|
Nu esti logat.
Atat de nefericita.....-2#20 2008-03-08 23:00:19
Re: atat de nefericita.....decat asa sora, mai bine te lasi lipsita ... Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #21 2008-03-09 10:45:36
Re: atat de nefericita.....parintii nu stiu de avort.si nici nu stiu daca sa le spun pentru ca ma gandesc ca o sa aiba un soc.nici eu nu mai suport ..nu o mai suport...dar nu stiu ce sa fac...unde s ama duc...eu nu lucrez si ma intretin ai mei.deocamdata ar fi greu sa plec de acasa,si nu am ce sa fac decat sa suport.cat despre faza cu batutul...crede-ma ca imi vine sa o bat de cate ori deschide gura,dar iti dai seama ca s-a duce la mama sa ii zica.o data am luat-o de mana si am strans-o si i-am zis sa isi spela unde a mancat.s-a dus la mama si i-a zis ca eu am batut-o.iti dai seama ca mama a innebunit si a zis ca la varsta asta...i-am spus mamei ca nu e asa...dar deja era nervoasa si tipa la mine.nu mai aveam ce sa fac.ii spun mereu sa faca curat,sa spele macar vasele in care mananca,dar chiar daca zice da,le spal,pana nu le spal eu tot acolo stau.si nici nu pot sa le las sa mucegaiasca si sa puta,pentru ca stau si eu ,si ne asfexiem amandoua. Offline #22 2008-03-09 10:51:02
Re: atat de nefericita.....cred ca ii bagi cam mult in seama...e viata ta si gata...nu sta ea in saracie ...asa ca ce o doare daca e sarac? "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #23 2008-03-09 10:51:23
Re: atat de nefericita.....raspunde`i cu aceeasi moneda..daca mi`ar face mie atatea chestii urate as santaja`o ca o spun parintilor daca nu se potoleste..sau n`as mai vorbi cu ea deloc..nici macar un salut..sa vezi atunci..daca cu vb buna nu merge,inseamna ca e genul de pers careia tre` sa`i raspunzi cu aceeasi moneda..stiu ca nu e frumos ce te invatz,dar nu mi se pare corect sa stai "sclava" langa ea..si sa`ti faca si fazele alea.. Ultima oara a fost editat de ankuzza (2008-03-09 10:53:20) Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #24 2008-03-09 11:06:12
Re: atat de nefericita.....da....acum de exemplu de vreo luna nu am schimbat nici un cuvant cu ea.nici macar salut nu ii mai spun.va spun si de ce..pentru ca e un pic si dusa,adica a avut bulimie si a luat sedative o perioada destul de luna vreo jumate de an(de asta o si protejeaza asa parintii)acum vreo luna trebuia sa plec acasa la parinti si imi zice"hai iesi...iesi o data ...hai iesi din casa" si eu i-am spus ca nu e casa ei sa ies cand imi spune.uitasem sa imi iau ceva si trebuia sa iau din dormitor(dulapul meu e dupa ce treci de pat)si ea statea in fata mea si nu ma lasa sa trec si imi zice a sa ies o data.si ca sa trec am impins-o in pat.a cazut pur si simpluin fund in pat,adica nu s-a lovit,nu nimic.s-a ridicat si m-a luat de par si a inceput sa tipe ca o isterica.am crezut ca a innebunit.acum le zice parintilor ca eu am inceput sa o lovesc ,cva eu am luat-o de par.nici nu aveam cum daca ea a cazut in fund in pat.asta insemna sa sar eu pe ea in pat.ea s-a ridicat si m-a luat de par.iar acum minte cu o nesimtire de nu imi vine sa cred.stau si ma uit prostita la ce spune.ei si de atunci nu am mai vorbit cu ea deloc.adica numai daca era absolut obligatoriu sa ii spun ceva.imi e rusine ca avem ovarsta si lucruri de genul asta nu ar trebui sa mai existe de la 10 ani....dar na... Ultima oara a fost editat de maria123 (2008-03-09 11:08:26) Offline Publicitateloading...
#25 2008-03-09 11:11:43
Re: atat de nefericita.....foarte trista povestea ta maria. Nu e posibil sa te muti la prietenul tau? Nici eu nu as rezista cu asa o sora. Si parintii, sunt chiar asa de orbi? Eu cred ca ei stiu exact cum este sora ta si cauta sa te puna pe tine in postura de parinte pentru ca ei sa nu isi mai faca griji in ceea ce o priveste pe sora ta. Tu locuiesti cu ea, deci te ocupi de ea, iar ei au liniste. A cumpara doua garsoniere inseamna pentru ei sa-si faca iar ganduri si griji pentru sora ta care nu e in stare sa isi gateasca si sa isi faca curatenie in casa. Asa esti tu acolo si ei sunt multumiti. A avea prieten, egal ca are bani sau nu e din nou o problema fiindac te distrage si vai poate candva vei locui cu el iar sora ta va ajunge din nou problema lor. Stiu ei ce stiu, de aia sa fi sigura. Insa e total nedrept din partea lor sa-ti puna tie pe umeri o asemene povara. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #26 2008-03-09 11:59:09
Re: atat de nefericita.....uofff saracutza d tine #27 2008-03-09 12:01:25
Re: atat de nefericita.....nu avusai rabdare sa citesc chiar tot, dar o sa revin. momentan pot sa iti spun k tu esti cea mai importanta, nu trebuie sa lasi pe nimeni sa te calce in picioare, fericirea ta e in joc, si e cea mai importanta http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #28 2008-03-09 14:56:48
Re: atat de nefericita.....baciu si tu ai dreptate.ai mei cand am venit in bucuresti au zis sa am grija de ea.dar daca ea ar fi ok,pe cuvant ca as avea cat de multa grija as putea,si nici nu m-as gandi sa ne ia mama 2 garsoniere,dar nu mai rezist asa.plus ca eu nu cred ca rolul meu pe lume e sa am grija de ea.ea sa faca greseli,eu sa i le suport si sa imi macin nervii iar parintii sa isi ia de o grija.as avea grija de ea si daca am avea fiecare casa ei,iti dai seama ca nu as lasa-o asa,dar macar as putea sa dorm linitita noapte fara sa plang...el are toata bunavointa de a se inscrie la facultate dar deocamdata nu are bani.abia a venit in bucuresti(asta a facut-o pentru mine)si desi lureaza iti dai seama ca nu poate sa castige f bine.vrea sa dea numai ca stii cum e cu banii:(e un baiat bun,muncitor,care nu a avut sansa sa aiba niste parinti care sa ii poate oferi mai mult.daca ai mei ne-ar accepta macar pe amandoi cu siguranta ne-ar fi mult mai usor.ai mei au o pozitie financiara f buna si nu ar trebui sa fac un efort extraordinar ca sa ne ajute.sau macar sa imi dea o casa ca de aici in colo ma descurc eu .problema e ca mereu eu ies prost...mereu eu sunt vinovata pt tot ce face sora mea,mereu e vina mea ca nu o ajut .....cand au venit ultima data nu avusesem timp sa fac curat in bucatarie pt ca avusesem cursuri de la 8 dim la 8 seara ....ghiciti pe cine au certat parintii??tot pe mine...iar surioara mea a inceput sa planga si sa spuna ca ea e obosita...ca nu mai are timp de nimic..ca eu nu o ajut...etc...desi in restul casei eu facusem curat Ultima oara a fost editat de maria123 (2008-03-09 14:57:48) Offline #29 2008-03-09 15:02:07
Re: atat de nefericita.....Daca intre surori se intampla ce se intampla ce pretentii sa mai avem de la straini? #30 2008-03-09 18:44:10
Re: atat de nefericita.....exact asa spun si eu ...daca sora mea imi face chestii de genul asta,atunci ce sa mai astept de la straini....cat despre ce ati spus voi asa am sa fac...am sa incerc sa fiu cat mai discreta,sa nu mai stie nici sora mea si nici parintii nimic de relatia mea cu el.acum e greu sa ne mutam impreuna.el sta cu inca 3 baieti intr-un apartament si de aceea reuseste sa se descurce sa plateasca toate cheltuielile,totul impartindu-se la 4,dar gandeste-te ca daca am sta noi 2 am avea nevoie de bani.el nu castiga f mult...vreo 10 milioane.iar eu deloc acum.o garsoniera de inchiriat e cel putin 200 de euro.ne-ar fi f greu.acum pana termin facultatea nu am ce sa fac....stau noaptea si ma gandesc la solutii ....dar pana acum nu am gasit niciuna.sunt f trista si imi vine mereu sa plang...nu inteleg de ce mi se intampla tocmai mie asta????!! Offline #31 2008-03-09 19:41:29
Re: atat de nefericita.....vai eu nush multe ...as bateo macar sa stiu de ce ma cearta ...da ces yo troaca ei de porci (scuzati limbajul dar e peste masura cum se poarta fata asta ) :f?rbannad::f?rbannad::f?rbannad: Ultima oara a fost editat de angelaflory (2008-03-09 19:43:43) "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #32 2008-03-09 20:05:19
Re: atat de nefericita.....eu m-as muta ...fara comentarii.adica pana la urma e viata ta si nu-ti spune sora ta ce sa faci...uite usa de biserica. Offline #33 2008-03-09 21:09:17
Re: atat de nefericita.....daca pot sa'mi exprim si eu parerea, aceasta este ca parintilor tai le e teama ca nu cumva fiica lor care nu ia dezamagit pana acum si care a fost mereu cuminte sa nu cumva sa faca un pas gresit desi poate ea chiar si'a gasit fericirea si persoana care sa aibe grija de ea macar pe jumatate cum au avut ei.Sora ta este invidioasa petru ca ea nu este ceea ce esti tu o persoana cu capul pe umeri care probabil stie ce vrea in viata ea e demna de mila pentru ca a trecut prin prea multe si cred ca au marcat'o si pe ea insa nu are nici o scuza mai ales ca tu ai fost alaturi de ea atunci cand nimeni nu a fost.Sfatul meu, daca imi permiti si daca vrei sa'l iei in considerare este ca niciodata sa nu te certi cu parintii tai pentru nimeni si nimic in lumea asta pentru ca ei in sinea lor ne vor numai binele si sunt oameni si ei gresesc si stim foarte bine ca uneori cand vrem sa facem bine poate mai rau facem.Stai linistita ca la un moment dat o sa iasa soarele pe strada ta si o sa fi fericita alaturi de persoana pe care tu ti-ai ales-o sa iti spui mereu asta pentru ca asa va fi. Offline #34 2008-03-09 21:42:17
Re: atat de nefericita..............e grea decizia dar nu stiu dac parintii tai te pun intr-o astfel de situatie sa nu il accepte,.,,si tu il iubesti...cred ca ar trebui sa iei o decizie nu vei trai o viata cu parintii tai...cred ca eu una as muri dac mi-ar interzice sa il vad pe iubi...poate ca el iti ofera iubirea mai mult ca orcine... Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #35 2008-03-10 10:03:30
Re: atat de nefericita.....si parerea mea e ca ar trebui sa gasiti o varianta sa va mutati impreuna, tu si el, daca esti sigura ca iubirea voastra este reala. zicea bine cineva mai sus cu santajul afectiv si cu frica parintilor de a nu pierde si fata care NU i-a dezamagit.. asa cred si eu. nici parintii mei nu s-au impacat prea usor cu ideea ca vreau sa plec si sa stau cu iubi... dar au inteles ca e spre binele meu. incearca si tu sa le explici ca parerile lor nu sunt absolute si ca binele tau ti-l cunosti tu, mai intai. eu nu sunt pentru relatii ascunse... mai degraba zi-le adevarul (tot, inclusiv la sora ta, daca te mai chinuie) si pleaca cu el. vrei sa ne spui... el ce face? daca nu-i la fac lucreaza? (eu am cunoscut asa un cuplu, in care ea era la fac si el lucra pe santier, baiat super dragut, desteptatel si om bun... dar parintii ei au spus clar ca, daca nu termina fac (o avea inceputa, dar n-a mai dat pe acolo), nu ii lasa sa se casatoreasca. in final s-au despartit ei din alte motive... dar asta-i alta poveste, ideea e ca parintilor le e frica de genul asta de oameni, chiar daca frica lor poate fi absolut nefondata). al tau n-are sanse sa faca ceva, vreo postliceala, vreun seral ceva? poate i-ar multumi si pe ai tai... si cine stie, poate nici lui nu i-ar strica pe viitor... amicului astuia al meu aceeasi chestie ii spuneam, ca n-o sa aiba forta sa lucreze o viata pe santier, pt 7 mil pe luna... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #36 2008-03-10 10:23:00Re: atat de nefericita.....1. nu iti trebuie prea multi bani sa te inscri la o facultate Ultima oara a fost editat de Leo (2008-03-10 10:26:21) Offline #37 2008-03-10 10:28:22
Re: atat de nefericita.....
exact, leo... dar e trist sa hotarasca parintii si nu timpul. eu una prefer sa ma dau cu capul de pereti pt o greseala facut de mine decat pt una facuta de altii pt mine. e posibil ca baiatul asta sa nu fie marea ei dragoste... dar daca nu incearca, va ramane mereu pe suflet cu indoiala si cu parerea de rau "ce-ar fi fost daca...?". iar daca el chiar este jumatatea ei, e pacat sa o tina "ceva din exterior" (poate ca suna urat, dar parintii sunt, pana la urma, un factor exterior relatiei) departe de el. trebuie doar sa incerce. nimic nu ofera siguranta 100%... dar daca nu risti, nu castigi, nu? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #38 2008-03-10 10:30:46
Re: atat de nefericita.....el lucreaza ca ospatar.are deja scoala aia profesionala terminata si acum vrea sa dea la un liceu in bucuresti sa mai faca a 11 a si a 12a ca sa i se considere ca liceu.m-am gandit de multe ori sa ne mutam impreuna,credeti-ma,dar am facut nicte calcule si nu avem cum sa ne descurcam.daca el castiga 10 mil (salar fix 7 si bacsis cam 3 .la ei bacsisul se aduna si se imparte la sfarsit de luna)iar eu sa imi iau un job part-time as castiga cam 4.5-5 mil.asta ar insemna 14.5-15 milioane in total.o garsoniera cel mai ieftin e 200 euro adica vreo 7 milioane,la care se mai adauga si intretinerea si lumina si ce mai e ....plus ca mai trebuie sa si mancam:(.si un alt impediment ar fi faptul ca eu la anu am licenta si nu am sa mai pot lucra iar cu 10 milioane sigur nu ne putem desurca.ma simt legata de maini si de picioare. Ultima oara a fost editat de maria123 (2008-03-10 10:31:05) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|