homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Virgin la 28 de ani-81

#1521 2009-06-24 09:12:26

JR
New member
Inregistrat: 2009-04-06

Re: Virgin la 28 de ani

Citystar, grija ce-ti doresti cu atata ardoare. Ti-am zis, si eu sunt la fel in situatia ta ( dpdv al virginitatii si atat ). De ceva vreme am o prietena, ne iubim, am ajuns pana in punctul ala s-o facem, toate bune si frumoase pana sa intru, cand sa intru erectia a disparut cu totul... acum dpdv psihic sunt la pamant, desi ea spune ca totul este OK, ca ma iubeste .. etc. Chiar m-a intrebat daca ea a fost de vina, chiar a fost afectata si a trebuit sa stau ceva timp sa-i explic si s-o fac sa inteleaga ca nu ea este de vina, singurul vinovat sunt eu.

Stiu .. e de tot rasul.. dar asta-i adevarul. In fine, asta-i cu totul alta problema. Ce am vrut sa subliniez aici este faptul ca nu ar trebui sa fii obsedat de ideea de sex de dezvirginare, cum esti tu acum. Pentru oricine exista cineva, sper doar ca atunci cand vei gasi pe acel cineva pregatit sa ti se ofere, sa nu patesti ca mine, altfel te vei cufunda si mai rau in situatia anormala in care te afli acum.

PS: Probabil cine a spus ca nu toti avem de transmis gene, are dreptate.

#1522 2009-06-24 10:26:19

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

JR a scris:

Citystar, grija ce-ti doresti cu atata ardoare. Ti-am zis, si eu sunt la fel in situatia ta ( dpdv al virginitatii si atat ). De ceva vreme am o prietena, ne iubim, am ajuns pana in punctul ala s-o facem, toate bune si frumoase pana sa intru, cand sa intru erectia a disparut cu totul... acum dpdv psihic sunt la pamant, desi ea spune ca totul este OK, ca ma iubeste .. etc. Chiar m-a intrebat daca ea a fost de vina, chiar a fost afectata si a trebuit sa stau ceva timp sa-i explic si s-o fac sa inteleaga ca nu ea este de vina, singurul vinovat sunt eu.

Stiu .. e de tot rasul.. dar asta-i adevarul. In fine, asta-i cu totul alta problema. Ce am vrut sa subliniez aici este faptul ca nu ar trebui sa fii obsedat de ideea de sex de dezvirginare, cum esti tu acum. Pentru oricine exista cineva, sper doar ca atunci cand vei gasi pe acel cineva pregatit sa ti se ofere, sa nu patesti ca mine, altfel te vei cufunda si mai rau in situatia anormala in care te afli acum.

Hei ... it's all going to be ok puss
Mai incercati, nu trebuie sa se intample mereu la fel smile
Bafta !

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#1523 2009-06-24 10:39:26

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

JR a scris:

Nu inteleg de ce e tragedie daca ai emotii prima oara,si iti moare. Nu e de la faptul ca sunteti virgini la o varsta mai inaintata. E vorba de faptul ca e un eveniment important in viata voastra,si e normal sa aveti emotii inainte. Si alui meu i-a murit at first...si el avea 17 ani. Si el o daduse in tragedie cand s-a intamplat... Cel mai bine e sa nu va demoralizati,si sa incercati in continuare. Cel mai probabil,a2a oara nu se mai repeta neplacutul incident.

#1524 2009-06-24 10:43:53

JR
New member

Da, posibil sa aveti dreptate, dar na ... este frustrant.. orgoliul masculin ... etc. M-am mai documentat, chestii d'astea se intampla, sper sa fiu din categoria "emotionatilor", sa nu dam in altele.

Va multumesc.

#1525 2009-06-24 10:49:21

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Nu dai in altele smile crede-ma,daca noi am fi in pozitia voastra,si ar trebui sa trezim ceva inainte de actiune,pai am muri toate virgine,asa emotii avem prima oara. Cand te gandesti prea mult la ceva,sigur nu mai functionezi la capacitate maxima. Al meu se gandea numai la chestii gen 'o sa-i placa? o sa fie bine? daca nu o sa stiu ce sa-i fac? daca nu o sa ma descurc?'. Dupa ce si-a revenit,we f*cked our brains out,si a fost foarte bine. Acu' ne amuzam de momentul ala... dar atunci parca era sfarsitul lumii. Pentru el,nu pentru mine... sincer,nu cred ca tipele fac din tantar armasar la o problema d-asta,cum faceti voi.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-06-24 16:20:06)

Publicitate

loading...

#1526 2009-06-24 10:50:39

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

da...eu inteleg problema JR ...si inteleg si orgoliul masculin dar nu transforma o emotie, o teama ....intr-o problema ca nu e cazul ...ideea ar fi sa nu te mai gandesti.
ratiunea nu-si are locul in treaba asta smile , incearca sa te simti bine, sa te bucuri de moment, sa te concentrezi pe iubita ta, pe cat de bine arata, pe cat de bine te face sa te simti....si-atat .... treci peste blocajul asta psihic ca pierzi  momentul in sine si e pacat.... simte-te binee!!!!!

Ultima oara a fost editat de Detzy (2009-06-24 10:51:22)

baby Dragos hjarta rugaciune

#1527 2009-06-24 11:05:43

JR
New member

'o sa-i placa? o sa fie bine? daca nu o sa stiu ce sa-i fac? daca nu o sa ma descurc?'

Cunosc foarte bine, acum chiar cunosc trairile astea :-)

Dar pisici... e frustrant, mai ales cand o vezi ca tremura toata langa tine numai cand o atingi, numai cand o saruti.. si esecul, doare cu atat mai mult cu cat iti doresti cu ardoare ca ea sa se simta bine cu tine. Mai ales ca eu nu sunt genul de barbat egoist sa ma gandesc numai la mine, in primul rand, in conceptiunea mea, trebuie s-o vad pe ea ca se simte bine.

#1528 2009-06-24 11:28:06

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

relax, totul o sa fie bine si crede-ne pe noi femeile, ca detaliile astea nu conteaza si stim ca se mai intampla.
eu am avut de-a face cu 2 virgini pana acum si stiu cum e prima oara la barbati, sunt atat de stresati daca o sa ne placa sau nu incat chiar nu se mai gandesc la nimic altceva in momentul ala si asa se intampla accidentele neplacute
pt mine ca femeie a fost mai important atunci sa impart intimitatea cu el, sa-l intitiez treptat si sa-l ajut sa depaseasca momentul, decat actul in sine si esecul neplacut (pt el, nu pt mine) de la inceput
noi punem accent mai mult pe latura emotionala, nu pe cea fizica, mai ales cand avem de-a face cu "o prima data"

#1529 2009-06-24 16:09:55

ScareCrows
New member
Inregistrat: 2008-06-10

JR a scris:

Ce am vrut sa subliniez aici este faptul ca nu ar trebui sa fii obsedat de ideea de sex de dezvirginare, cum esti tu acum.

Vorbiti usor despre alta problema ... ultima problema de pe lista lui Citystar e sexul ... eu cred ca nici macar nu si-a pus probleme de genul celor care le discutati voi ptr. sunt la kilometrii distanta ... problema lui Citystar nu e nicidecum obsesia de sex ... ci faptul ca e intr-o depresie, singuratate permanenta, faptul ca nu are pe nimeni si mai rau ... ca nu a avut niciodata, si ca probabil ca se simte in stagiul psihic in care nu ar avea ce sa ofere unei partenere d.p.d.v. sentimental ...

#1530 2009-06-24 16:23:53

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Eu nu inteleg de ce revenim la citystar... cum zic de vreo 3 pagini incoace,omul da cu flit oricarei propuneri. De ce ne mai straduim? Daca avea vointa,macar incerca. Nu,nu. El stie mai bine,el vede viitorul si stie deja ca nu o sa functioneze. Pai bun...daca nu ne lasa pe noi sa-i rezolvam problemele,sa si le rezolve singur. Nu cred ca sunt singura care si-a pierdut orice rabdare si chef in ceea ce il priveste pe city.

#1531 2009-06-24 16:24:56

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

JR a scris:

'o sa-i placa? o sa fie bine? daca nu o sa stiu ce sa-i fac? daca nu o sa ma descurc?'

Dar pisici... e frustrant, mai ales cand o vezi ca tremura toata langa tine numai cand o atingi, numai cand o saruti.. si esecul, doare cu atat mai mult cu cat iti doresti cu ardoare ca ea sa se simta bine cu tine. Mai ales ca eu nu sunt genul de barbat egoist sa ma gandesc numai la mine, in primul rand, in conceptiunea mea, trebuie s-o vad pe ea ca se simte bine.

pai daca ea tremura cand o atingi...dragul meu asta e un inceput al succesului deplin big_smile ...mai lasa trairile si frustrarile ca femeia te doreste si e clar ca se simte incredibil langa tine...asa ca fa si tu la fel si NU MAI GANDIIIII!!!!!!

baby Dragos hjarta rugaciune

#1532 2009-06-24 16:30:15

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Detzy a scris:

JR a scris:

pai daca ea tremura cand o atingi...dragul meu asta e un inceput al succesului deplin big_smile ...mai lasa trairile si frustrarile ca femeia te doreste si e clar ca se simte incredibil langa tine...asa ca fa si tu la fel si NU MAI GANDIIIII!!!!!!

...si cand nu o sa mai gandesti,o sa te simti atat de bine incat vor auzi si vecinii big_smile so enjoy puss

#1533 2009-06-24 16:31:09

ScareCrows
New member

ShineOfBlood a scris:

Nu cred ca sunt singura care si-a pierdut orice rabdare si chef in ceea ce il priveste pe city.

tocmai ai gasit motivul pentru care nu esti obligata sa citesti si sa postezi ce se scrie aici ...

#1534 2009-06-24 16:37:06

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Ba ma vad obligata. Vreau si eu sa stiu de ce am citit si postat pana acum. Astept ziua cea mare cand city o sa ne demonstreze ca nu si-a batut joc de timpul nostru,si chiar o sa ia in seama solutiile propuse de noi. Which were plenty...  pentru ca noi am incercat... i-am propus nspe solutii,si el isi plange in continuare de mila,pretinzand ca noi n-am zis nimic sau dand cu flit optiunilor propuse. Pai atunci de ce (ma abtin sa injur) a mai deschis topicul asta? Ca aceleasi prostii le mai scria si pe vreo 2-3 alte forumuri... pai sa le toace alora nervii,daca (virgula) considera ca solutiile noastre nu-s bune de nimic.

#1535 2009-06-24 16:55:33

ScareCrows
New member

Pai, s-o clarificat destul de bine situatia de aici ... s-a scris exact de ce nu "urmeaza sfaturile" si de ce nu face nimic din ce i se propune ... ptr cine o stat sa inteleaga, de ce natura e problema ... intrebarea pusa de tine e demna de pagina 3 ...

#1536 2009-06-24 16:59:04

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Pai si daca s-a clarificat,de ce mai este adus in discutie?

#1537 2009-06-24 17:03:54

ScareCrows
New member

pai asta am insinuat si eu ...

#1538 2009-06-24 22:43:56

extra
Banat
Inregistrat: 2009-06-11

Iata ca si femeile trec prin ce trece si citystar... http://forum.anticonceptionale.ro/t9028 … atate.html
Diferenta e ca intr-un stup albina e tratata altfel decat bondarul... Va recomand sa cititi tot link-ul.

Ultima oara a fost editat de extra (2009-06-24 22:44:51)

http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html

"...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17

#1539 2009-06-25 02:37:01

nusepoate
Membru
Inregistrat: 2009-06-25

omule , daca ai facut o gluma , asta e cea mai tare posibila !am facut special cont ca sa iti raspund. smile deci intreaba baieti , lasa fetele smile  si in plus , iti pot recomanda sa cauti in anunturile matrimoniale pe alea cu bani . du-te o data , te scapa ele de timiditate si altele, iti garantez eu ca dupa ce o faci cu alta , o sa ti se para mult mai simple (nu ca n`ar fi)  .
hai bafta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.