homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oare am de ce sa fiu ingrijorata?

#1 2008-03-01 18:30:25

papusica dana
New member
Inregistrat: 2008-02-18

oare am de ce sa fiu ingrijorata?

problema e in felul urmator...imi iau pastilele mereu.dar totusi sunt ingrijoarata..ciclu mi-a venit luna asta ca de obicei putin maroniu la inceput dar si-a dat drumu pe urma...dar acum dupa aproape 2 sapt mi-au crescut sanii si  sunt moii si ma doare capu(poate de la vreme),precizez ca iau logest de 4 luni..mi-am facut test de sarcina dar a iesit negativ.e normal sau o iau razna?

#2 2008-03-01 18:32:16

delya85
Full member
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2007-07-27

Re: oare am de ce sa fiu ingrijorata?

nu te mai gandi la lucruri rele pt ca nu ai de ce.sanii cresc de la pastilute.si sterge celalalt topic.

Ultima oara a fost editat de delya85 (2008-03-01 18:32:57)

Ca o ploaie in desert ai aparut
Am simtit ca ma pierd intr-un sarut
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor
M-ai facut sa te ADOR

#3 2008-03-01 18:37:30

papusica dana
New member

scuze ...am dat din greseala dublu click..multumesc..sper sa fie doar asta si  nu altceva..poate e mai bine sa nu mai citesc atatea ca imi fac doar ganduri rele.big_smile

#4 2008-03-01 18:39:41

delya85
Full member
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2007-07-27

daca le iei corect si nu iei antibiotice,nu vomezi sau nu ai diaree,nu ai de ce sa-ti faci griji.

Ca o ploaie in desert ai aparut
Am simtit ca ma pierd intr-un sarut
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor
M-ai facut sa te ADOR

#5 2008-03-01 23:28:20

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

asa am fost si eu in primele 2 luni...acum a inceput sa imi treaca ingrijorarea..dar am si eu momente. mai citeste pe aici pe forum..eu asa am prins incredere
si stai linistita..atat timp cat le iei corect totul va fi ok smile

Publicitate

loading...

#6 2008-03-02 07:31:51

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

Poate e la inceput..cu timpul o sa se obisnuiasca si o sa abia mai multa incredere...daca le iei corect nu ai de ce sa iti faci probleme.

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

#7 2008-03-02 07:34:29

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

papusica dana a scris:

problema e in felul urmator...imi iau pastilele mereu.dar totusi sunt ingrijoarata..ciclu mi-a venit luna asta ca de obicei putin maroniu la inceput dar si-a dat drumu pe urma...dar acum dupa aproape 2 sapt mi-au crescut sanii si  sunt moii si ma doare capu(poate de la vreme),precizez ca iau logest de 4 luni..mi-am facut test de sarcina dar a iesit negativ.e normal sau o iau razna?

nu esti insarcinata stai linistita sanii au crescut din cauza contraceptivelor daca iei pastilele corect esti protejata 100%

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#8 2008-03-02 14:09:11

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

insa tu ai spus ca ai dureri de cap...pt astea ar trebui sa mergi la medic ...ar trebui sa scrie si in prospect treaba asta...in rest cu sanii nu e pb asa se intampla.

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#9 2008-03-02 14:21:00

evilpink
Banat

e la inceput de ac.se paote sa fie de la ele..... depinde foarte mult si cand anume apar durerile de cap..... dar daca se prelungesc da trebuie consultat un medic.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#10 2008-03-02 14:25:20

micicutza
Banat

la mine pe prospect scrie clar ca daca apar dureri de cap sa mergi la medic...nu scrie la inceput sau la sfarsit...sau in ce ce perioada a lunii apar...si totusi dupa 4 luni sa te doara capul nu e normal.

Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-03-02 14:26:19)

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#11 2008-03-02 14:27:27

evilpink
Banat

nu a scris nicaieri in mesaj micanarcisa ca de 4 luni o doare in fiecare zi..... daca asa se intampla cu siguranta era de mult la doctor.... stiu ce scrie in prospectele anticonceptionalelor.... smile

puss puss puss

#12 2008-03-02 14:33:23

micicutza
Banat

am scris dupa 4 luni nu de 4 luni...adica:dupa 4 luni de luat nu mai poate fi vorba ca e la inceput...ea spune ca o doare de 2 saptamani...deci nu e normal asa ceva...si oricum in prospect nu e precizata o perioada anume...scrie : "daca apar dureri de cap"...

#13 2008-03-02 14:35:35

evilpink
Banat

apar din multe cauze durerile de cap micanarcisa nu putem sa dam vina automat pe ac..... cu siguranta daca mai apar dau devin insuportabile fata o sa consulte un medic smile

puss puss puss

#14 2008-03-02 14:49:41

micicutza
Banat

in fine eu am zis ce scrie in prospect...si ar fi indicat sa mearga la medic sa excluda ac de pe lista ...si daca pana acum nu ai avut dureri de cap si acestea au aparut dupa ce ai inceput sa iei eu zic ca e bine intai sa ne gandim la ele ca si cauza...si apoi la altceva...caci totusi  e o durere de 2 saptamani...asta daca la perioada asta s-a referit ca o doare in continuu...

spun din experienta proprie caci eu am mers intai la ginecolog + planning si la ochi sa-mi spuna ca nu e de la ele si apoi am ajuns pana la tomograf...dar in primul rand la ac m-am gandit

#15 2008-03-02 15:07:09

bianca_unika
New member
Inregistrat: 2007-05-03

buna.am si eu o problema.marti seara spre miercuri am faqt sex neprotejat.eu iau antibebe doar ca pastila de miercuri seara am uitat sa o iau si am luat o joi.as putea sa raman?eram in perioada fertila

#16 2008-03-02 15:08:56

evilpink
Banat

nu avem perioada fertila atat timp cat luam ac.protectie suplimentara 7 zile cu prezervativ asta daca ai intarziat pastila mai mult de 12 ore....

puss puss puss

#17 2008-03-02 15:10:35

bianca_unika
New member
Inregistrat: 2007-05-03

deci sa stau linistita.mersi mult

#18 2008-03-02 15:12:48

evilpink
Banat

daca nu ai intarziat pastila mai mult de 12 ore poti sa stai linistita,daca au trecut mai mult de atut protectie suplimentara 7 zile  numarand de joi

puss puss puss

#19 2008-03-03 18:12:44

papusica dana
New member

se pare ca durerea de cap era intamplatoare,nicidecum din cauza antibebe...dar eu ma gandeam sa nu fie semn de sarcina...si totusi problema cu sanii ma sperie...dupa cat timp de anticonceptionale cresc sanii?...pe mine nu ma dor,sfarcurile imi sunt moii iar pana vine ciclu mai sunt 2 saptamani...momentan sunt si in pauza(am avut scaune moi)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.