homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oare am de ce sa fiu ingrijorata?-3

#39 2008-03-03 18:43:54

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: oare am de ce sa fiu ingrijorata?

elena26 a scris:

ai perfecta dreptate....ms mult pt cuv frumoase..puss

puss

#40 2008-11-12 11:49:58

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

iau d 7 luni AC insa datorita unui mic incident din luna iulie cu o pastiluta (am vomitat dupa 3h 30-aprox 4 ore ) dupa c am luat pastila, ulterior am avut contact cu termin in....am facut si test si a iesit negativ...menstra mi-a aparut in fiecare luna in perioada d pauza, insa tot sunt ingrijorata...mi s pare k burtik e cam mare....apoi stau si ma gandesc ca dak Doamne fereste s-a intamplat cv cu pastila si nu a fost abosorbita d catre organism??....dak iau Ac si in cazul in care as ramane insarcinata nu mi-ar mai veni menstra in perioada d pauza, nu?

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#41 2008-11-12 11:52:31

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

n-ai de ce sa-ti faci griji, intr-adevar, daca ramaneai insarcinata nu-ti mai venea menstra in pauza

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.