homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri de Cap foarte deranjante !! :(

#1 2008-03-04 07:30:55

Britney
Full member
De la: Somewhere
Inregistrat: 2007-03-16

Dureri de Cap foarte deranjante !! :(

Neata fetele nocry I have a problem.... In fiecare noapte cand ma pun in pat simt o durere a capului in partea dreapta... ochiul ma doare... si vena aceea de mai de sus mi se umfla ... de zici ca vrea sa explodeze grater m-am saturat ... si noaptea de abia dorm .. si dimineata durerea e mai puternica grater HEEEELPPP!!! sad Acuma ma doare de nu mai pot si radiaza inspre maxilar... Mai tre sa ma duc si la scoala grater unde e plin de neoane si galagie si tampenii grater HEELPP !!!! Va multumesc puss

#2 2008-03-04 07:39:09

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Dureri de Cap foarte deranjante !! :(

iei ac.? daca durerea e ata de puternica mergi chiar asi la medicul de familie.poate iti iese maseaua de minte sau ai sinuzita

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-03-04 07:46:56

Britney
Full member

sinuzita stiu ca am da` ce sa mai fac ca am luat si antibiotice destule .. si inhalatii si prostii da` nu trece grater ac nu iau ....

#4 2008-03-04 07:47:54

evilpink
Banat

cel mai probabil e de la sinuzita...... trebuie sa mergi la doctor..... altceva nu prea ai ce sa faci....

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2008-03-04 07:51:42

Britney
Full member

acum ce-as putea sa fac sa nu ma duc cu durerea asta la scoala ??? nu-mi spune de algocalmin ca nu trece sad

Publicitate

loading...

#6 2008-03-04 07:53:48

evilpink
Banat

poti sa incerci ceva de genul nurofen sau panadol...

puss puss puss

#7 2008-03-04 07:57:53

Britney
Full member

OK... MS ... ma pregatesc de scoala ca mai am o ora sad puss

#8 2008-03-04 07:59:26

evilpink
Banat

sau poti sa stai acasa azi si sa te duci la medic.... big_smile

puss

puss puss puss

#9 2008-03-04 09:05:36

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

la sinuzita te doare fruntea. daca durerea e doar intr-o parte ar putea fi altceva. la stoma ai fost de curand? poate ai o carie urata sau o infectie si radiaza durerea. s-ar putea si de la sinuzita insa foarte rar doare doar intr-o parte a capului

Cu zambetul pe buze...

#10 2008-03-04 09:14:43

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

e probabil sinuzita, si eu am asa ceva si e nasol, in afara de a merge la medic nu prea ai ce face, pana ajungi acolo si daca durerea e puternica poti incerca un quarelin, sunt tari deci nu abuza... durerea radiaza spre maxilar te doare in jurul ochilor, te doare cand te apleci, cand stai culcata, semne de sinuzita...

Ultima oara a fost editat de alinuutza_81_23_11 (2008-03-04 09:15:54)

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#11 2008-03-04 09:42:20

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

corii a scris:

la sinuzita te doare fruntea.

sunt mai multe sinusuri, nu doar cele frontale...   maxilare, sfenoidale, etmoidale.
si faptul ca o doare doar pe o parte, e pentru ca sinusurile astea sunt perechi: unul in stanga, unul in dreapta. Durerea unilaterala e specifica.
Si "vena" care i se umfla... s-ar putea sa fie vorba de o artera de fapt... cea temporala. Si s-ar putea sa i se para...

intrebari pentru Britney: ai nasul infundat pe partea aia? iti curge mai mult nara dreapta decat cea stanga?

Daca e acuta (si asta se va vedea pe o analiza VSH), eu as zice sa nu incerci sa iei AB ... inca... pentru ca poate sa nu aibe niciun efect, si-n plus poate creste rezistenta bacteriilor de-acolo. Mai bine vezi un medic si va decide daca sa iei AB sau nu.

Si du-te cat mai repede, ca da complicatii urate. Si daca cumva folosesti Olynth, Bixtonim... lasa-le deoparte.

Si ca o paranteza: exista la Spit. Sf Maria (daca esti din Buc), un medic pe care nu mai stiu cum il cheama, care dreneaza sinuzite. L-am vazut la o emisiune medicala... parca la Oana Cuzino, CSID lol

Later Edit : am gasit pe google lol Sarafoleanu il cheama...

Later Edit 2 : voiam sa-ti mai zic de Clinica O.R.L. de la Spit. Coltea, dar cum esti din Cugir, n-are rost. Gasesti tu si pe-acolo un O.R.L.-ist okei.

alinuutza_81_23_11 a scris:

e probabil sinuzita, si eu am asa ceva si e nasol, in afara de a merge la medic nu prea ai ce face, pana ajungi acolo si daca durerea e puternica poti incerca un quarelin,

Habar n-aveam ce e Quarelin... dar din ce-am citit, vad ca e cum ai zis tu... cam pre aputernic. Si ea are doar 15 ani. Initial am crezut ca e un AINS...
Si pana la urma, poate un AINS ar fi mai okei pana ajunge la medic: KETOROL (maxim 3-4 zi, la mai mult doare burtica) sau Ibuprofen. Ar merge cateva pastile de Ketorol, dar dupa mese...

Oricum, vizita la medic se impune... si cat mai curand.

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-03-04 10:02:45)

#12 2008-03-04 10:24:57

alinuutza_81_23_11
Hero member

da e puternic, calmeaza durerile de cap, e pentru dureri de cap  eu am probleme si cu coloana si cand ma doare capul tare mai iau cate unul, insa nu abuzez, nici mie la sinuzita nu mi-au spus sa iau antibiotic, doar ketonal, care am inteles ca e un antiinflamator, mi-au dat bioparox spray, dar simt presiune in nara stanga , si imi cam curge nasul, plus ca dimineata ma trezesc cu sputa pe caile respiratorii, nu mai stiu ce sa iau... m-am saturat de pastile : cry:

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

#13 2008-03-04 12:20:29

Leo
Sr. member
Site

alinuutza_81_23_11 a scris:

d dimineata ma trezesc cu sputa pe caile respiratorii,

sputa pe CAS? sau te referi la secretie nazala? ca-n caz ca ai sputa din CAS, nu prea are legatura cu sinuzita...
un prieten a eliminat intr-o dimineata un guguloi maricel de sputa... cenusie... era foaret panicat, s-a lasat de fumat... o luna lol
eu am mereu nasul infundat, am folosit Olynth... dar nu vreau sa devin dependent, asa ca stau asa smile
Am fost pe la 17 ani la un ORList, mi-a zis ca vrea sa ma opereze de "polipi". Dupa o luna, am fost la Coltea la Prof. Dr. Cristian Popescu (care ulterior mi-a fost si prof. in anul 6 lol) si mi-a zis ca nici vorba de polipi... si ca am o deviatie de sept, dar ca-mi recomanda sa ma operez dupa 19 ani, ca-i fata in crestere. Am facut 19... 20... acum am 25 si tot nu m-am operat lol
Chiar sunt curios ce face Britney la ORL-ist... si daca-i merge cu Ketorol (e vreo 5,5 lei cutia, are 2 blistere de cate 10... parca... eu am luat pentr-o durere de masea smile )

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-03-04 12:36:02)

#14 2008-03-04 13:04:04

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

eu iau Quarelin pentru migrene, la recomandarea neurologului...nu stiam ca sunt asa de puternice, eu acre ma bucuram ca am scapat de nurofen non stop... din pacate, consum o cutie de quarelin la 2 luni, uneori mai des...insa nici migrene cum aveam inainte n-am mai avut ceea ce ma bucura enorm.

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#15 2008-03-04 13:13:31

alinuutza_81_23_11
Hero member

mama ce offtopic suntem, eu nu fumez, ni nici nu am de gand smile, cred ca m-am exprimat aiurea, dimineata imi curge nasul, si am sputa in gat, simt presiune in nara stanga, uneori probabil imi irita caile respiratorii, cum tot o inghit, polipi am de cand ma stiu , sunt nascuta la 7 luni si am avut fel de fel de chestii in nas, cica asa m-au hranit , prin nas, da n-am avut treaba cu ei, nu i-am operat ca nu ma deranjaza deloc...

#16 2008-03-04 13:16:29

Leo
Sr. member
Site

nicolle_rox a scris:

eu iau Quarelin pentru migrene, la recomandarea neurologului...nu stiam ca sunt asa de puternice, eu acre ma bucuram ca am scapat de nurofen non stop... din pacate, consum o cutie de quarelin la 2 luni, uneori mai des...insa nici migrene cum aveam inainte n-am mai avut ceea ce ma bucura enorm.

Da, e okei...
Faza e ca la ea nu e migrena/cefalee esentiala (adica primara) ca-n cazul tau, ci o cefalee secundara provocata de sinuzita aia...
De-aia am zis ca e bun un AINS...

SI: ...ca si la fata cu hemoroidul smile degeaba tratezi hemoroidul cu hemorzon daca nu faci nimic in privinta constipatiei...
In fine, vreau sa zic ca: chiar daca va trece cefaleea aia cu Ketorol, Ibuprofen, Aspirina sau... Quarelin... astea-s doar PALEATIVE! Britney, tre' sa tratezi sinuzita, nu cefaleea provocata de ea. Si sinuzita o va trata un medic O.R.L.
Bafta.

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-03-04 13:17:06)

#17 2008-03-04 13:29:55

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Mersi Leo, de raspuns.

Asa e, trebuie tratata cauza, nu efectul. La mine migrenele nu s-au imputinat datorita Quarelinului, asta il iau cand ma apuca durerea...ci am facut tratament injectabil cu Cerebrolysin...tare bine mi-a prins, ar trebui sa mai fac.

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-03-04 13:31:44)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#18 2008-03-04 16:14:37

Britney
Full member

corii a scris:

la sinuzita te doare fruntea. daca durerea e doar intr-o parte ar putea fi altceva. la stoma ai fost de curand? poate ai o carie urata sau o infectie si radiaza durerea. s-ar putea si de la sinuzita insa foarte rar doare doar intr-o parte a capului

corii ... nu doare doar fruntea ... exista sinuzita frontala, maxilara , sfenoidala si etmoidala.Deci nu doare doar fruntea .. Pe mine ma doare fruntea ... ochiul(in spate cred) .... maxilarul... nasul .. "obrajii" ....cam astea .... Si in legatura cu dantura .. nu ... n-am carii .. stau bine cu "viata" danturii big_smile

Acum .. o intrebare pt Leo .. de unde stii ca sunt din Cugir si am 15 ani ? big_smile Am fost la medic .. merg cel putin de 2 ori pe luna .. la cele mai mici semne de boala... mi-a dat antibiotic.Am luat antibiotic destuuuuul in ultimii 2 ani.Am luat toate tampeniile posibile, am facut si inhalatii, am stat si la cald , analgezicele le arunc cred pe geam ca nu-s bune de nimic.Doctorita mea e cam tampa da` ce sa-i faci.Eu trebuie sa-mi pun diagnosticul si sa cer medicamente, de obicei.Maine am zis ca merg sa-mi dea trimitere sa-mi fac raze ... dar cum se numesc acelea pt depistarea sinuzitei ? sau ce-o fi ... ??? Si in legatura cu O.R.L. nu stiam ca acolo se trateaza sinuzita big_smile

Inca ceva ... Leo te rog nu mai folosi "CAS" , "AINS" si chestii de genu` ca nu inteleg nimic hmm puss

Ultima oara a fost editat de Britney (2008-03-04 16:25:15)

#19 2008-03-04 16:26:31

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

cata inteligentza pe aici http://www.mysmiley.net/imgs/smile/characters/character0074.gifhttp://www.mysmiley.net/imgs/smile/ashamed/ashamed0005.gif ar trebui sa stiu si eu chestiile astea pe de rost dar ...
ma las de copiat si m apuc de invatat serios ca se ingroasa gluma
acuma is invidioasa pe leo rotfl

Acum .. o intrebare pt Leo .. de unde stii ca sunt din Cugir si am 15 ani ?

tu nu vezi ca stie tot? rotfl

Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-03-04 16:27:42)

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.