homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 28 de ani-82

#1540 2009-06-27 00:48:43

Ashteroff
New member
Inregistrat: 2008-10-16

Re: Virgin la 28 de ani

Pai atunci de ce (ma abtin sa injur) a mai deschis topicul asta? Ca aceleasi prostii le mai scria si pe vreo 2-3 alte forumuri... pai sa le toace alora nervii,daca (virgula) considera ca solutiile noastre nu-s bune de nimic.

Citystar nu cred ca si-a facut conturile pe n forumuri ca sa enerveze userii, ci de fapt, a fost un strigat de ajutor...i-am zis chiar eu ca e in situatia cuiva care nu stie sa inoate, se ineaca, si cei de pe malul apei fac bascalie...si dau sfaturi de innot profesionist...solutia e sa sara cineva sa-l scoata, dupa aia lectiile... e absurd sa-i recomandati "fetitze" ar trebui sa inceapa cu un salon de masaj, ceva, apoi...dar fireste, depinde de el sa accepte ca asta e solutia corecta, si sa ia masuri...de exemplu, in concediu ar putea veni in Bucuresti, ma ofer sa-i achit eu consumatia, ca sa poata fi sincer cand spune ca "nu a dat banu`", evident, daca are vreo reticenta in privinta asta...mie mi-a lasat impresia ca vrea "sa-si faca de cap" si nu are curaj.

Ultima oara a fost editat de Ashteroff (2009-06-27 00:49:52)

#1541 2009-06-28 02:53:08

mky
Membru
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-06-23

JR a scris:

'o sa-i placa? o sa fie bine? daca nu o sa stiu ce sa-i fac? daca nu o sa ma descurc?'

Cunosc foarte bine, acum chiar cunosc trairile astea :-)

Dar pisici... e frustrant, mai ales cand o vezi ca tremura toata langa tine numai cand o atingi, numai cand o saruti.. si esecul, doare cu atat mai mult cu cat iti doresti cu ardoare ca ea sa se simta bine cu tine. Mai ales ca eu nu sunt genul de barbat egoist sa ma gandesc numai la mine, in primul rand, in conceptiunea mea, trebuie s-o vad pe ea ca se simte bine.

Buna fetelor/doamnelor, noroc storstark  baieti. Am inceput sa citesc din curiozitate topicul, dar nu am avut rabdare sa citesc tot, pt ca m-am ingrozit vazand ca imaginatia lipseste, cand de fapt ea este cea mai importanta.
Daca voi gresi cu ce voi spune mai jos, va rog sa ma scuzati.

City, tata, in situatia ta eram shi yo pina la 22 de ani. aceleashi complexe le aveam. Ma uitam in jur shi vedeam pushti de 14-15 ani cum se prosteau(caci asta faceau la varsta aia) pe la coltul blocului cu cate o fetitza de gradinitza(asa parea de mica).
Si da, ma deranja parul de pe corp(problema imaginara) ca mai tarziu sa ma mandresc cu el, fetele/doamnele stiu de ce.
Acum cand imi aduc aminte imi vine sa rad, de problemele pe care singur mi le creeam.

Mai spui tu ca "floarea varstei e intre 10-20 de ani, dupa aia cine mai ramane virgin e ratat toata viata", ceva mai gresit nu am auzit.
City, fa un calcul rapid, intre 10-20 de ani cate fete sunt disponibile pt tine, multe - este raspunsul tau(corect), dar intre 25-35 de ani cate fete/doamne sunt acum disponible, foarte multe, raspunsul meu.
Pai,la 25 de ani poti sa ai orice fata/doamna, fie ea si de 18ani si de 35+ de ani, si mai ales daca esti virgin, ati trebuie doar imaginatie, ca sa intri in sufletul lor.

Tu te plangi ca nu ai unde sa cunosti fete/doamne!?Imaginate ai?

Acum 5 ani ma duceam sa ma tund la un salon nou, si acolo am vazut cea mai frumoasa frizerita. Iti dai seama ca numai la ea ma tundeam si numai ea ma tunde de atunci. Pe vremea aia nu imi permiteam sa-i propun ceva, fiind mai mare cu 10ani decat mine, dar nu am disperat, am zis ca va veni si randul meu, si mi-am vazut de viata in continuare. Acum de 2luni sunt cu ea, si ma bucur ca am avut rabdare(da 5 ani), pt ca sunt mult mai matur decat atunci, si ma pot bucura de ea la un alt nivel, daca poti sa intelegi asta (fetele/doamnele stiu ce zic)

Tu disperi ca au trecut 28-29 de ani si nu ti-ai gasit jumatatea, si ce daca au trecut, poate floarea varstei la tine acum se va deschide si vei trai totul de 10 sau 100 de ori mai intens decat ai fi facut-o la 14-15 ani.

Cred ca e prea mult ce am spus legat de City, acum sa spun 2 vb si pt JR

JR te intreb si pe tine: imaginatie ai?
Problema ta am avut-o si yo, si ce daca s-a intamplat, am facut o gluma shi am mers mai departe, pt ca fata tremura de dorinta, iar yo mai aveam 10 degete shi o limba jucausa, cu care i-am oferit cel mai intens orgasm.
E foarte bine ca nu esti egoist, dar nu te rezuma doar la un singur/simplu organ.

Bafta in continuare si sa auzim de bine.

#1542 2009-06-28 04:16:50

ScareCrows
New member
Inregistrat: 2008-06-10

Da mky ... e bine sa ai rabdarea care ai avut-o tu pana la 22 ani ... dar sa ai rabdare pana la 25 de ani si apoi pana la 29 de ani doar ca sa observi ca nu pe toti "ii plezneste soarta" cu noroc cum te-a "pleznit" pe tine e usor altceva ... Citystar ar putea sta in situatia asta pana la "n+1" ani cum a stat pana acuma daca nu el e cel care ia atitudine ... dar aici nu vb din punctul de vedere a lui Citystar ... ci din al meu ... cazul meu fiind unul asemanator cu a lui Citystar (cu exceptia a catorva ani in minus) ... o diferenta majora ar fi ca eu am inteles ca trebuie sa iau atitudine si multe din sfaturile care le-am gasit aici ...multe din ele utile in esenta ... le-am aplicat si le aplic in continuare, insa fara rezultate vizibile ... nu e destul sa faci ceva ... daca ceea ce faci nu intra in armonie cu personalitatea si caracterul tau apare esecul. personalitatea fiind un lucru foarte greu de modelat ... la tine Mky a existat o circumstanta favorabila (fata de la salon) pentru care nu a trebuit sa faci nimic ... ei bine nu la toata lumea exista asa ceva, daca noi ne amagim cu "o sa am rabdare", "ce-i al meu e pus deoparte" sau cu "fiecare are o jumatate" sau "nu se stie de unde sare iepurele" putem ajunge asa la 70 de ani ... Citystar o sa vada ca, chiar si dupa ce va lua atitudine si va urma sfaturi, cu foarte mare greutate se vor vedea rezultate si va putea rezolva ceva ... oriunde mergeti ii puteti vedea pe cei care prin "talentul" lor sunt capabili sa "suceasca" 6 gagici pe noapte (si nu vorbesc de baieti de bani gata, bazati, barosani sau tupeisti ... nu, pur si simplu cu noroc "imaginatie" sau talent)  ... si altii care chiar daca incearca nu reusesc nici macar la una ... aici se vede imediat ceea ce "emana" un anumit om de e capabil sa atraga alti oameni ... lucru care din pacate nu se aplica la toata lumea ...

fara noroc nu prea ai ce face ... chiar si cu imagnatie e foarte greu cand nu ai circumstante ...

sa auzim de bine ...

Ultima oara a fost editat de ScareCrows (2009-06-28 04:33:38)

#1543 2009-06-28 21:52:14

Regenesis
Membru
Inregistrat: 2009-06-28

CityStar nu e singurul  wink
Si eu sunt la fel ca el.Bine ca eu am 18 ani si nu 28,dar e tot cam aia.Eu nu am avut o copilarie nefericita,dar am fost foarte gras toata viata si au ras toti de mine.Am slabit de cativa ani si arat normal,dar sechelele nu se vindeca.Macar eu spre deosebire de citystar m-am impacat cu ideea ca nu o sa am niciodata o iubita si nu ma strofoc prea tare in legatura cu asta.
PS:CityStar,iti citesc topicurile de ani buni. Waaaaaaaazzzzzzuuuuuuuuuuppppp
PPS:I-o nu mi-s troll  punk

Ultima oara a fost editat de Regenesis (2009-06-28 22:02:40)

#1544 2009-06-28 22:18:42

Regenesis
Membru

Inca un lucru:
Vad ca tot te invita astia la o bere,dar ba sunt prea departe ba nu bei bere.Iaca eu locuiesc tot in Iasi,in Bularga.Si pot sa beau si suc la nevoie.Hai,iesim sa bem ceva?Nu ca sa iti explic eu cum sta treaba cu femeile sau alte lucruri din astea,ci pentru ca esti ca mine.

Publicitate

loading...

#1545 2009-06-29 07:54:04

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

persi dar ... scuze smile ... dar ... n-au trecut mai mult de 15 minute intre posturile lui ... ? smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#1546 2009-06-29 09:04:28

Regenesis
Membru

Ma city,mai esti pe aici.De mult timp incerc sa dau de tine dar iti gasesc posturile prea tarziu.Daca esti inca aici da un semn.Poate nu vrei sa ne intalnim,dar macar sa vorbim si noi pe mess.Nu am mai vorbit niciodata cu unul care seamana cu mn asa de mult

#1547 2009-06-29 12:43:08

persifona
Vizitator

kdeea a scris:

persi dar ... scuze smile ... dar ... n-au trecut mai mult de 15 minute intre posturile lui ... ? smile

Ba da, scuze. O sa sterg acum, merci ca mi-ai atras atentia

#1548 2009-06-29 14:00:17

JR
New member
Inregistrat: 2009-04-06

Problema ta am avut-o si yo, si ce daca s-a intamplat, am facut o gluma shi am mers mai departe, pt ca fata tremura de dorinta, iar yo mai aveam 10 degete shi o limba jucausa, cu care i-am oferit cel mai intens orgasm.
E foarte bine ca nu esti egoist, dar nu te rezuma doar la un singur/simplu organ.

Acelasi lucru l-am facut si eu.

PS: De imaginatie chiar nu duc lipsa ;-)

Ultima oara a fost editat de JR (2009-06-29 14:01:09)

#1549 2009-06-29 18:29:27

kdeea
Platinum member

persifona a scris:

kdeea a scris:

Ba da, scuze. O sa sterg acum, merci ca mi-ai atras atentia

No problem  par  Sper ca nu te-ai suparat sau ceva ;p

#1550 2009-06-29 18:32:46

persifona
Vizitator

Nu, ce naibii smile chiar ma bucur ca mi-ai zis si am corectat greseala

#1551 2009-06-29 21:39:48

kdeea
Platinum member

smile

#1552 2009-07-10 16:19:42

Ashteroff
New member
Inregistrat: 2008-10-16

Eu nu inteleg acum de ce va stresati, un barbat poate sa faca copii si la 50 de ani, nu-i bai, pentru o femeie e critica varsta...

#1553 2009-07-10 17:27:25

mary1979eu
Banat
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Crezi tu! Sa mergi cu copilu' pe strada si sa te intrebe lumea: cati ani are nepotica?

La omu sarac nici boii nu trag, i cade si painea in cacat si ii se scoala si cucul in biserica.

#1554 2009-07-10 17:58:31

sioux
Full member
De la: Rusi vine ploaia
Inregistrat: 2009-05-06

Si toti stim cat de important e ce crede lumea despre noi.

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

#1555 2009-07-10 18:32:15

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

sioux a scris:

Corect  lol

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#1556 2009-07-10 23:24:48

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Regenesis a scris:

,dar sechelele nu se vindeca.Macar eu spre deosebire de citystar m-am impacat cu ideea ca nu o sa am niciodata o iubita si nu ma strofoc prea tare in legatura cu asta.

ce mod aiurea de gandire ai... mai ales lavarsta ta... crezi ca toata lumea a fost "the perfect teenager"? de toti s-a ras, mai mult sau mai putin, pt ceva... nici eu n-am avut prieten in liceu, in primul an de fac cand mi-am cunoscut actualul sot, la prima intalnire i-am zis ca eu nu ma vad casatorita. si acu astept bebe smile iar toti fostii colegi de liceu si fac, daca ne vedem si le spun, au aceeasi vesnica replica: "oaau, TUUU? NU MA ASTEPTAM... nu erai genul" smile

asa ca never say never... si gandeste naibii mai pozitiv smile

cu city m-am intalnit eu azi la mine la munca, dar eram in intarziere si el parea pe fuga si n-am apucat sa stam prea mult de vorba.... poate mai da si pe forumul nostru.... sau la o bere (ma rog, o fi mergand si sucu pt cine bea lol )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#1557 2009-07-11 13:20:49

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

katami a scris:

Regenesis a scris:

,dar sechelele nu se vindeca.Macar eu spre deosebire de citystar m-am impacat cu ideea ca nu o sa am niciodata o iubita si nu ma strofoc prea tare in legatura cu asta.

ce mod aiurea de gandire ai... mai ales lavarsta ta... crezi ca toata lumea a fost "the perfect teenager"? de toti s-a ras, mai mult sau mai putin

tell me about it. am fost miss-popularitate-negativa. tot ce se putea specula despre mine,s-a speculat. ce puteau spune,mi-au spus. si,cu toate astea,am avut o istorie luuuuunga de prieteni,intalniri,bla,bla,care se ridica la ceva zeci. in conditiile in care nu ma consider cine stie ce frumusete iesita din comun,si - ca sa fie totul perfect - in perioada aia am avut si o acnee oribila.... aduna la acneea aia o personalitate puternica,o fire dificila si incapatanata si un temperament pe care nu il suporta mai nimeni,plus faptul ca iq-ul e destul de ridicat si refuzam sa umblu cu aia mai.. putin dotati,sa zic asa,decat mine... deci,eu ma gandeam ca sansele logice ca eu sa am un prieten azi,altul maine,saptamana viitoare programate 2-3-4 intalniri erau nule. si dup-aia au trecut in stilul asta cam 2 ani. deci,in cele mai neasteptate cazuri,se poate intampla inimaginabilul. daca te dai batut,si se vede pe fata ta ca nu esti dispus sa incerci deloc,nimeni nu te va aborda... am un amic care la 20 de ani era virgin... eu il cunosteam de la 16.. si nu il afecta cu nimic,era absolut la fel. si el a vrut sa-si bage picioarele intr-un moment de depresie,dar l-am impins eu de la spate,si asa si-a cunoscut fata visurilor,la nici macar o luna de atunci... concluzia: don't give up. dupa legile lui murphy,sigur vei face asta fix inainte sa-ti apara in viata marea dragoste.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-07-11 13:21:36)

#1558 2009-07-11 18:16:51

mary1979eu
Banat
Inregistrat: 2009-07-06
Site

sioux a scris:

Poate am fost prea subtila, insa ma refeream la faptul ca un copil la varsta aia e altfel decat unul la 20-30 ani, cand ai mai mult chef de viata, mai multa rabdare cu el... nu te gandesti ca maine poimaine dai coltul si nu mai apuci sa-l vezi casatorit. smile

La omu sarac nici boii nu trag, i cade si painea in cacat si ii se scoala si cucul in biserica.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.