homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 28 de ani-71

#1331 2009-03-04 15:07:41

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: Virgin la 28 de ani

...da` vad ca  tot voi (noi) scrieti la el.. citystar nu a mai intrat de o groaza de timp wink

hjarta

#1332 2009-03-04 19:57:17

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

o fi scapat de virginitate  lol  prin viol presupun  lol

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#1333 2009-03-04 22:51:45

skumpi
Vizitator

nu mah
e prea ocupat ca trebuie sa raspunda si pe celelalte forumuri rotfl care sunt multe la numar smile

#1334 2009-03-05 01:34:23

Ashteroff
New member
Inregistrat: 2008-10-16

Am vazut un film documentar despre kibbutzurile din Israel, care m-a facut sa ma urc pe pereti...cum ar fi fost viata mea daca as fi copilarit intr-un kibbutz...sa nu fi cunoscut lagarul arian romania????
Dane, o mare parte din vina pentru situatia noastra o are sistemul asta nenorocit, nici tu nici eu nu am fi in situatia asta nenorocita, ma kk ma pish si ma f-t pe toti"eroii" din dec.`89, din cauza golanilor aia stau lucrurile asa, alfadominantii tai sunt de fapt scursorile astea, haimanalele de la Timisoara-nu le-ar fi tarana usoara-chiar daca ramanea la putere regimul ala stupid, am fi avut o sotie, copii, romancele nu ar fi avut inima asta neagra-sau poate ca au avut-o dintodeauna?! Sunt romancele tarfe interesate doar de bani?! Nu vad pe nici un forum strain situatii ca acestea expuse in topicul asta... ai dreptate cu viata la sat, dar singuratatea constituie o nenorocire mai abitir la oras decat la sat...deasemeni ai dreptate ca noi suntem mai periculosi decat bomba atomica...pe care eu as detona-o fara mila...blestemati fie!!!

#1335 2009-03-05 01:41:16

Loveable
Diamond member

Ashteroff a scris:

Am vazut un film documentar despre kibbutzurile din Israel, care m-a facut sa ma urc pe pereti...cum ar fi fost viata mea daca as fi copilarit intr-un kibbutz...sa nu fi cunoscut lagarul arian romania????
Dane, o mare parte din vina pentru situatia noastra o are sistemul asta nenorocit, nici tu nici eu nu am fi in situatia asta nenorocita, ma kk ma pish si ma f-t pe toti"eroii" din dec.`89, din cauza golanilor aia stau lucrurile asa, alfadominantii tai sunt de fapt scursorile astea, haimanalele de la Timisoara-nu le-ar fi tarana usoara-chiar daca ramanea la putere regimul ala stupid, am fi avut o sotie, copii, romancele nu ar fi avut inima asta neagra-sau poate ca au avut-o dintodeauna?! Sunt romancele tarfe interesate doar de bani?! Nu vad pe nici un forum strain situatii ca acestea expuse in topicul asta... ai dreptate cu viata la sat, dar singuratatea constituie o nenorocire mai abitir la oras decat la sat...deasemeni ai dreptate ca noi suntem mai periculosi decat bomba atomica...pe care eu as detona-o fara mila...blestemati fie!!!

:f?rv?nad:
signof10 ai mila Doamne

hjarta

Publicitate

loading...

#1336 2009-03-05 02:51:22

Neverbe
Full member
Inregistrat: 2007-04-18

Si astfel misterul virginitatii lui Ashteroff a fost dezlegat. Unii oameni chiar nu trebuie sa se reproduca.

Everybody's gotta end up somewhere, I'm just taking my time to get there, And it looks like freedom and it smells like fun, But it feels like being on the run...

#1337 2009-03-05 03:31:23

Loveable
Diamond member

tu chiar crezi ca atunci te insura ceausescu? eu cred ca ai o problema de zeci de ori mai mare decat a lui citystar..
si mai usor cu vorbele despre unii oameni care si-au dat viata ca tu sa ai libertatea pe care o ai acum

hjarta

#1338 2009-03-05 09:38:11

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

popa  popa    oare de ce nu se inchide topicul asta?

#1339 2009-03-05 12:49:15

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

rotfl2
nu stiu

They can because they think they can.

#1340 2009-03-05 19:47:41

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

terminati cu etichetarile!!!!
daca vreti sa postati in legatura cu subiectul, in ideea de a da un sfat, atunci scrieti. daca nu, abtineti-va. deja exagerati...

#1341 2009-03-05 20:49:48

Stef
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-12

Ce sfat sa dai camysh? Toate sfaturile care i-au fost date vre-odata au fost respinse. De 1 sau 2 ani de cand il vad "evoluand" nu a primit nici un sfat. Topicul asta este pur si simplu inutil si o imensa galeata de spam. Nu are nici un scop constructiv pentru nimeni, cu atat mai putin pentru citystar.

#1342 2009-03-06 00:24:44

someguy
Membru
De la: sibiu
Inregistrat: 2009-01-18

citystar, ashteroff si restul, va stiti voi care, si eu ''sunt in situatia voastra''. pe forumul asta (si pe altele, pe urmele lui citystar, bine?nţeles) am ajuns din curiozitate sa vad ce-or zice pe net cei ca mine (eram sigur ca mai sunt si altii).
am 26 de ani. timiditate, bla bla. de pe la 21 de ani m-am apropiat insa mult de o tipa, doar pentru ca am stiut sa fiu pe faza la o privire ''mai asa'' din partea ei. chestia e ca era cuplata cu cineva cu care se putea vedea cam rar, iar noi, din flirt ?n flirtul care astfel era posibil, n-am mers totusi mai departe. eram in limba dupa ea si uite asa au trecut niste ani. in final, ''a disparut'' dupa el si eu m-am cam trezit la realitate. numai bine cat sa fiu din nou pe faza la un zambet, un salut mai ''intrigant''. daaar, lucrurile sunt complicate si aici, pentru ca purtatoarea zambetului are prieten. daca aveam sansa si dadeam mai des nas in nas cu ea, poate-i luam fata omului, intr-o luna-doua, cat a fost ''fereastra''. asa, au trecut niste luni pana cand am aflat ca-l are, pana cand am fost sigur ca-l are...ghinion, dar totusi raman prin zona, pentru ca n-as prea spune ca fata e rece cu mine smile
ce vreau sa spun: fiti atenti! iepurele s-ar putea sa sara de oriunde. bineinteles, poate va traiti viata prin niste locuri (serviciu-drum spre casa, sau mai stiu eu ce) din care vi se pare ca n-are de unde sa sara. dar poate sa dea ceva nou peste voi sau poate schimbati ceva, grabiti niste lucruri bune care se vad la orizont. sunteti totusi tineri si inca mai e loc pentru viraje bruste, fara ca macar sa apucati sa mai semnalizati (scuzati metaforele). alta chestie e timiditatea. mie mi s-a evaporat cand am stiut sa vad ca cineva de care imi placea s-ar putea sa ma placa. ca mai departe am avut si ghinion e altceva. am progresat insa.
cred ca si asta e: n-ati gasit pe cineva de care sa va placa atat de mult incat sa fiti hotarati sa iesiti din cochilie. ca voua, noua, nu ajunge doar sa ni se scoale (ne scuzati) dupa vreuna sau sa fim plictisiti de noi insine ca hop! sa fim setati pe agatat si pe cuplare rapida. nu, noi avem blocaje mai serioase pe interior. de asta, nu stiu, stati relaxati, chiar incercati sa nu mai faceti o drama asa de mare din situatia voastra, dar fiti si atenti la semne, ca poate vin de la cineva care va va face sa va dati drumul.

#1343 2009-03-06 00:30:59

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

E trist ce spui...

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#1344 2009-03-06 01:53:56

iulia08
Membru
Inregistrat: 2009-03-06

Eu de exemplu, sunt ca si tine virgin la 32 ani, nu m-am sarutat niciodata cu o fata, desi nu am nici o problema, nici fizica nici psihologica, nu am suferit in copilarie de logopedie sau mai stiu ce, pur si simplu nu s-a intamplat...Timid nu sunt mai mult ca oricare altul, emotiv sunt, dar nu exagerat, dar unde sa cunosc pe cineva? Seara, cand ies de la job, sa agat trecatoarele pe strada?! Nu-mi pasa ca m-as alege cu o geanta in cap, dar stiu ca nu sunt sanse, cine ar avea incredere???
In rest, sunt de acord cu tine ca sunt mai multi baieti decat fete in Ro, cauza-parinti imbecili care vor sa aiba numai baieti, desi acestia sunt net inferiori fata de fete.

Ashteroff, mi-am creat cont special pentru tine. Vrei sa ne cunoastem? Cum arati? Stiu ca nu e site de matrimoniale dar... smile m-a intrigat povestea ta si vreau sa te cunosc mai bine.

#1345 2009-03-06 05:00:35

henry
New member

"cauza-parinti imbecili care vor sa aiba numai baieti, desi acestia sunt net inferiori fata de fete"
Ia explica-mi si mie omule cum vine asta ca eu nu prea pricep...Adica baietii sunt evreii si fetele rasa pura ariana,nu?Si cum aia inferiorii trebuie eliminati,eu zic sa-i gazam pe toti...Mama lor de inferiori,cum contribuie ei,aia micii la nefericirea unora dintre semenii lor de gen masculin...
Concluziile astea,nu fac decat sa-ti adanceasca complexele.Nu vad cum un inferior ca tine poate spera la mai mult...

#1346 2009-03-06 08:08:44

Stef
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-12

Mi-am racit gura degeaba inca odata. Afundati-va si mai mult in gaura fara sfarsit numita "Topicul lui citystar".

#1347 2009-03-06 10:51:50

Ashteroff
New member
Inregistrat: 2008-10-16

Imi pare rau pentru "nenorocirile" pe care le-am scris mai sus, iertati-mi porcariile alea, eram ingrozitor de deprimat la ora aceea, insa simt cum trec anii si nu se intampla nimic...singuratatea te transforma in demon, si cel mai groaznic este atunci cand nu exista o cauza obiectiva-daca esti urat "cu draci", egoist, orgolios, zgarcit, e clar de ce nu-dar daca nu???!!!-multora nu le pasa, isi omoara timpul cu fleacuri, masini, calculatoare, distractii vulgare, nu-si pun probleme existentiale...ar fi fost incomparabil mai usor sa ramanem in "somnul" acela, dar tocmai aia e cauza relelor, nu-mi pare rau ca m-am trezit...chiar daca este chinul iadului.Inca o data cer iertare pentru cele de mai sus(in special femeilor).

#1348 2009-03-06 10:58:11

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Stef a scris:

Mi-am racit gura degeaba inca odata. Afundati-va si mai mult in gaura fara sfarsit numita "Topicul lui citystar".

maree dreptate aii... si io mi-am racit-o daca te consoleaza cu ceva ... wink

baby Dragos hjarta rugaciune

#1349 2009-03-06 14:59:12

henry
New member

Stef a scris:

Asta se poate interpreta.Unii isi doresc sa se afunde in gaura...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.