homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Atat de nefericita.....-3

#39 2008-03-10 11:11:26

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: atat de nefericita.....

maria, linisteste-te, nu te pedepseste nimeni, e o incercare prin care AI SA TRECI. esti din bucuresti presupun... ce-i drept, e mai greu asa, eu gandeam la modul "provincie", adica unde poti gasi o gazda (mai nasoluta, ce-i drept), cu 100 euro... dar mi-a mai venit o idee... de la anul n-ai cum sa obtii camin? la noi stiu pe una din iasi (eu sunt din iasi) care a facut cerere si a obtinut camin (pe baza faptului ca a demonstrat ca n-are acasa conditii propice pt studiu, erau nu-stiu-cati intr-o casa mica... tipa avea note bunicele si a primit). stiu ca ar presupune asteptare pana in toamna... dar macar e o idee... zici "ap lui"... probabil e cu chirie, nu? el are parinti? nu va pot ei ajuta cu nimic? (=macar mancare de la tara, ca sa nu mai dati banii sau... orice)

si tu...ai pus mana pe un ziar sa te interesezi? ca asa-i, chiriile sunt scumpe... dar poate gasesti o gazda, o ocazie (macar pt tine, daca nu pt amandoi... si termini cu nebunia cu sora-ta). de ce sa nu speri? sunt babute singure care dau o camera la preturi mici doar ca sa aiba pe cineva in casa, in caz de li se inatampla ceva, sa aiba cine chema salvarea etc. nu-i lux, asta-i clar, dar e decent. si chiar daca nu e, poti face (eu am facut curat o sapt intr-o casa in care a stat iubi, casa care era pe jumatate santier, in care proprietarul nu avea nimic dcat moloz, la care am frecat cu zilele... in final a iesit ceva decent, chiar daca se vedea rigipsul pe pereti si proprietarul venea sa lucreze taman dupa ce faceam eu curat.... asta e, pretul a fost ok, nu ne permiteam mai mult).  incearca, nu te gandi ca nu se poate! iar ai tai poate or sa se trezeasca si-si vor da seama ca ceva chiar nu-i in ordine in atitudinea lor fata de tine... si poate se vor inmuia.

licenta nu-i mare lucru, ai s-o dai si ai s-o iei, n-ai decat s-o scrii vara, daca vrei. deci nu te crampona de asta. si de ce nu-l prezinti alor tai? daca il iubesti imi inchipui ca nu-i un om rau, ca nu-i prost sau mai stiu eu ce nu le-ar conveni. suportati cateva momente penibile, dar macar vede ca nu-i un monstru mancator de copii (de multe ori, cei mai dulci parinti gandesc asa daca e vorba de odrasla lor... deci e clar ca vor fi momente nasoale cu duiumul, dar NU MAI STA ASA.... nu rezolvi nik). nu mai plange... cauta si vei gasi... nu dispera si nu te gandi la prostii.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#40 2008-03-10 11:21:45

maria123
Full member
Inregistrat: 2007-06-22

da,sunt in bucuresti,dar facultatea mea e abia infiintata desi e la stat.eu sunt a 3-a generatie si nu are nici camin,nici burse nu se dau ,nici nimic.eu desi am avut apoape 10 pe linie si am fost a 3-a pe facultate nu iau bursa pt ca nu au fonduri.eu nu am cum sa demonstrez ca ai mei nu au bani,pt ca au.adica ai mei au afacerea lor,au vila,apartament in iasi,inca unul in neamt,asta din bucuresti,nu stiu cate masini ....dar ....pentru ca sunt cu prietenul meu si il iubesc ,ei considera ca ma pedepsesc trimitandu-mi mai putini bani,necumparandu-mi masina,etc.

cat despre parintii lui..sunt niste oameni extraordinari,dar situatia lor financiara e f grea.sunt convinsa ca daca ar avea cu ce ne-a ajuta,dar saracii abia se decurca ei.prietenul meu mai are 2 surori mai mici,si iti dai seama ca trebuie sa le creasca si pe ele.

prietenul meu sta cu chirie cu inca 3 baieti.el isi doreste mult de tot sa ne mutam impreuna,dar pentru asta ar trebui sa lucrez.m-as muta cu el,si nu as vrea nici pe departe lux....desi am avut mereu tot ce am avut nevoie acum ,pentru el ,nu mi-as dori decat sa fie un loc al nostru,micut si decent.dar ma gandesc si ce sa fac sa reusim sa traim.eu ma gandeam sa incerc sa mai rezist un an pana dau licenta si apoi sa imi iau viata in propriile  maini.pana atunci iau xanax sau distonocalm...pentru ca daca nu cred ca as lua-o razna...

parintii mei cred ca daca nu imi mai dau bani si daca imi spun ca nu imi vor da nimic am sa renunt si am sa zic ok ... ma despart de el.dar nu consider ca banii pot cumpara dragostea sau fericirea.prefer sa renunt la bani si la tot pentru el si prentu dragostea lui ...

cat despre sa il prezint nu situ ce sa spun...ai mei pana acum au zis ca nici nu vor sa il vada.desi nu il cunosc vorbesc f urat de el..spun ca e un nimeni ..etc...el e din acelasi oras cu mine,si ai mei ii cunosc familia stiu ca el nu are bani.

Ultima oara a fost editat de maria123 (2008-03-10 11:26:19)

#41 2008-03-10 11:40:51

katami
Platinum member

in cazul asta, sincer cred ca ar trebui sa discuti mai serios cu ai tai. pt ca e pacat sa te chinui daca ei te pot ajuta. deci ei stau in iasi si tu in bucuresti? vorbeste cu ei... iti spun sincer, si eu am trecut printr-o perioada mai grea cu ai mei, la mine erau alte chestii la mijloc care n-au treaba cu subiectul de fata... dar, in final si cu greu, i-am facut sa inteleaga ca nu trebuie sa vada fericirea mea ca pe o reflectare a ce vor ei... te inteleg, pt ca si ai mei sunt cu studii superioare amandoi si tin mult la chestia asta, s-au suparat mult cand am renuntat la o bursa socrates pt a ramane cu iubi... dar, chiar daca n-au "inteles" (la propriu), macar au acceptat. tare nasol ca nu poti lua bursa... pe mine m-a ajutat mult in anii de la inceput, cand era mai greu cu totul....

eu i-as lua deoparte si le-as zice clar ca daca asta le e "grija si iubirea de parinte", sa ma vada indopandu-ma cu pastile si tragand matza de coada pana ajung in spital... atunci cu asta sa ramana, sa continue asa. zi-le clar ca n-ai de gand sa te mariti cu tipul asta in 2 luni, dar daca n-ai sa apuci sa-l cunosti, nici n-ai sa renunti la el. maaaama, eu as umple pagini cu cate le-as zice... dar asa-s eu, mai "tare de gura"... las ca mai vorbim mai incolo, acu tre sa fug si eu la fac big_smile ca intarzii. pana una alta NU MAI LUA PASTILE. fii puternica tu insati... luand droguri nu te ajuti cu nimic (da, sa stii ca dau dependenta la fel ca drogurile si-ti dau doar SENZATIA ca te simti mai bine), incearca sa lupti cu puterile proprii, data de tine, de iubirea ta.... si de Doamne Doamne, ziceai ca crezi... Si DISCUTA. daca fugi de ei, n-ai prea multe sanse... incearca sa-i indupleci. hai.. mai vorbim

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#42 2008-03-10 11:50:05

maria123
Full member

crede-ma ca discutii dintr-astea au fost si cate eram acasa .in prima jumatate de an din relatia noastra eram acasa,si in fiecare seara cand ajungeam ma certau si imi faceau teorie.in vacanta de vara cand mergeam acasa la fel era...am incercat din rasputeri sa le explic ca imi fac rau...ca daca ma iubesc nu ma iubesc conditionat .....ar trebui sa ma iubeasca asa cum sunt eu ..cu bune si rele...eu ii iubesc indiferent ce fac ei .de exemplu unul trecut am gasit in tel tatalui meu niste mesaje de la o domnisoara,mesaje care mi-au dat de inteles ca sunt mai apropiati decat ar trebui.nu i-am zis nici ca imi e rusine ca e tatal meu,nici ca poate sa nu ma mai considere fiica lui....i-am zis doar ca am incrdere in el si ca stiu ca ne iubeste si pe noi si pe mama.asta a fost tot ce i-am spus....nici nu m-am gandit sa ii zic mamei si nici nu vreau sa o fac,dar ma gandesc ca ce facea el era mult mai grav decat ce fac eu si totusi eu i-am acordat increderea mea...nu l-am lovit cu cuvinte...din contra...

#43 2008-03-10 11:50:49

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

nu e vorba doar de bani, e vorba de viitor... nu are bani, okei... dar are sanse sa aibe in viitor? are sanse sa-ti ofere ceea ce si-ar dori ei sa aibe fata lor?
Poate ca pe tine nu te intereseaza banii acum, dar or sa te intereseze...
Hai sa-ti mai zic una... tot cu mama, si cu aceeasi fata pe care n-o suporta... eu am hotarat ca vreau cu ea, mama de la un moment-dat s-a impacat cu situatia... Si dupa ce m-am despartit, mi-a zis de vreo 2 ori ca "de ce te-ai despartit de ea, ca aveai de toate"... "de toate" insemnand ca fata avea un apartament cu 3 camere in Bucuresti (AL EI, nu al parintilor), in care stateam cu ea... nu mi-a cerut bani niciodata (mai plateam eu netu', RCSu'... uneori la Electrica). La o luna dupa ce m-am desp. de ea... s-a angajat... acum are 1000 euro salariu, si-a luat si masina si vrea sa plece la frat'su in Franta (tipul e medic acolo)... si daca stateam cu ea, imi permiteam sa stau ca medic cu 7 milioane pe luna... acum nu-mi mai permit. Si totusi eu m-am despartit de ea... Si da, ma intereseaza ACUM banii mai mult decat sa fac meseria care-mi place... pentru ca vreau sa-mi permit sa ies la bere, sa-mi iau haine, sa scot o fata la o pizza...
Uite ca nu doar banii conteaza... nu doar dragostea... nu doar orgoliul... (eu din orgoliu am lasat-o pe fata de mai sus).
"banii nu aduc fericirea", dar uneori "dragostea trece prin stomac" (si nu doar atunci cand baiatul are **** lunga).

muta-te cu el... stati macar 3-4 luni... atunci iti dai seama de multe. Si daca e chiar asa de mare dragostea, si va intelegeti bine rau, fa cumva si du-l acasa... sa-l cunoasca...
Eu in locul lui cred ca m-as duce cu stiinta ta sau fara... si-as discuta cu ei...

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-03-10 11:52:39)

Publicitate

loading...

#44 2008-03-10 12:01:08

maria123
Full member

si el a vrut sa se duca dar l-am oprit..mi-a fost frica de cum vor reactiona ai mei.ciudat e ca de 8 martie anul trecut el era acasa si eu nu.s-a dus la mama la servici cu un buchet de flori,dar atunci mama credea ca nu mai sunt cu el .ciudat e ca mama s-a comportat frumos..l-a luat,l-a intrebat cine e...i-a multumit..si cam atat...aceea a fost singura data cand l-a vazut mama fata in fata,dar iti dai seama ca nu au discutat de mine.in schimb acum cand vorbeste de el tipa si face f urat...

stiu ca banii sunt importanti dar ma gandesc asa...ca mai degraba nu am f multi bani dar sunt cu un om pe care sa il iubesc decat sa am toti banii din lume dar sa stau langa cineva pentru care sa nu simt mare lucru.am mai avut un prieten ,ai caror parinti erau prieteni cu parintii mei.parintii lui aveau bani,tatal lui era director,aveau casa,apartament,masini,etc.ai mei erau multutmiti,nu aveau nici o problema ,dar eu nu il iubeam.am stat apoape 4 ani cu el,si dupa 4 ani am spus "stop".ai mei ma tot intrebau de ce,de ce ??le-am spus ca nu il iubesc si ca nu sunt fericita cu el...au zis ca iubirea nu e asa cum cred eu..ca ea vine si in timp...uite eu nu cred asta.nu pot sa stau cu cineva in ideea ca in timp am sa il iubesc.dar daca in timp nu am sa mai suport sa il vad??atunci ce fac?

sunt convinsa ca banii fac parte din viata si din fericirea noastra tocmai de aceea sunt sigura ca daca ai mei m-ar sustine as fi incredibil de fericita.ce imi lipsesc acum sunt linistea(pe care nu am sa o pot avea cat e sura mea langa mine,din pacate), banii,si un pic sa spunem ca sanatatea,dar multumesc lui D-zeu sunt probleme minore..in rest sunt fericita:il iubesc, si ma iubeste.poate ai sa razi,si o sa ti sa para povesti,dar cand sunt langa el ma simt ocrotita...iubita..linistita...

Ultima oara a fost editat de maria123 (2008-03-10 12:01:46)

#45 2008-03-10 12:38:36

Leo
Sr. member
Site

hai sa-ti mai zic una... aproape la fel, dar cu mici deosebiri:
o fosta colega de faculta... e cu un bun prieten de-al meu... eu le-am facut cunostinta smile
tipul a inceput vreo 2-3 facultati, dar n-a stat mai mult de 1-2 ani la niciuna dintre ele... si parintii ei au fost impotriva lui la inceput... usor-usor s-a dus si el pe la ai ei... si na...
DAR: el face webdesign ( a invatat singur de pe net), din care castiga cam 35 de mil pe luna... are garsoniera lui in care sta cu ea... de curand a facut si-un credit si si-au luat masina... in cazul asta, parintii ei nu mai comenteaza. Intelegi ce vreu sa zic?

Si gandes-te ca da... o sa ramai cu el... dar daca ai tai vor refuza sa te ajute si vor renega in continuare relatia ta cu el, va fi foarte greu... aproape imposibil... o s-aveti unde sa stati? o sa aveti cu ce sa va intretineti? tre' sa te mai gandesti si la aspectele astea...
si-n fond, exista si baieti cu facultate in bratele carora sa te poti simti iubita, dorita, linistita... "marea dragoste" sunt mai multe zic eu... mai multe si niciuna.

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-03-10 12:38:53)

#46 2008-03-10 13:08:03

maria123
Full member

da leo..inteleg ce vrei sa spui...dar eu il iubesc...cum sa renunt la el,in ideea ca am sa gasesc pe cineva care poate ma va iubi la fel..?incerc sa ma gandesc la solutii care sa il implice si pe el...probabil ca daca as renunta la el as rezolva toate problemele...dar sigur e ca as fi distrusa....

#47 2008-03-10 16:43:37

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

aolo leo ce faci tu aici?daca il iubeste cum sa il lase?

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#48 2008-03-10 19:30:26

katami
Platinum member

maria, cat ar fi de greu, trebuie sa vorbesti cu ei in continuare... din pacate, leo are dreptate in ultimul post, referitor la comparatia cu tipul ala care castiga mult mai mult si, deci, isi permite sa se intretina ambii singurei. eu zic sa nu renunti, repet, chiar daca ai sa vezi ca el nu e marea ta iubire, trebuie sa-ti dai tu seama de asta, nu sa ramai cu regrete. iar daca e marea ta iubire, ai tai ar trebui sa te accepte. iar lui zi-i sa se apuce de liceu, poate termina si vreo fac ceva (acum se intra relativ usor si sunt scurte, 3 ani.... termini repede). asa i-ai impaca cel mai bine. sau asa: zi-le alor tai ca daca sunt de acord cu voi si daca va trimit niste bani decenti, el se va apuca  de facultate (si chiar sa faca asta!!!). itit spun eu, am avut mai multe cazuri prin jurul meu in situatia ta, inclusiv o tipa care s-a maritat, contrar voii parintitlor, cu un baiat care n-avea nici capacitatea data, ea fiind cu fac, master si o gramada de cursuri si cultura in cap.... si la ea au fost impotriva ai ei... si in final, au divortat. daca ai reusi sa-iimpaci asa, ar fi ideal. doar ca trebuie sa vrea si el... tipul celalalt de care-ti spuneam nu prea voia sa dea pe la fac, desi avea cap bun, pt ca prefera sa castige bine din constructii...
bafta

#49 2008-03-10 20:33:13

maria123
Full member

el vrea....saracul de cand a venit in bucuresti cauta un liceu.a avut niste rude,care le-au promis parintilor lui ca o sa il ajute cu liceul,si l-au ajutat intr-adevar...i-au zis sa se duca la un liceu...dar era particular...acolo ne astepta un prof burtos si cat se poate de nepoliticos care ne-a intrebat ce vrem.taxa era de 8 milioane ,bani care pt el inseamna un salar.asa ca i-am zis mai bine sa dea la stat ,undeva fara frecventa.frea sa faca liceu,vrea sa faca si facultate.a venit pentru mine in bucuresti,dar si ca sa isi faca un viitor cat de cat.ai mei nu am accepta nici intr-o mie de ani sa ne dea noua bani.adica lui cu siguranta nu i-ar da nici un leu...sau macar s-ar asigura ca la el nu ajunge nici un leu.daca le-a zice sa ne dea nista bani,cred ca nu m-ar mai recunoaste deloc ca si fiica.

cum spuneati si voi ..poate la un moment dat ne vom desparti..sau poate vom ramane impreuna o viata intreaga...ideea e ca noi acum ne iubim si daca eu as renunta la el...asta ar fi cea mai mare greseala a vietii mele...as ramane o viat aintreaga cu amintirea si cu regretul...nu vreau asta...vreau daca se termina sa se termine pt ca nu mai merge

#50 2008-03-10 21:42:07

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

doare tare mult sa vezi k familia este impotriva persoanei iubite.si eu am trecut prin asa ceva.la inceput erau total impotriva dar odata cu trecerea timpului a inceput s vina pe la mine,sa ma duc pe la el si de 2 incoace am reusit sa-i conving p ai mei k baiatul asta merita multe.in cazul tau este mai rau,pentru k nu ai reusit s le skimbi parerea odata cu trecerea timpului

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#51 2008-03-10 21:52:38

maria123
Full member

stiu....poate ca ar trebui sa gandesc mai realist...sa spun cum multi spun ca viata e dura si ca e cazul sa ma reorientez(asta mi-a spus o amica).poate ca povestile gen romeo si julieta au disparut intr-o lume in care banii au pus stapanire pe tot...poate ca intr-adevar banii aduc fericirea...dar daca nu e asa...?

cum am mai zis am avut o relatie in care din punct de vedere financiar totul era perfect..dar nu eram fericita.poate ca nu exista fericirea din toate punctele de vedere....ai ceva si iti lipseste altceva.

prietenul meu a fost langa mine mereu cand am avut nevoie de el...a renuntat la tot ce putea renunta pt mine...cand imi vorbeste,cand ma saruta simt ca ma iubeste.

poate sunt eu intr-o lume gresita si poate m-am nascut intr-un secol nepotrivit mie,dra nu pot sa dau iubirea pe bani...

cat despre sora mea....nici nu mai stiu ce sa zic.am continuat sa nu vorbesc cu ea.pur si simplu o ignor si astept sa vina parintii sa discut cu ei.in ritmul asta nu am sa apuc sa termin facultatea...m-am apucat de citit ca sa imi distrag atentia cand puiul meu lucreaza si sunt nevoita sa o suport pe ea.mancare imi fac numai pt mine,si spal numai vasele mele,desi sunt sigura ca atunci cand va veni mama tot pe mine ma va certa ca nu si-a spalat vasele,si pentru a mia suta oara am sa ii explic ca nu sunt ale mele.intre timp surioara mea draga face cumparaturi...mama ii trimite si ei cati bani imi trimite si mie,adica vreo 10-15 mil/luna,iar ea are si salariul in plus 12 mil/luna...bine inteles ca nu face altceva cu banii decat sa isi cumpere haine,pantofi,etc....iar in casa ...daca e vorba de cumparat ceva..de la un vas ,pana la sapun sau detergent tot mama trebuie sa cumpere,sau eu din banii trimisi de mama...eu oricum i-as da si banii mei sa mai stea ..sa nu mai vina acasa ...offf

Ultima oara a fost editat de maria123 (2008-03-10 22:47:55)

#52 2008-03-10 23:35:27

katami
Platinum member

om bun... 10-15 mil pe luna?? pai stai nitel... esti la taxa la fac? ca, sincer... (cel putin pt gandirea mea de ieseanca) banii astia sunt un "salar" bun. pai din astia 10-15 + baniilui nu va descurcati?

#53 2008-03-10 23:49:32

skumpi
Vizitator

katami a scris:

om bun... 10-15 mil pe luna?? pai stai nitel... esti la taxa la fac? ca, sincer... (cel putin pt gandirea mea de ieseanca) banii astia sunt un "salar" bun. pai din astia 10-15 + baniilui nu va descurcati?

banuiesc k dak s`ar muta cu el nu i`ar mai da parintii bani...iti dai seama neutral

#54 2008-03-11 09:20:21

katami
Platinum member

mda... asa-i... ei, eram cam adormita aseara cand am scris asta.... adica uitasem de sora ei, ma gandeam ca nu-i nevoie sa declare ca s-a mutat... dar asa-i, au de la cine afla.... nu, in concluzie ramane munca de convingere...multa, grea, asa cum e... asta dca vrei cu adevarat sa schimbi lucrurile in bine, maria...

#55 2008-03-11 13:28:36

Leo
Sr. member
Site

katami a scris:

o tipa care s-a maritat, contrar voii parintitlor, cu un baiat care n-avea nici capacitatea data, ea fiind cu fac, master si o gramada de cursuri si cultura in cap.... si la ea au fost impotriva ai ei... si in final, au divortat.

da, normal... si eu dupa 4-5 "cafele" cu tipe care ziceau "ce-i ala <mutual> ? " am cam terminat-o...
alta mi-a zis ca ultima care pe care-a citit-o a fost "Libertatea"... nu pot, pentru ca n-am ce discuta... iar la: Moda si/sau monden, cluburi gen Bamboo, masini scumpe... NU MA PRICEP.
Fata asta cu masteru' dat... probabil avea si-un cerc... in fine... Mie mi-a fost rusine sa ma duc c-o fata la un chef cu prietenii mei pentru ca sigur ar fi ras infundat de dezacordurile ei. Fata era frumoasa, arata bine din toate punctele de vedere, proasta nu era... dar facea dezacorduri de-mi sarea berea din gura... Pur si simplu nu pot...
Poate-s eu "nu-stiu-cum", dar "marea mea dragoste" va fi citit si altceva decat "Libertatea", va sti si alt poet decat Eminescu, nu va face dezacorduri, va scrie corect, foarte posibil va fi terminat si-o facultate care sa-i asigure o meserie din care sa castige decent... pentru ca DA, vreau sa locuiesc cu ea in casa "noastra" pe care-o s-o platim din rate, vreau sa avem o masina, vreau sa ma pot duce cu ea macar o data pe vara in vacanta in afara tarii...

angela flory a scris:

aolo leo ce faci tu aici?daca il iubeste cum sa il lase?

Nu fac eu nimic. Nu-i despart eu, nu le stric mariaju'/concubinaju'/whuteva... Am zis doar ca daca as fi in locul ei, eu as cauta pe altcineva.

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-03-11 13:31:34)

#56 2008-03-11 14:03:35

katami
Platinum member

leo, asa, ca generalizare, tind sa-ti dau dreptate... dar noi vorbim acu vorbe fara sa-l cunoastem pe prietenul mariei. ori vreau sa-ti spun ca eu am dat mai sus exemplele cele mai "fataliste", pt ca ea s vada si partea "proasta" a povestii... sau un eventual final nefericit. dar adaug acum ca mai stiu un om... actualmente angajat la o banca intr-un oras mic, cu salariu mare, cu familie, care face sport si calatoreste etc.... si care nu are facultate, care, in adolescenta, a trait in canal... si-ti spun ca n-am simtit absolut niciodata ca tipul respectiv nu-i "intelectual cu dosar". am vorbit cu el lucruri care cu altii, cu 1-2 facultati, n-am putut sa le discut. deci se poate si varianta asta. in cazul de fata... noi doi n-avem de unde sti unde se incadreaza prietenul ei... si nici nu cred ca e treaba noastra sa judecam, chiar daca am sti. e doar treaba ei sa deschida ochii si sa vada clar una din cele doua variante. iar daca putem face ceva s-o ajutam... atunci dam si noi sfaturi cum credem si cum putem mai bine, din experienta/parerile noastre.

#57 2008-03-11 14:44:19

Leo
Sr. member
Site

eu n-am judecat pe nimeni smile
"nu judec pe nimeni.. le dau direct o sentintza dura" - Cedry2k....

deci: n-am judecat pe nimeni... si evit deseori sa dau sfaturi, sau le fac sa nu sune ca sfaturi... la mine primeaza chestiile empirice, pe care le-am trait personal sau pe care le cunosc de la apropiati...

Nu i-am judecat prietenul... eu am zis doar cum AS vrea si cum N-AS vrea sa fie viitoarea mea consoarta.
Orice i-as zice eu.. sau tu... sau altcineva, Maria tot ca ea va face... eu nu fac decat sa-i dau exemple TRAITE, nu de-alea "EX-LIBRIS" wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.