homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Frica de singuratate

#1 2007-08-18 22:37:14

eclipsa
New member
Inregistrat: 2007-07-03

Frica de singuratate

Nu am crezut ca am sa pot sa fiu cu cineva fara sa am nici un fel de sentimente pt el. Nu il iubesc, nu tin la el, nu il pot consider nici macar amic, nici nu il cunosc prea bine, dar totusi "suntem impreuna". Ne intalnim din cand in cand, facem sex si atat. Daca mi-ar fi spus cineva ca asa ceva mi se va intampla mie, nu as fi dat 2 parale pe vorbele lui. Acum vad ca se intampla pe pielea mea.

Ma tot intreb de ce, de ce mi se intampla mie, cum s-a ajuns la situatia asta?

De disperare. Am fost f mult timp singura, imi e greu, aproape imposibil sa imi gasesc pe cineva pt ca nu sunt prea sociabila, am o varsta si teama se instaleaza mult mai usor.

A aparut "el". Nu aveam de mult pe cineva langa mine, mi-e frica sa nu raman singura si asa ca il accept asa cum e, mai mult cu defecte si fara sa existe nici un sentiment din partea nici unuia dintre noi.

E dramatic dar adevarat.

I need some fine wine and you, you need to be nicer

#2 2007-08-18 22:42:04

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Re: Frica de singuratate

Am vrut sa scriu ceva ... dar am uitat. Din ce oras esti, eclipsa?

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#3 2007-08-18 22:47:26

eclipsa
New member

Are vreo relevanta, suferinta este aceeasi. Bucuresti

#4 2007-08-18 22:50:48

andrutza
Vizitator

Nu tb sa-ti fie teama ca vei ramane singura, toate vin la timpul lor in viata, daca pana acum nu ai intalnit baiatul potrivit tie nu tb sa dramatizezi va aparea la un moment dat. Probabil nu ai avut pe nimeni pana acum pt ca nu socializezi si esti mai inchisa, daca ai incerca sa intri intr-un cerc de prieteni sau sa iesi cu o fata si dupa aia vei incerca sa te integrezi in grupul ei se vor schimba multe. iar faptul ca sta cu cineva pe care nu-l iubesti doar de dragul de a avea un suflet langa tine nu e o solutie si o scapare....mai mult te amagesti cred. Mai bine ai incerca sa iti dezvolti capacitatea de a comunica si de a incerca sa socializezi cu diferite pers si asa vei capata mai multa experienta si incredere in tine. Si sunt convinsa ca in felul asta iti vei gasi si pe cineva cu care sa stai alaturi si treptat vei ajunge sa-l iubesti, in cazul in care nu te vei indragosti din prima de el smile

#5 2007-08-18 22:51:32

dia2010
Hero member

Are relevanta. Cand am citit mesajul tau am crezut ca amandoua cunoastem acelasi barbat!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

Publicitate

loading...

#6 2007-08-18 22:55:03

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

ar fi prea de telenovela daca cunostaeti acelasi barbat tongue

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#7 2007-08-18 22:58:03

dia2010
Hero member

mda uneori chiar am impresia ca traiesc intr-o telenovela

#8 2007-08-18 23:00:35

blue_elf
Hero member

si u ai aceeasi situatie ca eclipsa?

Pastreaza-ti cugetul
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In

#9 2007-08-18 23:02:20

eclipsa
New member

O fi acelasi, cine stie... A fost insurat. smile

Simt ca merit mai mult, ca pot mai mult, dar totusi nu pot. Sunt intradevar foarte putin vorbareata, poate si putin cam dificila.

Suntem impreuna din interes: el nu are cu cine sa isi potoleasca hormonii, eu la fel, dar in cazul meu problema e mult mai profunda, chiar imi e teama ca o sa raman singura pt tot restul vietii sau ca voi gasi pe cineva - dar prea tarziu.

#10 2007-08-18 23:03:22

blue_elf
Hero member

daca vei socializa nu vei ramane singura, daca te vei inchide in tine poate...

Pastreaza-ti cugetul

#11 2007-08-18 23:06:25

dia2010
Hero member

eclipsa a scris:

cum s-a ajuns la situatia asta?

S-a ajuns la asemenea situatie pentru ca "toti barbatii sint porci pana la proba contrarie".
Asta nu e o gluma, este titlul unei carti, foarte faine de altfel.

#12 2007-08-18 23:09:13

eclipsa
New member

"Toti barbatii sunt magari pana la proba contrarie" - Daylle Deanna Schwartz Editura Vremea, 2000

Am citit-o aproape integral, pe sarite si printre randuri ce-i drept, dar e k lumea ai dreptate smile

#13 2007-08-18 23:11:01

eclipsa
New member

I se mai spune si "Ghidul femeilor care vor sa-i inteleaga pe barbati" - eu nu ii inteleg, mai bine zis nu ma inteleg nici macar pe mine wink

#14 2007-08-18 23:16:10

dia2010
Hero member

andrutza, blue_elf, daca ati sti voi cat de greu sa "socializezi" sad

#15 2007-08-18 23:18:35

blue_elf
Hero member

stiu crede-ma.. k am avut odata un moment cnd m-am inchis in mine si nu am mai vb cu nimeni mai nimik.... si nushu eram asa mai aeriana... dupa c l-am cunoscut pe babi am inceput s fiu mai sociabila. smile deci a mers.si nu a fost asa zisa dragoste la prima vedere, poate pt elda pt mine nu.,.. dar a fost bne k ne-am plakut si apoi am inceput s tzinem unul al altul si apoi s ne iubim. smile

Pastreaza-ti cugetul

#16 2007-08-18 23:22:30

eclipsa
New member

Asa tacuta sunt si am fost dintotdeauna, chiar si cu prietenele mele cele mai bune (2 la numar) si cu ceilalti amici, cu familia, cunostinte. Vreau sa cred ca nu sunt proasta, ci doar mai introvertita. Asa o fi?! De ce oare?

Am crezut ca pot sa fac sex si nu dragoste si am reusit, dar acum ma munstra constiinta, imi este tare greu, mi-e jena demine, de atitudinea mea, de faptul ca ma las calcata in picioare, ca nu am personalitate, ca nu sunt ca ceilalti....

#17 2007-08-18 23:22:31

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

dar stii kre e paradoxul in tot ceea ce ziki (sau makr kt am citit eu)...te plangi k ti-e frika de singuratate dar totusi nu iti dai seama k acum tot singura esti...drumul asta te duce spre o singuratate mai abrupta dekt iti imaginezi...
   In final,eu cred k nu conteaza numarul persoanelor cu care socializezi..poa sa fie si una singura-dak merita cu adevarat atentia ta si simti k iti umple viata...just fuck the rest

Ultima oara a fost editat de Lelaina (2007-08-18 23:24:33)

Poor is the man whose pleasure depends on another

#18 2007-08-18 23:24:26

eclipsa
New member

lelaina - ai dreptate, sunt singura ma simt singura, dar nu 100% din timp. pt cateva ore la cateva zile, o saptamana mai e cineva in pat - o iluzie stiu, dar ma amagesc si eu cum pot.

#19 2007-08-18 23:25:28

blue_elf
Hero member

si dc nu incerci s nu te mai amagesti ca sa zik asa si sa fii cu adevart cu cineva.. nu doar vien faceti sex mai vb cate cva la o cafea si atat...deaia esti si singura..

Pastreaza-ti cugetul

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.