|
Nu esti logat.
Vacanta in afara romaniei-48#894 2012-04-30 17:18:58
Re: Vacanta in afara romanieila primul ps m-am referit ca-s incepatoare din octombrie si mi-e cam frica cu masina de una singura poate ma ratacecesc sau cine stie...cu toate ca am navigatoru ..trebuie sa fiu atenta la drum, la semne, etc... reactionez prea tarziu cand trebuie sa iau vreo curba (si ce curbe iauuuuu )...nu sunt perfecta stiu ..pana acum n-am fost numai in oras cu masina la lucru . si acum 2 saptamani am fost la o cetate tot cu masina si cu navi ca altfel nu ma descurc. Offline #895 2012-04-30 18:17:58
Re: Vacanta in afara romanieinu vreau sa te descurajez dar acei multi oameni probabil au mai mult decat cateva luni de condus prin oras. sper ca stii la ce te incumeti, va fi obositor avand in vedere distantele pe care va trebui sa le parcurgi. chiar esti in stare sa conduci o zi intreaga, zile la rand (pana la destinatii +vizitele din jur)? pauzele de 10-20 min nu le mai pun la socoteala ca sigur nu le vei simti. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #896 2012-04-30 18:42:23
Re: Vacanta in afara romanieistiu green fairy ca nu-i usor sa conduci atat de mult prin alte parti mai ales ca eu sunt si incepatoare si-n afara de orasul meu n-am condus....nu ma descurajezi deloc, m-am gandit si eu la chestia asta nu.-i asa usor...nu stiu daca se poate altfel cu autobuz ceva..cu trenu nu prea vreau... Offline #897 2012-04-30 20:17:24
Re: Vacanta in afara romanieisingurica-singurica mergi? Offline #898 2012-04-30 20:31:19
Re: Vacanta in afara romanieipoti incerca un circuit ceva prin europa, cu autocarul. intereseaza-te pe la agentiile de turism. sau in cel mai bun caz, ia niste prieteni care au permis cu tine. singura si neexperimentata nu te sfatuiesc. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline Publicitateloading...
#899 2012-04-30 20:59:53
Re: Vacanta in afara romanieiannabell da singura as vrea si sincer si eu sunt o fricoasa de numa...vreau in europa ptr ca nu sunt in tara si in ro nu vreau.. Ultima oara a fost editat de lalky (2012-04-30 21:06:26) Offline #900 2012-04-30 21:11:26
Re: Vacanta in afara romanieiatunci intai in germania si apoi prin romania si la anul prin europa Offline #901 2012-04-30 21:17:47
Re: Vacanta in afara romanieiam sa vad ce-o sa fac mersi de sfaturi ata tie cat si lui green Offline #902 2014-07-16 20:29:10
Re: Vacanta in afara romanieiHello girlies, vreau sa merg intr-un weekend prelungit in Bulgaria pe litoral si as vrea cateva sugestii pentru hoteluri, am fost si anul trecut la un hotel de 3 stele dar la care nu mi-a placut mancarea, as vrea totusi anul asta ceva ca lumea unde sa ma simt bine. M-am uitat la tot felul de recomandari pe formuri si lumea zicea sa merg la 5 stele, Iberostar etc unde un weekend 2 pers costa 3000lei All Inclusive. Vreau ceva la un pret rezonabil. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|