homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare adresata doctoresei......si celor care stiu si pot raspunde-5

#77 2008-03-10 17:18:48

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: intrebare adresata doctoresei......si celor care stiu si pot raspunde

nu l lua daca nu ti a fost dat de un endocrinolog...in urma unor analize hormonale...dar poate n ar strica sa mergi la un endocrinolog pt analize...poate medicul acela avea o suspiciune...dar totusi asta nu explica faptul ca ti l a dat pur si simplu...

happy with him...inlove with him...puss

#78 2008-03-10 17:20:19

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

eu am luat euthyrox, eram mica aveam vreo 10 ani si probleme cu glanda tiroida in sensul ca aveam o gusa cat casa, nu crescusem vreo 3 ani nici in inaltime nici in greutate, in paralel luam si thiroxin , parca asa se numea, dar nu am avut probleme de greutate, bine dar eu sufeream cu glanda, iar tratamentul mi la dat o doctorita endocrinolog de la Timisoara nu stiu ce sfat sa iti dau sincer, cred ca cel mai bine este sa vorbesti cu medicul care ti le-a prescris, el te poate lamuri ce si cum .....

Ultima oara a fost editat de alinuutza_81_23_11 (2008-03-10 17:21:22)

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#79 2008-03-10 17:23:00

andrutza
Vizitator

Nu lua euthirox daca nu ai facut analizele pt tiroida, respectiv, T3, T4, TSH si anti-TPO....daca ies aiurea atunci mergi la un endocrinolog sa-ti dea tratament. Pana iti faci analizele tine doar regimul si atat.
Medicamentul asta nu se da aiurea ci doar in urma analizelor.

Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-03-10 17:24:04)

#80 2008-03-10 17:29:55

kypkyp
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-25

Pentru LachrymoseLeech:

1. eu am considerat ca sunt pregatita sa imi incep viata sexuala cand m-am simtit suficient de responsabila ca sa imi asum cele mai negre probleme posibile care vin pe calea asta: o sarcina nedorita, sida etc. Nu spun ca toata lumea tre sa fie la fel pentru ca doamne fereste, si am avut o gramada probleme dar... un pic mai multa rabdare nu strica, in fine, ideea e ca daca ai inceput-o acum tre sa te descurci singura... pentru ca o vorba grea spune ca "fiecare moare singur" adica daca tu nu ai grija de tine nimeni in lumea asta nu poate sa o faca mai bine
2. ok, s-a intamplat... si eu am avut problema asta si vai ce tragedie mi s-a parut dupa ce idiotul de medic mi-a dat tratament de candida pentru vegetatii, si uite asa au explodat alea si ajunsesem la disperare... dupa ce am citit si ce era pe net... eram terminata, ce mai! Deci se poate si mai rau decat in cazul tau.
3. calmeaza-te, nu esti prima care face fata problemei asteia si din pacate nici ultima. Eu am fost la alt medic cu fisa in mana si mi-a prescris un tratament local(pt ca daca sunt numai "afara" desi ma speriasera si pe mine vai ca sunt si in vagin etc) care consta intr-o solutie pe baza de plante care insa ti-o prescrie numai medicul, cu aia te duci cam la doua zile la asistenta de la ginecologie si o aplica peste negi. O sa doara dar nu insuportabil, te asigur ca n-ai sa mori, poti sa strangi din dinti dar nu din fund ca mai rau faci! Pe timpul asta normal ca pastrezi o igiena stricta si o sa te gadile un pic pt ca solutia aia "arde" negii si uite asa cam intr-o sapt jumate ai scapat de belea.
4. dupa rezolvatul la "exterior" tre sa  examineze suprafata vaginului si in sensul asta iti recomand un medic femeie si mai ales, cel mai important: cand te pune cu picioarele in sus lasa-te moale, nu te incorda ca devine un chin. Gandeste-te ca dormi! UItat-e pe tavan si numara punctele de pe el, orice dar nu te gandi la ce iti face!
       Curaj pt toate astea si fa lucrurile ATUNCI CAND TREBUIE, altfel ai sa te gandesti la capatul unor probleme grave ca puteai sa previi toate astea prin mai multa grija de corpul tau, e singurul pe care il vei avea toata viata si ca sa poti avea bebe tre sa fie sanatos.
       Haide, avem incredere in tine ca ai sa treci cu bine si mai ales zi-ne pe urma cum a fost. Daca esti din Bucuresti iti pot recomanda Medicover Eroilor(nu fac reclama, nu ma bateti) sunt acolo 2 tanti ginecolog si ambele sunt jos palaria dar programeaza-te rapid ca sunt ff solicitate dar merita.

mult succes, curaj si sanatate smile

#81 2008-03-10 23:51:41

yoo_bogdan89
Full member
Inregistrat: 2007-06-04

yoyomi a scris:

mai bogdan tu cati ani ai?
si inca o intrebare ea are multe vegetatii dalea sunt si inauntru si de cand iau aparut ?

am 18  ani.........si nu stiu de cand are vegetatile noi pana acum nu am vazut nimic ca sa iti zic o data concreta ultima data cand am facuto fara un contact de vro 2 minute a fost in vara la mare nus cred ca nu el avea de atunci findca au trecut cam injur de vro 6 luni si eu nu am nimic..........am vb cu ea si in seara asta si iam explicat si a zis ca nu sa dus la doctora de la scoala ( sa oferit sa o ajte)...asa ca iam zis ca sa faca ce vrea eu nu imi mai zic ca ii vreau binele si parca ias vrea raul....asta e nus cum va decurge relatia asta daca continua cu incapatanarea asta e foarte incapatanata....fff incapatanata......ma rog vom vede nu ii mai zic nimic......ca ma consum si eu si nu rezolv nimic...sa faca ce  vrea daca vrea sa mergem la medic sa imi zica ca nu am sa zic nici odata nu ......nu a zis oata ca hai sa mergem la doctor si eu sa zic ca nu.........pff parca o mananca doctori....noapte buna  fetelor si va multumesc ca neati ajutat cu sfaturi si vorbe bune......va tin la curent cu ce se intampla

Publicitate

loading...

#82 2008-03-11 08:55:41

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Da' chiar nu trebuie sa va certati...nu aveti de ce...e vorba de sanatatea ei...daca ea nu intelege astaa..e destul de grav. Adica asta ar trebui sa fie prioritatea ei...sa vrea sa mearga la control sa-si rezolve problema...nicidecum a ta...era de ajuns ca tu sa o sustii si sa fii langa ea, adica s-o faceti impreuna, asa cum ati facut si altele....impreuna. 18

baby Dragos hjarta rugaciune

#83 2008-03-11 13:50:53

yoyomi
Sr. member
Inregistrat: 2007-03-03

mai bogdan daca ea nu vrea sa merga la medic dc nu faci in asa fel sa o duci cu forta sau zii ca daca nu se duce vb cu parinti ei si le spui sa o duca ei
si uite pt mai multe informatii intra aici pe www.micomi.ro

Ultima oara a fost editat de yoyomi (2008-03-11 13:53:18)

hjarta

#84 2008-03-11 14:01:12

yoo_bogdan89
Full member

nu pot sa o duc cu forta o sa ma`i vb cu ea si atsazi si sa vedem ce o sa zic

#85 2008-03-11 14:04:03

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

bogdan, ai dreptate...nu o poti duce cu forta....
tot ce poti face e sa te protejezi pe tine deci sa nu faci sex cu ea in timpul asta, pina nu se rezolva(in speranta ca nu ai deja)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#86 2008-03-11 14:07:36

yoyomi
Sr. member
Inregistrat: 2007-03-03

mai daca nici parinti ei nu stiu ca ea si-a inceput viata sexuala cred ca ai putea sa o ameninti ca le spui lor ce a facut daca e asa pote o convingi sa mearga.
ca e foarte important sa merga ca nu se duce acum si mai tarziu o sa regrete f mult asta.
eu stiu cum e la doctor dar sa sti ca intrun fel doctori barbati sunt mai buni dect femeile de obicei ei se poarta mai frumos nu vreau sa jignesc pe nimeni aici..
si eu am negi acolo si am fost la doctor de 3 ori intro luna numai sa scap de ei si sper sa scap cat mai curand ca nu mai pot nici eu nici iubitul meu ca de o luna jumate nu putem face nimic.
aia e momentele grele si greutatile vin cand nu te astepti
si te rog sa o pui sa citesca pe siteul ala ca scrie f multe despre hpv
sanatate multa

Ultima oara a fost editat de yoyomi (2008-03-11 14:08:55)

hjarta

#87 2008-03-11 17:59:24

yoo_bogdan89
Full member

am sa o pun nu am ce sa ii fac totu depinde de ea....da sper sa nu am nici eu...docamdata mie nu mi`a aparut nimic

Ultima oara a fost editat de yoo_bogdan89 (2008-03-11 18:00:17)

#88 2008-03-11 23:18:47

yoo_bogdan89
Full member

gratergratergratergratergratergratergratergratergratergrater.....deci cu ce mai mare parere de rau va anunt ca ne`am despartit varog nu am intrebati dc sau cum chiar nu pot sa va raspund acum....sunt socat.....si printre atatea lacrimi nici nu mai vad tastele separe ca asa a fost sa fie......motivu (findca am zis ca nu imi mai pasa de ea si sa faca ce vrea cu totu ma`m referit la chestia cu sanatatea ei chiar nu a vrut sa mearga la doctor asta e viata ......dar de e decizia ei si io respect) gratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergratergrater

Ultima oara a fost editat de yoo_bogdan89 (2008-03-11 23:19:44)

#89 2008-03-11 23:24:00

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

hai mai bogdane...o fi si ea agitata si prinsa cu toata treaba asta. fii langa ea si sustine-o ca si pana acum si se va rezolva.

mami de minuni hjarta

#90 2008-03-11 23:29:08

yoo_bogdan89
Full member

e decizia ei si io respect ia`m spus chiar acum sa intamplat am vb la telefon........daca are nevoie de mine sa imi zica o ajut merg cu ea la doctor nu am fugit niciodata de probleme intr`un cuplu mereu am cautat sa le rezolv dar....a zis ca nu imi pasa de ea da ma`m saturat sa ii tot spun sa mearga la doctor si am zis la nervi ca nu mai imi pasa de ea  sa faca ce vrea si asta a fost motivu....pff viata de kakat gratergratergratergratergratergrater toate incep si toate sfarsesc gratergratergratergratergratergrater si ce ma oftic cel mai tare ca a ramas cu boala asta daca era sa ne despartim vroiam decat sa fie sanatoasa si sa fie bine....dar e treaba ei...si mie imi pare rau ca sa ajuns aici nu ma asteptam ca de la o simpla discutie telefonica sa ne despartim.......ia`m spus ca asta se ia prin transmitere sexuala ea in iarna a fost despartita de mine o luna de zile adica nu prea ne`am ami vazut......adica pe scurt iam spus ce am pe suflet si cica a durutio asa de tare incat a vrut sa ne despartim asta e gratergratergratergratergratergratergratergrater

#91 2008-03-11 23:31:48

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

nu se ia numai pe cale sexuala bogdan. in 90% din cazuri da, dar se poate intampla sa se stearga si cu un prosop cu care s-a mai sters cineva cu vegetatii, daca a probat lenjeria intima a vreunei prietene, petting, etc. deci nu numai sex.

mami de minuni hjarta

#92 2008-03-11 23:43:00

yoo_bogdan89
Full member

stiu dar eu ia`m zis ce am avut pe suflet si ea a ales asta....fara cuvinte ma lasat.....pfff ce ma`i noapte o simpla discutie si se duce un an si ceva de cand suntem inpreuna......inceput si sfasit neutral

#93 2008-03-11 23:49:15

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

stii tu vorba aia "noaptea e un sfetnic bun" wink eu zic totusi k maine va avea alta parere smile te asteptam maine cu vesti noi wink

#94 2008-03-12 11:33:28

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

bogdan....fruntea sus...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#95 2008-03-12 12:53:18

yoo_bogdan89
Full member

stiu doctoresa....dar cand iubesti pe cineva nui chiar asa sa ridici fruntea sus dupa o asemenea intamplare.........ce regret cel mai mult ca a ramas cu boala asta nenorocita si ca nu a vrut sa se trateze.......nu am vrut sa fug de ea si de problemele ei...si nici nu ma sa fac asta.......nus ma simnt asa naspa si simnt un mare gol in stomac.....simnt ca lipseste ceva........ma simnt gol............senzatide de nedescris..........da  spunea cineva ca asteapta vesti noi inca despartiti........astai viata

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.