|
Nu esti logat.
Atat de nefericita.....-5#77 2008-03-17 13:25:03
Re: atat de nefericita.....da... teoretic asa ajunge... in 3 zile, fara duminica. deci ajunge azi la ei... bafta multa! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #78 2008-03-22 14:22:57
Re: atat de nefericita.....mai fetelor...cred ca nici acum nu a ajuns scrisoare pt ca nimeni nu mi-a zis nimic.adica ai mei nu au pomenit nimic de scrisoare si am mai vb cu ei la tel...oare s anu fi ajuns? Offline #79 2008-03-22 14:24:48
Re: atat de nefericita.....ori nu a ajuns ori nu vor sa deschida ei subiectu #80 2008-03-22 17:13:46
Re: atat de nefericita.....mda... desi e cam ciudat... ar trebui, totusdi, sa-ti iei inima-n dinti si sa-i suni tu........ Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #81 2008-03-23 13:35:36
Re: atat de nefericita.....am citit si eu povestea ta ,maria,pune-o la punct pe sora ta, spune-i ca daca nu se potoleste le povestesti parintilor de avort,dar sa fi foarte convinsa si hotarata cand spui asta.........si o sa se potoleasca.bafta! Offline Publicitateloading...
#82 2008-03-23 14:43:41
Re: atat de nefericita.....maria, imi pare foarte rau pentru tine ca te aflii in situatia asta, chiar mi-au dat lacrimile cand am citit tot ce ai scris.....este evident faptul ca sora ta are niste probleme, dar nu trebuie in nici un caz sa te lasi calcata in picioare de ea, si sa stii ca tot ce ti se intampla se intampla pentru ca tu dai voie sa ti se intample.....eu sunt sigura ca exista o cale prin care tu poti face ca lucrurile sa iasa cum vrei tu, pune-o la punct, arata-i ca nu te lasi impresionata de nimic din ce face ea si in primul rand ca nu ii merge cu tine, daca nu face mancare nu mai face nici tu, decat pentru tine, daca nu face curat nu mai face nici tu, decat in camera ta, nu ii mai da satisfactie, arata-i ca poti fi mai rea ca ea, dar inainte de toate incearca sa ai o discutie deschisa cu ea si sa o interbi exact ce motive are pentru care se poarta asa cu tine, de ce te uraste atat de mult...stiu ca nu te invat sa fii tocmai corecta, dar stii vorba aceea care spune ca fiecare pasare moare pe limba ei si nu te sfatuiesc nici sa le spui parintilor tai de avortul pe care l-a facut, trebuie doar sa o pui la punct, si sunt sigura ca poti... iti doresc numai bine „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #83 2008-03-23 17:56:16
Re: atat de nefericita.....ane_mona eu zis s-o ameninte ca o spune chiar daca nu o va face ptr ca astfel vad ca nu prea are cum s-o puna la punct ptr ca are grija ca parintii sa o creada tot pe sora ei,unor astfel de oameni trebuie sa li se plateasca cu aceiasi moneda,ca altfel nu-si revine:pucko Offline #84 2008-03-23 21:27:12
Re: atat de nefericita.....da asta ziceam si eu sau ar putea sa le spuna parintilor alt lucru mai putin grav, ca sa vada ca nu glumeste... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #85 2008-03-23 22:14:22
Re: atat de nefericita.....maria123 te felicit pt ca ti-a venit ideea si ai avut curajul sa le trimiti scrisoarea. ai facut un pas important Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #86 2008-03-23 22:25:49
Re: atat de nefericita.....
...scrisoare mie sincer mi se pare putin cam copilaresc..mai ales ca zici ca esti la facultate deci...ai peste 20 esti indeajuns de matura incat sa porti purta o discutie cu parintii tai sa-i faci s inteleaga ca e in totalitate decizia ta cu cine iesi si cu cine nu..pe cine sa iubesti si pe cine nu..nu inteleg "subtilitatile"acestea cu scrisori..mail-uri Offline #87 2008-03-24 12:56:53
Re: atat de nefericita.....dizzic, cand ai niste parinti mai complicati e mai greu saa stai de vorba face to face.........u ai dreptate, si eu pe sor'sa as bate-o de i-ar sarii capacele Offline #88 2008-03-24 13:00:47
subscriu...as face-o sa nu isi doreasca sa ma mai supere vreodata cu ceva „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #89 2008-03-24 14:50:49
Re: atat de nefericita.....Mai bine o inregistrezi cand face pe nebuna...si sa ii arati mamei, sau tatalui separat..sa vada ce "comoara" au. Offline #90 2008-03-24 15:13:20
ideea nu e deloc rea. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #91 2008-03-24 15:23:33
Re: atat de nefericita.....eu totusi cred ca parintii mariei stiu ce caracter are sora ei, cred ca este imposibil sa cresti un copil si sa nu ii stii caracterul, eu cred ca vor sa o protejeze, pentru ca are probleme grave odata ce a spus maria ca a avut bulimie si a incercat sa se sinucida cu pastile...dar asta nu inseamna ca maria trebuie sa se lase calcata in picioare de ea... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #92 2008-03-24 15:32:49
Re: atat de nefericita.....normal ca ei stiu cum este sora mariei insa s-au scapat de o grija. Le-au pus pe fete sa locuiasca impreuana iar pe maria o santajeaza cu totii moral si sentimental. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #93 2008-03-24 20:56:36
Re: atat de nefericita.....fetelor,eu de cateva zile nu am mai intrat pe forum pt ca nu am avut timp...am o gramada de referate de facut,plus ca atunci cand aveam putin timp liber ori ieseam,ori mergeam la prietenule meu ca s anu mai stau cu sora mea. Ultima oara a fost editat de maria123 (2008-03-24 21:01:27) Offline #94 2008-03-24 21:55:49
Re: atat de nefericita.....bravo maria! ma bucur nespus de mult ca a iesit bine totul, asa sa faci, sa te tii tare si sa nu te mai lasi injosita, nimeni nu iti poate face absolut nimic daca tu nu il lasi, nu te poate jignii, si nu te poate face sa te simti in nici un fel... nu te sfatuiesc nici sa pleci sa stai cu chirie, pentru ca asta inseamna ca te lasi invinsa, ai curaj si ai sa vezi ca pana la urma se vor aranja lucrurile, intotdeauna exista o solutie pentru fiecare problema... si cu sora ta asa sa faci, sa ii arati ca nu iti poate face nimic, ca nu te afecteaza cu nimic ce face ea... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #95 2008-03-24 22:06:48
Re: atat de nefericita.....ma bucur pentru tine maria. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|