|
Nu esti logat.
Simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?-22#400 2009-05-21 08:21:25
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?krmen oboseala si pofta de mancare neobisnuita pot fi semne de sarcina.de ce nu iti faci un test? ca sa aflii ceva sigur. Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-05-21 08:22:35) Offline #401 2009-05-21 09:47:33
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?multumesc pipacslany......nu mi pierd speranta......pt ca eu chiar imi doresc un bebe mik......Doamne......ffff mult.....mutumesc de sfat sa stii ca o sa va anunt......nici in dimineata asta nu si a facut aparitia ciclul menstrual eu inka sper.......am sunat la doctor si mi am facut o programare azi dimineata la ginecolog saptamana viitoare pe 26.......eu astept pana atunci ca nu vreau sa mi fac test si sa ma dezamageasca,....uff sper sa nu vina cm pana atunci.......multumesc mult ....pana atunci cred ca o sa incerc sa ma las de fumat ca am cictit pe internet ca daca iti doresti un bebe tre sa te lasi din timp de fumat.......o sa le raresc prima data ....pt ca e greu dar o sa reusesc.......pt un bebe fac totul ........te pop.... DOAMNE AJUTA Ultima oara a fost editat de krmenn (2009-05-21 09:50:50) Offline #402 2009-05-21 09:49:18
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?
Doamne ajuta sa fie cum iti doresti tu Offline #403 2009-05-21 18:10:30Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?Paula, eu o sa-ti dau un raspuns scurt si la obiect - nu avem dreptul sa luam viatza nimanui, mai ales unui copil ( in devenire ); ai o viatza acolo in burtica, e o inimioara care bate; nu mai are rost sa te intreb de ce nu te-ai protejat... depasim momentul; banuiesc ce inseamna relatia ta "interzisa", situatia materiala proasta etc; dar nu au nicio legatura cu bebele tau; daca Dumnezeu ti-a facut cadou un bebe, inseamna ca esti in stare sa-l cresti, iar mama ta... o sa fii uimita cat de mult te va ajuta si se va bucura ( chiar daca nu va sari in sus de bucurie din prima ); cat despre varsta, eu am 23 si sunt insarcinata in 3.5 luni.. habar n-am sa tin un bebelus in brate, mi-e frica, dar o sa le invatz pe toate cu timpul... Fericita mamica de Davidutz, din 19.11.2009 si Cezarel, din 29.10.2011 Offline #404 2009-05-23 03:09:54
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?offfffff fetelor cm si a facut aparitia.....nici de data asta nu a fost bebelu......nu i nimik nu mi pierd speranta .......o sa vina stiu sigur..........dar vreau sa va intreb ceva..........ciclu menstrual e de data asta cu cheaguri multe mai mici si mai MARIIIIII......si e fff inchis la culoare.......si ma dor ovarele mai tare si spatele uffffff ingrozitor..........puteti sa mi spune ti oare ce este de ce e asa???????ati patit vreodata asaa ceva......e vb de o infectie ceva sau e o sarcina pierduta devreme?un raspuns va roooooogggggg.......va pop si va mutumesc............bafta la toate .......si paulei......ne spui ce ai hotarat te rog...........si daca te putem ajuta.......... Offline Publicitateloading...
#405 2009-05-23 11:16:58
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?poti sa faci un test de sarcina sa vezi daca a fost avort menstrual Offline #406 2009-05-23 14:20:41
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?oare ce o fi facut paula? postarile ei au data din februarie. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #407 2009-05-25 12:19:41
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?gargarita multumesc de sfat .....dar maine am programare la medic sper sa fie de bine........si sa speram ca luna viitoare o sa fie cu noroc......multumesc.......... Offline #408 2009-05-25 12:59:08
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?bafta la medic si tine-ne si pe noi la curent Offline #409 2009-05-25 13:07:17
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?Buna fetelor, este prima data cand intru pe acest forum, am intrat zilele trecute pe un altul tot pe acest site, dr vroiam sa va povestesc si voua intamplarea mea , poate vi s-a intamplat vreodata. in urma cu un an ne-am hotarat sa facem bebe, pe 12 mai anul acesta adica acum 2 saptamani am facut un control ginecologic din care reiese ca nu am nimic, ca ovulase, aveam corp galben postovulator, toate bune pana pe data de 18 mai can in ziua 25 de cm fiind mi-am facut test si surpriza era pozitiv, mai slab dar se vedea bine, am continuat inca 3 zile si testul a fost super pozitiv in ziua 28 , totusi aveam dureri de brta si m-am hotarat sa merg la medic( altul decat cel de pe 12 mai deoarece alela nu era in oras) , mi-a facut eco si mi-a zis ca nu e sarcina ca am un chist folicular pe ovarul drept de 5 cm , endometrul de 11,5mm/35mm , si ca testele mi se pozitiveaza din cauza chistului( mi s-a parut cea mai mare aberatie pe care am auzit-o, voi ati auzit vreodata de existenta unui chist care sa pozitiveze teste de sarcina) sunt f ingrijorata , ma entuziasmasem f mult, menstruatia nu a aparut si testele continua sa iase pozitive.ma scuzati ca am scris asa de mult, imi doresc sa aud parareli voastre. va multumesc anticipat!!! Offline #410 2009-05-25 13:11:04
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?geo eu asa ceva nu am auzit niciodata. Ultima oara a fost editat de pipacslany (2009-05-25 13:13:10) Offline #411 2009-05-25 13:19:47
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?Geo, nu exista sa ceva! Offline #412 2009-05-25 13:42:13
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?eu am mai auzit faza asta cu chistul care pozitiveaza testul de sarcina si am ramas Offline #413 2009-05-25 13:42:35
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?multumesc mult dragele mele, maine o sa merg in timisoara la medicul meu , cel putin sa ma linistesc, oricum imi doresc din tot sufletul bebe si dupa atea teste pozitive vestea asta ma daramat. Offline #414 2009-05-25 14:31:11
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?bafta! sa ne anunti ce rezolvi! si stai calma, esti insarcinata de-a binelea, doar in caz de sarcina se emite hCG in corp, un chist nu poate sa faca asa ceva Offline #415 2009-05-25 14:45:44
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?pasenger multumesc , multumesc la toate ca m-ati incurajat , ma gandeam ca intra si doctoreasa , ca am vazut ca si ea mai da sfaturi Offline #416 2009-05-26 04:58:30
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?offffff .....as vrea sa va mai spun ceva....va spun voua pt ca aveti mai multa experienta si am incredere....eu sunt doar cu iubi meu in italia si el nu prea se pricepe..........am avut menstruatia cu cheaguri si mai abundente 2 zile apoi......cate un strop .....asa de culoare mai deschisa...deci inka 3 zile dar ffffffff putin....in schimb am avut dureri mari de ovare.....uffffff....ce sa fie va dati cu parerea va roooooooogggg.....azi merg la doctor cand ma intorc o sa va scriu ....ce a zis si ce mi a dat ok??????va rog un raspuns va puuuppppp si bafta pentru geo.....sper sa fie cu ochi..... Offline #417 2009-05-26 08:56:34
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?krmen cred ca esti putin racita, asa se mai intampla...dar nu ai ce sa-i faci...stai cumintica si va trece mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #418 2009-05-27 15:50:49
Re: simptome de sarcina sau e doar in imaginatia mea?fetelor buna...am fost la doctor....si am o infectie vaginala....mi a dat nijte supozitoare....si nijte pastilute a zis sa le iau 10 zile.....si eu si iubitul meu...astept sa fac tratamentul si sa l termin...si apoi ne punem pe treaba....poate vine bebele si la noi.......va multumesc de raspunsuri....va pop si bafta la toate....aaa a si vreauu sa va intreb ceva ca am uitat sa intreb doctorita....pot face dragoste cat iau tratament....?????va multumesc si va pup....... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|