Dezvirginarea-6
- priculici
- New member
- Inregistrat: 2009-01-18
Re: dezvirginarea
Buna! In primul rand vreau sa mentionez ca mi se pare un forum foarte interesant.Am si eu o problema si nu stiu la cine sa apelez. Am 24 de ani si sunt impreuna cu prietenul meu de 8 ani.El este virgin si eu deasemenea.Sunt impreuna din clasa a zecea si ne iubim tare mult. La inceputul relatiei el a vrut sa a facem dragoste-sex-dar eu l-am refuzat si acum vreau eu si lui ii cam frica.Am incercat de mai multe ori ,dar ma cam doare tare si lui ii pare rau de mine ca pe mine ma doare.I-an zis sa nu-i fie frica ca si la alte fete a fost mai greu,dar de atunci s-a cam inchis in el si nu prea vrea sa facem sex-sa ma dezvirgineze. Am vorbit cu el si i-am zis ca imi doresc tare mult si el a zis ca si el,dar nu stiu nu reusim.
Adevarul e ca nici eu nu stiu cam ce trebuie facut si nic el.E tare nasol asa!
Lui ii tare jena ca ejaculeaza repede.
Va rog sa ne sfatuiti.
- Himmel
- Insomniac member
- De la: Magix
- Inregistrat: 2008-05-10
Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.
- OneOnly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-07-14
They can because they think they can.
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
Nu o luati asa tare ... a fost alegerea lor pana la urma priculici, cred ca totul vine de la conceptia pe care o aveti asupra actului sexual si a momentului in care veti face asta pentru prima data. A face dragoste e divin. Si iti schimba total perceptia asupra relatiei. Pentru ca ajungi sa iti cunosti partenerul in totalitatea manifestarilor lui, sa il vezi cum transpira de efort, sa il vezi ca e obosit cand terminati, dar asta e chiar cea mai dulce oboseala Sa respiri sacadat si sa te lipesti cu sanii de picptul lui, sa il simti in tine, ca cea mai intensa apropiere care poate fi intre voi doi, nu stiti ce pierdeti Spune-i toate lucrurile astea si spune-i cat de mult vrei sa faceti dragoste, cu atat mai mult cu cat sunteti impreuna de atata timp. Normal ca nu stiti, ca nimeni nu stie din prima, dar e chestie de practica. Pur si simplu incercati intr-o seara, cand vreti voi, sa treceti de pragul pe care poate il impuneti - mai mult sau mai putin voluntar - si nu va temeti. In conditiile in care va protejati, nu mai aveti nicio grija. Pe masura ce faceti asta scapati de orice pudoare. Bafta ! Va fi ok
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
- priculici
- New member
Buna! Multumesc mult pentru sfaturiile voastre.
Vruiam sa spun ca am incercat sa avem penetrari dar nu am reusit decat un pic,deaceea cred ca sunt inca virgina.
Deasemenea cineva mi-a mai spus ca ar trebui sa incercam sa nu avem un preludiu prea lung ci mai bine sa punem prezervativu si un pic de lubrifiant si sa incercam.
Voi ce ziceti?
Azi am mai avut doua tentative de act sexual ,dar cand i-am prospus sa punem prezervativ si sa incercam m-a refuzat.Nu stiu cum sa-l conving sa nu-i fie frica.
Nu sunt nicic prima nici ultima pe care o doare nu?
Ce pozitie buna imi recomandati pentru dezvirginare?
Odata a mentionat ca e frica sa nu raman acum gravida.Mi-e nu mi-ar parea rau ca deja am o varsta si imi doresc mai multi copii.Ce complicata e viata asta!!!!!!!!!
Multumesc!
- nikko20
- Full member
- Inregistrat: 2009-01-03
mi se pare enorm 8 ani si sa fiti virgini...amandoi...dar in atata timp se presupune ca aveti incredere unul in celalalt si ca puteti sa discutati orice, doar va iubiti, trebuie sa constientizati ca e timpul sa treceti la urmatoarea etapa pt ca nu stiti ce pierdeti1 La inceput e greu mai ales ca nu aveti experienta niciunul, dar cu iubire ,rabdare veti reusi. chiar daca sunteti mai timizi documentati-va bine si treceti la treaba!! viata e mult prea frumoasa si scurta!!!!!!!!!!
"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"
- Himmel
- Insomniac member
sa o luam cu inceputu: 1. e recomnadat un preludiu lung pt k te simiti u mai excitata 2. poti folosi si lubrifiant pt o alunecare mai usoara 3. cea mai des folosita pozotie e misionarul .. dar poti incerca si sa stai u deasupra astef incat sa controlezi u miscarile si sa intre cat vrrei u si cat suporti 4. prezervativele is f sigure, nu se rup asa usor ( recomnd durex ) altfel .. poti flosi pastila de a 2 a zi-- in caz k se rup prezervativel in nici un caz ca metoda de contraceptie !! 5. o sa te doara mult si bine daa voi nu incercati mai deloc .. sau daca el o are mare si u esti mai mica si mai stramta 6. ksa prinda si el curaj .. nush imbata'l
Ultima oara a fost editat de delyutza* (2009-01-18 19:33:13)
- priculici
- New member
Buna!
Mersi pentru raspunsuri!
Una dintre sfaturi e sa ne documentam.
A-ti putea sa ne spuneti de unde?
Multumesc!
- Himmel
- Insomniac member
ai 6 pagini pline cu subiecte la totul despre sex si tot google la dipozitie
- nikko20
- Full member
da viata e complicata dar cand ai langa tine pers iubita totul e mai usor , trebuie sa va sprijiniti unul pe celalalt. In ceea ce priveste pozitia eu prima data am preferat poz misionarului dar cea recomandata e tu sa stai deasupra astfel tu decizi cat de adanca sa fie penetrarea. Durere e normal sa fie asa ca nu o mai prelungii treceti la treaba ca trece si dupa o sa fie bine. Preludiul trebuie sa dureze atata timp cat voi credeti ca trebuie astfel incat sa fii lubrifiata. Cel mai bine e sa va protejati tocmai pentru a nu fi ingrijorati ca poti ramane gravida iar daca vrei copii multi ai tot timpul din lume sa ii faci atunci cand amandoi va doriti. Succes te mai asteptam sa ne zici ce s-a intamplat
"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"
- Himmel
- Insomniac member
am si yo o intrebare.. ma macina curiozitatea rau dc dupa 8 ani ati decis sa va incepeti viata sexuala?
- OneOnly
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-07-14
delyutza* a scris:am si yo o intrebare.. ma macina curiozitatea rau dc dupa 8 ani ati decis sa va incepeti viata sexuala?
buna intrebare :f?rv?nad:
They can because they think they can.
- priculici
- New member
delyutza* a scris:am si yo o intrebare.. ma macina curiozitatea rau dc dupa 8 ani ati decis sa va incepeti viata sexuala?
Buna!
Faza a fost ca noi am vrut sa ne incepem viata sexuala din clasa a 11,dar am stat in internat si stiti cum ii acolo.Daca intra cineva ?Daca povesteste la cineva?Deasemenea eu nu eram pregatita din liceu-aveam eu o conceptie din aia.
In faculatate am ajuns in inchirie cu mai multi colegi si in camera cu trecere-va da-ti seama ce ghinion!Si tare naspa a fost.
Am ajuns sa facem un fel de esx fara penetrare inca din liceu si eu ajungeam la orgasm aproape de fiecare data.
Asta nu inseamna ca nu am vrut sa incercam,dar viata de internat nu este ceea mai usoara-din acest punct de vedere.
Iar in facultate nu prea vruia nici el ca zicea ca nu vrea sa ma lase gravida etc.
Viata mea este una nu prea usoara din acest punc de vedere.
- nikko20
- Full member
si eu sunt tare curioasa, din cate ai povestit prietenul tau e extrem de timid dar totusi in cei 8 ani el nu si-a dorit sa te aibe, barbatii nu pot rezista fara sex, ce facea cand era excitat???
- nikko20
- Full member
pai avand in vedere ca in ziua de azi exista atatea metode contraceptive nu prea ai cum sa ramai insarcinata si in astia 8 ani nu prea imi vine sa cred ca nu ati gasit si voi timp pt voi scuze dar asta e parerea mea
- Himmel
- Insomniac member
si eu stau in camin si totuis .. stiam cand nu's fetele akasa.. si noptea nu cred k trecea nimeni prin cam voastra...
si nu;i chiar asa usor sa ramin gravida
si cum ati facut sex .. fara penetrare .. si ajungeai la orgasm? asta nu o inteleg
- priculici
- New member
Stiu aveti dreptate si cu faza cu caminu ,dar sincer nu stiu aveam clipele noastre-alea fara penetrare si cred ca noi ne baza prietenie si etc
Pai da exista sex fara penetrare ,daca da-i o cautare pe google gasesti-si faza e ca apoape de fiecare data aveam orgasm si inca si orgasme multiple.
- Himmel
- Insomniac member
inceraca sa imi explici tu mai bine
- kdeea
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-06-13
priculici a scris:Pai da exista sex fara penetrare
Iti facea sex oral ? La asta te referi ?
Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|