homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?-20

#362 2009-02-19 13:31:31

palfimihaela
New member
De la: brasov
Inregistrat: 2009-02-17

Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?

si eu simt uneori intepaturi si furnicaturi in burtica

#363 2009-02-20 02:31:32

paula_paola
New member
Inregistrat: 2009-02-20

buna!sunt noua pe acest forum.imi cer scuze de pe acum daca din neatentie incalc vreo regula.luna trecuta mai exact pe 10ianuarie am avut ciclu si a tinut pana pe 15.pentru ca suspectez o sarcina(am crampe abdominale,mananc destul de mult,sanii is durerosi)mi-am facut 2 teste de sarcina la diferenta de cateva zile intre ele.ambele au iesit cu doua liniute dintre care una din ele,mai deschisa la culoare decat cealalta.ce spuneti?rezultatul e pozitiv?va rog mult sa imi raspundeti,sunt nerabdatoare sa aflu.mentionez ca am avut relatii protejate cat si neprotejate cu partenerul meu.multumesc si astept un raspuns cat mai repede

#364 2009-02-20 04:22:34

pipacslany
Hero member
De la: Kolozsvar
Inregistrat: 2008-12-09

eu iar sunt insomniaca sad
felicitari paula_paola esti insarcinata sigur   majoreta   majoreta   majoreta
asa a fost si la mine.primul test pozitiv avea liniuta ffff deschisa la culoare.Am mai facut unul in dimineata urmatoare cu liniuta un pic mai inchisa dar tot palida fata de cea de control smile.e micutza sarcina d-aia sunt liniutele asa putin colorate.
ai mare grija de tine in perioada asta si sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara.
te pup

#365 2009-02-20 09:29:46

palfimihaela
New member

buna dimineata,fetelor. cum va simtiti azi? elyl,cum esti? paula-paola felicitari! sarcina usoara si un bebe sanatos.

#366 2009-02-20 09:30:45

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Felicitari Paula , esti insacinata!
Asa a aparut si la mine a doua liniuta mult mai slaba decat prima.

Pipacslany am patit-o si eu vreo 2 nopti acum ceva timp......acum ma scol doar sa ma duc la toaleta si adorm imediat dupa.
Te culci devreme?

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

Publicitate

loading...

#367 2009-02-20 09:45:35

pipacslany
Hero member

cel mai devreme pe la 22:00, cam asa, dar atunci simt ca efectiv am nisip in ochi, asa somn imi este.
ziua nu obisnuiesc sa dorm decat daca il apuca si pe al meu somnul...nu suport sa se invarta cineva prin casa cand dorm ca imi sare somnul tongue
am zis ca o sa incerc cu lapte cald , doar ca de cand sunt gravida nu prea il mai tolerez, fix acum cand am mai mare nevoie smile

#368 2009-02-20 09:51:18

palfimihaela
New member

pipacslany,incearca sa combini laptele cu o lingurita de miere de albine...nici eu nu pot sa il beau simplu...

#369 2009-02-20 09:52:44

Juli
Hero member

Poate un ceai cu miere sa te ajute.

#370 2009-02-20 09:58:25

pipacslany
Hero member

gustul laptelui neindulcit imi place. la iesire am eu probleme cu el, nu la intrare rodnar rodnar rodnar

#371 2009-02-20 10:01:13

palfimihaela
New member

daca esti constipata....mananca smochine sau prune uscate,pe mine cel putin ma ajuta.

#372 2009-02-20 10:04:52

Juli
Hero member

Daca te constipi incearca iaurt. Eu beau in ficare zi actimel si un activia si vad ca zilnic ies fara greutate tongue
Inainte la 3 zile....si nu era bine. Oricum constipatia e frecventa cica la gravide, dar nasoala ca apar hemoroizi se pare din cauza efortului.  hmm

#373 2009-02-20 10:09:12

pipacslany
Hero member

tocmai aia e, ca nu ma constip...dau in alte alea lol culmea.
de cand sunt insarcinata laptele imi face un scaun fleasca  roll
dar ma bucur intr-un fel ca am remediu la constipatie lol

#374 2009-02-20 10:16:53

Juli
Hero member

big_smile Atunci un ceai merge in ambele variante.
Pt diaree e bun cel de menta.

#375 2009-02-20 13:05:55

paula_paola
New member

buna fetelor.in dimineata asta am repetat inca un test de sarcina.e pozitiv.nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa fiu trista.acest coopil mi-l doresc,insa problema e ca nu am o situatie materiala prea buna.lociuesc in chirie si nici nu lucrez.iar la aprox20 ani este tocmai bine pt a avea un bebe?o multime de ganduri pro si contra nu imi dau pace.astept pareri de la voi,probabil aveti mai multa experienta.

#376 2009-02-20 13:17:01

pipacslany
Hero member

draga de tine.
paula si noi stam in chirie in bihor, desi avem apartament in cluj(e al bancii pentru ca la fel ca majoritatea tinerilor a trebuit sa apelam la credit pt a-l lua).trebuie pus la punct si mobilat si nu am avut vreme de el.
plus ca eu voi ramane singura pentru ca viitorul meu sot (de sambata viitoare    rodnar ) va merge sa lucreze in abu dhabi in aproximativ o luna de zile.
mi-a fost greu sa accept dar avand in vedere cum sta treaba in romania am zis ca va fi mai bine asa pt noi.Altfel nu stiu cum am scapa de banca prea curand.
nu stiu daca te-am incurajat vreun pic.eu sper ca da.
multa lume are probleme in zilele noastre, dar daca le-am baga pe toata in seama nu am mai face copii in veci.
important e sa fii tu pregatita, restul mai vin si pe parcurs.
sarcina usoara puss

#377 2009-02-20 13:33:38

Juli
Hero member

Paula esti foarte tanara, dar acum l-ai facut si ti-l si doresti.
Faptul ca nu ai lucrat este cam nasol, ca nu vei beneficia de mai multi bani (cei 85% din sal net), bani care te-ar fi ajutat foarte mult, dar asta e acum.

Nu toate avem situatii financiare spectaculoase, acum daca astepti sa rezolvi toate problemele (sa ai casa ta, fara datorii, salariu mare, etc) s-ar putea sa astepti mult si bine si sa te trezesti la 40 de ani fara nici un copil. Nici asa nu e bine.
Acum tu trebuie sa te sprijini pe ajutorul material al tatalui copilului, al parintilor tai si socrilor eventual.

Sa nu eviti sa le ceri ajutorul, mai ales tatalui copilului caci este si al lui si in consecinta este si responsabilitatea lui.

Sarcina usoara in continuare si sa ne tii la curent.

#378 2009-02-20 14:27:47

paula_paola
New member

fetelor nu as vrea sa intru prea mult in detalii despre viata mea.multi oameni m-ar judeca cu toate ca nimeni nu are acest drept.problema e ca nimeni din familia mea sau al iubitului nu m-ar putea ajuta financiar.parinti lui nu mai sunt,iar eu nu o mai am decat pe mama care nu stiu cum ar reactiona la aflrea vestii.nu stiu cat de mult mi-ar fi alaturi!culmea e ca si ea sta imnpreuna cu fratele meu intr-o garsoniera care culmea nu e a ei. ce sa va spun?se pare ca nu am avut norocul sa ma nasc intr-o familie de bani gata!iubitul a aflat de sarcina,e si el la fel de imprastiat ca si mine,insa stiu ca ar face tot posibilul sa ma ajute in caz de pastrez sarcina.culmea e ca ma gandesc continuu la cate cheltuieli sunt necesare atat in timpul sarcini cat si dupa nastere.ce ramane de facut e sa ma gandesc daca pastrez sarcina sau nu.tare as vrea de data asta sa nu mai fiu nevoita sa fac ceva doar pt ca trebuie...doar pt ca asa e mai bine!sper ca maica domnului sa ma ajute sa iau cea mai buna decizie!va pup si sarcina usoara tuturor viitoarelor mamici

#379 2009-02-20 14:42:06

Juli
Hero member

Draga mea Paula, intr-adevar nu e o situatie perfecta, dar asta e.
Nu te mai gandi, poti sa nasti si fara multi bani. Nu ai asta e, obligatia medicilor cand te vei duce la spital sa nasti, este sa te ajute.
Esti tanara, nu-ti trebuie cine stie ce investigatii in timpul sarcinii, care sa fie costisitoare. Mergi la un camera de garda la un spital, la ginecologie si acolo ti se pot face controale si ecografii fara sa dai bani.

Medicul de familie iti poate da trimitere pt a face analize gratuit.
De exemplu, lapte praf stiu ca se da gratuit, poti beneficia de el daca nu vei alapta.
Nu trebuie sa-i cumperi biberoane sofisticate si scumpe, daca nu-ti permiti. Noi am crescut cu sticle de jumate (din alea de bere) cu o suzeta gaurita cu acul incins si nu ni le-au mai sterilizat parintii si tot am crescut mari si sanatosi.
Ii vei lua pe masura posibilitatilor.

Sanatate multa iti doresc si ai grija de tine.

#380 2009-02-20 14:55:32

ttenzika
Sr. member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2008-05-21

Paula ai sa vezi ca dumnezeu iti va da puterea sa mergi mai departe :k?ra:  :k?ra: ...eu am patzit la fel la 21 am ramas insarcinata si tot asa:situatie materiala ioc sad ,stateam cu chirie intr-o camera de camin fara caldura sad ..vai si amar de noi sad si..am decis sa fac avort..lucru pe care o sa il regret toata viatza mea grater ...apoi peste 4 ani am ramas iar gravida de data asta o sarcina dorita smile ...dar..bebeladului meu i se oprise inimioara la 10 saptamani grater de aceea zic  ca dumnezeu are grija de fiecare smile ...acum ii multumesc ca am o minune de fetitza de 1 luna de zile hjarta
parerea mea e sa pastrezi sarcina smile dar..fiecare si le stie pe ale lui :k?ra:  :k?ra: ..iar decizia iti apartine doar tie..nu mamei,tatalui,bunicii,fratelui etc..fa doar ceea ce iti spune inima :k?ra:  :k?ra:

mamica de bebe Alecsandra  al9leacer

poze:bebe alecsandra
http://picasaweb.google.com/ttenzika/Po … 33rsae2QE#

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.