|
Nu esti logat.
Condyline inflamatie#1 2008-03-03 15:11:29
Condyline inflamatiepentru doctoressa...te rog mult sa ma ajuti....am facut testul papa si nu mi s-a gasit nimic avand in vedere ca deja aveam aparuti in zona colului si a vezicii condiloame...am fost la doctor...am facut vdrl si eu si prietenul meu...si mi-a prescris isoprinosine si condylin....intrebare...de ce doar mie isoprinosine si nu si prietenul meu? el trebuie sa se dea doar cu solutia?. am aplicat solutia amandoi...am pus si crema si degeaba...eu m-am ales cu o iritatie...o piele arsa de nu mai pot sa merg...doare ingrozitor...cred ca am exageratcu solutia nu stiu sigur...dar aveam multe si trebuia sa dau pe ele...idee e ca peste 3 zile trebuie sa dau din nou...si nu cred ca mai sunt in stare avand in vedere ca nici nu pot sa ma ating acolo...trebuia dupa aplicare sa ma spal?am folosit crema dar degeaba...eu am lasat asa ca sa-si faca efectul...nu stiu ce sa fac...sunt disperata...nu mai pot nici sa merg sa durere...si peste 3 zile tre sa incep din nou....ce sa fac? ajutati-ma va rog Offline #2 2008-03-03 15:14:12
Re: Condyline inflamatiecodyline nu se aplica doar pe vegetatii, negi sau ce ai tu anormal crescut acolo? stiu ca arde f tare daca o dai pe pielea sanatoasa. Offline #3 2008-03-03 15:14:33
Re: Condyline inflamatieda fuga acum repede la un dermatolog...aplicatiile astea ar fi fost bine sa ti le faca medicul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2008-03-03 17:42:25
Re: Condyline inflamatiemultumesc pentru raspunsuri...maine merg ca azi e plecata din localitate...am dat cu crema de galbenele si e mai bine.....dar oricum nu cred ca mai urmez o alta serie cu condylin...m-a distrus...in legatura cu pastilele...de ce le iau doar eu...prietenul meu nu are nevoie de ele? alte tratamenete pentru condiloame mai stiti? Offline #5 2008-03-03 20:30:59
Re: Condyline inflamatiemai sunt urmatoarele tratamente pt.negii genitali: VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-04 14:39:45
Re: Condyline inflamatieam fost la dermato si mi-a zis sa nu mai folosesc condylin ptr ca am facut abuz de el...macar pana se vindeca ranile...acum vreau sa fac un hpv sa vad exact ce am...sa stiu impotriva cui lupt...la exterior o parte din condiloame au trecut dar mai sunt inca...acum...ce analiza sa fac pentru a vedea dc in interior am asa ceva?cum se actioneaza asupra celor din interior? Offline #7 2008-03-04 14:44:57
Re: Condyline inflamatiefaci o colposcopie si o vulvoscopie sa vezi cum stai peste tot. Offline #8 2008-03-04 15:02:14
Re: Condyline inflamatiemultumesc din suflet pentru raspuns...sunt dureroase aceste examene?...daca descopar ca sunt si in interior ce imi recomandati...laserul ca ultima solutie sau prima? multumesc Offline #9 2008-03-04 15:41:54
Re: Condyline inflamatienu sunt deloc dureroase. eu am facut doar colposcopie, dar banuiesc ca nici vulvoscopia nu ar avea de ce sa doara. Offline #10 2008-03-04 16:20:01
Re: Condyline inflamatiemultumesc...oricum din cate am inteles nu mai scap de el niciodata...si mai rau e ca l-am dat si prietenului meu actual....e ingrozitor..macar daca eram vreo parasuta sau ceva...nu ma mai simteam asa rau....in curand va afla ca nu mai scapa de el niciodata...l-am nenorocit pe toata viata....nu-mi doresc decat sa mor in momentul de fata... Offline #11 2008-03-04 16:22:50
Re: Condyline inflamatievivi...nu dramatiza... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2008-03-04 17:07:32
Re: Condyline inflamatievivi te inteleg. exact asta a fost si gandul meu cand am aflat ca pot avea HPV. Ultima oara a fost editat de Lavinia_tia (2008-03-04 17:08:19) Offline #13 2008-03-06 11:39:57
Re: Condyline inflamatiebuna, si eu am descoperit ca am un condilom la exterior.... in interior nu m-am verificat inca, mi s-a recomandat si mie condylin. acum vreau sa fac testul hpv ca sa vad ce tulpini am si poate sa fac si vaccinul daca se mai poate.. Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #14 2008-03-06 11:44:34
Re: Condyline inflamatienu strica sa faci colposcopie,fa si testul hpv,poti si sa iei contraceptive si sa iti intaresti sistemul imunitar nu trebuie sa renunti la ac. ele nu scad sistemul imunitar... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2008-03-06 21:51:07
Re: Condyline inflamatiemersi mult de tot. as mai avea o intrebare...daca sunt la ciclu pot folosi condylin? ca mai sunt 3 zile si ma gandesc daca merita inceput acum tratamentul sau sa mai astept pana ce trece... Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #16 2008-03-06 21:52:06
Re: Condyline inflamatiemai bine dupa ciclu o sa si sangerezi esti si cu absorbantul.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2008-03-06 21:56:07
Re: Condyline inflamatiesi atunci cand termin ciclul pun de 2 ori pe zi, o data dimineata si o data seara timp de 3 zile consecutive nu? trebuie pus ceva gen un tampon ca sa nu intre in contact cu materialul sau nu-i nici o problema? Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline #18 2008-03-06 21:57:21
Re: Condyline inflamatieasta ar trebui sa iti explice doctorul daca nu trebuie sa scrie in prospect.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #19 2008-03-06 21:58:33
Re: Condyline inflamatieaha mersi mult Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils .. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|