|
Nu esti logat.
Help :(#1 2008-03-09 11:30:02
help :(Buna..sunt o fata noua pe acest forum ,l-am gasit de curand ,mai exact acum cateva zile cand am avut niste probleme si am cautat cu disperare raspunsuri pe internet..zilele trecute am fost la dr ginecolog deoarece ovarul meu stang e microchistic...stiam asta de multa vreme ,am niste durewri ingrozitoare in timpul ciclului ..si un control de rutina pot sa spun ca s-a transformat intr-un cosmar...binenteles ca pt problemele care le am ,dupa ce mi-a facut ecografie,mi-a prescris anticonceptionale..iar atunci cand mi-a facut controlul mi-a spus si chiar mi-a aratat ca am anumite crestaturi care se numesc "condiloame" ...am ramas efectiv socata sa aflu asta pentru ca pana acum am avut un singur partener cu care sunt impreuna de 2 ani de zile ..nu inteleg cum am reusit sa iau aceasta boala ...doctorul nu mi-a spus mai nimic ,decat ca trebuie sa astepte sa imi vina menstruatia si ca dupa o sa se mai uite odata si ca totul se rezolva prin arderea lor cu anestezie locala ...mentionez ca mi-a luat probe pentru testul papanicolau.. totusi mi-a spus ca trebuie si partenerul sa isi faca un control ...acum , am mai multe intrebari la care sper ca puteti sa im raspundeti ...prima...este adevarat ce am citit pe internet ,ca de aceasta boala nu poti scapa definitiv , si ca poate duce chiar si la cancer de col uterin?...a doua ..nu stiu cum sa fac sa vorbesc cu prietenul meu,mi-e atat de greu sa ii spun,mi-e frica de reactia lui sau ca o sa se sperie si cine stie ce o sa creada,ca am facut ceva pe la spatele lui..desi am auzit ca aceasta boala o poti lua si din alte locuri....a treia intrebare ...e posibil ca el sa nu fie infectat?nu as vrea asta si ultima intrebare,dc mai are rost sa incep sa iau anticonceptionale in aceasta situatie...multumesc anticipat,sper ca stie cineva sa imi raspunda Offline #2 2008-03-09 11:54:30
Re: help :(poti sa iei ac.pt.chist.... candiloamele sunt provocate de un virus numit hpv el se transmite prin contact sexual tulpinile care provoaza acesti negi nu provoaca cancerul de col uterin poate nu strica sa faci si o analiza speciala sa vezi ce tulpini ai (genotipare) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-03-09 11:57:44
Re: help :(1 da este adevarat...dar daca ai tulpina care provoaca condiloame nu inseama ca ai si cea care provoaca cancerul de col (e vb de tulpini diferite)...deci ar fi bine sa faci tiparea hpv happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-03-09 12:11:38
Re: help :(multumesc de raspunsuri ...adevarul e ca sunt total ingrozita ...de cateva zile nu mai pot sa mananc,sa dorm , ma gandesc doar ca am virusul asta nenorocit ...mi-e foarte frica sa ii spun , probabil asta ar distruge toata armonia din relatia noastra ...dar si mai frica mi-e de acea operatie de ardere , si de riscul sa imi reapara Offline #5 2008-03-09 13:37:47
Re: help :(cu calm toate se rezolva. fiecare trecem prin perioade mai grele medical. capul sus si totul o sa fie bine Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-09 22:19:00
Re: help :(da,intradevar totul se rezolva cu calm din pacate nu prea poti sta linistit intr-o asemena situatie ... mi-e foarte frica sa nu ii infectez pe cei din familia mea , pt ca probabil pe iubit l-am infectat deja ... sunt foarte nelinisttita si datorita faptului ca la respectivul control nu mi s-a explicat in ce consta aceasta boala si cat de grava e ...ce trebuie sa fac ...doar mi s-a spus ca se pot opera prin ardere ,si atat ...daca nu ma informam de pe internet habar nu aveam de existenta acestui virus ... Offline #7 2008-03-09 22:31:29
Re: help :(multe femei au virusul...nu e capat de lume...ce ai tu deocamdata nu e grav...trebuie sa vezi daca ai cumva si tulpinile care provoaca cancerul de col...si chiar daca le ai nu e capat de lume...nu inseamna ca vei face cancer...ci ca va trebui sa faci controale mai dese...sa ti monitorizezi mai des starea... happy with him...inlove with him... Offline #8 2008-03-09 22:36:18
Re: help :(pai rezultatele la testul pap le voi afla abea vineri ..nu ma prea pricep la asta,dar presupun ca in urma rezultatelor imi va spune exact ce am chiar daca multe femei au acest virus ,asa cum am citit pe internet,tot nu ma pot impaca cu ideea ....am doar 20 de ani si la varsta asta e groaznic cand te gandesti ca deja am inceput cu probleme de sanatate , ce sa mai spun de faptul ca orice persoana cu care as fi mi-ar fi greu sa ii spun asa ceva si probabil nici nu s-ar mai complica cu mine Offline #9 2008-03-09 22:55:03
Re: help :(nu ti se va spune la pap daca ai sau nu virusul. poate doar o suspiciune de prezenta a lui. sigur poti afla daca il ai prin tiparea hpv mami de minuni Offline #10 2008-03-09 23:22:33
Re: help :(da,am inteles din cate m-am informat ca nu o sa aflu neaparat la testul pap ...dar din moment ce am acele condiloame e clar ca am si virusul ....sunt absolut disperata , plang non stop si nu stiu ce sa mai fac sa uit Offline #11 2008-03-09 23:39:59
Re: help :(vorbeste despre ce ai cu el, cu prietenele tale. descarca-te. si eu am trecut printr-o perioada in care m-am jelit continuu si pana nu am povestit si nu m-am acomodat cu ideea (ca de fapt asta faci prin povestitul asta catre prieteni) nu m-am linistit (total nici acum dupa 4 luni nu mi-a trecut). Ultima oara a fost editat de Lavinia_tia (2008-03-09 23:40:42) Offline #12 2008-03-09 23:53:47
Re: help :(deocamdata nu pot vorbii cu nimeni....daca le spun parintilor or sa creada ca am luat de la el (ceea ce nu e neaparat asa) si o sa fie groaznic...daca ii spun lui mi-e teama ca o sa il pierd ...prietenele nu cred ca sunt la curent cu aceasta boala ...singurul lucru pe care il pot face e sa astept sa vina odata ziua aia de vineri in care o sa ma duc la dr si o sa mi se spuna ce e de facut ... desi ................ nu cred ca voi afla nimic bun .. Offline #13 2008-03-10 00:01:55
Re: help :(la cat timp dupa terminarea tratamentului pot merge sa repet analiza secretiei? am avut trichomonas si am luat antibiotice si cervugid 12 zile. am terminat tratamentul marti care a trecut si marti acum vreau sa ma duc pt o noua analiza a secretiei. este prea devreme? nu stiu daca trebuie sa te duci dupa o anumita perioada din nou la analiza sau aberez eu pe aici dar mai bine intreb. Offline #14 2008-03-10 00:28:15
Re: help :(purple_flower multa bafta! sunt multe cazuri pe net care dupa cauterizarea acelor condiloame au rezolvat problema si nu le-a mai aparut nimic pentru o perioada f mare. bafta! Offline #15 2008-03-10 09:55:15
Re: help :(fa cum zice lavinia. e ok cum zice ea mami de minuni Offline #16 2008-03-10 14:18:33
Re: help :(multumesc pentru incurajari ! am incercat sa ma calmez cat de cat ... eu am sistemul imunitar foarte scazut din cauza numeroaselor diete pe care le-am tinut si datorita faptului ca am slabit multe kg ...mi-am cumparat deja echinaceea cu propolis ,legume,fructe , dar totusi nu inteleg cat de mult ma vor ajuta toate astea ... nu pot sa inteleg de dr-ul nu mi-a zis cat de grava e aceasta problema , de ce nu mi-a zis de existenta virusului hpv ... inafara de asta , am vb cu o prietena azi pt ca simteam ca explodam dc nu o fac si mi-a povestit ca si ea s-a ales cu acele condiloame din cauza unui fost partener ,si ea la randul ei avand o relatie de 3 ani cu baiatul respectiv...a facut acea operatie de cauterizare si nu i-au mai aparut ... problema e ca nici ea nu stia de existenta acestui virus .... este posibil sa ai aceste condiloame fara sa ai si acel virus de care nu scapi toata viata ? pt ca altfel nu imi explic de ce doctorii nu spun nimic despre asta Offline #17 2008-03-10 14:21:22
Re: help :(candiloamele apar datorita viusului hpv a nur tulpini cu risc crescut mai bine zis.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2008-03-10 14:37:56
Re: help :(iar dupa operatia respectiva mai exista sansa sa ii transmit si iubitului meu daca el nu are acest virus si nu folosim prezervativ? Offline #19 2008-03-10 14:45:15
Re: help :(cele cu risc scazut provoaca condiloamele in cea mai mare parte a situatiilor. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|