|
Nu esti logat.
Clubul plinutelor-3#39 2008-03-03 20:41:05
Re: clubul plinutelor1.60 si am 58 kg...is oare grasa ... cei pot observa este ca am burtica de parca as fi in luna a 4 d sarcina Offline #40 2008-03-04 02:44:15
Re: clubul plinuteloreu am ramas cu niste kg din timpul sarcinii si nu pot scapa de ele asa usor "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #41 2008-03-04 08:43:28
Re: clubul plinutelor
pai da eu am cunoscut niste fete grasute bine, dar cu un succes nebun la barbati. asta doar pt ca, fie ca dadeau cu matura sau se sarutau, aveau entuziasm, pasiune... le vedeai vii, radiau. pe cand, invers, vezi cate una la "masura perfecta", dar tzapana si fara viata-n ea, cu gesturi studiate, eventual obsedata de un look perfect... pai normal ca va fi singurica pana o sa invete sa le mai lase-n plata domnului si sa traiasca si ea cu bucurie.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #42 2008-03-04 17:28:18
Re: clubul plinutelorba io chiar n-am o problema cu asta... pt k prieteni am avut destui, chiar si asa, relatii care au mers bine etc.. Si chiar dak ar fi sa fiu singura nu mi-ar pasa.. Nu imi doresc neaparat un barbat in viatza mea.. Si nici nu prea se intampla sa am de infruntat clisee si tot felul de chestii.. F rar se mai trezeste unu cu chestii gen "uite 3 femei" sau d-astea.. Da ma bufneste rasu de cat de penibil e ala... Si nu iau fiecare zi ca pe o lupta.. chiar nu sunt stresata asa rau de chestia asta... Ma si gandeam uneori k eu nu ma concep k pe o persoana grasa.. desi stiu ca sunt.. chestia asta nu e mereu vie in constiinta mea... So.. I don't give a fuck! Si dak ma chinui sa tin regim sau ceva e pt k imi vine mie cate o ideea cretina pe care n-ash putea s-o realizez la 15 mii de tone.. Nu pt k vai ce ma fac nu fluiera barbatii dupa mine.. fiindca, cum spunea, I don't give a fuck! Ultima oara a fost editat de same_soulfly (2008-03-04 17:31:20) Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #43 2008-03-04 18:01:42
Re: clubul plinutelor bine, soulfly!! (ps: vezi ca daca nu te lasi de dulciuri slabesti mai greu... vorbeste experienta!!) Ultima oara a fost editat de katami (2008-03-04 18:03:07) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#44 2008-03-04 22:29:43
Re: clubul plinutelorFaza cu 'i dont give a fuck' am incercat-o si eu cativa ani, dar nu prea a functionat. Adica raman chestiile alea subtile, stii care ti se imprima pe creier, cand unul din colegi face asa o gluma, ooo wooow ce amuzant e, si razi ca na, sa nu zica astia ca pe langa ca esti grasana mai si esti scoartoasa si nu esti om de viata cum circula stereotipul de rigoare. Si apoi urmeaza replica: aahhh dar sper ca nu te-ai suparat, era o glumaaaaa Gravitation is not responsabile for people falling in love Offline #45 2008-03-05 05:59:51
Re: clubul plinutelorNup.. deci de la persoane aproapiate chiar n-am auzit niciodata vreo faza d-asta... Colegi sau ceva.. Si de la ceilalti.. I really don't give a fuck Ultima oara a fost editat de same_soulfly (2008-03-05 06:00:54) Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie..... Offline #46 2008-03-05 06:08:48
Re: clubul plinutelorIntru si eu in clubul vostru...nu foarte mandra afirm: si eu sunt grasutza... What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #47 2008-03-05 09:53:21
Asa imi place cum gandesti, da, asa fac si io "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #48 2008-03-05 11:38:56Re: clubul plinutelorcand eram eu mai mica si proasta aveam complexe k sunt grasa, k nimeni nu o sa ma iubeasca...la un moment dat chair ma gandeam ca eu nu o sa ma marit niciodata din cauza a cum arat Am tinut diete bla bla pana la un moment dat cand m-am trezit si am zis "What the fuck am I doing?"...si acum sunt multumita de cum arat(faza e ca eu sunt si destul de inalta si nu se observa atat de tare adica nu sunt iesit din comun de grasa) si ma mai intreaba oameni "binevoitori" auzi da de ce nu tii dieta? Pentru ce? ca sa pun inapoi dublu si pentru ca mai apoi sa ma intorc la complexele de acum cativa ani? No 10x Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #49 2008-03-05 12:07:40Re: clubul plinuteloral meu m-a rupt in doua ieri: ma uitam in vitrina la un magazin si suspinam ca alea nu-s haine pentru vaci cu pedale ca mine... la care el: 'da, sunt pentru fete care merg la sala. de saptamana viitoare mergem la sala.' SUNT O VACA CU PEDALE SI CABINAA! Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline #50 2008-03-05 14:32:58
Re: clubul plinutelormie mi-a interzis mai in gluma mai in serios sa manac dulciuri..fatty fatty....ideea e ca de 4 luni de cand iau ac am inecput sa pun....oricum eram pliiiiiiiiina 1,60 si 75 kg Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #51 2008-03-05 14:41:23
Re: clubul plinuteloralina dar ai redus din activitatile tale zilnice,si maninci mai mult? numai o prietena zice ca se umfla de la ac si ca sa ingrasat mult dar tot atita kg are si tot asa arata http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #52 2008-03-05 14:50:51
Re: clubul plinuteloralina, sigur nu retii apa ? gulia, s-ar putea ca asta sa fie si problema prietenei tale, eu de multe ori ma simt super umflata, desi tot atatea kg am, si e clar retentie de apa. ca sa testezi apasa cu degetul pe piele (pe brat, de ex) si daca ramane o urma alba asta e Offline #53 2008-03-05 15:08:00
Re: clubul plinuteloreu nu vin in clubul vostru ... ma pun sa fac clubul celor care se simt bine in pielea lor. numai ca de vreo cateva zile ma gandesc la un titlu mai scurt Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #54 2008-03-05 15:22:11
da de unde apa e obsedata ca e grasa dar tot asa arata,dupa ce a mincat 10 sarmale zice ca are burta o credem ,nu? http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #55 2008-03-05 15:27:53
Re: clubul plinutelora, pai inteleg, de boala asta sufar si eu, mi se pare ca sunt pe minut ce trece mai grasa Offline #56 2008-03-06 15:04:24
Re: clubul plinuteloraa dar nu fetellor...chiar am pus..se vede la burta..mda sunt si sedentara e adevarat .adiac merg al serv,sc si ata...cateodata nu apuc sa mamanc decat seara care constituie singura masa pe zi. la mine se depune rau de tot pe abdomen si la falcute...pai mi-a zis o amica care nu m- a mai prea vazut ca am pus. stie de cand le iau(yasmin)...woaaaaaa si ma simt asa de bine cu ele...daca tre sa le schimb parca se4 rupe ceva in mine. nu am avut nici macar spotting de la ele si nimik. aaaaaa si colac peste pupaza...mi-au crescut si Sanii.!!!!!! aproape cu o juma de nr...ma simt ca o laptaresa. pe bune. nush daca is asa de incantata de bust ..altii sunt de busttul meu da io stau si ma uit ca is mai mari...si i swear ca nu e numai senzatie!!! Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-03-06 15:05:41) Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #57 2008-03-06 15:06:45
Re: clubul plinuteloralina...hai pe mess happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|