|
Nu esti logat.
Frica de singuratate-2#20 2007-08-18 23:28:32
Re: Frica de singuratatede fapt..yo nu inteleg altceva..dak pe voi va leaga numai sa zikem cearsaful,si cafeau de dupa....ce te opreste sa nu mai cauti in tot acest timp... poate suna egoist,dar merita sa incerci... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #21 2007-08-18 23:31:44
Re: Frica de singuratateCaut, dar nu prea am unde, nu am o viata sociala, la servici nu sunt sanse, pe strada nu aparut nimeni, prin cunostinte nu a mers, ma invart intr-un cerc vicios. I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #22 2007-08-18 23:33:37
Re: Frica de singuratate
Asta sa nu mai spui niciodata, te rog eu frumos! Nu ai de unde sa stii ce calitate sau poate defect al tau i se poate parea atragator unui barbat. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-08-18 23:34:10) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #23 2007-08-18 23:33:44
Re: Frica de singuratatehehe....ai fi uimita ce rare sunt calitatile tale..si kt de importante sunt intr-o relatie... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #24 2007-08-18 23:38:55
Re: Frica de singuratatelelaina - nici nu stii de cate ori am auzit asta, sa ma schimb, sa am mai multa incredere in mine, sa nu fiu perfectionista (desi nu sunt), sa fiu mai receptiva la parerea si actiunea celor din jur... Teoretic e usor, practica ma omoara. I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline Publicitateloading...
#25 2007-08-18 23:42:42
Re: Frica de singuratateeu tocmai,cred k e bine sa incerci sa fii mai perfectionista...fiindk te complaci intr-o situatie care iti face mai mult rau dekt crezi...stiu si cred k e greu sa te schimbi dar ia-o usor usor...fa schimbari mici dar sigure...fa ceva pt tine si doar pt tine..incearca sa fii mai hedonista...stiu k suna extrem de feminist dar ajuta mult... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #26 2007-08-18 23:55:28
L-ai primit pe adresa de e-mail pe care ai completat-o la profil aici pe forum. Verifica pe mail.
in dreapta unde apare numele fiecaruia langa mesaj, avatarul, eventual orasul si data inregistrarii, tot acolo, daca ti-ai completat adresa de e-mail apare un link pe care dai un click si te duce la o fereastra ca cea in care scrii mesajele direct pe forum. Doar ca aceste mesaj merge direct pe adresa respectiva, insa eu nu vad adresa, doar daca o sa si primesc raspuns de acolo. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2007-08-18 23:59:21) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #27 2007-08-18 23:56:02
Re: Frica de singuratateSimteam nevoia sa vb cu cineva, pe net e cateodata un picutz mai usor, desi destul de nesatisfacator. Bun si asa decat nimic. I need some fine wine and you, you need to be nicer Offline #28 2007-08-19 00:04:36
Re: Frica de singuratatesi eu m-am aflat in aceeasi situatie ca si a ta eclipsa si cred ca ma voi afla dinou.nici eu n-am multi prieteni,defapt toti sunt de sex madculin si doar ce vb. asa aiurea la tel. sunt momentan cu cineva pe care "cica" il iubesc dar nici eu defapt nu cred ca-i adevarat,mi-e drag asa cum e (el ma iubeste mai mult ca io pe el,etc) dar nu ma vad in "viitor" alaturi de el.sunt cu el asa ca sa nu fiu singura,am fost singura inainte si am urat perioada respectiva din tot sufletul.nu vreau sa ajung iar la "toti barbatii sunt la fel" dar nici nu vreau sa fiu prinsa intr-o relatie sufocanta.habar n-am pe ce drum sa o apuc... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #29 2007-08-19 11:19:07
nici eu n sunt o persoana sociobila langa mine nu il am decat pe prietenl meu pe care il iubesc si ma iubeste,familia mai ptin ca mama si tata nu ma inteleg mai este sora mea cu care am inceput sa ma inteleg mai bine dar nu este in tara asa ca vb. si noi cand putem cat despre prietene m-au dezamagit asa ca am renuntat la o prietena .sper sa nu se intample la fel si cu cealalta.aveam o prietena foarte buna in liceu dar de cand cu facultatea ne-am indepartat nu mai avem mai nimic in comun VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #30 2009-06-25 09:57:35
Re: Frica de singuratate"Sunt cu el, nu-l iubesc, nu ma vad cu el, el ma iubeste mai mult decat il iubesc eu ... etc" Offline #31 2009-06-25 13:20:15
Re: Frica de singuratate"unei femei ii este mult mai usor sa NU MAI FIE singura, decat ii este unui barbat." one day we're gonna get somehow... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|