homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 28 de ani-84

#1578 2009-10-02 17:11:47

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Re: Virgin la 28 de ani

lol nu s-a revoltat nimeni, probabil cei care au raspuns au avut timp sa o faca, sau nu aveau in acel moment nimic mai bun de facut, si vazand ca odata ce i s-au dat o gramada de sfaturi prietenesti nu a tinut cont de ele, au zis ca poate ii va prinde bine un dus mai rece tongue

Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-10-02 17:12:39)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#1579 2009-10-02 17:50:29

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

va spun "din interior" ca sa zic asa, ca pe firile pesimiste nu le trezesc dusurile reci, ci mai mult rau le fac.
prin urmare, sunt de acord cu extra: citystar a raspuns doar la niste mesaje, nu a mai cerut nimic, de la nimeni. faptul ca scrie aici nu inseamna ca cere ceva de la noi, ci ca discuta cu noi. iar noua daca nu ne convine discutia, daca ni se pare ca se bate apa-n piua, putem sa nu-i raspundem wink

#1580 2009-10-02 20:25:57

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Extra,nu mi te mai adresa facand greseli gramaticale. Abtine-te. Acu' ceva vreme te-am rugat sa nu mi te adresezi deloc;respecta si tu asta,bine?
Cat despre postul meu... nu-mi sariti in cap. Sunt efectiv exasperata. Nimeni nu intelege ca astuia chiar nu-i intra nimic in cap. Si da,asta ma revolta.

#1581 2009-10-02 20:36:36

skumpi
Vizitator

da Shine ce treaba ai tu daca oamenii isi doresc sa`i dea sfaturi in continuare ? Pentru asta te consumi tu ? Fii fata desteapta si nu mai intra aici forgetit nu te mai enerva pe degeaba ca topicu asta o sa treaca de 100 de pagini lol

#1582 2009-10-04 20:02:58

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

citystar a scris:

katami a scris:

daca ai fi avut curiozitatea sa trec de prima pagina (ceea ce nu ai facut, pt ca "femeile" - cate posturi incap intr-o pag? 10 max... dar nah, pt tine e de ajuns incat sa fie "femeile"... la fel ca si city, GENERALIZEZI prea mult), ai fi vazut ca raspunsurile care i s-au dat (si nu ma refer la cele in batjocura) s-au dat pt a incerca sa CORECTEZE UN ANUMIT DE MOD DE GANDIRE. eu una l-am intalnit pe city si e un baiat f dragut... dar cand ii citesc anumite pareri pe forum, nu imi vine sa imi asum RESPONSABILITATEA de a-i face cunostinta cu vreo prietena de-a mea (apropo, eu chiar stiu o tipa singura, programator, de o varsta apropiata cu city). mi-e frica... pt amandoi.

pai vezi, oamenii virgini la 29 de ani sunt periculosi. Daca nu se cupleaza lumea pana la o anumita varsta, dupa aia e periculos.

Si e logic, sa zicem ca 2 virgini se cupleaza la o varsta inaintata, pai cand vor avea prima noapte de amor, se vor rupe ca animalele, la cat de si disperati vor fi.
E infricosator, cel mai de groaza film este acela in care 2 virgini la peste 27 de ani fac sex pentru prima data. E mai de groaza decat Zombie Flesh Eater sau Cannibal Holocaust.

Eu probabil, daca se va intampla odata sa tin in brate o fata care sa-mi placa, cred ca voi incepe sa plang  si nu ma va mai opri nimeni. Asta daca voi mai fi constient.

nu, nu sunt periculosi, decat daca au idei fixe si batute in cuie... astfel de oameni sunt periculosi, fie ei virgini sau gigolo. nu o data m-am gandit sa va fac cunostitnta, dar... ceva ma retine... si acel ceva sunt posturi de-ale tale legate de "adolescentii supremi" si alte tampenii... Shine a zis aceeasi chestie ca si mine...

si de daca incepi sa plangi? iaca na... si al meu plangea cateodata la intalnirile noastre si am apreicat asta mereu...

anca90 a scris:

sunte multe femei timide, sensibile, singure, care tanjesc si ele dupa marea dragoste, nu dupa barbati cu bani. probabil voi nu le-ati intalnit, pt ca ele, la fel ca baietii timizi, nu ies cu nimic in evidenta. timiditatea tb invinsa. putin cate putin, treptat.

acele femei sunt slabe sau grase ?

hoopaaa... dar pana acum iti doreai un suflet langa tine... de cand iti pasa de ambalaj? nush daca ai vazut filmul ala cu un tip materialist care agata numai dupa "ambalaj"...si ii da unul o solutie care il facea sa vada oamenii asa cum sunt ei in realitate... si el se indragosteste de o obeza, pt ca, din cauza solutiei, o vedea top model... filmul e americanesc si slabut in sine, dar ideea e buna... respectiv faptul ca nu conteaza ambalajul... chiar nu conteaza...

si nu e chestia ca "ai de ales" sau "n-ai de ales"... e chestia ca iar ai IDEI FIXE referitoare la "persoana perfecta".... de unde stii ca iubirea vietii tale nu va fi o tipa plinuta, dar care te va face sa te simti minunat? smile

fiindca atunci veneam de la servici si eram cu rucsacul in spate. Nu m-ai anuntat mai devreme. Lumea buna cand iese la agatat nu merge cu rucsacul in spate.

prima data cand te vad, aminteste-mi sa te bat box moooor cand te aud cu cliesee tampite dintr-astea... de tip "lumea buna". lumea buna pe dracu... eu si acu, casatorita si cu copchil in burta, mai intorc capu' dupa cate unul cu bocanci si rucsac... pt ca IMI PLAC.

Anul asta de exemplu am iesit un parcul Copou, un tip de 20 de ani, alfa dominant de pe forum arta seductiei mi-a facut demonstratii cum se agata fetele. E am fost doar spectator, ca logic nu puteam sa intervin.  Fiind anuntat de de dinainte nu eram cu rucsacul in spate, am venit.

ia zi-ne si noua ce facea ala lol eu chiar sunt curioasa daca sunt in grafic sau nu rotfl

katami a scris:

o femeie se indragosteste de un barbat pt ca, in subconstient, isi doreste un copil CU acel barbat..

Si adolescentii superiori de 16 ani cand se indragostesc de adolescente, tot la copii se gandesc ?

nu, nu se GANDESC... am scris IN SUBCONSTIENT acolo... adica nu is constienti, dar da, energetic asta e motivul. daca vrei, asta e motivul pt care voua va plac femeile cu fund si tzatze fata de alea batz... pt ca emana energie feminina, feminitate, FERTILITATE. si invers... ce ai inteles tu (extrem de prost), cum ca noua ne-ar placea "alfa dominantii"... se refera la aceeasi nevoie energetica a femeii de un tip cu masculinitate pronuntata, de la care, in subconstient, ele asteapta sa le protejeze pe ele si copiii. dar pt asta nu tre sa fii mitocan, asta n-ai priceput tu... din contra... trebuie sa arati doar ca STII SA PROTEJEZI CE E AL TAU.

katami a scris:

fiecare isi duce crucea lui si fiecare tre sa iasa singur din ce s-a bagat

cand ne-am intalnit atunci in parcul Copou, nu aveai nici o cruce in spate. Nici eu nu aveam, nimeni nu avea.
Cand e vorba de probleme serioase nu e loc de metafore.
Nu m-am bagat singur, nu eu mi-am creat copilaria nefericita.

ba da, o aveam... la fel ca si tine si ca si ceilalti.

si ba da, tu singur ti-ai facut-o... ce nu ai invatat in vietile anterioare, inveti in asta. si ar fi bine sa inveti... ca altfel iti faci si copilariile viitoare la fel.

De vreme ce trecutul nu se poate schimba, nu am cum sa fiu normal indiferent ce vreau eu.
Personalitatea unui om se construieste in trecut, incepand din copilarie,  noi nu ne nastem dintr-o data maturi.

nu-i adevarat, personalitatea unui om se construieste TOATA VIATA. si niciodata nu e prea tarziu.

In iunie 1994, in apropiere de manastirea Vatra Moldovitei din jud Suceava, cand eram intr-o excursie la manastirile din bucovina, am vazut doi copii ce pareau mai mici decat mine (si eu aveam atunci 14 ani), baiat si fata, si se iubeau intens, se strangeau in brate,  la marginea  unei paduri, (nu sunt sigur daca era Sucevita sau Moldovita dar am undeva notat) noi eram atunci in excursie cu autocarul, si ne radeam toata clasa de ei. Am ramas cu imaginea aceea imprimata puternic, era cred prima scena de dragoste reala care am vazut-o. De mult ori i-am visat. Visam ca zburma deasupra  acelei paduri, si ma iubeam intocmai ca copii aceia.

foarte frumos... de ce nu vrei sa CREZI ca vei avea si tu parte? nu crezi... nu ai.

sunt inferiori baietii care nu incep viata sexual/sentimentala la 14-16 ani si fetele care nu incep  pana in 20 de ani.

bravo... multumesc, dar, spre deosebire de tine (care AI SENZATIA ca daca rade nush cine de tine esti mare ratat), eu nu ma consider cu nimic inferioara pt faptul ca mi-am inceput viata sexuala la 21 de ani si nu 20, cat zice maria ta ca e "standardul". vezi ca altii s-ar putea simti jigniti.. si incalci regulile forumului, ca e o regula cu "nu jigni, nu judeca" wink

Indiferent cum imi schimb gandirea, realitatea din jur nu se schimba.

fundamental gresit!!! realitatea din jurul TAU se schimba exact conform cu gandirea ta.

cand merg la magazin vanzatoarea e obligata sa vorbeasca cu mine, ca e si in interesul ei sa vanda produsele,  si fiind constient de asta , timiditatea dispare.

uite ca nu e asa big_smile vanzatoarea aia are un salariu fix si mizerabil si, cu siguranta, ar prefera sa stea linistita in loc sa o frece clientii (vorbesc strict din experienta!!! acu sunt la munca si taaare m-ar enerva sa ma intrerupa din acest fructuos mesaj un biet client dornic sa ia un bilet de avion. chiar l-as trata cu toata raceala oficiala posibila big_smile).

deci nu e asa, din contra, vanzatoarea aia ar vrea sa dispari din ochii ei atunci smile si, totusi, VORBESTI CU EA. si nu-ti cade cerul in cap smile ea e mai rau ca o potentiala prietena... ea e OSTILA in sinea ei smile si totusi... uite ca vorbesti cu ea normal si POTI foarte bine sa relationezi.

ce dovada mai buna vrei ?smile

la altii se intampla diverse lucruri frumoase, la mine nu se intampla. De unde ai stiut tu ca la acea frizerie era o fata care iti va placea ?

wink tine exact de ceea ce spuneam mai sus... daca tu CREZI ca vei avea parte de ceva bun, evenimentele din jurul tau SE VOR ARANJA in acest sens smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#1583 2009-10-05 09:15:00

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

cred ca ultimul post al lui city le-a depasit pe toate rotfl
citesc 2 randuri: rotfl2
apoi scrollllll:  va
mai citesc 2 randuri:  neutral lol

roll

hjarta

#1584 2009-10-05 10:14:51

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

offtopic o aveti pe rabdare.... big_smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#1585 2009-10-05 16:56:28

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

n-as fi avut rabdarea lui sa scriu atata, pai numai includerea citatelor de la ceilalti utilizatori i-a luat cateva ore lol
in orice caz, citind ce a scris (cu mare greutate si pe sarite), imi dau seama de ce e inca virgin si asa va ramane pe viata lol

#1586 2009-10-05 19:26:30

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

anabella_n a scris:

n-as fi avut rabdarea lui sa scriu atata, pai numai includerea citatelor de la ceilalti utilizatori i-a luat cateva ore lol

lol
eu ma intreb cand se va inchide/termina discutia aici. cred ca imbatranim cu topicul asta.

#1587 2009-10-06 01:25:37

Scarlet_Autumn
Sr. member
Inregistrat: 2009-09-04

Hmm....n-ar trebui să se schimbe numele topicului? Virgin la 29/30 de ani?  roll

Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.

#1588 2009-10-06 15:31:50

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

citystar a scris:

dea_di a scris:

frate eu nu-ti mai zic decat un singur lucru: daca vrei, poti!

nu e adevarat, de exemplu daca  vreau sa zbor, sau sa ma teleportez, nu inseamna ca si pot.

va  cum??? adica tu n-ai superputeri, ca noi, restul lumii?  spranceana

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#1589 2009-10-09 04:42:41

Danny80
New member
Inregistrat: 2009-10-09

Citystar, singura ta problema e ca tu gandesti rational, cartezian, lasa-te condus de instinct, de intuitie, nu mai gandi cu mintea si lasa-te dus de inima!
Gandirea logica e sterila, nu te poate ajuta!
Si de ce naiba doresti femei?! Eu am tot 29 de ani, si sunt aproape virgin(again!), adica n-am mai facut sex de 8 luni( si asta e o problema la tine,daca tu nu ai nici o experienta, iti inchipui ca e "mare scofala" si asta te "innebuneste") si nici nu-mi mai trebuie prea curand, imi ocup timpul cu munca, de "nopti de amor" oricum n-as avea timp fiindca am job pe timp de noapte  sapte zile din sapte  big_smile, tu n-ai un hobby, ceva sa nu te mai gandesti la "d-astea"?!
Daca tot "disperat" asa te simti, gasesti la "Plafar" ceai de conuri de hamei, e un anafrodisiac natural, n-o sa mai ai chef de "minuni" si o sa te simti bine, crede-ma! Bafta!

Ultima oara a fost editat de Danny80 (2009-10-09 04:45:01)

#1590 2009-10-09 11:08:08

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

Scarlet_Autumn a scris:

Hmm....n-ar trebui să se schimbe numele topicului? Virgin la 29/30 de ani?  roll

diablo  rotfl

#1591 2009-10-12 16:15:48

JR
New member
Inregistrat: 2009-04-06

Nu stiu daca tine de noroc.. de soarta sau pur si simplu unora le place sa-l tina pe NU in brate. In care din situatii te incadrezi tu citystar?

Eu pot spune ca pana acum ceva vreme eram in situatia ta, totusi nu faceam asa o mare tragedie din asta. Am mai postat pe aici, acum am vrut sa revin cu noutatile, din simplul motiv ca vreau sa-ti demonstrez ca se POATE. Da, se poate. Eu am reusit sa intalnesc o fata, ne-am indragostit, am facut si dragoste, am scapat de flagelul virginitate daca il pot numi asa. Oricum, nu vreau sa bravez pe chestia cu sexul, desi este minunat, este frumos si extraordinar. Mai important pentru mine este ca am gasit o persoana cu care ma inteleg extraordinar de bine, nu-mi imaginam ca poate exista asa ceva. Chestia cu sexul vine doar ca cireasa de pe tort si nimic mai mult.

Iti urez mult noroc si sper sa nu te incadrezi in categoria celor care-l tin pe NU in brate.

#1592 2009-10-12 16:22:14

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

felicitari jr... smile

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#1593 2009-10-12 21:24:24

katharina_x
Full member
Inregistrat: 2009-07-11

Dumnezeule mare,primul post al individului cu problema este din 2008-02-29 19:40:40. Geeeezz..inca se mai discuta pe tema lui? Pai, e evidenta problema, in loc sa rezolve practic, el sta si despica firul in 4. Pe bune,iti irosesti viata aiurea, devenind dependent de forum. Si voi inca ii dati atentie unei persoane care nici macar nu asculta sfaturile voastre, ramanand un incuiat care sta cu nasul in carti si pe net, in loc sa se aeriseasca prin oras. La 28 de ani pe care ii aveai acum..pfff..muult timp, sa stii ca nu esti pierdut. Vad ca repeti intr-una faptul ca unii fac sex la 15 ani. foarte bine! e alta generatie,lucrurile se schimba. Esti prea invidios pe adolescentii care fac sex. Pe bune, ar trebui sa lasi adolescentii la o parte,pentru ca esti adult, nu adolescent. Nu mai privi atata inapoi, si nici in curtea vecinului. Inceputul e clar: o schimbare in infatisare,si incredere in sine. [ Pe bune ca imi aduc aminte de telenovela Betty cea urata., unde tipa isi schimba infatisarea si capata incredere in sine , in fine, e irelevanta conexiunea cred. ] Sincer, esti fraier ca astepti! [ iertati-ma ca am fost prea directa.]

Ultima oara a fost editat de kemikal (2009-10-12 21:35:35)

Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste..
Yeah, that's my eye!

#1594 2009-10-12 21:52:48

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Bravo JR.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#1595 2009-10-13 22:12:32

citystar
Full member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-02-29

sexul devine interzis de lege:  (sau taxabil)

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/ … e-sex.html

http://www.curaj.net/?p=23903

http://www.clujeanul.ro/studenti-clujen … is-4943174

Ultima oara a fost editat de citystar (2009-10-13 22:20:20)

#1596 2009-10-13 22:26:07

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

... da,pentru aia care si-o trag in camine,si pentru cei care folosesc prezervative. Nu prea ne-ai nimerit pe noi,city wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.