|
Nu esti logat.
Oare ce e???-2#21 2008-03-07 17:44:17
Re: oare ce e???leo cred ca de acum poti incepe sa te opresti...s-a inteles de acum ca nu e numai un organ in portiunea respectiva, fata se va duce la dr...sau nu, alegerea ei. mami de minuni Offline #22 2008-03-07 17:47:03
Re: oare ce e???omg sigmoidite, perisigmoidite :f?rv?nad:, sunt in ceata..... Ultima oara a fost editat de alinuutza_81_23_11 (2008-03-07 17:48:15) Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #24 2008-03-07 22:34:11
Re: oare ce e???am fost la spital, mi-am facut o ecografie si mi s-a spus sa ma duc de urgenta la ginecolog, ca am o metroanexita si chisturi pe ovare, mi-a dat tratament gentamicina, polidin injectabil si niste antiimflamatoare... Ultima oara a fost editat de ane_mona (2008-03-07 22:37:15) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline Publicitateloading...
#25 2008-03-07 22:42:56
Re: oare ce e???daca ti-a dat el tratament nu prea mai ai de ce fugi la ginecolog...fugi incet dupa tratament. mami de minuni Offline #26 2008-03-07 23:08:22
Re: oare ce e???da asa este imi fac programare pentru luni cred la ginecolog, si tratamentul pe care mi l-a dat o sa il incep de maine dimineata...oricum trebuie sa imi fac mai multe analize cred si medicul care mi-a prescris tratamentul acesta este urolog... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #27 2008-03-07 23:09:49
Re: oare ce e???o fi urolog da tratamentul e ok. mergi si la ginecolog ca sa vezi daca mai e si altceva. mami de minuni Offline #28 2008-03-08 15:07:46
Re: oare ce e???Bravo, ane_mona! Succes! Offline #29 2008-03-08 15:51:28
Re: oare ce e???eu stiam ca gentamicina se face o data la 12 ore, as mai avea si eu o intrebare, azi de dimineata trebuia sa fac o injectie cu gentamicina si una cu polidin, si cine mi-a facut injectiile a gresit si mi-a facut 2 injectii de gentamicina, de 800, in seara asta trebuia sa o fac pe a doua sa o mai fac in seara asta sau maine??? „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #30 2008-03-08 19:08:40
Re: oare ce e???buna. nu stiu la ce topic sa postez intrebarea...cel mai ok mi s-a parut acesta... anyway,am si eu cva probleme si nu sunt prea lamurita. cam acum 1 an jumate am avut candidoza...am tot tratat-o cum am stiut...nu stiam dak ma voi vindeca vreodata. acum vreo 3 saptamani m-am dus la doctor pt ca aveam mancarimi violente,nu mai suportam.totusi,secretia avea culoarea normala,dar consistenta era aiurea...miros absolut deloc. mi-a facut analiza si la analiza nu a iesit mare lucru: nici candida,nici gardnerella,nici trichomonas....ci doar coci. nu sunt prea lamurita,ce sunt acestia?pot cauza astfel de mancarimi groaznice? mi-a dat tratament cu betadine si m-am simtit bine...cam 2 saptamani. apoi am luat-o de la capat.pana sa ajung la cabinet mi-am pus cam 5 ovule,tot betadine,ca nu mai suportam. m-am dus iar la doctor si a zis ca secretia arata mai bine,mi-a luat o lama si m-a trimis la spital cu ea,sa o analizeze la bactereologie... Nu mai pot astepta insa,sunt disperata ca nu stiu ce am!eu dupa simptome simteam candida...dar doctorul a zis ca numai coci...se poate? please help!!! multumesc anticipat i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #31 2008-03-08 19:39:57
Re: oare ce e???
nu o mai faci azi. maine de-acu
posibil sa fie gardnerella. pana nu iese analiza nu avem cum sti sigur. mami de minuni Offline #32 2008-03-09 22:35:45
Re: oare ce e???asta credeam si eu inainte de primul rezultat. dar m-am uitat pe analiza si am vazut cu ochii mei: trichomonas,candida,gardnerella-absent. ce sa cred?poate fi ceva mai grav?colul a zis ca e bine,sanatos. oricum...daca ar fi gardnerella...e mai grava ca si candida?adica s-ar vindeca mai usor?ca numai eu stiu cat m-am chinuit cu candida aia... gardnerella tot asa rau recidiveaza? i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #33 2008-03-12 22:29:03
Re: oare ce e???am si eu o intrebare...trebuia sa fac 7 zile gentamicina de 2 ori pe zi si polidin tot de 2 ori si am facut tratamentul timp de 4 zile, adica pana ieri, si astazi l-am intrerupt deoarece mi s-au facut niste duluri foarte dureroase in locul in care faceam injectiile, si aseara dupa ce mi-am facut ultimele 2 injectii pur si simplu credeam ca o sa imi plezneasca muschiul asa simteam, nu am putut sa dorm toata noaptea de durere... si astazi nu am mai facut nici o injectie, as putea sa fac acum polidinul dar mi-e frica...e chiar asa rau daca am intrerupt tratamentul ??? mi s-a spus chiar ca daca l-am intrerupt e ca si cum nu l-as fi facut dar nu cred ca e chiar asa...voi ce parere aveti??? „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #34 2008-03-12 22:30:24
Re: oare ce e???continua si nu il mai opri. dupa fiecare injectie freaca bin e locul respectiv. nu ai ce face.. mami de minuni Offline #35 2008-03-12 22:41:26
Re: oare ce e???am frecat locul, am tinut si gheata...daca l-as incepe iar de maine ar avea ceva??? sau sa imi fac acum doua injectii cu polidin si maine sa incep iar gentamicina??? Ultima oara a fost editat de ane_mona (2008-03-12 22:42:06) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #36 2008-03-12 22:54:54
Re: oare ce e???am mai auzit chestia asta si la altii...daca ai sarit o doza nu inseamna ca poti face 2 o data cand iti aduce aminte... mami de minuni Offline #37 2008-03-13 13:35:25
Re: oare ce e???nu am mai facut injectia aseara si nici astazi...acum s-a invinetit locul in care faceam injectiile, s-a intarit si ma doare foarte rau, am auzit ca gentamicina se face si intravenos, ce imi recomandati sa fac? medicul care mi-a prescris tratamentul este plecat din localitate saptamana asta, si nu stiu ce sa fac...cine imi face injectiile mi-a spus ca le pot face si in picior dar ca doare mai rau pentru ca este muschiul mai mic...ce imi recomandati? „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #38 2008-03-13 13:37:09
Re: oare ce e???cine iti face injectiile? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|