|
Nu esti logat.
Atat de nefericita.....-6#96 2008-03-24 22:08:22
Re: atat de nefericita.....bravooo!!! o sa mearga.. ai sa vezi.... va fi bine!!! felicitari si succes in continuare! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #97 2008-03-26 23:13:27
Re: atat de nefericita.....si eu ma bucur pentru tine..dar totusi pari foarte fragila..incearca sa fii mai puternica sa nu te darame orice..plansul mamei.. life is hard Offline #98 2008-04-03 19:15:26
Re: atat de nefericita.....buna fetele.....sfaturile voastre va intaresc mereu cand le citesc....atunci cand simt ca nu mai rezist o iau de la capat si citesc sfaturile voastre din acest subiect....maine ma duc acasa si am sa discut cu ai mei si vine si sora mea...sa imi tineti pumnii...sper sa iasa bine...sa fiu sincera am emotii Offline #99 2008-04-03 19:43:34
Re: atat de nefericita.....si totusi.,.. ce s-a mai intamplat? n-ai mai vorbit nik de atunci? tinem pumnii pe maine... Ultima oara a fost editat de katami (2008-04-03 19:44:05) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #100 2008-04-03 22:07:59
Re: atat de nefericita.....o sa fie bine fii tare si ferma pe pozitie expect the worst , hope for the best! Offline Publicitateloading...
#101 2008-04-03 22:10:08
Re: atat de nefericita.....las k va fi bine.o sa vezi.primul pas a fost facut,de acum iti va fi mai usor Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #102 2008-04-04 00:36:02
Re: atat de nefericita.....sa fii sigura ca totul va iesii asa cum vrei si sa vezi ca asa se va si intampla „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #103 2008-04-07 15:25:01
Re: atat de nefericita.....buna fetelor.....vin cu vesti nu tocmai bune...ai mei au reactionat f bine...au zis mai fetelor....voi trebuie sa va intelegeti..sa uitati tot si sa o luati de la capat...trebuie sa va impacati,nu au tipat la nimeni ,nu au reprosat nimic nimanui...au vb extraordinar de frumos au spus ca vina e 50 % si 50 %.progresasem f mult cand.....ne-am intalnit toata familia...cu unchi,matusi,verisori..etc...si tata band un pahar in plus s-a dus la una din matusele mele si a inceput sa se planga...si sa planga....si matusa aceea a mers la mama si i-a zis ca vai ..ce va fac fetele astea...ca nu stiu ce ...ca nu stiu cum...noi ,adica eu si sora mea am plecat la buc...va dati seama ca nu aveam cum sa ne impacam imediat...si ne suna parintii dupa ce am ajuns in buc si eu iesisem sa cumpar ceva de mancare...o intreaba pe sora mea unde sunt,ea zice ca nu stie si ...o iau de la capat..cu tipete..certuri..scandaluri...cuvinte urate...si la amandoua...si se leaga si de prietenul meu...oricum ne-au facut albie de porci..... Ultima oara a fost editat de maria123 (2008-04-07 15:27:28) Offline #104 2008-04-07 16:46:15
Re: atat de nefericita.....atunci zi-le alor tai tot ce a facut... initial as fi zis ca mai bine nu... dar e prea de tot si fii tare!! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #105 2008-04-07 18:00:40
Re: atat de nefericita.....incerca sa te linistesti.observ ca ei ii place la nebunie sa te necajesca si sa te simti rau.nu ii da satisfactii! expect the worst , hope for the best! Offline #106 2008-04-08 09:08:48
Re: atat de nefericita.....ai tai te-au ascultat insa nu se va schimba nimic fiindaca ei stiu mai bine decat crezi tu cum stau de fapt lucrurile, ce fel de om e sora ta. Parerea mea e ca totul se va transforma mai repede sau mai tarziu intr-un teatru ieftin care te va termina cu nervii. Ai grija ce faci ca nu-i de glumit cu asemenea situatii. Cauta o posibilitate sa pleci din casa aia, de langa sora ta. Poate gasesti o colega de facultate cu care poti locui impreuna pentru a plati mai putin chirie. Fa si tu pe victima in fata parintilor, joaca putin teatru, fa o criza de nervi, arata-le cumva ca existi, ca esti terminata, ca ai nevoie de liniste si mai ales de intelegere din partea lor. Ca 50% e vina ta gasesc a fi o scuza de c---t din partea lor. Stai de vorba cu un psiholog. Poate te indruma el mai bine decat o facem noi. Succes. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #107 2008-04-08 09:11:23
Re: atat de nefericita.....eu mi-as lua boccelutza si as uita de ei o vreme. asta e...fiecare cu viata lui Offline #108 2008-04-12 20:19:24
Re: atat de nefericita.....fetelor...daca as lucra sa castig sa ma pot intretine as pleca si maine.acum am hotarat sa merg la psiholog o data pe saptamana poate ma ajuta sa nu imi sar din minti.simt ca innebunesc....abia astept sa termin fac sa lucrez ....si sa ma pot muta de aici...offf...mai am un an si sper sa treaca repede.... Offline #109 2008-04-12 23:31:39
Re: atat de nefericita.....sunt de acord cu baciu... nu poti sta cu o colega de facultate? adik banii ce parintii vi dadeau la amandoua sa stati impreuna,sa vi dea separat.si sa pleci. sau stai singura,poate gasesti un apartament mic unde iti poti permite. sau de ce nu in camin? k si acolo e mai bine decat cu fiintza aia... Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-04-12 23:32:59) i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #110 2008-04-12 23:37:12
Re: atat de nefericita.....ma bag si eu ca musca`n lapte.abea ce am citit subiectul si parca nu imi vine sa cred prin ce sunt nevoiti sa treaca tinerii din ziua de azi.cred ca sora si parintii tai ar trebui sa mearga la psiholog,nu tu.oricum,ceea ce vroiam sa iti spun este ca daca chiar nu mai rezisti si vrei sa te muti,dar iti faci griji in privinta banilor,sa sti ca parintii tai au obligatia de a te intretine pe toata durata studiilor superioare(cu conditia de a nu depasi varsta de 25 de ani).ai putea sa le spui chestia asta,daca vrei sa te muti.in rest bafta si fi cat mai tare ca toate trec Offline #111 2008-05-02 16:53:09
Re: atat de nefericita.....fetelor acum sunt acasa,si ai mei au un apartament si o casa aici...sora mea a venit cu prietenul ei si de vreo saptamana de cand am venit ei stau sus la casa iar eu am ramas in apartament.mama ma tot intreba de ce nu vin si eu sus ...pur si simplu nu puteam sa suport sa stau acolo...sa vad ca prietenul ala al ei care sora mea cu gura ei a zis ca umbla dupa bani si ca e ipocrit si multe altele sta in casa parintilor si profita cat incape si face pe mieluselul cand nu e nici pe departe asa.In fine..ideea e ca nu am stat deloc acolo si am stat toata vacanta in apartament singura .... din cand in cand mai veneau ai mei si ma mai intrebau ce fac,seara mai statea cu prietenul meu...si oricum am fost mult mai fericita. Ultima oara a fost editat de maria123 (2008-05-02 17:21:55) Offline #112 2008-05-02 17:21:35
Re: atat de nefericita.....angajeaza-te... nu-i corect ce a facut mama ta, mai ales la faza cu bluza... angajeaza-te daca poti. va fi mai greu, dar poate o trezesti nitel. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #113 2008-05-02 17:23:49
Re: atat de nefericita.....asta astept acum sa termin sesiunea si sa ma angajez.....oricat de greu mi-ar fi m-am saturat sa fiu umilita mereu.....regret f mult ca am ascultat-o si nu m-am angajat cand am avut ocazia....am fost prostuta rau atunci ...dar chiar ma gandeam ca imi vrea binele.... Ultima oara a fost editat de maria123 (2008-05-02 17:30:35) Offline #114 2008-05-02 18:44:27
Re: atat de nefericita.....faza cu bluza chiar deloc nua fost corecta..poate si un pic egoista as zice...angajeaza'te fara nici cea mai mica retinere...sa nu te intereseze ce va zice pt k va face la fel..eventual tu te angajezi si dupa asta ii zici si ei....ca sa u se mai streseze sa planga zile in sir sa te convinga sa renunti la idee..e viata ta si ai dreptu sa o manevrezi cum vrei...nu ei...tu trebuie sa inveti din greselile tale...bafta multa maria Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|