homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Atat de nefericita.....-6

#96 2008-03-24 22:08:22

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: atat de nefericita.....

bravooo!!! smile o sa mearga.. ai sa vezi.... va fi bine!!! felicitari si succes in continuare!

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#97 2008-03-26 23:13:27

dizzic
Full member
Inregistrat: 2008-03-16

si eu ma bucur pentru tine..dar totusi pari foarte fragila..incearca sa fii mai puternica sa nu te darame orice..plansul mamei.. life is hard wink

#98 2008-04-03 19:15:26

maria123
Full member
Inregistrat: 2007-06-22

buna fetele.....sfaturile voastre va intaresc mereu cand le citesc....atunci cand simt ca nu mai rezist o iau de la capat si citesc sfaturile voastre din acest subiect....maine ma duc acasa si am sa discut cu ai mei si vine si sora mea...sa imi tineti pumnii...sper sa iasa bine...sa fiu sincera am emotii

asa-i dizzic sunt prea sensibila pentru lumea si epoca asta...si incerc din rasputeri sa fiu mai tare,mai dura,mai rece....dar imi e greu ,mai ales fiind vorba de familia mea...

#99 2008-04-03 19:43:34

katami
Platinum member

si totusi.,.. ce s-a mai intamplat? smile n-ai mai vorbit nik de atunci? tinem pumnii pe maine...

Ultima oara a fost editat de katami (2008-04-03 19:44:05)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#100 2008-04-03 22:07:59

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

o sa fie bine wink fii tare si ferma pe pozitie smile

expect the worst , hope for the best!

Publicitate

loading...

#101 2008-04-03 22:10:08

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

las k va fi bine.o sa vezi.primul pas a fost facut,de acum iti va fi mai usor puss

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#102 2008-04-04 00:36:02

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

sa fii sigura ca totul va iesii asa cum vrei si sa vezi ca asa se va si intampla wink

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#103 2008-04-07 15:25:01

maria123
Full member

buna fetelor.....vin cu vesti nu tocmai bune...ai mei au reactionat f bine...au zis mai fetelor....voi trebuie sa va intelegeti..sa uitati tot si sa o luati de la capat...trebuie sa va impacati,nu au tipat la nimeni ,nu au reprosat nimic nimanui...au vb extraordinar de frumos au spus ca vina e 50 % si 50 %.progresasem f mult cand.....ne-am intalnit toata familia...cu unchi,matusi,verisori..etc...si tata band un pahar in plus s-a dus la una din matusele mele si a inceput sa se planga...si sa planga....si matusa aceea a mers la mama si i-a zis ca vai ..ce va fac fetele  astea...ca nu stiu ce ...ca nu stiu cum...noi ,adica eu si sora mea am plecat la buc...va dati seama ca nu aveam cum sa ne impacam imediat...si ne suna parintii dupa ce am ajuns in buc si eu iesisem sa cumpar ceva de mancare...o intreaba pe sora mea unde sunt,ea zice ca nu stie si ...o iau de la capat..cu tipete..certuri..scandaluri...cuvinte urate...si la amandoua...si se leaga si de prietenul meu...oricum ne-au facut albie de porci.....

cu sora mea dupa ce i-am zis tot ce a facut..si ca nu ii e rusine ca dupa toate greselile pe care le-a facut acum pt orice mica greseala de-a mea se duce la mama....ca de ce vorbeste urat de prietenul meu..etc...spune ca am jignit-o si ca am facut-o sa sufere si nu mai vorbeste deloc cu mine...tot ea e cea care se comporta in greata cu mine..si cu rautate....

o sa innebunesc..nu mai stiu ce sa fac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu mai stiu efectiv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
imi vine sa sar pe geam ....va jur ca nu ma mai tin nervii........

imi doresc sa moor!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ultima oara a fost editat de maria123 (2008-04-07 15:27:28)

#104 2008-04-07 16:46:15

katami
Platinum member

atunci zi-le alor tai tot ce a facut... initial as fi zis ca mai bine nu... dar e prea de tot sad si fii tare!!

#105 2008-04-07 18:00:40

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

incerca sa te linistesti.observ ca ei ii place la nebunie sa te necajesca si sa te simti rau.nu ii da satisfactii!

expect the worst , hope for the best!

#106 2008-04-08 09:08:48

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

ai tai te-au ascultat insa nu se va schimba nimic fiindaca ei stiu mai bine decat crezi tu cum stau de fapt lucrurile, ce fel de om e sora ta. Parerea mea e ca totul se va transforma mai repede sau mai tarziu intr-un teatru ieftin care te va termina cu nervii. Ai grija ce faci ca nu-i de glumit cu asemenea situatii. Cauta o posibilitate sa pleci din casa aia, de langa sora ta. Poate gasesti o colega de facultate cu care poti locui impreuna pentru a plati mai putin chirie. Fa si tu pe victima in fata parintilor, joaca putin teatru, fa o criza de nervi, arata-le cumva ca existi, ca esti terminata, ca ai nevoie de liniste si mai ales de intelegere din partea lor. Ca 50% e vina ta gasesc a fi o scuza de c---t din partea lor. Stai de vorba cu un psiholog. Poate te indruma el mai bine decat o facem noi. Succes.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#107 2008-04-08 09:11:23

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu mi-as lua boccelutza si as uita de ei o vreme. asta e...fiecare cu viata lui

#108 2008-04-12 20:19:24

maria123
Full member

fetelor...daca as lucra sa castig sa ma pot intretine as pleca si maine.acum am hotarat sa merg la psiholog o data pe saptamana poate ma ajuta sa nu imi sar din minti.simt ca innebunesc....abia astept sa termin fac sa lucrez ....si sa ma pot muta de aici...offf...mai am un an si sper sa treaca repede....

#109 2008-04-12 23:31:39

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

sunt de acord cu baciu... nu poti sta cu o colega de facultate? adik banii ce parintii vi dadeau la amandoua sa stati impreuna,sa vi dea separat.si sa pleci. sau stai singura,poate gasesti un apartament mic unde iti poti permite. sau de ce nu in camin? k si acolo e mai bine decat cu fiintza aia...
nu poti lucra deloc?ceva cu jumatate de norma macar... fa orice trebuie sa faci ca sa iti fie bine!k pana acuma te-ai gandit si la ea si la parintii tai.mai gandeste-te si la tine.
sper sa fie bine puss

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-04-12 23:32:59)

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#110 2008-04-12 23:37:12

ale_eu
Full member
Inregistrat: 2007-09-18

ma bag si eu ca musca`n lapte.abea ce am citit subiectul si parca nu imi vine sa cred prin ce sunt nevoiti sa treaca tinerii din ziua de azi.cred ca sora si parintii tai ar trebui sa mearga la psiholog,nu tu.oricum,ceea ce vroiam sa iti spun este ca daca chiar nu mai rezisti si vrei sa te muti,dar iti faci griji in privinta banilor,sa sti ca parintii tai au obligatia de a te intretine pe toata durata studiilor superioare(cu conditia de a nu depasi varsta de 25 de ani).ai putea sa le spui chestia asta,daca vrei sa te muti.in rest bafta si fi cat mai tare ca toate trec

#111 2008-05-02 16:53:09

maria123
Full member

fetelor acum sunt acasa,si ai mei au un apartament si o casa aici...sora mea a venit cu prietenul ei si de vreo saptamana de cand am venit ei stau sus la casa iar eu am ramas in apartament.mama ma tot intreba de ce nu vin si eu sus ...pur si simplu nu puteam sa suport sa stau acolo...sa vad ca prietenul ala al ei care sora mea cu gura ei a zis ca umbla dupa bani si ca e ipocrit si multe altele sta in casa parintilor si profita cat incape si face pe mieluselul cand nu e nici pe departe asa.In fine..ideea e ca nu am stat deloc acolo si am stat toata vacanta in apartament singura .... din cand in cand mai veneau ai mei si ma mai intrebau ce fac,seara mai statea cu prietenul meu...si oricum am fost mult mai fericita.

dar chiar si asa in serile trecute statea singura si plangeam.eu am invatat intotdeauna si ai mei nu au trebuit sa plateasca facultatea nici un an .sora mea in schimb a facut fac Media pro unde taxa era de 1000 euro /an si AS-ul la id unde la fel era o taxa de vreo 15-16 mil/an.si la un moment dat (cand nu era problema cu prietenul meu)in ideea ca eu am invatat si nu au platit nimic ai mei eu am vrut sa imi deschid o afacere cu niste prieteni,iar ei mi-au dat niste bani.nu a mers afacerea dar eu mi-am recuperat banii si mi i-am pus intr-un cont.acum mama a zis ca vine ziua mea si sa mii dea mie cadou.maine e ziua surorii mele si a zis ca nu poate sa faca diferente.daca mie mi-a dat normal ca trebuie sa ii dea si ei.in fine ....i-a facut cont si i-a pus si ei banii in cont.de sf gheprghe a fost ziua mea pt ca ma cheama si georgiana.mama m-a sunat si mi-a zis la multi ani....dupa cateva zile am venit acasa .... si ma asteptam sa imi ia mama macar o floare pt ca eu care sunt studenta am strans bani si mereu am luat cadou cand a fost ziua cuiva sau vreo sarbatoare....cat de mic..chiar si acum de paste....si ghiciti ce a facut mama???ma cheama si  imi zice ..uite ce i-am luat surorii tale:si imi arata o bluza f frumoasa si finuta .am stat si  m-am uitat si imi venea sa plang....ma gandeam oare de ce imi mai arata???sau de ce nu s-a gandit si la mine.Nu era neaparat cadoul ci gestul..putea sa imi ia orice...un scai de prins parul daca vroia numai sa imi arate ca pe mine nu m-a uitat...nu am zis nimic decat ca e f frumoasa si atat...in fond ce mai puteam spune??

si asta mi-a adus aminte de un alt moment in care imi venea sa urlu de tristete....cand am dat la facultate ai mei plateau creditul pt apartamentul din bucuresti si plus ca asa cum am mai zis plateau pt sora mea aproape 50 milioane /an taxe.....si eu vroiam sa dau la jurnalism sau la ceva care sa imi placa si mie,dar tata mi-a zis in felul urmator:"daca intri la stat si fara taxa te tinem daca nu stai acasa.noi nu ne permitem sa mai platim inca o taxa"...imi venea sa plang...si sa plang si iar sa plang...ma gandeam ca mie nu imi puteau plati 400 euro taxa...iar ei ii puteau plati 50 milioane.....nu am zis nimic ..pana la urma a fost destul de direct si de clar...i-am zis de sora mea si a zis ca asta e...la ea le plateste pt ca deja a inceput la mine nu are cum.oricum erau banii lor si nu ai mei..nu puteam sa le spun ce sa faca cu ei ....si am dat unde am intrat fara taxa.

Ma dor f mult lucrurile astea...si nu inteleg de ce le fac...eu ce am ????cu mine de ce se comporta asa???mereu a fost la fel..cand eram in liceu ii lua mereu surorii mele haine si dintr-astea si cand ziceam ca vreau si eu imi ziceau ca tu esti la liceu ..nu ai nevoie asa de mult..sora ta e la facultate ea are mai multa nevoie...cand am intrat eu la fac .... nu mi-a luat nimic...si cand i-am intrebat mi-au zis niste scuze dintr-alea prostesti......acum la fel...sora mea e la servici.....ea are mai mutla nevoie decat mine care sunt la fac...si tot asa....

am vrut sa ma angajez si am gasit un post bun ...adica bine platit in mall baneasa ca vanzatoare si imi dadeau 22 mil pe cartea de munca ..si i-am zis mamei mele..si a inceput sa planga ...sa zica sa nu ma angajez..ca e datoria ei sa ma intretina...ca o sa ma imbolnavesc ..ca nu am sa ma descurc si cu scoala si cu fac ...in fine....tot felul de lucruri dintr-astea..cum sa lucrez eu ca vanzatoare(mie nu mi se pare rusinos sa muncesti..poti fi si gunoier....atata timp cat muncesti cinstit..iar vanzator chiar nu mi se pare ceva asa de rau,dar in fine)...am vorbit vreo cateva zile la tel cu ea si timp in care a plans in continuu si i-am zis pana la urma ca nu ma angajez sa stea linistita....acum imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca nu m-am angajat....si nu inteleg de ce a facut asta???de ce a plans si de ce se  dadea de ceasul mortii sa nu lucrez?acum o intereseaza sa nu ma obosesc...acum nici nu ma baga in seama....oricum mi-a jurat ca daca gasesc unservici bun dupa sesiune ma angajez fie ce-o fi ....sa zica mama ce-o zice si sa faca ce crize vrea...pt ca acum cand am ajuns acasa vroiam sa ies la un suc si pt ca toti banii mei i-am dat pe cadourile lor nu mai aveam nici un leu si am rugat-o pe mama sa imi dea iar ea mi-a zis"cum nu mai ai bani???dar tu nu ai voie sa nu mai ai bani!!hai ca iti dau acum dar trebuie sa stii sa pretuiesti banul ca tu nu stii..."i-am spus ca "mama ...de banii care ii aveam am luat cadouri de asta nu mai am "si mi-a raspuns "ca de ce ai luat cadouri...trebuia sa iei mai ieftine"......si intr-adevar mi-a dat 500.000 lei din geanta.eram langa ea si fara sa vreau am vazut ca avea fasicuri dintr-alea cu 50 de file sau nu stiu cat, de hartii de un milion sau de cincisute de mii....si ma gandeam ...ce D-zeu face atat scandal pt 500.000 ??????atunci am realizat cat de prosta am fost ca nu m-am angajat.....

cam asta mi s-a intamplat in ultima perioada.....am gasit un psiholog si merg o data pe saptamana ...poate asta ma va ajuta sa trec peste tot fiindca m-a saturat sa plang si sa sufar.....sper ca nu v-am plictisit cu cat am scris dar simteam nevoie sa vorbesc si cu cine pot face asta in afara de voi.....
v-am pupat

Ultima oara a fost editat de maria123 (2008-05-02 17:21:55)

#112 2008-05-02 17:21:35

katami
Platinum member

angajeaza-te... nu-i corect ce a facut mama ta, mai ales la faza cu bluza... angajeaza-te daca poti. va fi mai greu, dar poate o trezesti nitel.

#113 2008-05-02 17:23:49

maria123
Full member

asta astept acum sa termin sesiunea si sa ma angajez.....oricat de greu mi-ar fi m-am saturat sa fiu umilita mereu.....regret f mult ca am ascultat-o si nu m-am angajat cand am avut ocazia....am fost prostuta rau atunci ...dar chiar ma gandeam ca imi vrea binele....
aaaa....si era sa uit GreenBubbles,daca eu as pleca de acasa sa ma mut in alta parte ai mei nu mi-arai da un leu...iti spun eu sigur:(

Ultima oara a fost editat de maria123 (2008-05-02 17:30:35)

#114 2008-05-02 18:44:27

somebody's me
Hero member
De la: casuta mea
Inregistrat: 2008-01-06

faza cu bluza chiar deloc nua  fost corecta..poate si un pic egoista as zice...angajeaza'te fara nici cea mai mica retinere...sa nu te intereseze ce va zice pt k va face la fel..eventual tu te angajezi si dupa asta ii zici si ei....ca sa u se mai streseze sa planga zile in sir sa te convinga sa renunti la idee..e viata ta si ai dreptu sa o manevrezi cum vrei...nu ei...tu trebuie sa inveti din greselile tale...bafta multa maria puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.