|
Nu esti logat.
Vacanta in afara romaniei-2#20 2008-03-04 00:07:33Re: Vacanta in afara romanieie frumos si la barcelona si nu e scump pt ca scot agentiile de turism pachete atractive.eu m-am indragostit de orasul ala. si la rimini e frumos si curat si soare si.....ce bine ii acolo!!!!! la mare am mai fost la monte carlo, ce-i drept a fost excursie si nu ma costat foarte mult. e subeeeeeeeeeeeerb si acolo. patria banilor si luxului Cu zambetul pe buze... Offline #21 2008-03-04 00:14:56
Re: Vacanta in afara romanieimie mama mi-a zis daca vreau sa merg de pe 2 mai pana pe 9 mai in grecia la katerini, costa 200 de euro cu drumul inclus, macarea (mic dejun) si cazare la hotel de 3 stele....dar chestia care ma face sa-mi fie teama e cu drumul, ca merg cu autocarul si am tot vazut pe la tv accidente cu autocare si mi-e cam frica asa din pricina asta. #22 2008-03-04 00:17:12
Re: Vacanta in afara romaniei
poti sa mergi pe strada si sa iti cada ceva in cap .. nu trebuie sa stai cu frica asta eu am fost in italia cu autocarul si a fost ok..am dormit tot drumul dar mi`a cam amortit fundul Dragostea nu se stă, se face. Offline #23 2008-03-04 00:18:58
Re: Vacanta in afara romanieieu nu pot dormi la drum... nu stiu daca merg sa vad, ma mai gandesc pana atunci. #24 2008-03-04 00:20:44
Re: Vacanta in afara romanieiLoveable, si cum ai reusit sa gasesti acea oferta? Offline Publicitateloading...
#25 2008-03-04 00:58:38
Re: Vacanta in afara romanieipai m-am dus la nenea cu agentia si i-am zis ca vreau in grecia...sa-mi spuna ce oferte are.. si mi-a zis ca tre sa fiu nebuna daca vreau in grecia, cand el are niste oferte mega bestiale in antalya...si gandeste-te ca aceeasi oferta o avea cu 3 saptamani inainte la 349 de euro dar eram in sesiune si nu puteam nicicum... na si asa am ajuns aici Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-03-04 01:01:36) Offline #26 2008-03-04 01:00:04
Re: Vacanta in afara romanieibau Offline #27 2008-03-04 09:29:32Re: Vacanta in afara romaniei
Cumnatei mele ii pplace f mult in Barcelona..a tot fost.desi a vizitat toata Europa de Barcelona i-a placut cel mai mult.si chiar am auzit de anumite pachete atractive de la agentii...poate in viitorul apropiat voi merge si eu cu puiu.. Offline #28 2008-03-04 10:14:17
Re: Vacanta in afara romanieiam trecut prin paralia in drum spre atena si mi s-a parut ca sunt la costinesti si noi tot acolo am zis initial ca mergem, la nei pori, dar se vb atata romana in jurul nostru ca am mers mai la vale avand in vedere ca vrei si distractie acolo cred ca o veio avea. noi voriam liniste asa ca am mers in atena, am luat vaporasul si ne-am oprit dupa o ora in aegina (eghina ) si am stat in statiunea agia marina unde vin numai atenieni. am stat la un hotel condus de un grec casatorit cu o romanca curat, ieftin, aproape de plaja ca toate celelalte hoteluri pt ca statiunea e mica. mami de minuni Offline #29 2008-03-04 10:24:04Re: Vacanta in afara romaniei
asa am patit si noi numai k noi am ramas acolo f multi romani acolo intradevar Offline #30 2008-03-04 10:24:45Re: Vacanta in afara romaniei
am fost si eu la Nei Pori... e foarte linistita statiunea... foarte. Nu e aglomarat (am avut un soc cand dupa Nei Pori am ajuns in Costinesti ), nu zornaie peste tot miile de decibeli (pe plaja e muzica la un volum okei, si baga si piese romanesti ) Offline #31 2008-03-04 10:44:55
iti recomand hotelul .COM din Albena,Bulgaria..este hotel destinat tinerilor,seara sunt spectacole organizate de ei,ne`au pus un ecran mare la piscina si ne`au bagat un film..a fost super..stateam pe sezlong si urmaream filmul..in alta seara teatru,in alta spectacol,concurs s.a.m.d n`o sa regreti e super misto acolo.e singurul hotel din statiune unde sunt asemenea activitati..in plus,se face aerobic,ai sala de forta,teren unde sa joci tenis,handbal,jacuzzi in piscina..noi am fost la all inclusive si nu a fost scump deloc..da`i o cautare pe google si vezi si pozele cu hotelul Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #32 2008-03-04 20:34:02
Re: Vacanta in afara romanieiLoveable, merg si in turcia, daca imi recomandati voi ceva frumos-frumos. sunt in cautari acum. si nu gasesc decat oferte d epaste. Nobody home Offline #33 2008-03-04 20:57:21
Re: Vacanta in afara romanieiNashira, o sa fie targul de turism la sfarsitul lui martie. Acolo cu siguranta vei gasi oferte. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #34 2008-03-04 20:58:11
Re: Vacanta in afara romanieitarg de turism? cand? unde? Nobody home Offline #35 2008-03-04 20:59:31
Re: Vacanta in afara romanieiIf you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #36 2008-03-04 21:01:27
am fost si eu acum 2 ani tot acolo din cate tin minte era frumos, da nu prea am vazut rost de distractii nocturne, poate si din cauza k eram cu parintii http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #37 2008-03-04 21:03:27
Re: Vacanta in afara romanieiDeadrooooooooooose, raspunde si tu la topicul FACES!!!! Ultima oara a fost editat de schumiholic (2008-03-04 21:03:56) If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #38 2008-03-04 21:10:10
Re: Vacanta in afara romanieisaru'labuta, schumi! Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|