|
Nu esti logat.
Simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?-20#362 2009-02-19 13:31:31
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?si eu simt uneori intepaturi si furnicaturi in burtica Offline #363 2009-02-20 02:31:32
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?buna!sunt noua pe acest forum.imi cer scuze de pe acum daca din neatentie incalc vreo regula.luna trecuta mai exact pe 10ianuarie am avut ciclu si a tinut pana pe 15.pentru ca suspectez o sarcina(am crampe abdominale,mananc destul de mult,sanii is durerosi)mi-am facut 2 teste de sarcina la diferenta de cateva zile intre ele.ambele au iesit cu doua liniute dintre care una din ele,mai deschisa la culoare decat cealalta.ce spuneti?rezultatul e pozitiv?va rog mult sa imi raspundeti,sunt nerabdatoare sa aflu.mentionez ca am avut relatii protejate cat si neprotejate cu partenerul meu.multumesc si astept un raspuns cat mai repede Offline #364 2009-02-20 04:22:34
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?eu iar sunt insomniaca Offline #365 2009-02-20 09:29:46
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?buna dimineata,fetelor. cum va simtiti azi? elyl,cum esti? paula-paola felicitari! sarcina usoara si un bebe sanatos. Offline #366 2009-02-20 09:30:45
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?Felicitari Paula , esti insacinata! Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline Publicitateloading...
#367 2009-02-20 09:45:35
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?cel mai devreme pe la 22:00, cam asa, dar atunci simt ca efectiv am nisip in ochi, asa somn imi este. Offline #368 2009-02-20 09:51:18
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?pipacslany,incearca sa combini laptele cu o lingurita de miere de albine...nici eu nu pot sa il beau simplu... Offline #369 2009-02-20 09:52:44
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?Poate un ceai cu miere sa te ajute. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #370 2009-02-20 09:58:25
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?gustul laptelui neindulcit imi place. la iesire am eu probleme cu el, nu la intrare Offline #371 2009-02-20 10:01:13
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?daca esti constipata....mananca smochine sau prune uscate,pe mine cel putin ma ajuta. Offline #372 2009-02-20 10:04:52
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?Daca te constipi incearca iaurt. Eu beau in ficare zi actimel si un activia si vad ca zilnic ies fara greutate Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #373 2009-02-20 10:09:12
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?tocmai aia e, ca nu ma constip...dau in alte alea culmea. Offline #374 2009-02-20 10:16:53
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea? Atunci un ceai merge in ambele variante. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #375 2009-02-20 13:05:55
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?buna fetelor.in dimineata asta am repetat inca un test de sarcina.e pozitiv.nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa fiu trista.acest coopil mi-l doresc,insa problema e ca nu am o situatie materiala prea buna.lociuesc in chirie si nici nu lucrez.iar la aprox20 ani este tocmai bine pt a avea un bebe?o multime de ganduri pro si contra nu imi dau pace.astept pareri de la voi,probabil aveti mai multa experienta. Offline #376 2009-02-20 13:17:01
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?draga de tine. Offline #377 2009-02-20 13:33:38
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?Paula esti foarte tanara, dar acum l-ai facut si ti-l si doresti. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #378 2009-02-20 14:27:47
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?fetelor nu as vrea sa intru prea mult in detalii despre viata mea.multi oameni m-ar judeca cu toate ca nimeni nu are acest drept.problema e ca nimeni din familia mea sau al iubitului nu m-ar putea ajuta financiar.parinti lui nu mai sunt,iar eu nu o mai am decat pe mama care nu stiu cum ar reactiona la aflrea vestii.nu stiu cat de mult mi-ar fi alaturi!culmea e ca si ea sta imnpreuna cu fratele meu intr-o garsoniera care culmea nu e a ei. ce sa va spun?se pare ca nu am avut norocul sa ma nasc intr-o familie de bani gata!iubitul a aflat de sarcina,e si el la fel de imprastiat ca si mine,insa stiu ca ar face tot posibilul sa ma ajute in caz de pastrez sarcina.culmea e ca ma gandesc continuu la cate cheltuieli sunt necesare atat in timpul sarcini cat si dupa nastere.ce ramane de facut e sa ma gandesc daca pastrez sarcina sau nu.tare as vrea de data asta sa nu mai fiu nevoita sa fac ceva doar pt ca trebuie...doar pt ca asa e mai bine!sper ca maica domnului sa ma ajute sa iau cea mai buna decizie!va pup si sarcina usoara tuturor viitoarelor mamici Offline #379 2009-02-20 14:42:06
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?Draga mea Paula, intr-adevar nu e o situatie perfecta, dar asta e. Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #380 2009-02-20 14:55:32
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?Paula ai sa vezi ca dumnezeu iti va da puterea sa mergi mai departe :k?ra: :k?ra: ...eu am patzit la fel la 21 am ramas insarcinata si tot asa:situatie materiala ioc ,stateam cu chirie intr-o camera de camin fara caldura ..vai si amar de noi si..am decis sa fac avort..lucru pe care o sa il regret toata viatza mea ...apoi peste 4 ani am ramas iar gravida de data asta o sarcina dorita ...dar..bebeladului meu i se oprise inimioara la 10 saptamani de aceea zic ca dumnezeu are grija de fiecare ...acum ii multumesc ca am o minune de fetitza de 1 luna de zile Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|