homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Frica de singuratate-2

#20 2007-08-18 23:28:32

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Re: Frica de singuratate

de fapt..yo nu inteleg altceva..dak pe voi va leaga numai sa zikem cearsaful,si cafeau de dupa....ce te opreste sa nu mai cauti in tot acest timp... poate suna egoist,dar merita sa incerci...
  Si eu m-am plans de singuratate intr-un timp..si am ajuns la o singura concluzie-asa cum noi singure intram in starea asta de izolare tot noi singurele tre sa si iesim din ea...

Poor is the man whose pleasure depends on another

#21 2007-08-18 23:31:44

eclipsa
New member
Inregistrat: 2007-07-03

Caut, dar nu prea am unde, nu am o viata sociala, la servici nu sunt sanse, pe strada nu aparut nimeni, prin cunostinte nu a mers, ma invart intr-un cerc vicios.
Cine si de ce m-ar vrea pe mine. Nu prea am ce sa ofer, poate doar ca sunt o ascultatoare docila si cu multa rabdare big_smile

I need some fine wine and you, you need to be nicer

#22 2007-08-18 23:33:37

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

eclipsa a scris:

Cine si de ce m-ar vrea pe mine. Nu prea am ce sa ofer

Asta sa nu mai spui niciodata, te rog eu frumos! Nu ai de unde sa stii ce calitate sau poate defect al tau i se poate parea atragator unui barbat.

P.S. eclipsa, ai un mesaj privat de la mine, te rog, raspunde.

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-08-18 23:34:10)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#23 2007-08-18 23:33:44

Lelaina
Hero member

hehe....ai fi uimita ce rare sunt calitatile tale..si kt de importante sunt intr-o relatie...
  Yo cred k singura kestie kre strica acum la tine e mentalitatea..pe kre trebuie s-o schimbi...
     Incearca sa schimbi cercul dak ziki k e vicios-du-te la o sala...inscrie-te la un curs...fa ceva ce iti doresti sa faci de mult dar nu ai apukt...schimba-ti starea de spirit in primul rand...mentalitatea o sa vina ca o consecintza...

#24 2007-08-18 23:38:55

eclipsa
New member

lelaina - nici nu stii de cate ori am auzit asta, sa ma schimb, sa am mai multa incredere in mine, sa nu fiu perfectionista (desi nu sunt), sa fiu mai receptiva la parerea si actiunea celor din jur... Teoretic e usor, practica ma omoara.

vdaiana - nu stiu cum sa fac sa ajung la mesajul privat sad

Publicitate

loading...

#25 2007-08-18 23:42:42

Lelaina
Hero member

eu tocmai,cred k e bine sa incerci sa fii mai perfectionista...fiindk te complaci intr-o situatie care iti face mai mult rau dekt crezi...stiu si cred k e greu sa te schimbi dar ia-o usor usor...fa schimbari mici dar sigure...fa ceva pt tine si doar pt tine..incearca sa fii mai hedonista...stiu k suna extrem de feminist dar ajuta mult...

In alta ordine de idei...yo's moaca rau..niki nu stiam k exista mesaj privta...sa ma uit pe aici..poate ma luminez big_smile

#26 2007-08-18 23:55:28

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

eclipsa a scris:

vdaiana - nu stiu cum sa fac sa ajung la mesajul privat sad

L-ai primit pe adresa de e-mail pe care ai completat-o la profil aici pe forum. Verifica pe mail.

Lelaina a scris:

niki nu stiam k exista mesaj privta

in dreapta unde apare numele fiecaruia langa mesaj, avatarul, eventual orasul si data inregistrarii, tot acolo, daca ti-ai completat adresa de e-mail apare un link pe care dai un click si te duce la o fereastra ca cea in care scrii mesajele direct pe forum. Doar ca aceste mesaj merge direct pe adresa respectiva, insa eu nu vad adresa, doar daca o sa si primesc raspuns de acolo.

Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-08-18 23:59:21)

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#27 2007-08-18 23:56:02

eclipsa
New member

Simteam nevoia sa vb cu cineva, pe net e cateodata un picutz mai usor, desi destul de nesatisfacator. Bun si asa decat nimic.

#28 2007-08-19 00:04:36

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

si eu m-am aflat in aceeasi situatie ca si a ta eclipsa si cred ca ma voi afla dinou.nici eu n-am multi prieteni,defapt toti sunt de sex madculin si doar ce vb. asa aiurea la tel. sunt momentan cu cineva pe care "cica" il iubesc dar nici eu defapt nu cred ca-i adevarat,mi-e drag asa cum e (el ma iubeste mai mult ca io pe el,etc) dar nu ma vad in "viitor" alaturi de el.sunt cu el asa ca sa nu fiu singura,am fost singura inainte si am urat perioada respectiva din tot sufletul.nu vreau sa ajung iar la "toti barbatii sunt la fel" dar nici nu vreau sa fiu prinsa intr-o relatie sufocanta.habar n-am pe ce drum sa o apuc...

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#29 2007-08-19 11:19:07

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eclipsa a scris:

Nu am crezut ca am sa pot sa fiu cu cineva fara sa am nici un fel de sentimente pt el. Nu il iubesc, nu tin la el, nu il pot consider nici macar amic, nici nu il cunosc prea bine, dar totusi "suntem impreuna". Ne intalnim din cand in cand, facem sex si atat. Daca mi-ar fi spus cineva ca asa ceva mi se va intampla mie, nu as fi dat 2 parale pe vorbele lui. Acum vad ca se intampla pe pielea mea.

Ma tot intreb de ce, de ce mi se intampla mie, cum s-a ajuns la situatia asta?

De disperare. Am fost f mult timp singura, imi e greu, aproape imposibil sa imi gasesc pe cineva pt ca nu sunt prea sociabila, am o varsta si teama se instaleaza mult mai usor.

A aparut "el". Nu aveam de mult pe cineva langa mine, mi-e frica sa nu raman singura si asa ca il accept asa cum e, mai mult cu defecte si fara sa existe nici un sentiment din partea nici unuia dintre noi.

E dramatic dar adevarat.

nici eu n sunt o persoana sociobila langa mine nu il am decat pe prietenl meu pe care il iubesc si ma iubeste,familia mai ptin ca mama si tata nu ma inteleg mai este sora mea cu care am inceput sa ma inteleg mai bine dar nu este in tara asa ca vb. si noi cand putem cat despre prietene m-au dezamagit asa ca am renuntat la o prietena smile.sper sa nu se intample la fel si cu cealalta.aveam o prietena foarte buna in liceu dar de cand cu facultatea ne-am indepartat nu mai avem mai nimic in comun smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#30 2009-06-25 09:57:35

JR
New member
Inregistrat: 2009-04-06

"Sunt cu el, nu-l iubesc, nu ma vad cu el, el ma iubeste mai mult decat il iubesc eu ... etc"

..toti barbatii sunt la fel, nu? Ma intreb eu, voi ce drept aveti sa faceti chestiile astea? Stiti ca cea mai josnica treaba este sa te joci cu sentimentele cuiva? Ganditi-va si la ei, nu numai la voi si la nevoile voastre... nu mai fiti atat de egoiste. Daca totusi sunteti, renuntati la "toti barbatii sunt la fel", nici unele dintre voi nu sunt departe de asta.

Nu merge, nu-l iubiti, vreti sa fiti iubite, PLECATI din relatie, va apare altcineva din alta parte, cum se spune ca femei sunt destule, asa si barbati sunt destui. NU VA jucati cu sentimentele lor, nimeni n-are dreptul sa faca asta.

eclipsa, barbatii care stau cu o femeie doar pentru sex sunt aratati cu degetul si catalogati a fi porci, excroci sentimentali .. etc etc.. femeile care stau cu ei pentru asta cum pot fi catalogate?

Retine o chestie eclipsa, unei femei ii este mult mai usor sa NU MAI FIE singura, decat ii este unui barbat.

PS: Acesta este punctul meu de vedere, nu incerc sa pozez in detinatorul adevarului absolut. Reflectati putin inainte sa dati cu pietre in mine.

#31 2009-06-25 13:20:15

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

"unei femei ii este mult mai usor sa NU MAI FIE singura, decat ii este unui barbat."

sincer nu cred asta smile

one day we're gonna get somehow...rodnar

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.