homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri de Cap foarte deranjante !! :(-2

#20 2008-03-04 16:34:29

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Dureri de Cap foarte deranjante !! :(

CAS = cai aeriene superioare
AINS = antiinflamatoare non-steroidiene

leo te-am mai rugat si in alte randuri sa vb pe limba tuturor. trebuie sa te pliezi pe cunostintele pacientului nu sa ii demonstrezi ca ti-ai invatat lectia. aia ai facut-o in sesiune. aici doar aplici ce ai invatat.

mami de minuni hjarta

#21 2008-03-04 17:09:44

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

CAS - nu era pentru tine... n-are a face cu sinuzaita ta... inseamna Cai Aeriene Superioare

AINS - Anti Inflamatoare NeSteroidiene...

razele... Rx - radiografie...

si cu AB (antibioticele), nu mai baga in tine atatea... ca-n curand n-o sa mai ai ce AB sa iei... asa s-a intamplat cu Biseptolul acum ceva timp... se dadea in toate bolile... "Daca te simti nasol, ia un biseptol"... acum nu se mai da decat prin infectii urinare, ca-n alte astea... nu mai are nicio putere... bacteriile deja in cunosc pe domnu' Biseptol si nu se mai tem de el...

Ana... nu avea rost sa zic ce e AINS din moment ce am numit 2-3 dintre ele: Ketorol, Aspirina, Ibuprofen... Diclofenac... in fine
si CAS ... ziceam de ... postul de mai sus in care s-a zis "caile resipratorii"... ma gandeam ca se subintelege

Oricum, ca i-am zis AINS sau ziceam Anti...bla bla... care era diferenta?

Ciocolata : ti-am zis: am avut restanta la ORL, si-am invatat de m-am dat naibii...
Uneori restantierii stiu mai mult decat aia cu 10 la examen wink

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-03-04 17:25:27)

#22 2008-03-04 17:22:52

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

O sa fiu un pic offtopic , asa ca le rog pe fete sa ma ierte... Eu am fost operata la sf lunii ianuarie de deviatie de sept si inca mi se formeaza niste coji in interiorul narii, trebuie sa le curat o data la cateva zile. Cat timp este normal sa mi se formeze ele? Si ce decongestionant nazal am voie sa folosesc (medicul a zis ca pot sa-mi administrez Vibrocil, dar parca nu as vrea sa abuzez, de frica dependentei)?

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#23 2008-03-04 18:01:38

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nici eu nu va recomand sa luati quarelin daca nu suferiti de migrene..... eu le am prescrise de la neurolog.... nu a trebuit sa il folosesc decat de cateva ori dar dupa am toata ziua o stare de slabiciune asa ca prefer sa iau cat mai rar in cazuri de urgenta in rest ma descurc cu panadol smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#24 2008-03-04 22:15:45

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

apropos de ce e scris mai sus : si eu am auzit de sarafoleanu ca e bun

Publicitate

loading...

#25 2008-03-04 23:01:06

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

tttttt a scris:

apropos de ce e scris mai sus : si eu am auzit de sarafoleanu ca e bun

eu am fost la o consultatie la el acu vreo 10 ani... neutral avea un cabinet privat in bucuresti...el m-a convinsa sa ma operez de amigdale, vorba aia, numai cat s-a uitat 1 minut si mi-a zis ca aveam niste pungi de puroi cat alunele...neutral era vorba sa ma operez la el, insa cum a fost plecat din tara, m-am operat al mine acasa... am auzit si eu ca e cel mai tare in ORL, nu degeaba am strabatut atunci 600 km pt o consultatie la el...

Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-03-04 23:01:27)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#26 2008-03-05 12:07:35

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

blueeyes a scris:

O sa fiu un pic offtopic , asa ca le rog pe fete sa ma ierte... Eu am fost operata la sf lunii ianuarie de deviatie de sept si inca mi se formeaza niste coji in interiorul narii, trebuie sa le curat o data la cateva zile. Cat timp este normal sa mi se formeze ele? Si ce decongestionant nazal am voie sa folosesc (medicul a zis ca pot sa-mi administrez Vibrocil, dar parca nu as vrea sa abuzez, de frica dependentei)?

cred ca orl-istul care te-a operat stie cel mai bine sa raspunde la intrebarea asta

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#27 2008-03-05 18:19:25

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Sarumana pentru sfat smile . O sa ma programez la el, sa vedem ce zice...

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#28 2008-03-21 14:01:10

Britney
Full member
De la: Somewhere
Inregistrat: 2007-03-16

stie careva programul medicului de la O.R.L. din policlinica de la Alba Iulia ??

#29 2008-03-21 15:24:34

skumpi
Vizitator

Britney a scris:

Neata fetele nocry I have a problem.... In fiecare noapte cand ma pun in pat simt o durere a capului in partea dreapta... ochiul ma doare... si vena aceea de mai de sus mi se umfla ... de zici ca vrea sa explodeze grater m-am saturat ... si noaptea de abia dorm .. si dimineata durerea e mai puternica grater HEEEELPPP!!! sad Acuma ma doare de nu mai pot si radiaza inspre maxilar... Mai tre sa ma duc si la scoala grater unde e plin de neoane si galagie si tampenii grater HEELPP !!!! Va multumesc puss

dak radiaza spre maxilar ...e clar maseaua d minte...asat simteam si eu...dureri groaznice d cap si maxilar !

#30 2008-03-21 20:39:10

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

nu cred ca e doar maseaua de minte...ca vb aia,mai avem masele in gura:))

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.