homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare adresata doctoresei......si celor care stiu si pot raspunde

#1 2008-03-06 18:50:55

yoo_bogdan89
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-04

intrebare adresata doctoresei......si celor care stiu si pot raspunde

deci fetelor (acum scuzatim greselile dar nu prea sunt in stare de nimic).....am fost cu iubita mea astazi la ginecolog noi 2 ne`am inceput viata sexuala acum 1 an si treaba sta in felu urmator am fost....ma rog a fost speriata si inca e speriata de ce ia facut ala findca a fost prima data cand a fost.....a controloato si ia gasit negi vaginali......acum intrebare....ma`i exact ce sunt si cum se iau si cum se trateaza sau daca a avut cineva asa ceva.........sa va zic ce ne`a zis doctoru....ne`a spus sa ne ducem la nus ce institut sa faca acolo o analiza (care costa 3 milioane) sa vada daca sunt sau nu cancerigeni........si deacolo sa ne ducem sa faca 3 vacinuri unul la o luna altul la 2 si celalant la 6.......si cu rezultaul sa ne ducem la el si daca e sa ii arada sau ceva de genu.......acum nus cat de grav este, cat de repede avanseaza boala......si tin sa mentionez ea a fost si este singuar fata din viata mea cu care ma`m culcat........pana acum am facut sex protejat cu prezervativ........VA ROG AJUTATINE.......problema e ca parinti ei nu stiu ea are 15 ani jumate.......nus astept raspunsuri

#2 2008-03-06 18:55:36

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: intrebare adresata doctoresei......si celor care stiu si pot raspunde

negii vaginali sunt dati de virusul HPV . analiza pe care trebuie sa o faca se numeste tiparea HPV pt a vedea ce tulpini are ea. daca pe cele high risck nu le are poate face vaccinul anti-hpv de care zicea dr.
da o cautare dupa hpv ca s-a tot vb pe forum si ce alte intrebari suplimentare ai pune-le.

mami de minuni hjarta

#3 2008-03-06 18:59:09

yoo_bogdan89
Full member

si daca le are pe cele cu risc ridicat....sau nus ma`i exact ce trebuie sa facem.......si ea e asa de speriata incat a zis ca nu ma`i vrea sa meargha niciodata la ginecolog.......nus indrumane ce am putea face

#4 2008-03-06 19:01:47

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

trebuie sa faca analiza pt a vedea ce anume are.
daca le are pe cele cu risc ridicat va trebui sa aiba mai multa grija de ea - analize o data la 6 luni, alimentatie, sa isi creasca imunitatea, etc.
oricum ar fi, incercati sa nu va agitai.
de obicei negii genitali sunt dati de tulpinile cu risc scazut.

mami de minuni hjarta

#5 2008-03-06 19:07:03

yoo_bogdan89
Full member

si daca sunt cu risc scazut se poate rezolva decat prin vacin...si nimic alceva..(si cum e posibil sa fi contactat boala asta am inteles ca prin contact sexuakll ce am citit acum pe net dar  ea nu a avut cu nimeni alcineva)

am inteles ca se pot lua si prin sex oral aduca poti face in gat asa ceva ?

Publicitate

loading...

#6 2008-03-06 20:44:13

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

dap dar in gat apar fffff rar.daca ea nu a avut inafara de tine nici un alt partener si nici tu.vb.si de petting aici greu de crezut ca are hpv.poate a exagerat doctorul ala.... nu inteleg cum ia pus diagnosticul?poate nu strica sa consultati si un dermatolog sa va confirme diagnosticul

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#7 2008-03-06 20:44:20

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

esti full member dragule...inteleg disperarea asa ca editez eu mesajul. pls pe viitor ai grija

#8 2008-03-06 21:03:05

yoo_bogdan89
Full member

nu diagnostic nu ia zis nimic decat a zis ca e plina de negi...exact asa sa exprimat....si ne`a trimis sa facem analiza aia

#9 2008-03-06 21:04:28

evilpink
Banat

ma rog ..... mergi cu ea si la un dermatolog sa va confirme diagnosticul....

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#10 2008-03-06 21:15:31

yoo_bogdan89
Full member

nus ea nu prea vrea sa mearga la doctor dinou si pot sa incerc chestia cu medicu de familie sa ii dea o trimitere la dermatolog?

#11 2008-03-06 21:19:45

norishorulalb
Banat

da. incercati asa. nu poate sa nu mai mearga. de acum va merge o viatza intreaga

#12 2008-03-06 21:31:11

yoo_bogdan89
Full member

ma crede vinovat pe mine de tot ce i sa intam,plat si eu am indemnato sa mearga la doctor si sa isi faca analizele o bat la cap cu asat  de un an de zile si nu a inteles deci nu mai suport tot eu sunt vinovat ca am indemnato sa isi fac analize ca cica eu am facuto sa treaca prin asta grater doamne....nu vrea sa inteleaga ca e in joc viata la amandoi deci nu ma`i suport ia`m zis sa se duca la sc ca poate sa ia si de la sc trimitere si a zis ca nu vrea acum.....asa e mereu ii place sa amane problemele sau sa le lase asa nerezolvat......deci nu ma`i pot simnt ca explodez TOTI IO SUNT VINOVAT PFFF DOAMNE

#13 2008-03-06 21:42:37

norishorulalb
Banat

bogdane...fiti maturi! spune-i ca e normal. eu anul trecut am fost de 30 de ori la ginecolog si n-am murit

#14 2008-03-06 21:47:11

evilpink
Banat

fata e speriata bogdan si eu am trecut prin ceva asemanator si te rog sa ma crezi ca mi-a fost detul de greu.....vb.cu ea sa o convingi sa mearga la dermatolog eu nu prea cred ca e vb.de negi asta daca si ea a fost fidela....

puss puss puss

#15 2008-03-06 21:52:39

yoo_bogdan89
Full member

deci nus da sami bag picioarele eu sunt vinovat doamne ce ma seaca eu am vrut decat binele si cu ce ma aleg reprosuri grater(......daca eram unu aldracu acum deja am desparteam de  ea........dar uite ca nu sunt asa si ii vrau binele......nus ce sa fac....e o fire foarte incapatanata e greu de convins....la dermatolog o sa o controleze la fel ca la ginecolog

#16 2008-03-06 21:54:27

evilpink
Banat

pai iti dai seama ca trebuie sa se uite in zona genitala..... te cred ca nu esti vinovat..... asa cum am zis mai sus se poate ca doctorul ala sa fi gresit incerca sa ii zici si asta iar daca nu merge poate o convingi sa citeasca cate ceva despre hpv sau sa intre pe forum sa vb.cu noi...

puss puss puss

#17 2008-03-06 22:19:17

yoo_bogdan89
Full member

de citi a citit ca ia`m dat sa citeasca sa vedem poate o sa intre maine pe forum nus ce sa ma`i fac......sper sa o conving si chestia cu irusu asta am citi ca se poate lua si din apa pare mise si prin simpla atingere a organelor genitale sau a pieli si prin schimbarea lenjeriei cu alta persoana....nu numai prin contact sexual sau doar prin contact sexual ?

#18 2008-03-06 22:26:31

evilpink
Banat

teoretic se poate si asa dar eu personal nu prea cred....

puss puss puss

#19 2008-03-07 07:11:24

LachrymoseLeech
New member
Inregistrat: 2008-02-16

eu sunt fata in cauza. am fost la ginecolog[groaznic!!!] si povestea e lunga. m'a batut la cap o groaza de timp sa ma duc unde se duce si sora lui. i'am zis ca nu vreau. cand am ajuns m'a pus sa ma dezbrac in fine. mi'a bagat nijte kestii reci si ii tot spuneam k ma doare si eu tot impingea alea si radea. fetelor a fost groaznic... nu cred ca asa e normal. deci credeti'ma ca nu exagerez. mi'a bagat 2 degete o data inauntru ganditi'va si voi... sunt degete de barbat totusi... m'a dutrut groaznig abia ma mai tineam p picioare cand m'am dat jos d p masa aia... si nu i'am reprosat lui bogdan. doar ca ei i'am zis k nu vreau sa ma duc acolo. pt k am fost sa'si ia sora lui nijte analize si nu mi'a placut acolo. si el a insistat...am plans ieri o groaza si abia am adormit... m'am simtit groaznic... gratergratergrater

Ultima oara a fost editat de LachrymoseLeech (2008-03-07 07:13:18)

Zâmbeşte! Mâine, poate vei fi ştirb!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.