|
Nu esti logat.
Help :(-2#20 2008-03-10 14:45:16
Re: help :(da happy with him...inlove with him... Offline #21 2008-03-10 14:47:49
Re: help :(exista acest risc daca apar din nou negii si aveti relatii fara prezervativ doar in situatia asta.... daca le cauterizezi nu sunt sanse cu cond.sa nu apara altele VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #22 2008-03-10 14:49:51#23 2008-03-10 15:22:44
Re: help :(
Dar poate nu e cea mai buna solutie sa uiti...si nici sa plangi non-stop, mai bine iti concentrezi energiile si-ti rezolvi problema, oricat de neplacut ar fi la 20 de ani....asta eee...mai apar si probleme de genul asta cateodata. Iar in ceea ce-l priveste pe el, cred ca daca te iubeste trebuie sa fie alaturi de tine, mai ales ca nu se stie exact care dintre voi a 'adus' acest virus...ideea e ca nu e ceva netratabil, deci curaj si hai ca o sa fie bine. Sa stii ca muuulte se confrunta cu problema asta si tot atat de multe o si rezolva pana la urma. Hai ca o sa fie bine stai linistita, esti pe drumul cel bun oricum!!!! baby Dragos Offline #24 2008-03-10 15:42:21
Re: help :(sper sa fie totul bine pentru ca a venit aceasta veste total neasteptata ....singurul lucru de care ma bucur e ca am aflat la timp si nu s-a agravat ...din cate mi-a aratat si dr am doar 4 astfel de negi si sper ca o sa suport durerea de la operatie ... nu stie nimeni , dupa operatie cat timp trebuie sa ramai acolo,poti pleca imediat ?? si totusi chiar si dupa aceasta operatie , cum pot evita riscul sa ma contaminez din nou de la partener?daca ei sunt purtatori sanatosi si nu au semne vizibile,si merge degeaba la dermato tot eu voi fi cea care va suferi ? Offline Publicitateloading...
#25 2008-03-10 15:50:35
Re: help :(Din pacate intotdeauna vestile de genul asta vin pe neasteptate si sunt neplacute...iar durerile operatiei nu au de ce sa fie insuportabile daca te duci la un centru medical serios..la un doctor priceput ideea cu contaminarea cred k nu trebuie sa te mai apese...pentru ca cel mai probabil virusul il aveti amandoi...ideea e sa iti intaresti sistemul imunitar de acum in colo...si sa-ti faci controale periodice...si bineinteles sa faci tratamentul cu mare strictete baby Dragos Offline #26 2008-03-10 16:03:51
Re: help :(o sa incerc sa imi intaresc sistemul imunitar si sa imi fac controale cate sunt necesare ,problema e ca mi-e teama sa nu fie anulate toate incercarile astea daca la barbati nu apar semne ,acele creste de cocos ,cum am vazut ca am eu si sa ma vindec de aceste condiloame si apoi sa reapara si tot asa ... as vrea sa scap odata de ele , daca as putea chiar maine mi-as face operatia respectiva ,din pacate , am mai scris si mai sus ca abea dupa urmatoarea menstra se pot opera...de ce ,nu stiu Offline #27 2008-03-10 16:11:29
eu stiu ca virusul se transmite prin contact neprotejat independent de exsitenta negilor... happy with him...inlove with him... Offline #28 2008-03-10 16:11:37
Re: help :(Iubita mea..chiar si daca tu iti faci operatia...virusul ramane in stare latenta in organismul tau...si trebuie sa-ti mentii organismul intarit din punct de vedere al imunitatii ca sa nu-ti mai apara...deci chiar daca tu scapi acum de ele...virusul inca exista si in momentul in care gaseste o slabiciune a organismului tau...isi face de cap...se poate sa nu mai ai probleme de acum in colo...sunt sigura ca doctorul iti va da mai bine ca mine solutia...dar te vindeci doar de condiloame..nu si de virus pe care probabil il ai... baby Dragos Offline #29 2008-03-10 17:24:11
Pentru a avea timp sa se vindece zona respectiva. Daca ti-ar veni menstruatia a doua zi dupa interventie iti dai seama ca nu este tocmai ok. De preferat cauterizarile se fac dupa menstruatie, asa vei avea cel putin 20 de zile fara sangerare. Acum depinde f tare si de cum doreste dr.. Eu am facut o vaporizare cu 2 saptamani inainte de menstruatie si pentru ca imi era f greu sa ma potrivesc cu programul dr. din cauza unei deregleri de menstruatie cu care ma confrunt. Nu cred ca a fost o problema acest lucru, dar e bine sa se respecte faza cu "dupa menstruatie". Offline #30 2008-03-10 19:58:17
Re: help :(ma bucur ca mi-ai raspuns , intradevar mi se pare foarte logic ce ai spus legat de menstruatie .. totusi cat dureaza recuperarea respectiva de dupa operatie? eu auzisem ca dureaza in jur de 10 zile ... defapt nu retin daca perioada asta era legata de recuperare sau era vorba cat timp dupa operatie nu ai voie sa intretii relatii sexuale Offline #31 2008-03-10 21:05:34
Re: help :(eu stiu ca nu ai voie 3 saptamani sa intretii relatii sexuale, o saptamana nu ai voie sa faci baie in cada si probabil iti va da si cateva ovule. depinde foarte mult de cat de multe condiloame ai si bineinteles ce schema de tratament abordeaza medicul tau. Offline #32 2008-03-10 21:28:59
Re: help :(as mai avea o nelamurire si sper ca nu va stresez prea tare ... din cate am citit aici pe forum mai exista o bacterie numita MOLLUSCUM CONTAGIOSUM care poate fi confundata cu condiloamele...totusi uitandu-ma la imaginile pe google la aceasta boala,nu seamana deloc cu crestele de cocos ,sunt mai degraba niste formatiuni rotunde.... este posibil sa imi fi confundat si mie dr ? Offline #33 2008-03-10 21:30:03
Re: help :(dermatologul te poate scoate din dilema asta...sau un test hpv... happy with him...inlove with him... Offline #34 2008-03-16 18:05:11
Re: help :(am primit rezultatul testului pap,mi-a iesit pap2 ,dr mi-a zis ca e un rezultat bun iar cand am intrebat despre hpv mi-a spus ca nici vorba despre asa ceva si ca dupa cauterizare nu o sa mai am nici o problema ...totusi nu inteleg care este originea condiloamelor in acest caz...mi-a spus ca o sa trimita la laborator dupa cauterizare proba din negi..ce sa mai inteleg ? Offline #35 2008-03-16 18:28:56
Re: help :(asteapta rezultatul de la anatomie patologica. acolo ar trebui sa zica provienienta lor mai clar decat la pap mami de minuni Offline #36 2008-03-16 18:37:44
Re: help :(multumesc pt raspuns.... o sa astept si sper sa nu fie vorba de hpv .... cand am primit rezultatele vineri m-am simtit parca alt om,super happy , si sper sa nu se intoarca iar situatia inapoi ... Offline #37 2008-03-16 19:13:17
Re: help :(tine-ne la curent mami de minuni Offline #38 2008-03-29 12:54:40
Re: help :(buna...am din nou nevoie de sfatul vostru....ieri am trecut prin operatia de electrocauterizare a condiloamelor...a fost destul de ok,ma asteptam sa fie mai rau...am primit o reteta de la dr ginecolog cu un praf baneocin si o crema ...am inteles ca trebuie sa ma fac pana cand imi trece usturimea....deocamdata nu ma mai ustura ca ieri ,dar am o problema...e normal ca de la acea crema si de la compresele cu baneocin sa imi apara o substanta alb-galbui ?sau s-a infectat operatia?nu stiu ce sa cred....sunt foarte speriata ....si inca ceva,cam cat timp credeti ca trebuie sa folosesc compresele alea?sunt ingrozitor de incomode,trebuie sa stau doar in pat ca ma incomodeaza cand umblu... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|