|
Nu esti logat.
Clubul plinutelor-4#58 2008-03-06 19:58:19
Re: clubul plinutelorsi eu am 1,70 si 59 kg.Trebuie sa ajung la 55 ca sa fiu ok.Desi am mai slabit zilele astea dar nu m-am cantarit inca. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #59 2008-03-13 13:19:06
Re: clubul plinutelor
Offline #60 2008-03-13 13:20:09
Re: clubul plinutelorma bag ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #61 2008-03-13 13:49:06
Re: clubul plinutelorok suntem doua, sti cum e unde-s doi puterea creste Offline #62 2008-03-13 18:47:38
Re: clubul plinutelordap...hai sa luptam cu niste ciocolata Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline Publicitateloading...
#64 2008-03-13 19:13:53
Re: clubul plinuteloro milka cu capsuni si yougurt sau o poiana delicii sau o punga mare de pernite viva Ultima oara a fost editat de Alina Delia (2008-03-13 19:14:25) Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #65 2008-03-13 21:08:32
Re: clubul plinutelor1.60 si 57 kg dupa ce m-am mentinut 6 luni!acum fac sport iar(am o luna de cand m-am reapucat dar nu m-am tinut de asa ceva asa ca mai lent).la mine sportul e esential asa ca puteti conta pe mine cu sustinerea pt slabit Offline #66 2008-03-13 23:11:17
Re: clubul plinutelorDeci suntem trei deja MIRENA , Andra 123 si little_rabbit care vrem sa luptam cu greutatea . Hai sa va impartasesc putin din experienta mea in 01.01.08 aveam 90-91 kg. M-am socat cand m-am urcat pe cantar si am vazut cat am . Trebuia sa fac ceva . Am doar 165 cm. Eram imensa , nu ca acum as fi tare mica dar ma simteam groaznic. Am zis ca ultima solutie sunt tabletele de slabit. Eu mai luasem Regenon acum multi ani si am slabit f. bine . Am incercat la farmacie dar nu se mai elibereaza fara reteta de la medic. Am gasit totusi o farmacista care mi-a vandut un alt produs de slabit Reductil , de care stiam de la o prietena ca i l-a recomandat un nutritionist. Am incercat cu Reductil e f. bun nu poti manca nimic toata ziua , am tinut-o asa vreo 2 zile apoi m-am simtit f. rau de la el si am incetat sa-l mai iau. Mi-am redus putin mancarea si am reusit sa dau jos pana in 28.01 doar 3 kg. Aveam 87 kg dar nu simteam nici o diferenta. Atunci am inceput sa tin un regim facut de mine. Nu mancam paine , nu beam bauturi carbogazoase decat in cantitati f. mici , fara dulciuri, mam mai scapat de vreo 2-3 ori si am mancat niste ciocolata , nu mancam prajit si f. important nu mancam dupa ora 5-6 seara. Am slabit in 4 saptamani 8 kg , in 01.03 aveam 80 kg. Si acum am tot atat pt ca m-am oprit din regim de vreo 2 saptamani , mananc orice, mai ales seara si nu am mai pus inapoi nici macar un gram. Vreau sa incep din nou dar se pare ca nu am suficienta vointa, dar sper sa ma mobilizez si sa reusesc. Nu am rabdat foame, mai greu mi-a fost pana m-am obisnuit sa nu mananc seara, am noroc sa zic asa ca fumez si seara fumam mai mult si beam mult ceai. Daca consumi multe lichide iti mai taie din pofta de mancare, dar atentie ceaiuri diuretice care sa elimine apa. De maine incep . Tinem legatura , bafta si voua . Offline #67 2008-03-13 23:19:54
Re: clubul plinuteloreu am 165-166cm si 60 de kg.In iarna am avut 64kg.ma apucasem serios de cura chiar cu o sapt inainte de sesiune.Si am reusit sa dau alea 4 kg jos.Dupa sesiune am zis ca ma apuc mai strict sa ajung la 56 kg pt ca asa consider eu ca as arata cum trebuie,nici slaba,nici grasa.Ei, ciuciu.Dupa sesiune nici pic de vointa n am avut.Acum is varza,tot la 60kg si tot zic ca de maine ma apuc cum trebuie de cura mai ales ca e si post.Intru si eu la lupta cu greutatea Ultima oara a fost editat de puioanca (2008-03-13 23:20:43) Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #68 2008-03-13 23:33:38
Re: clubul plinuteloreu am avut 54,max 55 si acum am cam 59,poate chiar 60.Am slabit cam 1 kg zilele trecute dar cred ca l-am pus la loc.Mie mi-e mai greu cu dietele pt ca soacra-mea este dusmanul meu.Si cand a tinut sotul meu dieta aia ea in loc sa il ajute cumpara dulciuri si i le punea in fata .Deci...no coment.Noroc ca a avut vointa.Dar cred ca o sa ma gandesc ca e dusman si daca insista ii zic vre-o doua de nu se vede ca de cand stau la ea m-am ingrasat ca scroafa ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #69 2008-03-13 23:41:29
Re: clubul plinutelorhai mai andra ca totul tine de vointa,ca doar nu ti le poate baga si pe gat...nu cauta tap ispasitor.sa nu te superi pe mine Ultima oara a fost editat de puioanca (2008-03-13 23:41:47) Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #70 2008-03-13 23:45:04
Re: clubul plinutelorpai nici nu mai are mult sa mi le bage pe gat .Mereu ma imbie si ii spun ca nu mananc dupa 6 si insista in disperare.Cred ca oricine s-ar enerva.Adica ii spui frumos de acum inainte sa nu te mai ademeneasca si in clipa urmatoare ea vine cu tot felul de bunatati.Nu caut tap ispasitor,asta este realitatea ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #71 2008-03-13 23:47:04
Re: clubul plinutelore funny.Si la mine bunica ma tot imbie cu de toate,dar daca ii zic stop...nu mai face ca stie ca ma supar. Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #72 2008-03-13 23:48:26
Re: clubul plinutelorasta nu stie,pot sa zic eu ca tot degeaba.Pe mine ma enerveaza ca vede ca ma chinui,tot ce vreau este sa ma lase in durerea mea,nu sa imi puna bete in roate. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #73 2008-03-13 23:49:44
Re: clubul plinuteloroff si eu as vrea sa fac parte din clubul plinutlor..dar pana atunci mai trebuie s pun cateva kg pe mine Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #74 2008-03-13 23:50:10
Re: clubul plinutelorea e mai corpolenta?ca poate de invidie,sa nu fi tu mai slaba ca ea ) Eu stiu,soacrele astea is tare ciudate. Ultima oara a fost editat de puioanca (2008-03-13 23:50:55) Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #75 2008-03-13 23:54:13
Re: clubul plinutelorda,este si medicul i-a spus sa slabeasca,dar nu vrea.......mancarea=pasiunea ei. Ultima oara a fost editat de Andra123 (2008-03-14 00:05:04) ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #76 2008-03-13 23:55:14
Re: clubul plinutelornu va fac in ciuda...voi imi faceti mie ...unele din voi puteti sa aveti hipotiroidie(parca asa se numeste)iar glanda tiroida sa fie problema.as vrea si eu sa ma ingras, dar nu mancare tip fast-food...mancare sanatoasa dar care sa ma si ingrase. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|