homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dezvirginarea-4

#58 2008-05-11 16:17:29

lovemehard
New member
Inregistrat: 2008-03-31

Re: dezvirginarea

Multumesc mult fetelor. M-am mai linistit putin. Ma luasera durerile si mai tare cand am vazut petele, va dati seama( autosugestie, ma gandeam la toate prostiile). exterior nu se vede nimic.

#59 2008-05-11 16:18:35

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

si pe viitor lasati si voi cateva ore intre partide eventual folositi si un lubrifiant ca sa evitati intamplari de genul asta smile

cu placere!

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#60 2008-06-24 00:48:46

tayFfy
Membru
Inregistrat: 2008-06-24

olla...toata lumea imi spune tayffy....am un prieten de 1 an si el nu mai este virgin de 2 ani....il iubesc enorm sii el zilnic inca din prima luna aduce vorba despre sex...am 14 ani si m-am hotarat k as vrea sa incerc desi imi este frica...o sa curga mult sange...o sa doara....nu o sa stiu ce sa fac.....nustiu va rog eu mult de tot HELP sadsmile(( nu stiu ce sa fac grater

#61 2008-06-24 01:00:09

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

sigur esti pregatita pt pasul asta? smile

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#62 2008-06-24 07:16:01

blue*girl
Sr. member
Inregistrat: 2007-06-26

dak il iubeshti shi te iubeshte shi vrei sa faci pasul asta e ok.. totushi dak aduce vb zilnic de sex ink de 11 luni... e un semn de intrebare tongue sau nah... vrea shi el mai rpd tongue
sange nu curge la toate fetele (mie nu mi-a curs) shi de durut m-a durut oleak.. neutral trebuie sa fie intzelegator  shi sa se opreasca dak ii spui...
gandeshte-te bn inainte k e un pas imp in viatza ta tongue sa nu itzi para rau mai tarziu...

Ultima oara a fost editat de blue*girl (2008-06-24 11:09:32)

~ _orice sfarsit e un nou inceput_~

Publicitate

loading...

#63 2008-06-24 09:35:52

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

neutral

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#64 2008-06-24 09:47:40

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

tayFfy a scris:

am 14 ani si m-am hotarat k as vrea sa incerc desi imi este frica...o sa curga mult sange...o sa doara....nu o sa stiu ce sa fac:((

eu zic sa te gandesti mai bine...14 ani e totusi prea putin...acum depinde si de tine..dar ai sa vezi k peste 2 ani o sa gandesti altfel decat acum, nu neaparat in materie de sex...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#65 2008-06-24 11:14:25

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

tayFfy a scris:

olla...toata lumea imi spune tayffy....am un prieten de 1 an si el nu mai este virgin de 2 ani....il iubesc enorm sii el zilnic inca din prima luna aduce vorba despre sex...am 14 ani si m-am hotarat k as vrea sa incerc desi imi este frica...o sa curga mult sange...o sa doara....nu o sa stiu ce sa fac.....nustiu va rog eu mult de tot HELP sadsmile(( nu stiu ce sa fac grater

daca te iubestea mai poate astepta 1-2 ani...fara suparare da esti prea mica sa iti incepi viata sexuala....e decizia ta indiferent de ce spuneam noi...dar pe la 16 -17 ani ai sa fii altfel dezvoltata .acum ptr tine e o curiozitate.eu nu neg ca il iubesti ,ca tii la el...da daca ma crezi ...eu am tinut la primu prieten si aveam 15 ani la primu prieten,n-am facut-o cu el(desi am stat 1an jumate)....dar acum la 21 de ani cand ma gandesc de fapt nu-l iubeam asa tare...tineam la el...dar nu-l iubeam...asa cum iubesc pe cineva acum
sfatul meu mai asteapta...si medical esti micutza ptr a-ti incepe viata sexuala.si daca el te iubeste precum tu il iubesti te va astepta 1-2 ani.iar daca din prima luna aduce vorba de sex...nu te increde...b la varsta pubertatii 14-18ani sunt disperati dupa sex.

#66 2008-06-24 11:28:09

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

tayFfy a scris:

el zilnic inca din prima luna aduce vorba despre sex...

mda...fara suparare dar imi e clar...acest santaj emotional are un singur scop...daca te-ar iubi nu ar vb "zilnic" despre asta...ar zice odata...de 2 ori si dupaia ar astepta sa vina de la tine...sa sti ca nu e de ajuns ca iubirea sa mearga dintr-o parte in alta...trebui sa fie reciproca...si eu bag de seama ca el altceva iubeste...

happy with him...inlove with him...puss

#67 2008-06-24 11:57:35

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

mai ales ca i-a vorbit inca din prima luna...

#68 2008-06-24 13:19:10

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

nu stiu ce sa zic...dar parere mea e k n-ar fi stat cu ea atata timp daca vroia doar sex.s-ar fi saturat sa tot insiste,k in fond si la urma urmei fete sunt destule. dar asta nu schimba faptu k ea are 14 ani si e putin cam devreme pt asa ceva..eu zic sa mai astepte pana face pasu asta k apoi trece intr-o alta etapa a vietii,multe se schimba,si mai bine sa mai profite de innocenta putin tongue sa nu grabeasca lucrurile.dak intr-adevar o iubeste mai asteapta ..cum a facut-o si pana acum smile

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#69 2008-06-24 14:22:52

deea_piti
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-09

Si eu spun ca ar fi mai bine pentru  tn sa astepti.Din moment ce ai postat pe forum,cred ca nu esti convinsa in totalitate ca ai vrea sa faci pasul acesta si ai nevoie de niste pareri.Si mai e si varsta ta,esti totusi mica,spun eu.Daca spui ca te iubeste sa mai astepte.Si atunci cand simti ca e momentul potrivit fa-o fara regrete.Dar nu o face doar pt ca el nu mai poate astepta sau te tot preseaza.Fa-o pt tine.
Eu am avut primul contact sexual la varsta de 21 de ani.Adica la inceputul anului acesta.Si nu mi pare rau ca am asteptat,cu toate ca ramasesem sg virgina din grupul meu si toti incercau sa ma influenteze.
Am facut-o pt ca asa am vrut eu,nefiind presata de prietenul meu.Si am facut-o cu baiatul care ma iubeste si care a meritat.

#70 2008-06-24 15:00:39

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

si eu tot la 21 de ani... si, Doaaamneee... ce "afona" eram... l-am lasat saracu' sa fiarba in suc propriu timp de 1 an langa mine... si nimic...

dar macar am fost hotarata, cand am facut pasul, ca vreau lucrul asta cu adevarat...

si eu as zice sa mai asteptati un pic... sa nu-ti para rau mai tarziu. nu neaparat dupa himen... ci dupa o eventuala experienta neplacuta....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#71 2008-06-25 00:41:41

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

YoHanna a scris:

nu stiu ce sa zic...dar parere mea e k n-ar fi stat cu ea atata timp daca vroia doar sex.s-ar fi saturat sa tot insiste,k in fond si la urma urmei fete sunt destule. dar asta nu schimba faptu k ea are 14 ani si e putin cam devreme pt asa ceva..eu zic sa mai astepte pana face pasu asta k apoi trece intr-o alta etapa a vietii,multe se schimba,si mai bine sa mai profite de innocenta putin tongue sa nu grabeasca lucrurile.dak intr-adevar o iubeste mai asteapta ..cum a facut-o si pana acum smile

altii au asteptat/incercat si 4 ani...deci crede-ma...se poate lol

happy with him...inlove with him...puss

#72 2008-07-04 16:59:00

shy_me
Membru
Inregistrat: 2008-07-04

salut
am si eu o problema... sunt virgina, am 18 ani si prieten de 4 luni... nu este prea insistent in ceea ce priveste sexul dar... nah... ca orice baiat vrea... si eu vreau dar .... sunt foarte complexata ... daca o sa curga mult sange? unde sa o facem prima data? nu am discutat despre asta cu el niciodata si nici nu stiu daca i-as putea spune ... sunt mai timida de felul meu... nu stiu ce sa fac....

#73 2008-07-04 18:30:42

persifona
Vizitator

Nu-ti inchipui ca o sa curga o a doua Niagara. O sa curga (DACA, nu e obligatoriu) cateva picaturi acolo.
Si cel mai bine ar fi sa discuti cu el toate chestiile astea inainte smile

#74 2008-07-04 23:05:16

Ellutza
New member
Inregistrat: 2008-04-23

si eu zic ca ar fi indicat sa povestesti cu el treburile astea, te vei simti mai bine, daca ati fi de mai mult timp impreuna poate nu ti-ar mai fi "groaza" smile ca sa spun asa, sa vorbesti cu el despre asta, inceputul este cel mai greu. mie mi-a curs sange, a fost o pate mare pe cearceaf, dar nu exagerat de mult smile

Viata e simpla... noi o complicam lol

#75 2008-07-04 23:36:21

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

shy..vei stii cand e momentul smile

#76 2008-07-06 16:34:57

andraaa
Full member
De la: curtea de arges
Inregistrat: 2008-06-30

Si eu inca sunt virgina. Am 17 ani si un prieten de un an si 4 luni. Au fost momente in care eram pe punctul de a o face, dar eu am spus stop... si el a trebui sa se "supuna" . Nu prea ma simt eu pregatita sa fac acum pasul asta si cred ca mai bine mai astept si el mi-a spus ca nu mai da inapoi, pt ca ma iubeste si nu vrea sa ma piarda, deci ma va astepta. Si de asta un sfat pentru fata de 14 ani, gandeste-te ca de maturitate si de sex, ai timp o viata intreaga, in schimb copilaria e doar o etapa, care trece.... si trece repede si la varsta asta eu zic ca nu constientizezi prea bine ce inseamna inceperea vietii sexuale, cel putin eu asa eram. Aveam alte prioritati la varsta aceea. Poop pe toata lumea :kiss:

Ultima oara a fost editat de andraaa (2008-07-06 16:35:50)

Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard
Iubeste, zambeste, iarta!!! hjarta http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.