|
Nu esti logat.
Frica de singuratate#1 2007-08-18 22:37:14
Frica de singuratateNu am crezut ca am sa pot sa fiu cu cineva fara sa am nici un fel de sentimente pt el. Nu il iubesc, nu tin la el, nu il pot consider nici macar amic, nici nu il cunosc prea bine, dar totusi "suntem impreuna". Ne intalnim din cand in cand, facem sex si atat. Daca mi-ar fi spus cineva ca asa ceva mi se va intampla mie, nu as fi dat 2 parale pe vorbele lui. Acum vad ca se intampla pe pielea mea. I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #2 2007-08-18 22:42:04
Re: Frica de singuratateAm vrut sa scriu ceva ... dar am uitat. Din ce oras esti, eclipsa? "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #3 2007-08-18 22:47:26
Re: Frica de singuratateAre vreo relevanta, suferinta este aceeasi. Bucuresti I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #4 2007-08-18 22:50:48
Re: Frica de singuratateNu tb sa-ti fie teama ca vei ramane singura, toate vin la timpul lor in viata, daca pana acum nu ai intalnit baiatul potrivit tie nu tb sa dramatizezi va aparea la un moment dat. Probabil nu ai avut pe nimeni pana acum pt ca nu socializezi si esti mai inchisa, daca ai incerca sa intri intr-un cerc de prieteni sau sa iesi cu o fata si dupa aia vei incerca sa te integrezi in grupul ei se vor schimba multe. iar faptul ca sta cu cineva pe care nu-l iubesti doar de dragul de a avea un suflet langa tine nu e o solutie si o scapare....mai mult te amagesti cred. Mai bine ai incerca sa iti dezvolti capacitatea de a comunica si de a incerca sa socializezi cu diferite pers si asa vei capata mai multa experienta si incredere in tine. Si sunt convinsa ca in felul asta iti vei gasi si pe cineva cu care sa stai alaturi si treptat vei ajunge sa-l iubesti, in cazul in care nu te vei indragosti din prima de el #5 2007-08-18 22:51:32
Re: Frica de singuratateAre relevanta. Cand am citit mesajul tau am crezut ca amandoua cunoastem acelasi barbat! "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-18 22:55:03
Re: Frica de singuratatear fi prea de telenovela daca cunostaeti acelasi barbat Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #7 2007-08-18 22:58:03
Re: Frica de singuratatemda uneori chiar am impresia ca traiesc intr-o telenovela "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #8 2007-08-18 23:00:35
Re: Frica de singuratatesi u ai aceeasi situatie ca eclipsa? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #9 2007-08-18 23:02:20
Re: Frica de singuratateO fi acelasi, cine stie... A fost insurat. I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #10 2007-08-18 23:03:22
Re: Frica de singuratatedaca vei socializa nu vei ramane singura, daca te vei inchide in tine poate... Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #11 2007-08-18 23:06:25
Re: Frica de singuratate
S-a ajuns la asemenea situatie pentru ca "toti barbatii sint porci pana la proba contrarie". "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #12 2007-08-18 23:09:13
Re: Frica de singuratate"Toti barbatii sunt magari pana la proba contrarie" - Daylle Deanna Schwartz Editura Vremea, 2000 I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #13 2007-08-18 23:11:01
Re: Frica de singuratateI se mai spune si "Ghidul femeilor care vor sa-i inteleaga pe barbati" - eu nu ii inteleg, mai bine zis nu ma inteleg nici macar pe mine I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #14 2007-08-18 23:16:10
Re: Frica de singuratateandrutza, blue_elf, daca ati sti voi cat de greu sa "socializezi" "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #15 2007-08-18 23:18:35
Re: Frica de singuratatestiu crede-ma.. k am avut odata un moment cnd m-am inchis in mine si nu am mai vb cu nimeni mai nimik.... si nushu eram asa mai aeriana... dupa c l-am cunoscut pe babi am inceput s fiu mai sociabila. deci a mers.si nu a fost asa zisa dragoste la prima vedere, poate pt elda pt mine nu.,.. dar a fost bne k ne-am plakut si apoi am inceput s tzinem unul al altul si apoi s ne iubim. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #16 2007-08-18 23:22:30
Re: Frica de singuratateAsa tacuta sunt si am fost dintotdeauna, chiar si cu prietenele mele cele mai bune (2 la numar) si cu ceilalti amici, cu familia, cunostinte. Vreau sa cred ca nu sunt proasta, ci doar mai introvertita. Asa o fi?! De ce oare? I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #17 2007-08-18 23:22:31
Re: Frica de singuratatedar stii kre e paradoxul in tot ceea ce ziki (sau makr kt am citit eu)...te plangi k ti-e frika de singuratate dar totusi nu iti dai seama k acum tot singura esti...drumul asta te duce spre o singuratate mai abrupta dekt iti imaginezi... Ultima oara a fost editat de Lelaina (2007-08-18 23:24:33) Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #18 2007-08-18 23:24:26
Re: Frica de singuratatelelaina - ai dreptate, sunt singura ma simt singura, dar nu 100% din timp. pt cateva ore la cateva zile, o saptamana mai e cineva in pat - o iluzie stiu, dar ma amagesc si eu cum pot. I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #19 2007-08-18 23:25:28
Re: Frica de singuratatesi dc nu incerci s nu te mai amagesti ca sa zik asa si sa fii cu adevart cu cineva.. nu doar vien faceti sex mai vb cate cva la o cafea si atat...deaia esti si singura.. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|