homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Infectie gat-4

#58 2008-10-01 14:06:13

lenia
New member
Inregistrat: 2008-09-24

Re: infectie gat

si eu am aceeasi problema scot din gat bobitele acelea urat mirositoare si nu stiu de ce sincer nu am consultat nici un medic pt ca nu mi se intampla des ba chiar o dataa la 3-4 luni sau chiar mai multttt... si eu sunt la fel de nedumerita mai ales ca uneori sunt in cantitati foarte mari..eu una sunt cam satula de probelme  dasteaa mereu numai eu le am grater ...kiss

Ultima oara a fost editat de lenia (2008-10-01 14:06:39)

#59 2008-10-01 21:30:02

LoveChocolate
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-10-29

du-te la doctor neaparat!!!! bubitele alea albe pot fi umplute cu puroi si cine stie in ce dai daca tot le spargi...nu e de glumit!

sa te speli pe dinti dupa fiecare masa si sa faci spalaturi serioase cu apa de gura ( e f bun hexoral pt infectii)

#60 2008-10-23 00:07:49

lalky
Full member
Inregistrat: 2008-07-20

lenia a scris:

si eu am aceeasi problema scot din gat bobitele acelea urat mirositoare si nu stiu de ce sincer nu am consultat nici un medic pt ca nu mi se intampla des ba chiar o dataa la 3-4 luni sau chiar mai multttt... si eu sunt la fel de nedumerita mai ales ca uneori sunt in cantitati foarte mari..eu una sunt cam satula de probelme  dasteaa mereu numai eu le am grater ...kiss

eu zic sa mergi la doctor . si eu am descpoerit de vreo cateva luni..le scoteam imi apreau si tot asa si m-am decis sa merg la doctor si mi-a dat trat ptr 5 zile acu sa vad cum e dupa. dar sa nu lasi ca nu e buna anghina asta

#61 2009-11-19 13:56:11

Costin_Forum
Membru
Inregistrat: 2009-11-19

Salutare,

Am si eu o problema cu o "infectie" in gat.. si dupa cate am citit se pare ca ar fi aceeasi problema.
Se poate sa imi spuneti si mie ce ati descoperit ori cum ati rezolvat aceasta problema.
Ce naiba sunt, cum ati scapat de ele, etc.. orice fel de informatie legate de ele este benefica.

"Scot din gat niste bobite alb-galbui, as zice ca sunt de infectie (dupa miros).. sunt tari, cam cat un bob de orez de forma iregulata; nu ma doare nimic, nu am rosu in gat cand mi se intampla.
Si ca sa le pot scoate imi incordez muschii de la gat ca si cand as vrea sa dau afara ce am inghitit.
Sunt pe amigdale.. ies din niste mici cratere.. ies, mai stai 1 saptamana si iar se formeaza si repeti procesul.
Am incercat antibiotic, tratamente naturiste dar nimic nu le opreste din a reveni.
Nu este o durere.. mai mult sunt incomode lipite de amigdala ta asa.. si senzatia pe care o simnti cu ele acolo.
Nu mai spun ca amigdalitele arata ca dupa "razboi".. cu asa multe cratere in ele si aceea "infectie" se formeaza in fiecare saptamana in diferite cratere noi ori vechi."

Se pare ca pe acest forum mai multi au avut problema asta dar nici un doctor nu da un verdict clar la ele.. cum naiba se scapa de asa ceva.
Repet orice fel de informatie / tratement pe care o aveti in legatura cu aceste "bilute/infectie" va rog sa imi spuneti si mie.

Multumesc mult.

PS: Cam asta ar fi ele:
http://translate.google.com/translate?j … &tl=ro

#62 2011-05-02 03:47:51

starw300
Membru
Inregistrat: 2011-05-02

Buna ziua! Am intrat pe aici si am vazut ca multe persoane se plang de o problema care ma deranjeaza si pe mine. Dimineata sau chiar si in timpul zilei simt ca am ceva in gat sau cateodata am impresia ca vine si din nas este o infectie (asa cred) am fost la medic si mi-a dat sa iau Amoxicilina 500mg. 3 bucati in 24 de ore , am luat acest tratament timp de 20 de zile. In prima sapt. am simtit ca se duce aceasta infectie, dar a venit inapoi aceeasi senzatie. Mai mentionez ca mi-a luat analisa din gat si a spus ca mi-a gasit o bacterie. apoi ma trimis la catscan. l-am facut si pe asta. la sinusuri nu am nimic. Am mers din nou la control si mi-a prescris o solutie cu care sa ma clatesc prin gura de 2 ori pe zi. dar tot degeaba, pt. ca am aceeasi senzatie,. Dimineata expectez (scuip simplu spus) galben afara, ca infectia si cateodata iese si cate un fragment cum au mentionat ceilalti in mesajele lor. Nu stiu ce sa mai fac sa scap de chestia asta. As fi frt. bucuros daca as gasi un medic care sa ami poata da un raspuns, ce sa iau?

Publicitate

loading...

#63 2011-05-02 10:17:22

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

de amigdale nu ti-au spus nimic doctorii?

#64 2011-05-02 13:13:55

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

mie mi-au introdus o camera in gat si s-au uitat, dar nu aveam nimic. medicul la care am fost a spus ca daca se mai repeta sa iau imediat legatura cu el si sa merg sa analizeze acel fragment.
si asa cum spune anca, cred ca amigdalele trebuie investigate mai bine.
daca doresti sa mergi la un alt medic ti-l recomand pe dl dr. Mocanu (fiul). mi s-a parut foarte bine pregatit si gata sa te ajute.

#65 2011-05-12 21:44:53

starw300
Membru
Inregistrat: 2011-05-02

Am fost la un medic ORL numai ca ma cam enervat, mi-a bagat camera pe nas, a spus ca nu am nimic. m-ia dat sa iau amoxicilina cum am mentionat mai sus. am luat timp de 20 de zile. degeaba, nu sa intamplat nimic. Am facut CATSCAN , a spus ca nu am nimic la sinusuri. Eu cred ca am o infectie la conectia nasului cu gatul. Dimineata ma supara cel mai tare. sau de expl. daca maninc ceapa sau usturoi, Oricum . ma spal  pe dinti de 2 ori pe zi. Mirosul ala de ceapa sau usturoi ami ramane in nas si cate 4-5 zile. sau cand ami suflu nasul ami vine mirosul ala de ceapa. probabil aceste mirosuri le simt pt. ca sint destul de puternice. Nu stiu ce sa mai fac sa ami rezolv aceasta problema. am inceput (de cateva zile) sa fac gargara cu apa calduta cu sare, seara inainte de a merge la somn. si sa stiti ca nu mai afecteaza asa de tare. dar tot simt flegma aia in gat si nas, in special dimineata. va rog daca stie cineva cum sa tratat , spuneti-mi. Si una peste alta , locuesc in SUA , de aceea spun ca m-am cam enervat pe doctor pt. ca mi-a luat si o grmada de $$$ de pe asigurare si nu mi-a rezolvat nici problema. am noroc , ca am asigurare frt buna si nu am platit nimic.

#66 2011-05-13 10:09:54

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

pe langa gargara cu sare, mai poti incerca inhalatii cu ceai de musetel cu sare, seara, inainte de culcare. asta ar trebui sa iti curete sinusurile si sa amelioreze problema (doar pe moment, din pacate).

#67 2011-05-16 16:43:34

Aylinaa
New member
Inregistrat: 2010-03-04

Si eu ma confrunt periodic cu problema acumularilor de puroi pe amigdale (amigdalita pultacee a denumit-o o stimabila d-na doctor)...Problema este ca tratamentul primit (prima data penicilina injectabila, apoi Ospen de 1500) nu mi-a priit (imi trecea infectia din gat, insa antibioticul imi dadea stari de greata si altele)... Asa ca am aplicat o metoda mai putin conventionala, dar care vad ca da rezultate (cel putin la mine): pun tinctura de propolis pe un betisor de curatat urechea si tamponez amigdalele de cateva ori pe zi. Avertisment: ustura si ai senzatia de vomitat, insa in cateva zile petele albe dispar. Mie imi apar cam de 2-3 ori pe an, cand am imunitatea slabita (primavara si toamna) ori asociate cu o alta boala mai grava (mi-au aparut cand m-am operat, cand am raceli puternice, etc).

Viata e grea pentru cei care o iau in serios, dar este un dezastru pentru cei care se lasa in voia ei!

#68 2011-06-23 14:45:51

solan_1975
Membru
Inregistrat: 2011-06-23

Daca o sa cautati pe tot internetul o explicatie clara despre aceste bilute nu o sa gasiti ...iar doctorii va dau o multitudine de sfaturi (costisitoare) sau cel mai simplu operatie de scoatere a amigdalitelor!!!
  Intai va arat un link care explica ""CUM'' se formeaza acele bilute:
http://en.wikipedia.org/wiki/Tonsilloliths
  Apoi va dau si o explicatie gasita din batrani ''DE CE'' se formeaza acele bilute:
Formarea bilutelor sunt un efect ,cu ele asociindu-se si HALENA (respiratie urat mirositoare)....CAUZA este o problema la stomac (aveti grija ca va paste un ulcer!!)
  TRATAMENT :- Aveti grija ce mancati, tineti regim , si eliminati cantitatile excesive de carne !
                     - Eliminati consumul de aspirina
                     - Faceti-va testul ELLISE pentru Heliobactery Pylori ...bacterie direct raspunzatoare de formarea ulcerului sau gastritei!

Invatati sa nu tratati efectele ci eliminati cauza!
Sunt pe mess la solan_1975 pentru mai multe detalii!!

#69 2011-06-23 15:34:38

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

solan_1975 a scris:

Daca o sa cautati pe tot internetul o explicatie clara despre aceste bilute nu o sa gasiti ...iar doctorii va dau o multitudine de sfaturi (costisitoare) sau cel mai simplu operatie de scoatere a amigdalitelor!!!
  Intai va arat un link care explica ""CUM'' se formeaza acele bilute:
http://en.wikipedia.org/wiki/Tonsilloliths
  Apoi va dau si o explicatie gasita din batrani ''DE CE'' se formeaza acele bilute:
Formarea bilutelor sunt un efect ,cu ele asociindu-se si HALENA (respiratie urat mirositoare)....CAUZA este o problema la stomac (aveti grija ca va paste un ulcer!!)
  TRATAMENT :- Aveti grija ce mancati, tineti regim , si eliminati cantitatile excesive de carne !
                     - Eliminati consumul de aspirina
                     - Faceti-va testul ELLISE pentru Heliobactery Pylori ...bacterie direct raspunzatoare de formarea ulcerului sau gastritei!

Invatati sa nu tratati efectele ci eliminati cauza!
Sunt pe mess la solan_1975 pentru mai multe detalii!!

offtopic m-ai facut sa zambesc, multumesc. smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.