Vreau sa stiu daca tricomonas se poate trata
- vreau_sa_stiu
- New member
- Inregistrat: 2008-03-06
vreau sa stiu daca tricomonas se poate trata
Buna ziua, Am si eu o mare problema. Am tricomonas de .......aproape 4 ani. Am folosit pana acum Meclon , Tantum rosa ( pliculete care se dizolva in apa pt spalaturi), inca unele parca femigin sau femingin ( nu mai stiu acum exact) si mai demult foloseam Tricomicon ( mi s-a spus ca au diparut de pe piata). Am si irigator si fac irigatii cu ceai de galbenele ( destul de des 1-2 ori pe saptamana, asta constant, lunar) Am descoperit acum pe acest site si alte feluri de pastile , poate voi incerca. Problema mea este urmatoarea: nu sunt constanta in tratament. Stiu asta. Ma chinui sa fiu dar.......... imi este asa de teama de tot ce inseamna medicament. Banuiesc ca am ramas cu o teama de pastile inca de cand a murit tatal meu ( am impresia ca pastilele i-au adus moartea , si nu pot sa trec peste asta.......mai ales ca a murit in somn si de atunci nici nu prea mai dorm bine: imi e frica sa nu mor in somn:( ) Trecand peste aceste aspecte , ar mai fi e mentionat faptul ca : 1. am un baietel de 2 ani 2. imi e teama sa nu am ceva ( cancer) la colul uterin - stiu ca pentru asta exista testul Papa Nicolau dar as vrea sa stiu si cum se desfasoara( mai exact daca doare) 3. Dupa nastere am inceput sa folosesc prezervativ ( inainte nu foloseam) 4. nu iau anticonceptionale ( nu cred ca as putea sa iau zi de zi ...) 5.Sotul nu are nimic , dar nimic nimic (sau ma minte ) 6. am facut pana acum 3 seturi de analize , in ani diferiti : mereu a iesit tricomonas 7. nu stiu daca conteaza prea mult , dar am si prolaps de valva mitrala cu regurgitare de gradul 2, tahicardie, suflu sistolic ( dar nu imi fac probleme efectiv decat atunci cand sunt foarte obosita, extenuata)
Si acum intrebarea : exista ceva care sa vindece rapid si definitiv ( 10 zile fara contact sunt mereu prea mult pt. sotul meu si de aceea mereu aman tratamentul) Tricomonasul se trateaza efectiv? Sau doar nu pot eu sa il tratez in cazul meu ( din vina mea , stiu ).Banuiesc ca este asociat si cu candida. Otetul are vreun efect( tratament naturist din batrani - dar nu am incercat...)?
Cam atat. Daca am scris numai prostii imi cer scuze. Prima data cand imi iau inima in dinti sa vorbesc despre asta.Prima data pe acest gen se forum. Va multumesc pt. rabdare si intelegere si imi cer scuze pt. ...tot ce am scris aiurea( am emotii f. mari si am vrut sa scriu tot cat mai repede ca sa scap:D...ufff)
- o'hara
- Platinum member
- De la: bebeloi iubiti
- Inregistrat: 2007-01-18
Re: vreau sa stiu daca tricomonas se poate trata
trichomonasul e boala cu transmitere sexuala. mi se pare ciudat ca de atata timp nu reusesti sa o tratezi. in afara de meclon nimic din ce ai luat nu trateaza trichomonas. papanicolau nu doare. e ca o banala analiza la secretie. ca sa te vindeci trebuie mers din nou la un medic, poate unul mai bun, si facut un tratamnet de la un capat la altul si tu si sotul avand in vedere ca e cu transmitere sexuala. nu baga niciun fel de otet in vagin si termina cu spalaturile cu tantum rosa, ceaiuri si alte asemenea.
mami de minuni
- vreau_sa_stiu
- New member
eu_vreau a scris:trichomonasul e boala cu transmitere sexuala. mi se pare ciudat ca de atata timp nu reusesti sa o tratezi. in afara de meclon nimic din ce ai luat nu trateaza trichomonas. papanicolau nu doare. e ca o banala analiza la secretie. ca sa te vindeci trebuie mers din nou la un medic, poate unul mai bun, si facut un tratamnet de la un capat la altul si tu si sotul avand in vedere ca e cu transmitere sexuala. nu baga niciun fel de otet in vagin si termina cu spalaturile cu tantum rosa, ceaiuri si alte asemenea.
Multumesc mult pt raspuns. Acum ca stiu ca Testul Papa Nicoulau nu doare m-am mai linistit. Chiar acum citeam despre spalaturi si mai era cineva care tot asa, spunea ca nu sunt indicate. Stiu ca mama face de 25 de ani spalaturi si cred ca de acolo mi se trage. Cat despre transmiterea bolii , banuiam eu ca e de la sotul meu , numai ca el e asimtomatic si refuza categoric orice tratament . Nici cu al meu nu prea e de acord ... Nu prea am doctor personal, am fost de fiecare data la altul ( de obicei daca merg la un doctor nu mai intru a doua oara in acelasi cabinet- de rusine banuiesc.) Presupunand ca ne protejam cu prezervativ, ar fi o problema sa ma tratez doar eu? Sau poate ca , chiar daca tratamentul functiona, sotul imi dadea din nou boala... Care este cel mai scurt tratament posibil? si cel mai eficient . Citeam ceve ca 4 sau 8 pastile luate o singura data...( trebuia sa revin nu am memorat numele) care afecta ficatul parca... ok . multumesc mult pt raspunsul promt. sincer nu ma asteptam...
- crys_ty_na
- Platinum member
- De la: Oradea
- Inregistrat: 2006-08-19
trichomonas poate trai o scurta perioada de timp si in afara organismului...deci daca nu se trateaza si el o poti lua destul de usor inapoi...si banuiesc ca nu tot timpul folositi prezervativul chiar de la inceput...si pt un tratament tre sa mergi la medic...spune ne din ce oras esti...sa ti poata recomanda fetele care stiu un medic ginecolog bun...
happy with him...inlove with him...
- vreau_sa_stiu
- New member
crys_ty_na a scris:trichomonas poate trai o scurta perioada de timp si in afara organismului...deci daca nu se trateaza si el o poti lua destul de usor inapoi...si banuiesc ca nu tot timpul folositi prezervativul chiar de la inceput...si pt un tratament tre sa mergi la medic...spune ne din ce oras esti...sa ti poata recomanda fetele care stiu un medic ginecolog bun...
Sunt din Bucuresti .
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
vreau_sa_stiu, de unde esti? tricomicon am gasit, in iasi, prin sept 2007... doar daca n-a disparut de atunci. si chiar daca a disparut, sunt si alte ovule pe baza de metronidazol (asta e substanta activa in caz de trichomonas continuta si de tricomicon)
oricum.... du-te la medic sa-ti prescrie el si tine-te de tratament, daca iei cu jumatatea de masura faci mai rau, stiu ca se pot dezvolta rezistente la antibiotic si te miri de ce iei degeaba (acu nush daca si trichomonasul face asa... dar bacteriile si ciupercile sigur fac). iar sotului zi-i sa te inteleaga, da-o-ncolo de treaba, e vorba de sanatatea ta (si a lui), n-o sa moara 10 zile! si prietenul meu e refractar la tratamente, dar ii spun clar ca astea nu-s chestii cu care te joci! du-te la un medic si ia tratamentul... si, daca tot ti-e frica de antibiotice, sa stii ca doza aia de 8 pastile e la fel de rea (daca nu mai rea) decat un tratament mai de durata. iti vorbeste un om care ia antibitoice dure (nu metronidazol, asta nici nu-i considerat antibiotic de unii, din cate stiu eu) cu saptamanile... asta in conditiile in care si eu am avut (si am) fobie de ele... dar asta e, sunt un rau (cateodata) necesar.... bafta
a venit mesajul tau concomitent cu al meu. si inca ceva: daca iei un antibiotic dupa ureche, din nou risti sa se dezvolte tulpini rezistente si devine si mai greu de tratat... asa ca fugi la doctor!
Ultima oara a fost editat de katami (2008-03-06 17:28:53)
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- evilpink
- Banat
- Inregistrat: 2006-11-02
vreau_sa_stiu a scris:crys_ty_na a scris:trichomonas poate trai o scurta perioada de timp si in afara organismului...deci daca nu se trateaza si el o poti lua destul de usor inapoi...si banuiesc ca nu tot timpul folositi prezervativul chiar de la inceput...si pt un tratament tre sa mergi la medic...spune ne din ce oras esti...sa ti poata recomanda fetele care stiu un medic ginecolog bun...
Sunt din Bucuresti .
sunt din Bucuresti dar sincer nu am gasit un ginecolog care sa ma multumeasca eu ma duc la doamnea doctor Tarlea dar dansa este specializata in problemele colului lucreaza la medsana poti sa incerci la dansa.... sau poti sa incerci la doctoreesa mai bine.....
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.
- vreau_sa_stiu
- New member
katami a scris:vreau_sa_stiu, de unde esti? tricomicon am gasit, in iasi, prin sept 2007... doar daca n-a disparut de atunci. si chiar daca a disparut, sunt si alte ovule pe baza de metronidazol (asta e substanta activa in caz de trichomonas continuta si de tricomicon)
oricum.... du-te la medic sa-ti prescrie el si tine-te de tratament, daca iei cu jumatatea de masura faci mai rau, stiu ca se pot dezvolta rezistente la antibiotic si te miri de ce iei degeaba (acu nush daca si trichomonasul face asa... dar bacteriile si ciupercile sigur fac). iar sotului zi-i sa te inteleaga, da-o-ncolo de treaba, e vorba de sanatatea ta (si a lui), n-o sa moara 10 zile! si prietenul meu e refractar la tratamente, dar ii spun clar ca astea nu-s chestii cu care te joci! du-te la un medic si ia tratamentul... si, daca tot ti-e frica de antibiotice, sa stii ca doza aia de 8 pastile e la fel de rea (daca nu mai rea) decat un tratament mai de durata. iti vorbeste un om care ia antibitoice dure (nu metronidazol, asta nici nu-i considerat antibiotic de unii, din cate stiu eu) cu saptamanile... asta in conditiile in care si eu am avut (si am) fobie de ele... dar asta e, sunt un rau (cateodata) necesar.... bafta
a venit mesajul tau concomitent cu al meu. si inca ceva: daca iei un antibiotic dupa ureche, din nou risti sa se dezvolte tulpini rezistente si devine si mai greu de tratat... asa ca fugi la doctor!
Tricomicon am luat acum 3 4 ani. Asta a fost cel cu care am inceput. Noaptea se scurgea tot pe lenjerie: asa nici nu stiu daca e de bine sau de rau( am banuit ca e de bine ca elimin ...tot ce e murdarie/ secretie...)
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
Eu am fost ultima oara la dr. Cioflan : Top Medical Center, Str. Stirbei Voda nr. 69, sector 1 , Tel. (021)314.27.74 Stiu mai multe fete care au fost la el si au fost multumite, e un medic bun si sigur o sa te ajute. Trebuie sa faci si un tratament cu pastile pe care sa-l faca si sotul, pentru ca altfel il faci degeaba. Bafta multa !
- evilpink
- Banat
cat costa o consultatie la dansul si cat de repede te programeaza?
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.
- heimdall
- Diamond member
pe mine m-a programat cam in 10 zile, de obicei am inteles ca in 2 saptamani am dat pe consultatie + ex de secretie + pap 120 lei
- vreau_sa_stiu
- New member
heimdall a scris:pe mine m-a programat cam in 10 zile, de obicei am inteles ca in 2 saptamani am dat pe consultatie + ex de secretie + pap 120 lei
Multumesc mult pentru sugestie. Cred ca o sa incerc acel nr de telefon ... Pap este Testul Papa Nicolau? vreau sa fiu sigura. Mi se pare putin cam ieftin ( desi asta e mai bine pt. mine...) Si rezultatele in cat timp vin? Programare am inteles ca in aprox 2 sapt...
- heimdall
- Diamond member
n-ai pt ce, evil mie mi-a placut ca mi s-a parut ca spune lucruri rezonabile si nici nu te sperie. si face o gramada de glume, eu eram palida si moarta de frica si a tinut-o saracul numai in mistouri, cred ca ii era ca lesin pe acolo pap e papanicolau, da, rezultatele nu stiu sigur, eu am sunat mai tarziu ca asteptam si alte rezultate sa i le arat, dar poti sa suni la cabinet si iti spune asistenta daca au venit
Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-03-06 17:45:56)
- evilpink
- Banat
consulta ok? pe mine ma intereseaza sa am un medic la care sa ma duc pt.consultatii acum ma duc la Tarlea dar pt.alte probleme....
- heimdall
- Diamond member
mie mi s-a parut ok, nu m-a durut deloc deloc, si eu sunt cam crispata cand vine vorba de de-astea... si m-a linistit si cu mastoza
- vreau_sa_stiu
- New member
heimdall a scris:n-ai pt ce, evil mie mi-a placut ca mi s-a parut ca spune lucruri rezonabile si nici nu te sperie. si face o gramada de glume, eu eram palida si moarta de frica si a tinut-o saracul numai in mistouri, cred ca ii era ca lesin pe acolo pap e papanicolau, da, rezultatele nu stiu sigur, eu am sunat mai tarziu ca asteptam si alte rezultate sa i le arat, dar poti sa suni la cabinet si iti spune asistenta daca au venit
Parca m-am vazut pe mine: palida si speriata. Eu nici nu mai stiu sa vorbesc coerent, transpir , ma balbai... Mersi. Am inteles ca pap nu doare . Pe tine te-a durut?
- evilpink
- Banat
eu facut de 3 ori eu pana acum papanicolau si iti zic ca nu doare.....
- heimdall
- Diamond member
asa e, nu doare o sa fie totul ok, o sa vezi, numai sa mergi, ca nu e normal sa stai cu problemele atata timp
Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-03-06 17:51:58)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|