|
Nu esti logat.
Vise de noapte.........cosmarurii :((-7#115 2008-06-06 18:27:14
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((eu la ce somn am noaptea,nici timp sa visez nu am.mi-e atat de teama sa dorm singura,k dak ma trezesc din intamplare pe la2-3 nu ma mai culc decat cu tv-ul aprins. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #116 2008-06-06 18:30:27
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((sa stii k tv-ul si radioul dau vise si cosmaruri,vb serios...si eu si o fosta colega cand dormeam cu radio mereu visam chestii urate... si in leg cu ce a zis @ntonio: toti visam,dar nu ne amintim,asa k stai linistit k si tu visezi i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #117 2008-06-12 13:21:10
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((woai, azi m-am trezit plangang, asa un cosmar urat am avut eram in timpu' celui de-al doilea razboi mondial, cred, pentru ca era un lagar. era spre sfarsit sau chiar se terminase, dar in lagar era o epidemie si nu ii lasa sa iasa. erau numai barbati acolo. nu mai stiu ce sarbatoare era, dar cu ocazia acelei sarbatori, lasau nevestele sa intre sa-si viziteze sotii, sa le duca de mancare etc. eu nu eram casatorita, dar am pretins a fi sotia unui prieten, pentru ca nu stiam exact in ce stare e. cu greu am fost lasata sa intru, dupa ce paznici si-au batut joc de mine si mi-au cerut si tigari. le-am dat si am intrat, unde l-am gasit pe prietenul [nu iubitul] meu intr-un pat, alaturi de un alt barbat, doar ei mai erau bolnavi. era transpirat [cred ca avea febra] si nu reactiona tare bine, mai schita doar cate un zambet. si eu i-am spus ca nu vreau sa il vad asa, ca nu asa il cunosc, ca o sa se faca bine si sa se ridice din pat si plangeam, eram cu mainile pe fata, iar el m-a strigat si atunci m-am trezit. nu ma pot linisti, i-am si dat mesaj sa vad daca e ok, mi-a raspuns si e bine, dar pe mine parca tot ma apasa ceva. Offline #118 2008-06-12 13:31:39
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((nu te-ai uitat la un film ceva? Offline #119 2008-06-12 13:34:22
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((nu, am fost in oras pana tarziu si cand am ajuns acasa m-am culcat. nu ma prea uit la filme, in general. Offline Publicitateloading...
#120 2008-06-12 13:34:51
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((eu mai patesc de la filme Offline #121 2008-06-12 13:38:55
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((acum imi interpretez visu'.. iau simbolurile in parte si le pun cap la cap. merci ralluka, am citit si eu ca poate fi de la filme sau chiar radio, da' ieri am fost toata ziua in oras, mai intai la sc, apoi la bowling si apoi pe o terasa, unde intr-adevar era un televizor, cu meciu' elvetia-turcia da' nu vad legatura Offline #122 2008-06-12 13:47:51
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((azi noapte am avut un cosmar tare frumos...am vista k venise Dica in BM si m`am dus si direct l`am strans in brate...saracu nu stia cum sa reactioneze ii clar k is innebunita dupa el #123 2008-06-12 18:58:14
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((pfoaii...eu azi-noapte am visat ca ma urmarea o nebuna cu o seringa si tot fugeam ca sa nu ma intepe ca aveam impresia ca are un ser periculos si daca ma inteapa nu stiu ce patesc... My Tears Dry On Their Own Offline #124 2008-06-12 20:56:49
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((eu am patit ceva destul de ciudat.. eram pe jumate adormita si vedeam langa pat un barbat putin mai barbos cu o fata aiurea tare care radea asa ca un aveam senzatia ca vine sa ma omoare asa avea o fata.. si il vedeam destul de clar la fata si disparea dupa cateva secunde da' nu mai puteam de frica si de 2-ori mi s-a intamplat si aceeasi fata.. fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #125 2008-06-12 22:42:52
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((vai copilu chiar m-ai speriat si eu mai vedeam asa fetze,dar in vis... oricum la ce cosmaruri am eu...nici nu ma mai obosesc sa plang... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #126 2008-06-12 23:11:22
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((eu am avut acelasi cosmar de vreo 5 ori...la intervale de cateva luni.visez k aud pasi deasupra pe bloc(eu stau la 4)si pe cieva care rade diabolic,apoi suna la usa...ma uit pe vizor si ma trezesc cu o masina de gaurit in ochi bine k visul dureaza mai mult insa asta e esenta de fiecare data ma trezesc transpirata si speriata de numa numa,desi acuma rad k mi se pare tare stupid "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #127 2008-06-13 11:22:43
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((eu visez f des ca fac dragoste cu sotul meu.... si cand ma trezesc...tot n-am chef...desi in vis imi place.... Ultima oara a fost editat de claudia78 (2008-06-13 11:23:16) Offline #128 2008-06-13 11:23:28
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((pai asta e cosmar, claudia ? Offline #129 2008-06-13 11:24:52
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((am editat apoi...banuiam ca se va interpreta asa nu,mai cosmar e ce mi seintampla in relitate si mor de ciuda ca in vis e bine si frumos si eu plina de dorinta....iar in relaitate eu mereu fara chef Offline #130 2008-06-13 11:31:43
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((pai nici nu stiu ce e mai rau... sa n-ai chef, sau sa ai si sa nu primesti nimic ca asa visam si eu niste chestii mai spre dimineata... Offline #131 2008-06-13 12:08:57
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((pana anul asta nu prea credeam eu in vise, nici nu prea imi aminteam ce visez, dar am visat de mai multe ori aceeasi chestie si anume ca am maritam. chestia asta se intampla asta iarna. am visat ca ma maritam, dar nu eram imbracata in mireasa, era asa..de strada si il tot vedeam pe tata ca iesea cu o sticla de vin in fata casei (cu toate ca eu stau la bloc!!!) sa serveasca invitatii. nu prea am mai bagat apoi in seama, dar primavara asta la inmormantarea surorii mele, la priveghi, iesisem un pic afara la un momendat si vb la telefon, cam la 20 de metri de casa mortuara unde era depusa, in fata casei erau niste colegi de-a lui tata, rude, etc. care stateau si ei afara si deodata il vad pe tata cu o sticla de vin, iesea sa ii serveasca...am ramas masca, am avut un fel de soc, era exact ca in visul meu...exact la fel, detaliu cu detaliu, am intrat apoi pe net si am vazut ca nunta in vis inseamna moarte. Ultima oara a fost editat de greeneyes (2008-06-13 12:09:45) viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6 Offline #132 2008-06-13 22:04:03
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((
Dumnezeule ...mi s-a ridicat paru pe mine... si pe mine m-a visat o data o matusa k ma marit si m-a sunat sa am grija de mine ..deoarece nu e bine sa visezi asa ceva. Ultima oara a fost editat de YoHanna (2008-06-13 22:04:48) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #133 2008-06-14 10:38:33
Re: vise de noapte.........cosmarurii :((eu de dimineata acum am visat k imi zicea fosta profa de fizica din generala care acu era de M5 (o materie pe care o am eu la sc,am avut-o) asa k am dct un 5 si numai absente. actiunea se desfasura la mine acsa ..in sufragerie nushu unde au incaput toti colegii..si a scris cva pe tabla si habar nu aveam s acitesc ce scrie ca erau numai mazgalituri si i-am zs...si a inceput sa tzipe si ca imi da 2 si ma lasa corigenta. si yo ca proasta am inceput sa plang si mi s-a taiat firu apoi. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2008-06-14 10:43:09) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|