homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 28 de ani-86

#1616 2009-10-16 23:46:37

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Re: Virgin la 28 de ani

Cineva mi-a atins niste coarde... smile
Anca, inteleg supararea ta dupa tonul "vocii" -si nu-ti voi raspunde cu aceeasi moneda, pentru ca asa am invatat; "Faceti bine celor ce va urasc"...
Nu ca tu m-ai ur? pe mine si pe ceilalti frustrati de pe aici -dar exista totusi ceva asemanator... Am vazut o "tentativa" -ca sa zic asa-  a ta de a vedea lucrurile prin ochii nostrii; cel putin in dreptul meu ti-ar mai trebui o viata ca sa ma cunosti. Oricum, in ce ma priveste, ideile tale sunt eronate. Nu-ti vorbesc de sus, dar nici de jos. Adevarat ca ai fost aplaudata pt oratoria ta; ea este buna, dar nu si adevarata. Nu stau sa-ti descriu (sau sa-mi plang) frustrarile inaintea ta; vreau sa aprind doar o scanteie in mintea ta, si sa schimb cursul gandurilor tale: nu am fost revoltat pe femei pentru ca ma ridicam mai presus de ele -caci nici nu se poate asta; ci tocmai pentru ca ele s-au ridicat mai presus de mine, mai presus de gandirea mea; se ridicau mai presus de puterea lor de a oferi ceva in schimbul a ceea ce cereau -a pretentiilor lor...
  Mie nu mi-au placut niciodata persoanele (femei si barbati) care se ridica mai presus de ei, mai presus de cat le este dat. Daca un om este mai inteligent ca altul, atunci pentru cine e el inteligent? E cumva inteligent pentru mine? Daca cineva care face o facultate, ii este de folos lucrul acesta celui ce face scoala profesionala? Nu pentru el isi face studentul facultatea? Atunci pentru ce se lauda? Tu Anca, pentru ce dar te lauzi ca viata ta a fost plina numai de... impliniri? Se poate ca sa nu fi fost frustrata niciodata -totusi ma indoiesc; dar daca tu nu ai fost niciodata frustrata, oare pentru noi nu ai fost asa? Nu ajuta pe nimeni faptul ca tu ai avut o viata implinita, si pe deasupra te mai si lauzi cu aceasta. (Nu ca ai fi spus ca te lauzi, dar odata ce te-ai ridicat mai presus de altii facandu-i frustrati, asta inseamna ca te lauzi).
Toti oamenii au darul vorbirii(afara de aceia care au probleme de natura medicala). Dar nu toti sunt usor sociabili. Si cu toate ca toti oamenii au o influenta mai mare sau mai mica, nu toti au darul de a interactiona usor unii cu altii.
Aceia care s-au descurcat mai usor in viata, nu trebuie sa se laude nici cu darurile, si nici cu realizarile lor; ci sa multumeasca lui Dumnezeu. Acela care a primit mai multi talanti sa nu se laude in fata celui ce a primit doar unul singur... Si nici-un om sau inger nu ma poate trage la raspundere daca m-am realizat sau nu in viata. Dumnezeu este Singurul care ne cunoaste si ne cerceteaza indeaproape gandurile inimii. Si chiar cel mai nestiutor dintre noi cunoaste faptul ca nu acela care este virgin va fi judecat...

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#1617 2009-10-17 09:53:26

denisabia
New member
Inregistrat: 2009-02-21

extra a scris:

Cineva mi-a atins niste coarde... smile
Anca, inteleg supararea ta dupa tonul "vocii" -si nu-ti voi raspunde cu aceeasi moneda, pentru ca asa am invatat; "Faceti bine celor ce va urasc"...
Nu ca tu m-ai ur? pe mine si pe ceilalti frustrati de pe aici -dar exista totusi ceva asemanator... Am vazut o "tentativa" -ca sa zic asa-  a ta de a vedea lucrurile prin ochii nostrii; cel putin in dreptul meu ti-ar mai trebui o viata ca sa ma cunosti. Oricum, in ce ma priveste, ideile tale sunt eronate. Nu-ti vorbesc de sus, dar nici de jos. Adevarat ca ai fost aplaudata pt oratoria ta; ea este buna, dar nu si adevarata. Nu stau sa-ti descriu (sau sa-mi plang) frustrarile inaintea ta; vreau sa aprind doar o scanteie in mintea ta, si sa schimb cursul gandurilor tale: nu am fost revoltat pe femei pentru ca ma ridicam mai presus de ele -caci nici nu se poate asta; ci tocmai pentru ca ele s-au ridicat mai presus de mine, mai presus de gandirea mea; se ridicau mai presus de puterea lor de a oferi ceva in schimbul a ceea ce cereau -a pretentiilor lor...
  Mie nu mi-au placut niciodata persoanele (femei si barbati) care se ridica mai presus de ei, mai presus de cat le este dat. Daca un om este mai inteligent ca altul, atunci pentru cine e el inteligent? E cumva inteligent pentru mine? Daca cineva care face o facultate, ii este de folos lucrul acesta celui ce face scoala profesionala? Nu pentru el isi face studentul facultatea? Atunci pentru ce se lauda? Tu Anca, pentru ce dar te lauzi ca viata ta a fost plina numai de... impliniri? Se poate ca sa nu fi fost frustrata niciodata -totusi ma indoiesc; dar daca tu nu ai fost niciodata frustrata, oare pentru noi nu ai fost asa? Nu ajuta pe nimeni faptul ca tu ai avut o viata implinita, si pe deasupra te mai si lauzi cu aceasta. (Nu ca ai fi spus ca te lauzi, dar odata ce te-ai ridicat mai presus de altii facandu-i frustrati, asta inseamna ca te lauzi).
Toti oamenii au darul vorbirii(afara de aceia care au probleme de natura medicala). Dar nu toti sunt usor sociabili. Si cu toate ca toti oamenii au o influenta mai mare sau mai mica, nu toti au darul de a interactiona usor unii cu altii.
Aceia care s-au descurcat mai usor in viata, nu trebuie sa se laude nici cu darurile, si nici cu realizarile lor; ci sa multumeasca lui Dumnezeu. Acela care a primit mai multi talanti sa nu se laude in fata celui ce a primit doar unul singur... Si nici-un om sau inger nu ma poate trage la raspundere daca m-am realizat sau nu in viata. Dumnezeu este Singurul care ne cunoaste si ne cerceteaza indeaproape gandurile inimii. Si chiar cel mai nestiutor dintre noi cunoaste faptul ca nu acela care este virgin va fi judecat...

Voi fi offtopic, dar vroiam sa te intreb nu crezi ca ar fii mai usor sa fi urmarit daca iti rezumi un pic ideile.Poate sunt mai multi oameni care te-ar citi, dar e obositor cand nu urmaresti un curs lin al unei expuneri si redai multe idei.In privinta religiei inteleg ca te regasesti in ea si vrei s-o impartasesti, dar nu fa nota discordanta cu ceilalti.De exemplu asa pe scurt parintii mei sunt nelipsiti de la biserici, manastiri, se roaga, citesc carti sfinte, tin toate posturile si imi impartasesc si mie unele povete, mai ales cand simt ca gresesc, dar eu sunt fiica lor cu mine isi permit, findca stiu ca o fac din dragoste parinteasca.In fata celorlalti sunt rezervati, dau cadou o icoana cui cred ca ar aprecia, in rest unele lucruri tin de sufletul fiecaruia si banuiesc ca oamenii au discernamantul de a-si alege calea lor.Numai bine si bravo pentru ca esti un tip fervent.
Strict la subiect e decizia fiecaruia, cand isi incepe viata sexuala.Nu vad de ce as taxa pe cineva in functie de asta.Cunosc persoane care au inceput aproape de 30 de ani din varia motive si le e bine acum.Recunosc nu mi se par tocmai in regula extremitatile, nici prea devreme ori prea tarziu, dar e ceva foarte personal ca sa il poti diseca cu atata usurinta.

#1618 2009-10-19 10:00:41

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

extra, din pacate n-ai inteles nimic. in tonul meu nu era suparare, ci compasiune. nu intru la topicul asta sa ma laud cu implinirile mele (btw, nu stiu unde ai vazut tu ca ma laud sau ca am scris despre asta), ci ca sa dau un sfat cui vrea sa tina cont de el. in special pe citystar mi-as dori sa il ajut, pt ca el e cel mai afectat de situatia asta si in fond, el a deschis subiectul.
lui ScareCrows am tinut sa ii tai putin din nas, pt ca nici mie nu-mi plac laudarosii, ori el tocmai asta facea: "nu-mi tb mie femei, ca eu sunt un om cult" - cam asta am dedus eu ca vrea sa ne spuna (ca sa nu-mi sariti iar in cap, o sa recunosc ca e posibil sa fi interpretat gresit tongue ). iar daca am fost dura, am facut-o tocmai ca sa-i deschid ochii, deci sa-l ajut in final, daca vrea sa asculte si sa lase garda mai jos.

extra, stiam ft bine ca nu ajunsesei sa urasti femeile pt ca te credeai superior lor. sunt perfect constienta ca motivul pt care le urai e exact cel spus de tine. deci nici aici nu m-ai inteles corect.

ce am facut eu in ultimul paragraf a fost sa imi expun parerea despre asemenea cazuri. si am facut-o cu compasiune, nicidecum cu aer de superioritate.

#1619 2009-10-31 19:42:09

Martinez
New member
Inregistrat: 2009-07-13

Buna ziua,
*reclama*

Ultima oara a fost editat de camysh (2009-10-31 21:52:51)

#1620 2009-10-31 19:49:25

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Aloooo, Martinez! Take a break. Nu mai posta la toate topicurile aceeaşi chestie.
Ok, am inţeles, e vorba de nişte absorbante revoluţionare, dar nu e nevoie să postezi asta peste tot wink.
Sau mai bine deschide-ţi un topic propriu şi postează acolo toate informaţiile.

Ultima oara a fost editat de lala20 (2009-10-31 19:49:42)

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

Publicitate

loading...

#1621 2009-11-01 22:51:25

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

inca nu s-a abandonat subiectul asta ?

#1622 2009-11-01 23:28:00

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Extra, dar de ce nu te-ai intrebat de ce s-au ridicat femeile mai presus de tine?
Ce anume din comportamentul tau le facea sa se comporte asa?
Problema era undeva la tine, nu la ele, odata ce spui ca toate au facut la fel...
Anca si-a spus parerea, a incercat sa ajute, nu a avut nici o intentie rea.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#1623 2009-11-04 18:26:42

my_aa
Insomniac member

http://www.2shared.com/file/8563266/698 … itate.html
http://www.upload.ro.im/upload/DOWNLOAD … ditate.pdf

Oricine are probleme cu timiditatea, poate downloada o carte, de la unul dintre link-urile de mai sus, care a ajutat multe persoane sa isi rezolve aceasta problema. Enjoy!

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#1624 2009-11-04 23:32:30

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

and here we go again lol

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#1625 2009-11-05 12:03:57

my_aa
Insomniac member

Why not? lol Cred ca citesc multi timizi topicul asta, odata ce o gramada de virgini posteaza pe aici. lol

#1626 2009-11-05 21:29:57

extra
Banat

banuiesc cam unde ai vrea sa ajungi my_aa, dar cred ca te inseli. in peste 4 mii de mesaje oare sa nu fi avut suficient timp sa-i cunosti pe cei ce au postat pe aici?... nails

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#1627 2009-11-06 09:25:22

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

la ce te referi, extra?  huh
mie mi s-a parut ca my_aa a vrut sa ajute. sau sunt eu prea naiva sa vad substratul?  roll

#1628 2009-11-06 11:55:04

my_aa
Insomniac member

La ce te referi extra? Unde am vrut sa ajung? Chiar sunt curioasa sa aflu big_smile
Nu inteleg de ce trebuie cautat un substrat in ceea ce spune o persoana si nu poate fi interpretat un mesaj asa cum a fost scris nustiu
Si nu stiu daca pot sa imi formez o parere concreta despre cineva dupa ce scrie pe un forum, fara sa stiu nimic despre viata lui, si fara sa-l cunosc in realitate...

#1629 2009-11-06 18:09:51

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

se refera la faptul ca "cei de aici" sunt ATAT DE BLAZATI, incat REFUZA ORICE AJUTOR neutral din pacate, am ajuns si eu sa cred ca sunt cazuri pierdute...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1630 2009-11-06 21:13:30

extra
Banat

my_aa a scris:

Cred ca citesc multi timizi topicul asta, odata ce o gramada de virgini posteaza pe aici. lol

Daca inlocuiesti "timizi" cu "virgini" si invers, se va vedea acelasi lucru. Si cu toate ca sunt adeptul celor care spun lucrurilor pe nume, cred ca aici nu este cazul ca sa-i numim frustrati(sau orice altceva de felul acesta) pe aceia care inca nu si-au gasit un partener; eu cred ca aici este voba de respect, pe care trebuie sa-l oferim pana la sfarsit, acelora care credem noi ca le-am oferit ajutorul. Ca ei nu au raspuns in felul dorit de noi, in felul si la timpul pe care l-am asteptat, asta nu inseamna ca ne da dreptul sa-i jignim. Vedem dar ca fiecare am spus cate ceva -fiecare am contribuit cu cate o vorba; dar asemeni semanatorului, trebuie doar sa ne aruncam samanta, si nu trebuie sa blestemam pamantul pt ca ea nu a iesit asa cum ne-am fi asteptat noi.
Altii am vazut ca au contribuit mai mult decat cu vorba: chiar v-ati intalnit si v-ati vazut fata in fata. Acestora le zic: nu stricati lucrul bun care l-ati facut; nu se stie daca mai tarziu vi se va spune: "cuvintele tale m-au ajutat".

Si va zic eu ca multi dintre aceia care au un partener sunt mai frustrati decat aceia care nu au avut niciodata. Si va cunoasteti voi problemele voastre...

Cat despre topicul acesta, eu zic ca nu trebuie abandonat. Pentru unii sau altii, cuvintele noastre pot fi de mare ajutor -nici nu ne dam seama cat de mult; si acestea sunt fie spre bine, spre zidire, fie spre rau... Sa fie dar spre zidirea celui de langa noi!

#1631 2009-11-06 21:19:20

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

extra a scris:

Si cu toate ca sunt adeptul celor care spun lucrurilor pe nume, cred ca aici nu este cazul ca sa-i numim frustrati(sau orice altceva de felul acesta) pe aceia care inca nu si-au gasit un partener; eu cred ca aici este voba de respect, pe care trebuie sa-l oferim pana la sfarsit, acelora care credem noi ca le-am oferit ajutorul.

da' cine a zis asa ceva, ca eu nu vad...

Vedem dar ca fiecare am spus cate ceva -fiecare am contribuit cu cate o vorba; dar asemeni semanatorului, trebuie doar sa ne aruncam samanta, si nu trebuie sa blestemam pamantul pt ca ea nu a iesit asa cum ne-am fi asteptat noi.

aici de acord cu tine... intr-adevar, nu tre sa te astepti sa primesti o reactie de genul celei pe care O AI TU PERSONAL... dar, din pacate, singura reactie de pana acum e... pura negare. neutral

da' din partea mea... sa dea Dumnezeu sa fie cum zici... si nici nu e nevoie sa spuna cineva "tu m-ai ajutat"... ci, pur si simplu, sa vin city - sau altii in aceeasi situatie - si sa ne spuna ca e fericit si implinit.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1632 2009-11-06 23:27:14

my_aa
Insomniac member

extra a scris:

my_aa a scris:

Cred ca citesc multi timizi topicul asta, odata ce o gramada de virgini posteaza pe aici. lol

Daca inlocuiesti "timizi" cu "virgini" si invers, se va vedea acelasi lucru. Si cu toate ca sunt adeptul celor care spun lucrurilor pe nume, cred ca aici nu este cazul ca sa-i numim frustrati(sau orice altceva de felul acesta) pe aceia care inca nu si-au gasit un partener; eu cred ca aici este voba de respect, pe care trebuie sa-l oferim pana la sfarsit, acelora care credem noi ca le-am oferit ajutorul. Ca ei nu au raspuns in felul dorit de noi, in felul si la timpul pe care l-am asteptat, asta nu inseamna ca ne da dreptul sa-i jignim. Vedem dar ca fiecare am spus cate ceva -fiecare am contribuit cu cate o vorba; dar asemeni semanatorului, trebuie doar sa ne aruncam samanta, si nu trebuie sa blestemam pamantul pt ca ea nu a iesit asa cum ne-am fi asteptat noi.
Altii am vazut ca au contribuit mai mult decat cu vorba: chiar v-ati intalnit si v-ati vazut fata in fata. Acestora le zic: nu stricati lucrul bun care l-ati facut; nu se stie daca mai tarziu vi se va spune: "cuvintele tale m-au ajutat".

Si va zic eu ca multi dintre aceia care au un partener sunt mai frustrati decat aceia care nu au avut niciodata. Si va cunoasteti voi problemele voastre...

Cat despre topicul acesta, eu zic ca nu trebuie abandonat. Pentru unii sau altii, cuvintele noastre pot fi de mare ajutor -nici nu ne dam seama cat de mult; si acestea sunt fie spre bine, spre zidire, fie spre rau... Sa fie dar spre zidirea celui de langa noi!

Te-as ruga sa imi arati unde am dat dovada de lipsa de respect pentru cineva, si unde am numit frustrat (sau "ceva de genul asta" insemnand ce?) pe cineva, si imi voi cere scuze.
A fi timid sau virgin nu reprezinta un handicap, si poate nici un defect, in unele cazuri. Si desigur, nici unul dintre aceste doua cuvinte nu este echivalent sub nici o forma cu frustrat.
Eu nu m-am asteptat la nici un fel de raspuns din partea nimanui, dar odata ce multi baieti care nu si-au inceput viata sexuala pana la o varsta, si considera ca au o problema (ei considera asta nu eu, a nu se face confuzii) si care sunt timizi, asta tot ei o spun, si daca nu o spun se subintelege, au intrat pe acest topic, sa scrie, probabil inca multi altii care desi nu scriu aici, citesc. Aveam o carte in format pdf foarte utila, dupa parerea mea, despre care multe persoane cu problema asta au spus ca le-a fost de ajutor.
Initial am vrut sa las link-urile de la care se putea downloada la topicul "carti bune", dupa care m-am gandit ca ar fi mai util daca le-as posta aici, avand in vedere ce am spus mai sus.
Acum, daca unele persoane s-au simtit jignite, din motivele lor personale, care nu au legatura cu posturile mele, si nici cu intentia mea, si au interpretat intr-un mod gresit ceva care era de altfel simplu de inteles, nu este vina mea.

L.E. Din reactia ta, observ ca numai pentru tine acele 2 cuvinte (timid si virgin) aveau o conotatie negativa, pentru ca tu ai fost singurul care le-a considerat jignire.

Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-11-06 23:55:58)

#1633 2009-11-08 00:42:40

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

katami a scris:

se refera la faptul ca "cei de aici" sunt ATAT DE BLAZATI, incat REFUZA ORICE AJUTOR neutral din pacate, am ajuns si eu sa cred ca sunt cazuri pierdute...

smile o concluzie cat se poate de corecta de altfel...

baby Dragos hjarta rugaciune

#1634 2009-11-15 16:17:47

Danny80
New member
Inregistrat: 2009-10-09

se refera la faptul ca "cei de aici" sunt ATAT DE BLAZATI, incat REFUZA ORICE AJUTOR

Blazati?! Pai daca ar fi blazati, nu i-ar interesa subiectul!Cum sa fie "blazati"?
"Refuza orice ajutor", pai tocmai ca virginii care au postat aici, au lansat un strigat de ajutor(cam in pustiu...)!
Problema e cum i-am putea ajuta, dandu-le sfaturi in "semibascalie", gen"du-te la fetite", "agata in parc", ne coboram mai jos, ajungi sa te intrebi cine sunt adevaratii "blazati".Altfel e ca si cum i-ai spune unuia care nu-si poate misca picioarele "alearga, frate, sa vezi ce bine te simti!".

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.