mai explic? Deci daca eu am in cap ideea fixa ca sunt handicapata social, ca nu sunt destul de buna pentru mediul in care traiesc, sunt deja lucruri care au prins radacini in subconstientul meu. Si cum sa ma luminez dintr-o data daca eu nu fac pace cumva cu mine, daca nu incep pur si simplu sa am o parere mai buna despre mine? Din subconstient radiaza totul spre exterior, deci parerea ta despre tine va fi si parerea celorlalti despre tine, fiindca asta radiezi.
asa cum am zis de mii de ori pana acum, pana la 25 de ani eu nu eram constient ca sunt handicapat social, nu credeam ca sunt ratat, adolescentii alfadominanti nu erau fiinte surpeme pentru mine, si poate nici nu stiam ce inseamna termenul de "alfa dominant". Pana la 25 de ani tot speram. in bine. In toata "copilaria" si "adolescenta" mea am sperat ca voi fi mai bine cand voi mai creste, ca voi deveni mai matur, mai constient.
Parintii, familia, fratele nu vei putea sa-i schimbi niciodata, fiindca nu esti Creatorul. Tot ce poti face e sa-i accepti cum sunt, sa vorbesti cu ei si sa-i ierti pentru ca ti-au gresit facandu-ti copilaria grea.
dar nu incerc sa-i schimb, pentru ca oricum e inutil, acum nu se mai poate schimb nimic, plus ca, nu familia mea este in totalitate cauza trecutului meu nefericit. mama si tata au crescut mai rau decat mine, si la randul lor si-au crescut copii asa cum au fost invatati. Mie nu mi-ar place sa cresc copii asa cum am fost invatat, fiinda "nimic din trecut nu se mai aplica si in prezent", nu poti creste acum un copil ca in anii 70-80.
Eu nu cred ca nu esti capabil sa injuri, nu o faci pentru ca probabil il vezi pe tatal tau in fata ochilor. Fa pace cu el, iarta-l. Distruge zidul asta de vaicareala. Iarta-l. De ce nu il poti ierta? Ai incercat macar, doar asa pentru a vedea cum te simti dupa aceea? Poate te vei simti mult mai usurat dupa ce l-ai iertat. Injura cand esti singur sa vezi iti iese ceva din gura sau nu?
Tata meu nu mai este din 2003. Ultima data cand era in viata nu eram certat cu el, chair imi era mila de cat de mult a suferit in ultimul an de viata. Tot timpul plang cand vorbesc desre el. Nu ma pot obisnui cu ideea sa injur. Nu sunt superior ca adolescentii care zic din 2 in 2 min "in pana mea" sau altele asemanatoare.
Sunt sigura ca injuratul are legatura cu tatal tau si nu cu restul alfa dominantilor.
NU, absolut nu. Tocmai cu adolescentii alfadominantii are legatura.
Si pentru ce te simti vinovat de trebuie sa plangi, ca am inteles ca plangi cand te simti vinovat? Nu ai pentru ce sa te simti vinovat, sau ai? Doar n-ai omorat pe nimeni, sau?
la asta tin minte ca ti-am raspuns. Poate nu ai citit tu.
Loveable a scris:asta inseamna ca si eu pot fi alfa dominanta? lol
pai poate esti, se aplica si la fete, dar la fete e irelevant caracterul alfa. Ca oricum pe voi va agata baietii alfa;
1.ai o obsesie (sincer si serios) pt chestia asta cu alfa-dominantii?
nu eu am inventat-o. Am invatat de la altii, de la cei ce nu mai sunt virgini de la15 ani, de la cei despre care zice lumea ca sunt indragostiti, de la expertii de pe ArtaSeductiei.
2.ce urmaresti prin tot topicul asta? ca sa cauti solutii sa "scapi de virginitate" sigur nu. vrei sa ne convingi pe noi de ceva? sau ce? e deja.. nu mai am cuvinte pt ce faci tu aici...
Dupa cum vezi dau numai raspunsuri, iar initial am pus si intrebari. Nu urmaresc nimic.
aaa...si zici ca nu te iubeste nici una? unde crezi ca se "naste" iubirea? pe un forum? pt asta tre sa iesi, sa cunosti fete, sa le dai ocazia lor sa te cunoasca, sa te placa, ca mai apoi sa ajunga sa te iubeasca.. nu ti se pare logic?
pai daca ies in oras si merg singur pe strada ce rezolv ? Am am iesit cu colegii.
si da, sunt si eu de acord ca emani energie negativa..si nu "tu prin puteri miraculoase".. ci prin legea Universului, in care daca emani energie negativa, ti se intoarce inapoi...(ia vizioneaza filmul "The Secret" daca ai timp)
asa cum am zis, lumea superioara recomanda la ratati sa se uite la The Secret. Si in special femeile. Filmul acela e un fantasy de proasta calitate si e facut special pentru ratati ca sa aiba ce sa le zica psihologii (ca si spihologii mi-au zis sa ma uit la el). Trebuia inventat ceva ca ca sa aiba si psihologii treaba. Adolescentii nevirgini de la 15 ani nu se uita niciodata la filmul acela. E mai realist un film SF decat The Secret. Ma mir de cum dr Cristian Andrei nu mi-a recomandat acest film.
farmece si vraji? or fi existand, dar cu siguranta le poti distruge daca vrei asta si daca nu accepti ca ele iti controleaza viata..
e irelevant ce accept eu.
vorbesti de articolul ala de la as si de ce mai scrie pe acolo.. pai nu respecta femeia, sa nu o respecte nici cei care au scris articolul..numa asa vor exista si virgini la 50 de ani, nu`i problema..
articolul acela a fost scris de baieti care agata zilnic, si care cuceresc o fata in 5 minute, si carea au fete disperate dupa ei. Si care nu sunt virgini de la 14 ani. Si care s-au folosit de degetul mijlociu cand erau mici.
- skumpi
- Vizitator
eu te sustin bine faci femeile is una si una...fereste`te de ele...pe bune
- Jaques
- Membru
- Inregistrat: 2009-01-18
Buna city...iti citesc mesajele de vreo luna cred...pe diferite forumuri...si sincer am ramas impresionat...esti fascinant in felul tau...nu doar prin faptul ca esti diferit fata de ceilalti ci prin faptul ca esti constient de asta...si o recunosti in mod public...asta mi se pare demn de tot respectul... Dar nu de asta mi-am facut cont aici...as vrea sa-ti pun o intrebare care cred ca nu a mai fost pusa pana acum:
Ce inaltime ai?
Poate o gasesti irelevanta dar sa stii ca majoritatea alfa dominantilor asa cum le spui tu...sunt relativ inalti...altfel nu ar avea succesul respectiv...care e unul aparent...si de scurta durata... Si in al doilea rand...cred ca ai o conceptie eronata despre barbatul alfa dominant... Barbatii care scuipa, injura si isi bat femeile sunt doar niste cre***i...nu au nimic ALFA in ei...sunt doar dominanti...fa diferenta te rog...
Alfa dominant in opinia mea reprezinta un barbat sigur pe el...care stie ce vrea de la viata...are o cariera in fata...este capabil sa aiba grija singur de el...sa spele, sa gateasca, sa faca curat...nu esti alfa daca mananci de 4 ori pe sapt la mamica...si tot ea iti mai spala hainele din cand in cand...si nu in ultimul rand...un barbat alfa dominant este un barbat care stie sa se poarte cu o femeie...o respecta...o asculta...o iubeste...si o protejeaza. Cam asta e alfa dominant in opinia mea...si nu...nu am facut descierea asta pt ca ma reprezinta si vroiam sa intru in categoria alfa dominant...am 20 de ani si sunt departe de statutul asta...nu am nici job si habar nu am ce vreau sa fac cu viata mea...si in plus...nici nu stiu daca vreau sa fiu alfa dominant...nu gasesc nimic maret in asta...vreau doar sa fiu eu...sa fac ce vreau...fara sa ma ghidez dupa un anumit tipar...live my life...u know...
Oricum....astept raspunsul tau... O zi buna tuturor!
Ultima oara a fost editat de Jaques (2009-01-18 15:22:38)
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
City, asa, ca idee, tu esti de acord cu vreo parere exprimata aici ? ( nu sunt ironica, intreb la modul serios )
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- citystar
- Full member
- De la: Iasi
- Inregistrat: 2008-02-29
Jaques a scris:Buna city...iti citesc mesajele de vreo luna cred...pe diferite forumuri...si sincer am ramas impresionat...esti fascinant in felul tau...nu doar prin faptul ca esti diferit fata de ceilalti ci prin faptul ca esti constient de asta...si o recunosti in mod public...asta mi se pare demn de tot respectul... Dar nu de asta mi-am facut cont aici...as vrea sa-ti pun o intrebare care cred ca nu a mai fost pusa pana acum:
Ce inaltime ai?
sigur s-a mai pus intrebarea asta, chiar si pe acest forum, am 1.62 (sau 1.63, cu aproximatie) dar nu ma deranjeaza prea mult ca nu sunt inalt. Si nu e o regula ca alfadominantii sa fie inalti, am intalnit oameni mici de statura si cu multe gagici agatate (prin facultate)
Si in al doilea rand...cred ca ai o conceptie eronata despre barbatul alfa dominant... Barbatii care scuipa, injura si isi bat femeile sunt doar niste cre***i...nu au nimic ALFA in ei...sunt doar dominanti...fa diferenta te rog...
nu am zis nimic de scuipat, oricum nu e civilizat, dar ideea de baza este ca orice baiat care zice din 2 in 2 min "in p... mea" este cu mult mai superior decat mine, si acei baieti agata fete. Au capacitatea asta inca din adolescenta;
Alfa dominant in opinia mea reprezinta un barbat sigur pe el...care stie ce vrea de la viata...are o cariera in fata...este capabil sa aiba grija singur de el...sa spele, sa gateasca, sa faca curat...nu esti alfa daca mananci de 4 ori pe sapt la mamica...si tot ea iti mai spala hainele din cand in cand...si nu in ultimul rand...un barbat alfa dominant este un barbat care stie sa se poarte cu o femeie...o respecta...o asculta...o iubeste...si o protejeaza.
pai pe AS, expertii in seductie in general nu respecta femeia, acum si acolo multi se contrazic, ei sunt egoisti si scopul lor este sa se dezvolte personal, fara sa le pese de cei din jur, de fetele cu care sunt cuplati , si scopul lor este sa-si traiasca viata la maxim. Si mai mult, fetele sunt disperate dupa ei.
kdeea a scris:City, asa, ca idee, tu esti de acord cu vreo parere exprimata aici ? ( nu sunt ironica, intreb la modul serios )
da, cu unele
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Dude Nu cred ca mai e ceva de zis pentru ca deja s-au zis prea multe. Dar te rog frumos incearca sa te schimbi ... te rog ...
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- delia2008
- New member
- Inregistrat: 2008-11-06
daca tu crezi ca aia care zic din 2 in 2 min imi bag p.... iti sunt superiori te inseli amarnic. or fi superiori dar poate in prostie eu una ma consider o tipa absolut normala si din fericire nu m-au atras niciodata alfa dominantii astia...prefer un tip care nu e alfa , si cred ca majoritatea fetelor de pe acest forum si nu numai sunt de acord cu mine. in loc sa citesti toate alea de pe site-uri, forumuri, mai bine ai trai.
- Jaques
- Membru
sunt total de acord cu delia...desi sunt baiat ...cat despre definitia din AS...sunt sigur ca daca ai cauta si prin alte surse ai gasi alte definitii...nu inteleg de ce te obosesti cu AS-ul asta asa de mult...nu cred ca te va ajuta sincer...cel mai indicat ar fi sa vorbesti cu fete...intai virtual...apoi in mediu real...si ai dreptate...inaltimea nu ar trebui sa te deranjeze...atata timp cat nu iti doresti o tipa mai inalta ca tine(ar fi mai greu de obtinut)...am vazut in cerintele tale ca persoana ideala ar trebui sa aiba maxim 1,63...ceea ce e ok...sunt destul sub 1,63...unele chiar pe la 1,50-1,55 si foarte dragute ...
O sa-ti dau un sfat pe care probabil nu il vei lua in considerare dar totusi o sa ti-l dau...am observat ca tu vrei o fata de varsta ta sau mai mica...ceea ce nu e un lucru prea usor de realizat...avand in vedere ca majoritatea fetelor cu varste cuprinse intre 25-29 de ani cauta pe cineva stabil(financiar si emotional) cu care sa-si intemeieze o familie...sau sa vada un viitor cu el...iar multe se vor speria de faptul ca esti virgin si se vor gandi ca vei pleca dupa o perioada...in dorinta de a incerca si altceva...si e normal...in fond...suntem in 2009...e normal ca pana te stabilesti sa schimbi cativa parteneri...consider ca e mai rau daca nu schimbi...pt ca te vor bate ganduri necurate in timpul casniciei...so...ceea ce ti-as sugera ar fi sa cauti o tipa mai mare ca tine...divortata sau despartita...care te va privi cu totul altfel... E o idee...
- baciu
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-02-25
ca ti-a fost mila de tatal tau e una, ca oricum ti-ar fi mila de un om bolnav egal cat de mult ti-a gresit in viata. Dar l-ai iertat? I-ai spus asta? Si daca nu i-ai spus ce te opreste sa te duci la mormantul lui si sa-i spui? Eu cred ca te-ar ajuta mult. Du-te si plangi si povesteste-i tot greu prin care ai trecut si spune-i ca l-ai iertat sau ca-l ierti in caz ca nu ai facut-o pana acum. Si relatia cu mama ta cum e?
Ultima oara a fost editat de baciu (2009-01-18 19:21:54)
Unde dragoste nu e, nimic nu e.
- alcalin
- New member
am urmarit de ceva timp topicul asta si am zis sa-ti dau si eu cateva sfaturi (este la latitudinea ta daca vrei sau nu sa tii cont de ele) vazand ca din ce in ce mai mult te indrepti catre o concluzie mai mult decat nefasta pentru tine si ca aceia ca viata ta nu mai are nici un sens. Poate o sa fiu mai dur in exprimare dar crede-ma concluzie mai proasta ca asta nu puteai sa tragi si mesajul meu se vrea ca un semnal de alarma ca nu cumva Doamne fereste sa faci vreo prostie.
acum sa-ti spun parerea mea sincer fiecare avem un rol al nostru pe pamantul asta mai mult sau mai putin vizibil, ca o rotita la un intreg ansamblu si renuntand la ceea ce ti-a fost dat (viata ta) nu poti decat sa renunti la darul suprem, ca sa nu mai zic ca din punct de vedere religios e printre cele mai josnice pacate care nu poate fi iertat (pentru ca tu ai fost trimis in lumea asta cu un scop si nu sta in puterea ta sa decizi cand sa zici pas). Si am vazut ca au mai scris colegi inaintea mea ... sunt oameni care sufera de boli cumplite si tot cei tine in viata e de multe ori dorinta de a trai ca viata e un lucru minunat....nu pot sa inteleg cum iti trece tie prin cap sa te gandesti incealalta directie (e adevarat probleme au fost si vor fi, crede-ma nu esti tu nici primul si nici ultimul om care se confrunta cu o situatie asemanatoare ca a ta), pentru mine cel mai mare dar si multumire e faptul ca sunt sanatos ....restul se fac pe parcurs.
vazand varsta ta de 28 de ani (la fel ca mine) nu pot zice ca mai esti un copil si vad ca foarte bine intelegi cea mai mare parte a lucrurilor dar o induci mult mai mult decat este nevoie pe o panta negativa.
ok inteleg ca ai avut un trecut mai mult decat greu, e de inteles (cum am mai zis probleme au fost si vor fi si nu doar pentru tine), DAR ceea ce am invatat si eu de la viata este sa gandesti in SOLUTIE si nu in problema, clar nu poti sterge tot trecutul si e bine sa reflectezi din cand in cand spre el sa faci o paralela si sa-ti coordonezi mai bine activitatile din viitor, dar ramanand blocat doar in trecut si doar "lingand ranile" care inca dor nu e o solutie ca nu te duce nicaieri. Concluzia e OK doare a fost greu DAR ce urmeaza sa fac spre a-mi imbunatati viata si in primul rand tre sa te gandesti ce vrei de la viata si cum o poti face mai placuta pentru tine.
ok sa abordam celelalte subiecte vad ca pe de o parte chestia cu virginitatea si cum fetele nu trag spre tine te cam obsedeaza si daca nu gresesc asta e si centrul topicului de fapt. incearca sa te gandesti pentru cateva minute ca nu mai esti virgin si intreaba-te ce s-ar schimba in viata ta asa peste noapte? iti spun eu nimic (dupa ce scapi de virginitate poate unii nu neaparat toti incep sa aibe mai multa incredere in ei insisi) ...asta e mai mult o eticheta psihologica care pe tine te afecteaza foarte mult din pacate ...de fapt vad ca pe aici se invart cam toate discutiile si cam aici e centrul problemelor.
un alt sfat pe care ti-l pot da e sa renunti pe cat posibil la a mai citi toate prostiile de pe net sau daca nu macar sa incerci sa citesti printre randuri si sa iei ceea ce e folositor ca la varsta ta ar trebui sa nu mai inghiti toate rahaturile de pe toate site-urile ar trebui sa triezi si tu un pic informatia. Sincer chestiunile alea legate de alfadominanti si alte concepte pe care le-am vazut prin posturile tale mi se par niste aberatii nu am auzit in viata mea de ele. Ce e drept asa sunt unii oameni lasati de la natura mai puternici sau mai slabi fizic/emotional si lista ar putea continua. Acum nu trebuie sa ne propunem idealuri care nu pot fi realizate ...incearca si tu (si la varsta ta sunt sigur ca esti capabil) sa faci o analiza sa vezi unde te situezi si infunctie de asta sa incerci sa-ti propui sa obtii de la viata ceea ce e realizabil. Intradevar intotdeauna o sa fie din aia rai care injura si dupa care zici tu in posturile tale ca sunt femeile in limba dupa ei ....dar nu mai spui un lucru (nu stiu daca il omiti sau nu esti constient de asta) aia sunt doar o parte si femeile respective reprezinta doar o anumita parte sociala...dupa cum am vazut ca-ti recomanda si fetele pe aici ..o fata sanatoasa si intreaga la minte nu se uita dupa fitele astea ieftine...dar intradevar le place sa fie langa un barbat mai binefaacut sau realizat financiar....dar si aici pot sa zic la fel da e adevarat dar la fel o parte (poate si cea mai mare) dar totusi mai sunt si persoane care pun inainte de toate astea si dragostea si mai cred in puterea realizarii in doi plecat de la 0.
in concluzie as putea sa zic sa incerci sa te limitezi a mai crede/citi/viziona chestiunile legate de cum sa-ti faci viata sociala/sexuala si mai stiu eu ce de pe net/tv/media sau alte surse de informare ...daca stai si te gandesti dupa ce se lua lumea inainte cand nu era aceste surse ....dupa instinct ...la fel ar trebui sa faci si tu ...oricum nimeni nu le stie pe toate si daca totusi te informezi alege sa iei doar ce e bun...nu mai lua toate gogosile (eu cred f mult ca se vrea un haos total si suntem bombardati cu f multe informatie care nu fac decat sa aduca mai multa confuzie decat este si daca continui in felul asta nu faci decat sa faci pe unii fericiti ca si-au atins scopul si duc lumea asta in subsolul stupiditatii).
mai erau multe de zis ...nici nu le mai tin minte...cum ziceam tu trebuie sa te analizezi pe tine insuti si sa incerci sa lasi pacostea cu virginitatea deoparte pentru ca gandindu-te ca doar asta poate e unul dintre obiectivele tale principale mai tare te afunzi in ceata. Propune-ti alte activitati in viata care sa te destinda si sa te faca sa te simti multumit sa incerci sa ajuti pe altii printre altele, sa socializezi atat cat iti permite timpul si nu neaparat club sau nu mai stiu ce ca am inteles ca nu esti genul ...dar sunt atatea alte posibilitati...de ex inscriete la un curs de dans ..nus mai sunt atatea si atatea si lasa totul sa mearga de la sine.
vad ca la fel de mult te afecteaza si "gura lumii" ca sa zic asa ...lasa pe ultimul loc ce cred ceilalti despre tine si despre faptul ca esti virgin ...ce daca pustanii mai mici sau mai mari rad ...e problema lor....nu degeaba e proverbul ala "orice nas isi are nasul" ...ce crezi ca de ei nu a ras nimeni niciodata ....sa fii tu sanatos ca si-au luat-o si ei la greu.
ai mai spus si de faptul ca fetele poate o spun doar asa sa te simti bine ca "esti simpatic" sau mai stiu eu ce si ca nu prea te place nimeni ...dar tu crezi ca noi restul baietilor/barbatilor si chiar si celor mai macho crezi ca toate fetele ne-au venit ca pe tava stai tu linistit ca si ei au avut destule refuzuri, ideea e sa nu te demoralizeze chestia asta si apoi sa nu te astepti la rezultate peste noapte ...cum tocmai frumos a spus o colega mai sus pana la ajunge la o relatie mai inainte sunt intalnirile, prieteniile...discutiile ieftine despre nimic...pierdutul timpului impreuna ...si multe altele.
ar mai fi multe de spus ...daca-mi mai amintesc o sa mai revin cu un post viitor
dar inconcluzie iti spun nu sterge nimic cu buretele in trecutul tau (e viata ta cu bune si rele) fa o analiza reevalueazati prioritatile si gandeste spre cum poti/ce poti sa faci ca de acum inainte sa iti faci viata ta mai placuta si nu te gandi ca ceva o sa se schimbe peste noapte si sa nu te pui doar tu in mijlocul actiunii gandeste ca trebuie sa si oferi ceva din bunatatea ta celor din jur si nu doar tie...cu toate ca poate nu o sa ti se intarca inapoi.
gasdeste ca 28 de ani nu e mult de fapt un barbat la varsta asta nici macar nu si-a atins maturitatea...si ca niciodata nu e prea tarziu pentru orice tia-i propune in viata.
nu astept nici un raspuns sper doar ca camar sa-ti fie de ajutor cele scrise de mine si poate iti da avant sa sa infrunti viata mai cu incredere. Sa-l citez pe Dan Bitman "Viata are gust" asa ca "taste it"
P.S. sorry pt romanul lung si pt eventualele gresesi gramaticale
- someguy
- Membru
- De la: sibiu
citystar...voiam si eu sa vin cu sfaturi, dar am vazut ca ai raspuns cuiva ca nu urmaresti nimic prin topicul asta, ca doar raspunzi si ca intrebari ai pus la inceput. desi am citit in timp toate paginile, am zis hai totusi sa-mi reimprospatez memoria. deci, primele intrebari erau ce parere are lumea despre tine si daca solutia e sinuciderea. parerea mea...dom'le, am descoperit ca unii au studiat categoria oamenilor astora cu timiditate extrema, s-a scris cel putin o carte groasa - sigur, cu toata obsesia de fata nu se poate ca tu sa nu fi dat pe net peste subiectul ''love-shy'', mai ales ca unu' de pe topicul deschis de tine pe roportal a dat la un moment dat un link legat de asta. e o problema psihica,psihiatrica, psihologica, whatever, pe care nu o ai numai tu si nici macar un grup foarte restrans de oameni, oricat de ciudat li s-ar parea celor care vin cu chestii de genul ''e imposibil sa mai fii virgin la varsta asta''. aia chiar ma distreaza. in fine, unii scapa de ea, altii nu...in cartea aia groasa era estimat un procent de 1 sau 2 la suta din populatia masculina a sua care ar ramane neinsurata de-a lungul vietii din cauza asta. cum am spus, unii scapa, deci procentul ar trebui sa fie mai mare pentru o grupa de varsta ca 20-30 de ani. asa ca esti intr-o situatie urata, dar nu esti ciudatenia ciudatenilor din cauza asta. cu sinuciderea, nu, nu e vreo rezolvare in asta. inainte sa ajungi acolo mai bine faci milioane de lucruri si ai milioane de ganduri din care, cine stie, apare vreo solutie. si ca sfat, totusi, pentru inceput, incearca sa vezi ce lucruri care te tin in situatia in care esti poti sa schimbi doar tu, fara interactiunea informala cu alti oameni, de care ti-e frica sau care te streseaza. adica, de exemplu, am citit ca dupa ce te-ai inscris la un curs de dans ai fost stresat toata saptamana gandindu-te la momentul cand trebuie sa zici ''prezent''. un lucru care chiar nu depinde de altcineva decat tine cred ca e traitul in trecut pe care-l vad din ce scrii. pana la urma, in mod independent si fara sa fii obsedat de el, trecutul nu-ti mai poate face nimic si nici nu mai poate fi schimbat. e gata. dar viitorul e al tau, poti sa faci ce vrei cu el daca realizezi odata ca esti liber. dupa ce rezolvi ce ai de rezolvat doar tu cu tine, poti sa treci mai usor, cred, la ceea ce implica si pe altii. las' ca dezvolt eu mai mult. asta-i numa' inceputu'.
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
nu eu am inventat-o. Am invatat de la altii, de la cei ce nu mai sunt virgini de la15 ani, de la cei despre care zice lumea ca sunt indragostiti, de la expertii de pe ArtaSeductiei.
asa multi inventeaza cate ceva. si tre sa crezi tot ce inventeaza lumea? in primul rand mi se pare o prostie imensa sa iti incepi viata sexuala la 15 ani, iti distrugi copilaria, asta 1, si 2 exista riscul sa iti formezi o idee totul gresita despre a face dragoste/sex.
pai daca ies in oras si merg singur pe strada ce rezolv ? Am am iesit cu colegii.
Mai iesi.. nu iesi o data, de 2 ori si gata..
asa cum am zis, lumea superioara recomanda la ratati sa se uite la The Secret. Si in special femeile. Filmul acela e un fantasy de proasta calitate si e facut special pentru ratati ca sa aiba ce sa le zica psihologii
eu nu am vazut filmul, dar am auzit de la multe personae ca le-a schimbat viata intr-un fel sau altul sau ca le-a schimbat modul de a privi unele lucruri.
e irelevant ce accept eu.
Nu e adevarat!
articolul acela a fost scris de baieti care agata zilnic, si care cuceresc o fata in 5 minute, si carea au fete disperate dupa ei. Si care nu sunt virgini de la 14 ani. Si care s-au folosit de degetul mijlociu cand erau mici
sa scapi de virginitate e foaaarte usor.. exista curve, exista etc? fetele acelea disperate dupa ei de care vorbesti tu ii vor pt bani, sau pt sex, sau pt o partida buna de sex, adica ii folosesc ca pe un obiect. Daca vrei sit u asa ceva, asculta de ei. Daca vrei o relatie sanatoasa, frumoasa, cu iubire, etc.. asculta de noi aici.
Concluzia mea: o sa scapi de problemele tale doar atunci cand o sa vrei tu. Si cred ca sunt mai grave decat iti imaginezi, decat o simpla virginitate. Vezi viata tare aiurea, dar o vezi asa numai pt ca tu vrei.
- allys
- Full member
- De la: Galati
- Inregistrat: 2007-09-03
cand iti spune o persoana un lucru nu ii dai crezare, te gandesti ca nu pricepe nik. cand iti spune si a doua persoana exact acelasi lucru deja cred ca ar trebui sa-ti dea de gandit. nu pot fi doi oameni exact la fel de idioti si sa nascoceasca exact aceeasi aberatie. dar cand iti spun atatea persoana, zeci de persoane cred, exact acelasi lucru tu chiar ai impresia ca toti oamenii astia sunt limitati si nu te inteleg pe tine? chiar crezi ca esti geniu neacceptat de societate? ai probleme serioase. te-ai gandit vreo clipa ca poate unii din oamenii astia au avut sau au probleme mai serioase decat ai tu si le fac fata si nu incep sa abereze ci traiesc in continuare cu picioarele pe pamant? te-ai gandit vreodata ca daca toti iti spun aceleasi lucruri s-ar putea alea sa fie reale si gandirea ta sa fie defectoasa?
- chiorete
- New member
- Inregistrat: 2009-01-14
@allys: dacă toţi ?i spun acelaşi lucru şi el spune altceva nu e neapărat ca a lui g?ndire să fie defectoasă. Baz?ndu-ne pe faptul că toţi suntem unici şi g?ndim diferit (experienţe de viaţă diferite) e posibil ca g?ndirea lui city să nu fie defectoasă. Nu poate să treacă peste a lui problemă, at?t tot. Cine vrea ?i răspunde, cine nu nu. Nu cred că este cazul să atacăm dur prin sintagme precum g?ndire defectoasă căci nu-şi are rostul.
@loveable: cred că este perfect normal să-ţi ?ncepi viaţa sexuală la 15 ani sau la 30 de ani. Fiecare o face c?nd doreşte şi at?t timp c?t ştie să le ?mbine, nu văd problema. ?ţi iau ?n considerare opinia şi nu o combat, e posibil să fie adevărată.
?n legătură cu scăpatul de virginitate. Am o amică care este curvă (puţin mai de lux, să-i spunem aşa, oricum, nu vreau să intru ?n detalii). Am discutat de multe ori cu ea despre sex şi alte chestii aferente. Personal mi se pare o aberaţie să scapi de virginitate duc?ndu-te la profesioniste că nu faci dec?t să dai o "labă" automată. Nu am ?ncercat, eu sunt virgin, totuşi mi-a spus amica mea căci cam aşa se ?nt?mplă. Virginilor la v?rste ?naintate (ca şi mine de altfel, să nu se ?nţeleagă că-i etichete, doamne fereşte) le lipseşte afectul pentru o persoană de sex opus şi nu neapărat ejacularea ?n păsărică. ?n momentul ?n care nu ştii cum e să iubeşti e clar că dragostea se raportează la sex şi ?ncepe să devine un viciu, complex. Totul e pe bază psihologică sau cel puţin aşa cred eu.
Cred că prin acest topic, deşi nu recunoaşte (posibil să nu o facă chiar conştient) city urmăreşte să se complacă ?n situaţie. Bănuiesc că varianta elegantă pentru ce face el se numeşte fetiş psihologic, complexul de victimă: "hei, sunt virgin şi nu fac nimic, oricum vouă nu vă pasă". E un simplu resort psihologic şi ?n acelaşi timp, fără să vrea, se joacă cu minţile voastre şi vă face să scrieţi ?n continuare.
După părerea mea (atenţie, s-ar putea să nu fie chiar adevărată) un bărbat adevărat ştie să respecte o femeie pentru ceea ce este, o iubeşte pentru ceea ce este şi n-o arde doar aşa că-i drăguţă la suflet. ?n momentul ?n care ?ţi ?njuri femeia ?nseamnă că eşti laşi şi ai nevoie de cuvinte ur?te pentru a te exprima, deci eşti slab din punct de vedere psihic. Femeia doreşte l?ngă ea o persoană puternică, moral, psihologic, nu neapărat expertă ?n sex şi ?n cuvinte dulci. Toate se ?nvaţă, ?nvăţaţi ?mpreună. Dacă eşti slab femeia te miroase şi te dă deoparte.
Succesul stă ?n putere de g?ndire. Uite, spre exemplu eu sunt virgin şi luna viitoare (pe 12 februarie) fac 27 de ani. Dacă aş fi g?ndit ca tine ar fi ?nsemnat să mă etichetez automat ca ratat (ţin?nd cont că eu nici nu lucrez, stau pe banii părinţilor, ?n fine) şi să spun că viaţa mea nu are sens. Citeşti? Nu ştiu dacă ai observat dar majoritatea oamenilor de succes, cum spuneam şi mai devreme, sunt optimişti din cale afară. ?n momentul ?n care iei pesimismul şi pe nu ?n braţe este clar că ?ntr-un fel sau altul ?n hiperrealitatea ta psihologică eşti o nulitate. Viaţa nu se rezumă la a băga puţa la păsărică. Şi iepurii o fac, nici măcar nu le pasă că-s virgini sau nu. ?n momentul ?n care stai şi zici că nu şi nu e clar că nu vei face succes.Vrei să faci succes?
Chiar mă ?ntreb, de ce nu s-ar duce una dintre voi sau chiar unii de pe forum să-l ducă pe city la agăţat? Că de sfaturi şi tocit tastatura e toată lumea bună. Ori e prea mare indiferenţa? Sunt doar curios.
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
chiorete.. eu mi-am inceput viata sexuala la 14 ani, aproape 15.. nu spun ca e rau sau groaznic, dar nu e de preferat. Ma uit acum in urma si atunci chiar nu aveam nici o idee cu ce se mananca chestia asta.. ma gandesc cum o faceam atunci si cum o fac acum, ce inseamna pt mine atunci si ce inseamna acum. Si nici nu se compara, e diferenta de la cer la pamant. De aia zic, risti sa iti faci o impresie total gresita despre sex la varsta aia.
De ce nu`l luam pe city sa-l ducem la agatat? Pt ca trebe sa vrea el. Degeaba il luam noi si-l ducem..nah agatza!
Cred că prin acest topic, deşi nu recunoaşte (posibil să nu o facă chiar conştient) city urmăreşte să se complacă ?n situaţie. Bănuiesc că varianta elegantă pentru ce face el se numeşte fetiş psihologic, complexul de victimă: "hei, sunt virgin şi nu fac nimic, oricum vouă nu vă pasă". E un simplu resort psihologic şi ?n acelaşi timp, fără să vrea, se joacă cu minţile voastre şi vă face să scrieţi ?n continuare.
adevarat
După părerea mea (atenţie, s-ar putea să nu fie chiar adevărată) un bărbat adevărat ştie să respecte o femeie pentru ceea ce este, o iubeşte pentru ceea ce este şi n-o arde doar aşa că-i drăguţă la suflet. ?n momentul ?n care ?ţi ?njuri femeia ?nseamnă că eşti laşi şi ai nevoie de cuvinte ur?te pentru a te exprima, deci eşti slab din punct de vedere psihic. Femeia doreşte l?ngă ea o persoană puternică, moral, psihologic, nu neapărat expertă ?n sex şi ?n cuvinte dulci. Toate se ?nvaţă, ?nvăţaţi ?mpreună.
Succesul stă ?n putere de g?ndire. Uite, spre exemplu eu sunt virgin şi luna viitoare (pe 12 februarie) fac 27 de ani. Dacă aş fi g?ndit ca tine ar fi ?nsemnat să mă etichetez automat ca ratat (ţin?nd cont că eu nici nu lucrez, stau pe banii părinţilor, ?n fine) şi să spun că viaţa mea nu are sens. Citeşti? Nu ştiu dacă ai observat dar majoritatea oamenilor de succes, cum spuneam şi mai devreme, sunt optimişti din cale afară. ?n momentul ?n care iei pesimismul şi pe nu ?n braţe este clar că ?ntr-un fel sau altul ?n hiperrealitatea ta psihologică eşti o nulitate. Viaţa nu se rezumă la a băga puţa la păsărică.
adevarat graiesti imi place de tine
- Jaques
- Membru
chiorete ti-am citit blogul..ma rog...mi-a luat vreo 5 minute Intrebarea mea ar fi...De ce nu faci sex cu Maria daca tot se ocupa cu asta? Vrei sa iti incepit viata sexuala cu cineva la care tii cu adevarat?...sau te temi ca odata ce nu mai esti virgin isi va pierde interesul si te va parasi?
- yoo_bogdan89
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-06-04
citystar, chiorete..........pt amandoi........io 1 nu va inteleg mai ales pe citystar.............sa o lom de la capat voi ce vreti defapt? -sa scapati de virginitate -sau sa gasiti iubirea CITYSTAR frate esti (nu am cuvinte)cu alfa dominatii tai..........vrei sa scapi de virginitate crezi ca te inhiba lucrul asta te ajuta nentu omule am cateva id-urii care te rezolva costa 150 de lei m`am interesat........ Sa iti gasesti iubirea nu pot sa te ajute si cred ca nimeni nu te poate ajuta sa faci lucru asta. Osa o sti singur ce e aia iubirea fiecare o simnte infelu lui. Nu stiu de ce se mai chinuie lumea sa iti explice ce trb sa faci cand tu tot pe a ta o ti si nu asculti sfaturile nimanui.......intrebari dinastea mai gasesc la pusti de 13-14-15 ani care nu stiu cum sa isi faca o iubita dar daca vrei ceva il dobandesti singur. Chiorete aceiasi intrebare dc nu te culci cu Maria? Ce astepti defapt ?
off topic:Loveable superb avataru....... iti dai seama ce placere vai deja intru in pofte
Ultima oara a fost editat de yoo_bogdan89 (2009-01-20 20:51:33)
- chiorete
- New member
- Inregistrat: 2009-01-14
Eu vreau să găsesc iubirea. De virginitate pot scăpa oric?nd.
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
chiorete a scris:Eu vreau să găsesc iubirea. De virginitate pot scăpa oric?nd.
Asteapt-o. O sa vina la momentul potrivit, nici mai repede nici mai tarziu.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|