|
Nu esti logat.
Vreau sa stiu daca tricomonas se poate trata-2#20 2008-03-06 17:52:20
Re: vreau sa stiu daca tricomonas se poate trata
Offline #21 2008-03-06 17:54:12
Re: vreau sa stiu daca tricomonas se poate trata
orice ovul se elimina... ce elimini tu acolo e ovulul, nu "murdarie"... si e normal. foloseste un protej-slip sau chiar un absorbant pe timpul noptii si e ok. mie nu-mi vine sa cred ca sunt femei care au trecut printr-o nastere si nu stiu chestii dintr-astea... dar e bine, e semn ca ai avut bafta ca n-ai avut nevoie de papanicolau si ovule pana acum!! (asta ca sa te inseninezi un pic ). fugi la doctor si ia tot tratamentul, ca sa scapi de chinuiala... si tu si sotul trebuie sa luati, indiferent daca el are sau nu simptome. sanatate! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #22 2008-03-06 17:55:31
Re: vreau sa stiu daca tricomonas se poate tratasi eu am facut de cateva ori ..si nu te doare, vei vedea :gravida33+ Offline #23 2008-03-29 10:47:31
Re: vreau sa stiu daca tricomonas se poate tratasalut si yo am descoperit ca am trichomonas acum 7 luni de atunci fac tratament in fiecare luna cu exceptia lunii decembrie cand doctorita mia zis ca trebuie sa iau o pauza in ianuarie am reinceput tratamentu si iam cerut doctoritei sami dea ceva mai puternic si la insisteta mea mia dat sa fac si cinci zile gentamicina una la 12 ore si metronozadol 10 zile o pastila la 6 ore si mia mai dat sa fac spalaturi cu tantum rosa si ovule .acuma miam schimbat doctorita si asta mia dat trinidazol 2 cutii in priza unica repetata la 7 zile zanocin ovule flagyl nizoral si iarasi ovule lomexin. doctorita ma sfatuit sa incep sa folosesc intai ovulele lomexin si apoi pe celelalte. voi ce ziceti am vreo sansa sa scap de data asta ca mam saturat sa bag atatea pastile in mine am ajuns sa slabesc cate 5 kg in patru luni ceea ce inainte ma chinuiam cu lunile si deabia reuseam sa dau unu jos precizez ca am fost depistata si cu chlamidia dar la ultimul test pe care lam facut la bucuresti am descoperit ca defapt nu am avut chlamidia va pooooooooop dulce si astept un raspuns de la voi Offline #24 2008-03-29 10:49:41
Re: vreau sa stiu daca tricomonas se poate tratain astea 7 luni ai mai facut analiza la secretie sa vezi daca mai ai trichomonas? nu de alta dar la cate antibiotice ai luat trebuie sa treaca VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#25 2008-03-29 11:17:00
Re: vreau sa stiu daca tricomonas se poate tratada am facut de fiecare data. si doctorita asta la care mam mutat acuma a trimis secreti sa fie analizata la bucuresti pentru ca si ei i se pare ca ceva nu e in regula si rezultatul a fost pozitiv si sa specificat ca dupa forma lui este ceva mai vechi ma gandesc ca poate nu sia facut efectu din cauza ca in acelasi timp ma tratam si pentru asa "existenta" chlamidia care de fapt nu era. am indraznit sa va cer sfatu pentru ca va citesc de mult timp sfaturile si mam gandit ca poate ma puteti ajuta si pe mine poooooooop pentru toate Ultima oara a fost editat de ioanamy (2008-03-29 11:37:40) Offline #26 2008-03-29 11:41:35
Re: vreau sa stiu daca tricomonas se poate tratase poate lua si altfel decat prin contact sexual... mami de minuni Offline #27 2008-03-29 12:10:15
Re: vreau sa stiu daca tricomonas se poate tratanu cand am aflat despre asta prietenu meu era plecat si ii trimit de fiecare data tratamentu si de atunci nam mai facut nimica am fost cuminciori numai ca la el nu se vede nici un simptom ca ar fi bolnav stiu ca la ei se manifesta mai greu dar avand in vedere rezultatele care specifica ca este ceva mai vechi nu inteleg dc el nu simte nimica precizez ca el a fost primu so singuru meu partener Ultima oara a fost editat de ioanamy (2008-03-29 12:48:42) Offline #28 2008-03-30 00:56:38
Re: vreau sa stiu daca tricomonas se poate tratachlamydia de multe ori e asimptomatica si mai bine renunta la spalaturi... happy with him...inlove with him... Offline #29 2008-04-12 13:19:34
Re: vreau sa stiu daca tricomonas se poate tratainainte feceam cu tantum rosa asa iimi zicea doctorita ca sa elimin infectia dar acuma nu stiu ce sa fac noua doctorita nu mia zis nimica Offline #30 2008-04-12 13:58:57
Re: vreau sa stiu daca tricomonas se poate tratafetelor nu inteleg ceva...tratamentul trebuie repetat??? eu l`am facut o singura datsa...tb facut in fieare luna? http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #31 2008-04-12 14:02:56
Re: vreau sa stiu daca tricomonas se poate trataok mersi iubita m-am speriat http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #32 2008-04-12 21:53:15
Re: vreau sa stiu daca tricomonas se poate trataDe la trichomonas pot aparea in analizele de urina nr. depasit de leucocite si urme de sange? Offline #33 2008-04-29 16:34:49
Re: vreau sa stiu daca tricomonas se poate trataHristos a Inviat am reusit si eu sami termin tratamentu pentru trichomonas si degeaba nu am vazut nici o schimbare acum vreau sa merg dinnou la ginecolog sami fac analizele dar mia zis cineva k trichomonasu e o boala care tine de bolile venerice si ar fi mai bine sa merg la un cabinet de boli venerice. va rog dak puteti sami ziceti si voi ce parere aveti Offline #34 2008-04-29 16:36:05
Re: vreau sa stiu daca tricomonas se poate tratae o boala cu transmitere sexuala, dar tot la ginecolog trebuie mers, si trebuie sa faca si partenerul tratament neaparat, altfel il iei inapoi de la el Offline #35 2008-04-29 16:39:59
Re: vreau sa stiu daca tricomonas se poate tratatratamentu facem amandoi nu asta e problema numai k deatata timp merg la ginecolog k acuma as vrea sa merg si la un cabinet de boli venerice k persona care ma sftauit sa merg acolo mia zis k multi au scapat de sifilis si gonorea care din cate stiu yo tot medicu ginecolog ar trebui sa se ocupe Offline #36 2008-04-29 16:41:30
Re: vreau sa stiu daca tricomonas se poate trataPoti merge si la un cabinet de dermato-venerice. Nu strica niciodata o a doua parere. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #37 2008-04-29 16:47:05
Re: vreau sa stiu daca tricomonas se poate tratams fetelor o sa merg la cabinetu de boli venerice si apoi voi vedea in functie de tratament poate voi reusi sa scap Offline #38 2008-04-29 16:52:11
Re: vreau sa stiu daca tricomonas se poate trataMulta sanatate. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|