|
Nu esti logat.
Dureri de Cap foarte deranjante !! :(-2#20 2008-03-04 16:34:29
Re: Dureri de Cap foarte deranjante !! :(CAS = cai aeriene superioare mami de minuni Offline #21 2008-03-04 17:09:44Re: Dureri de Cap foarte deranjante !! :(CAS - nu era pentru tine... n-are a face cu sinuzaita ta... inseamna Cai Aeriene Superioare Ultima oara a fost editat de Leo (2008-03-04 17:25:27) Offline #22 2008-03-04 17:22:52
Re: Dureri de Cap foarte deranjante !! :(O sa fiu un pic , asa ca le rog pe fete sa ma ierte... Eu am fost operata la sf lunii ianuarie de deviatie de sept si inca mi se formeaza niste coji in interiorul narii, trebuie sa le curat o data la cateva zile. Cat timp este normal sa mi se formeze ele? Si ce decongestionant nazal am voie sa folosesc (medicul a zis ca pot sa-mi administrez Vibrocil, dar parca nu as vrea sa abuzez, de frica dependentei)? Offline #23 2008-03-04 18:01:38
Re: Dureri de Cap foarte deranjante !! :(nici eu nu va recomand sa luati quarelin daca nu suferiti de migrene..... eu le am prescrise de la neurolog.... nu a trebuit sa il folosesc decat de cateva ori dar dupa am toata ziua o stare de slabiciune asa ca prefer sa iau cat mai rar in cazuri de urgenta in rest ma descurc cu panadol VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #24 2008-03-04 22:15:45
Re: Dureri de Cap foarte deranjante !! :(apropos de ce e scris mai sus : si eu am auzit de sarafoleanu ca e bun Offline Publicitateloading...
#25 2008-03-04 23:01:06
Re: Dureri de Cap foarte deranjante !! :(
eu am fost la o consultatie la el acu vreo 10 ani... avea un cabinet privat in bucuresti...el m-a convinsa sa ma operez de amigdale, vorba aia, numai cat s-a uitat 1 minut si mi-a zis ca aveam niste pungi de puroi cat alunele... era vorba sa ma operez la el, insa cum a fost plecat din tara, m-am operat al mine acasa... am auzit si eu ca e cel mai tare in ORL, nu degeaba am strabatut atunci 600 km pt o consultatie la el... Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2008-03-04 23:01:27) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #26 2008-03-05 12:07:35
cred ca orl-istul care te-a operat stie cel mai bine sa raspunde la intrebarea asta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #27 2008-03-05 18:19:25
Re: Dureri de Cap foarte deranjante !! :(Sarumana pentru sfat . O sa ma programez la el, sa vedem ce zice... Offline #28 2008-03-21 14:01:10
Re: Dureri de Cap foarte deranjante !! :(stie careva programul medicului de la O.R.L. din policlinica de la Alba Iulia ?? Offline #29 2008-03-21 15:24:34
dak radiaza spre maxilar ...e clar maseaua d minte...asat simteam si eu...dureri groaznice d cap si maxilar ! #30 2008-03-21 20:39:10
Re: Dureri de Cap foarte deranjante !! :(nu cred ca e doar maseaua de minte...ca vb aia,mai avem masele in gura:)) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|