|
Nu esti logat.
Oare ce e???-3#39 2008-03-13 13:44:44
Re: oare ce e???o matusa imi face injectiile, ea a fost asistenta, si mi-a mai facut injectii...majoritatea intepaturilor mi le-a facut cam in aceeasi zona, am pus si gheata si mi-a mai trecut cat de cat dar tot ma doare si se simte un dul tare in locul ala unde am intepaturile, mi-e frica sa mai fac iar pentru ca ultima data am facut un polidin si o gentamicina si nu m-a durut prea rau atunci, dar dupa o jumatate de ora cam asa nici nu puteam sa ma misc, simteam muschiul incordat si ma durea.. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #40 2008-03-13 14:38:28
Re: oare ce e???e, daca a fost asistenta, spune-i ce ai patit....poate te ajuta si ea cu sfaturi(a mai vazut noduli din astia, poate a mai si facut)...sa nu ajungi la chirurg pentru ca sa ti-l incizeze Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #41 2008-03-15 17:32:28
Re: oare ce e???Am tot avut dureri ingrozitoare, ieri am stat toata ziua in pat, si acum abia pot sa ma misc de durere, am intrebat o farmacista si mi-a spus ca aceste reactii au aparut din cauza ca imi faceam polidinul si gentamicina in acelasi loc...adica faceam gentamicina, imi lasa acul in sold, dupa care baga alta seringa cu polidin in acelasi loc, mi s-a spus si ca nu trebuiau facute asa injectiile si din cauza asta am dureri...voi ce parere aveti? s-ar putea sa am puroi??? locul e foarte putin rosu si putin umflat... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #42 2008-03-15 17:40:00
Re: oare ce e???originala metoda... mami de minuni Offline #43 2008-03-15 17:45:05
Re: oare ce e???asa ma gandesc si eu...nu e mai cald locul acela, si nu este nici foarte rosu, ca sa cred ca ar fii puroi... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline Publicitateloading...
#44 2008-03-15 18:37:44
Re: oare ce e???eu zic ca niste crema cu heparina ajuta..am patit acelasi lucru si eu si m-a salvat Offline #45 2008-03-15 18:42:04
Re: oare ce e???am intrebat si eu farmacista despre crema aceea si mi-a spus ca se foloseste in cazul in care este puroi sub piele, ca sa il scoata inafara sa se poata sparge apoi, dar mi-a spus ca la mine daca ar fi puroi este adanc, si crema aceea nu m-ar ajuta cu nimic... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #46 2008-03-15 18:44:10
Re: oare ce e???nu e adevarat...eu am facut gravibinon si crema cu heparina m-a salvat...nu aveam puroi nu aveam nik..pe pielea mea sa-ti iei si sa vezi cum e...si ia crema cu heparina facuta in laboratorul farmaciei Offline #47 2008-03-15 18:59:53
Re: oare ce e???multumesc ralluk, o sa ma duc maine sa intreb:) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|