|
Nu esti logat.
Dezvirginarea-4#58 2008-05-11 16:17:29
Re: dezvirginareaMultumesc mult fetelor. M-am mai linistit putin. Ma luasera durerile si mai tare cand am vazut petele, va dati seama( autosugestie, ma gandeam la toate prostiile). exterior nu se vede nimic. Offline #59 2008-05-11 16:18:35
Re: dezvirginareasi pe viitor lasati si voi cateva ore intre partide eventual folositi si un lubrifiant ca sa evitati intamplari de genul asta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #60 2008-06-24 00:48:46
Re: dezvirginareaolla...toata lumea imi spune tayffy....am un prieten de 1 an si el nu mai este virgin de 2 ani....il iubesc enorm sii el zilnic inca din prima luna aduce vorba despre sex...am 14 ani si m-am hotarat k as vrea sa incerc desi imi este frica...o sa curga mult sange...o sa doara....nu o sa stiu ce sa fac..... va rog eu mult de tot HELP (( nu stiu ce sa fac Offline #61 2008-06-24 01:00:09
Re: dezvirginareasigur esti pregatita pt pasul asta? Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #62 2008-06-24 07:16:01
Re: dezvirginareadak il iubeshti shi te iubeshte shi vrei sa faci pasul asta e ok.. totushi dak aduce vb zilnic de sex ink de 11 luni... e un semn de intrebare sau nah... vrea shi el mai rpd Ultima oara a fost editat de blue*girl (2008-06-24 11:09:32) ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline Publicitateloading...
#63 2008-06-24 09:35:52
Re: dezvirginareaTrebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #64 2008-06-24 09:47:40
Re: dezvirginarea
eu zic sa te gandesti mai bine...14 ani e totusi prea putin...acum depinde si de tine..dar ai sa vezi k peste 2 ani o sa gandesti altfel decat acum, nu neaparat in materie de sex... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #65 2008-06-24 11:14:25
daca te iubestea mai poate astepta 1-2 ani...fara suparare da esti prea mica sa iti incepi viata sexuala....e decizia ta indiferent de ce spuneam noi...dar pe la 16 -17 ani ai sa fii altfel dezvoltata .acum ptr tine e o curiozitate.eu nu neg ca il iubesti ,ca tii la el...da daca ma crezi ...eu am tinut la primu prieten si aveam 15 ani la primu prieten,n-am facut-o cu el(desi am stat 1an jumate)....dar acum la 21 de ani cand ma gandesc de fapt nu-l iubeam asa tare...tineam la el...dar nu-l iubeam...asa cum iubesc pe cineva acum Offline #66 2008-06-24 11:28:09
mda...fara suparare dar imi e clar...acest santaj emotional are un singur scop...daca te-ar iubi nu ar vb "zilnic" despre asta...ar zice odata...de 2 ori si dupaia ar astepta sa vina de la tine...sa sti ca nu e de ajuns ca iubirea sa mearga dintr-o parte in alta...trebui sa fie reciproca...si eu bag de seama ca el altceva iubeste... happy with him...inlove with him... Offline #67 2008-06-24 11:57:35
Re: dezvirginareamai ales ca i-a vorbit inca din prima luna... Offline #68 2008-06-24 13:19:10
Re: dezvirginareanu stiu ce sa zic...dar parere mea e k n-ar fi stat cu ea atata timp daca vroia doar sex.s-ar fi saturat sa tot insiste,k in fond si la urma urmei fete sunt destule. dar asta nu schimba faptu k ea are 14 ani si e putin cam devreme pt asa ceva..eu zic sa mai astepte pana face pasu asta k apoi trece intr-o alta etapa a vietii,multe se schimba,si mai bine sa mai profite de innocenta putin sa nu grabeasca lucrurile.dak intr-adevar o iubeste mai asteapta ..cum a facut-o si pana acum "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #69 2008-06-24 14:22:52
Re: dezvirginareaSi eu spun ca ar fi mai bine pentru tn sa astepti.Din moment ce ai postat pe forum,cred ca nu esti convinsa in totalitate ca ai vrea sa faci pasul acesta si ai nevoie de niste pareri.Si mai e si varsta ta,esti totusi mica,spun eu.Daca spui ca te iubeste sa mai astepte.Si atunci cand simti ca e momentul potrivit fa-o fara regrete.Dar nu o face doar pt ca el nu mai poate astepta sau te tot preseaza.Fa-o pt tine. Offline #70 2008-06-24 15:00:39
Re: dezvirginareasi eu tot la 21 de ani... si, Doaaamneee... ce "afona" eram... l-am lasat saracu' sa fiarba in suc propriu timp de 1 an langa mine... si nimic... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #71 2008-06-25 00:41:41
altii au asteptat/incercat si 4 ani...deci crede-ma...se poate happy with him...inlove with him... Offline #72 2008-07-04 16:59:00
Re: dezvirginareasalut Offline #73 2008-07-04 18:30:42
Re: dezvirginareaNu-ti inchipui ca o sa curga o a doua Niagara. O sa curga (DACA, nu e obligatoriu) cateva picaturi acolo. #74 2008-07-04 23:05:16
Re: dezvirginareasi eu zic ca ar fi indicat sa povestesti cu el treburile astea, te vei simti mai bine, daca ati fi de mai mult timp impreuna poate nu ti-ar mai fi "groaza" ca sa spun asa, sa vorbesti cu el despre asta, inceputul este cel mai greu. mie mi-a curs sange, a fost o pate mare pe cearceaf, dar nu exagerat de mult Viata e simpla... noi o complicam Offline #75 2008-07-04 23:36:21#76 2008-07-06 16:34:57
Re: dezvirginareaSi eu inca sunt virgina. Am 17 ani si un prieten de un an si 4 luni. Au fost momente in care eram pe punctul de a o face, dar eu am spus stop... si el a trebui sa se "supuna" . Nu prea ma simt eu pregatita sa fac acum pasul asta si cred ca mai bine mai astept si el mi-a spus ca nu mai da inapoi, pt ca ma iubeste si nu vrea sa ma piarda, deci ma va astepta. Si de asta un sfat pentru fata de 14 ani, gandeste-te ca de maturitate si de sex, ai timp o viata intreaga, in schimb copilaria e doar o etapa, care trece.... si trece repede si la varsta asta eu zic ca nu constientizezi prea bine ce inseamna inceperea vietii sexuale, cel putin eu asa eram. Aveam alte prioritati la varsta aceea. Poop pe toata lumea :kiss: Ultima oara a fost editat de andraaa (2008-07-06 16:35:50) Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard Iubeste, zambeste, iarta!!! http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|