|
Nu esti logat.
Intrebare adresata doctoresei......si celor care stiu si pot raspunde-2#20 2008-03-07 07:35:13
Re: intrebare adresata doctoresei......si celor care stiu si pot raspundece varsta ai iubita??? Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #21 2008-03-07 07:53:20
Re: intrebare adresata doctoresei......si celor care stiu si pot raspundeare 15 ani jumate ...anytza.... when god made man she was only kidding. Offline #22 2008-03-07 08:29:13
Re: intrebare adresata doctoresei......si celor care stiu si pot raspunde
scumpa sa fii fericita ca ai asa un baiat langa tine..... altora nu le-ar fi pasat , te-ar fi lasat cu tot cu problemele pe care le ai si si-ar fi vazut de treaba, in ceea ce priveste controlul ginecologic, asa se desfasoara el, nu e placut de loc, crede-ma eu sunt satula, si eu am probleme. toate fetele de pe aici stiu ca nu e placut, fiecare avem problemele noastre mai grave sau mai usoare, dar daca nu te duci la medic ele nu se rezolva de la sine, din contra se pot agrava rau !!! Nu te simti confortabil la un doctor? Du-te la o doctorita, dar trebuie sa rezolvi problema cu negii aia, nu e de joaca sa stii, i-ati inima in dinti si du-te de te trateaza.... Pupici si curaj!!!!! Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #23 2008-03-07 08:36:43
Re: intrebare adresata doctoresei......si celor care stiu si pot raspunde15 ani jumate....daa clar ca e foarte speriata si eu as fi in locul ei.......dar se rezolva si cum zice si alinutza trebuie sa mergi la doctor nu ai incotro ....se poate agrava sii nu cred ca asta iti doresti .... ai grija de tine! Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #24 2008-03-07 08:38:40
Re: intrebare adresata doctoresei......si celor care stiu si pot raspundesincer acum nu prea ma simt in stare sa mai merg la vre;'un doctor... ma simt nasol rau de tot... numai ca la partea asta el nu ma intelege... daca ar fi fost in locul meu... a fost groaznic ( Ultima oara a fost editat de LachrymoseLeech (2008-03-07 08:40:09) Zâmbeşte! Mâine, poate vei fi ştirb! Offline Publicitateloading...
#25 2008-03-07 08:51:56
Re: intrebare adresata doctoresei......si celor care stiu si pot raspundedaca vorbiti fara sa va certati sunt sigura ca te-ar intelege....si te rog eu nu astepta prea mult pana sa te duci din nou la doctor....ce ai tu se poate rezolva dar nu se rezolva de la sine ....cu ajutorul lui ai sa vezi ca o sa fie bine Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #26 2008-03-07 09:00:08Re: intrebare adresata doctoresei......si celor care stiu si pot raspunde
e normal sa dai pantalonii jos, doar nu te-ai dus sa se uite in gat. Offline #27 2008-03-07 09:00:29
Re: intrebare adresata doctoresei......si celor care stiu si pot raspundeLachry... mergi la o femeie doctor careia ii spui ca ai avut deja o experienta neplacuta. crede-ma ca am fost, si repet, de vreo 25 de ori anul trecut Offline #28 2008-03-07 09:00:51
Re: intrebare adresata doctoresei......si celor care stiu si pot raspundefetelor intrebare se poate sa ne coste mai putin daca mergem la medicu de familie ? sa ii povestim ce se intampla si poate sa ne ajute cu ceva ce ziceti .? Zâmbeşte! Mâine, poate vei fi ştirb! Offline #29 2008-03-07 09:02:05
daca ai fi fata nu ai mai vb cu atata seninatate Zâmbeşte! Mâine, poate vei fi ştirb! Offline #30 2008-03-07 09:05:42
Re: intrebare adresata doctoresei......si celor care stiu si pot raspundeprimul meu consult ginecologic a fost la o doctorita, ma rog lasand la o parte faptul ca ma socat chestiile alea din metal, si faptul ca mi-a bagat degetele inauntru , banuiam eu ca trebuie sa bage degetele acolo, da' nu credeam ca asa de adanc, si ca m-am dus in spital la maternitate, iar sunetele de acolo de bb etc mi-au ramas si acum intaparite in minte, atunci aflat ca am rana pe col, ma inspaimantat cand a inceput sa vb de cauterizari si alea alea, deci iti dai seama.... Apoi am zis sa cer si o a doua parere, asa ca m-am dus la un doctor barbat, la un cabinet particular, mi-a fost rusine, nu ma mai vazuse nimeni desbracata numa iubi meu, eram rosie la fata, nu stiam cum sa ma mai ascund, doctorul a spus sa ma relaxez, da iti dai seama ca nu puteam , controlul s-a desfasurat aprox la fel, apoi m-am obisnuit cu doctorul, si chiar radeam cu puiu , ca il platesc pe doctorul sa se uite la "florentina mea ", da pe el nu-l platesc , nu-i corect!!! Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #31 2008-03-07 09:06:08
Re: intrebare adresata doctoresei......si celor care stiu si pot raspundepai du-te la medicul de familie sa iti dea trimitere......si leo are dreptate...e normal tot ceea ce ti-a facut doctorul nu a fost normal faptul ca a ras si nu a vb frumos cu tine.....e aiurea ca prima ta vizita la doctorul ginecolog sa fie de fapt o experienta neplacuta.....dar trebuie sa treci peste .. Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #32 2008-03-07 09:07:14
Re: intrebare adresata doctoresei......si celor care stiu si pot raspundesi cum se face o cauterizare? e dureroasa sau cum? habar n'am si tare mi'e frica... Zâmbeşte! Mâine, poate vei fi ştirb! Offline #33 2008-03-07 09:18:58
Re: intrebare adresata doctoresei......si celor care stiu si pot raspunde1. lalacrymoselech ai warn...te rog inca o data..citeste regulile Offline #34 2008-03-07 09:21:59
Re: intrebare adresata doctoresei......si celor care stiu si pot raspundeTe rog si eu ca si celelalte fete sa mergi la medic. Cauta alt medic daca cel la care ai fost s-a purtat urat. Si da, mergi ma medicul de familie sa iti dea o trimitere. Avand in vedere ca esti inca eleva si medicul pe care il alegi lucreaza cu casa de asigurari, consultatia va fi gratuita. Acum nu stiu daca si eventualele analize vor fi gratuite sau nu. Aici depinde si de ce analize vei avea nevoie. Dar, te rog mergi la medic cat mai repede cu putinta. Si nu te mai certa cu prietenul tau. E un baiat care se preocupa de sanatatea voastra. Crede-ma ca foarte multe fete ar fi vrut sa aiba alaturi un astfel de baiat, mai ales ca sunteti inca niste copii. Stiu din propria experienta cat de greu este sa treci printr-o boala si sa nu ai pe cineva alaturi. Te cred ca esti stresata, speriata, dar cauta un medic cu care sa te intelegi. De acum esti femeie si va trebui, pentru sanatatea ta, sa faci o vizita la ginecolg macar o data pe an. Asta in cazul in care nu sunt ptobleme. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #35 2008-03-07 09:27:18
nu te gandi la cauterizari inainte sa stii 100'% ce ai...si o cauterizare nu e dureroasa...e ok Offline #36 2008-03-07 09:28:28
Mai consulta un medic si apoi ia o decizie. Nu te gandi asa departe. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #37 2008-03-07 09:29:56
Re: intrebare adresata doctoresei......si celor care stiu si pot raspundeLachrymoseLeech aproape toate fetele de pe forum au avut cel putin o experienta nasoala cu un dr.... eu zic ca un medic femeie ar fii solutia ta acum Offline #38 2008-03-07 09:29:59
Re: intrebare adresata doctoresei......si celor care stiu si pot raspundeMie imi povesteau prietenele cate experiente neplacute au avut si la femeie si la barbat si cand am fost prima data ma trecusera toate transpiratiile si plus ca sunt si foarte emotiva si incercam sa nu ma incordez de la emotiile alea=))) .Dar in schimb pana acum nu am avut parte decat de medici finuti nu m'a durut nimic si am fost si la femeie si la barbat.Oricum nu mai sta asa intreaba-ti prietenele sa iti spuna un medic bun, intelegator si vei vedea ca va fi bine si cu negii se va rezolva am si eu o prietena care acum 2 luni i s'a spus ca are negi si a facut un tratament si i-au trecut.Se rezolva dar incearca sa treci peste acea experienta neplacuta.Si felicitari ca ai un baiat langa tine care sa ii pese e mare lucru;).Multa sanatate iti doresc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|