|
Nu esti logat.
Vitamine#1 2008-03-11 05:17:33
VitamineFetelor de la un timp ma simt obosita si in timpul zilei am niste ameteli usoare...Sunt foarte ocupata cu scoala semestrul acesta si petrec f mult timp la facultate pentru a recupera niste materii. Nu stiu ce sa fac..sa iau niste vitamine sa imi ajut corpul..Mentionez ca de cand ma stiu am probleme cu calciu. De dormit dorm bine adorm la maxim 10 juma si ma trezesc pe la 5-6:f?rv?nad: dar nu ma simt obosita..sau ca nu dorm de ajuns.. Imi puteti recomanda niste vitamine pentru a imi putea ajuta corpul sa treaca peste perioada aceasta stresanta? Va pup What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #2 2008-03-11 05:32:19
Re: Vitaminevitamax (faci un tratament de 10 zile si o sa te ajute) sau centrum, cate una in fiecare dimineata, lecitina de 3 ori pe zi, Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-03-11 08:56:55
Re: Vitaminefull spectrum (vit+minerale), e de la calivita (california fitness), deci se gaseste doar la reprezentanti sau la magazinele de desfacere proprii. acu eu nush, am luat pt candida (mai exact, pt intarirea sistemului imunitar), dar parca scria ca sunt si pt stari de oboseala... costa vreo 35 ron/100 tablete. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #4 2008-03-11 08:58:54
Re: Vitaminesi Supradyn sunt super bune, eu iau acum si Catinofort sau poti sa iei capsule de catina simple, dar atentie ca iti fac o pofta de mancare... Offline #5 2008-03-11 11:56:46Re: Vitamineeu n-am luiat niciodata asa ceva, si nici n-as lua... Ultima oara a fost editat de Leo (2008-03-11 11:59:32) Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-11 11:58:18
Re: Vitaminemagne b 6 sau Eurovita multiminerale Offline #7 2008-03-11 12:42:06
Re: Vitamine
eu i-as cam da dreptate lui Leo.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2008-03-11 12:45:27
Asta am inteles. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #9 2008-03-11 12:54:22
Re: Vitamineexact asta facem vdaiana, incercam sa rezolvam cauza...indiferent de unde iei vitaminele, daca sunt probleme de asimilare tot atita se asimileaza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2008-03-11 12:54:31
Re: VitamineVdaiana, cazul tau e diferit. Offline #11 2008-03-11 13:01:30
Re: VitamineGata, am inteles. De acord cu voi "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #12 2008-03-11 13:07:32
Re: VitamineMultumesc de raspunsuri..oricum ma duc si la doctor ca ma simt cam aiurea...am ameteli mai mereu..si ma doare si capul ..nu stiu de la ce sa fie dintr-o data asa... What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #13 2008-03-11 13:16:02
Re: Vitamineprimavara....glicemia...sunt multe variante Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2008-03-11 13:25:50
sincer, acu o luna ti-as fi dat maaaare dreptate. de fapt, si acu iti cam dau... adica nici eu n-as lua pt oboseala, sesiuni etc etc. si daca cineva "din bransa" spune ca e placebo... atunci chiar asa inseamna ca e. m-am apucat sa iau pt ca nu mai scapam de candida si-am zis: hai sa-ncec si asta, poate poate... (si cine stie ce rezultate marete n-au aparut)... deci, un din partea mea pt un doctor (inca) ne-acaparat de "chimie". Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #15 2008-03-11 13:47:55
Re: VitamineOricum incerc si eu sa fiu mai atenta acum cu alimtentatia mea..ca sa imi ajut organismul...problema e ca la facultate nu prea situ ce sa imi iau sanatos si bun ca sa pot manca....sunt de la 8 dimineata pana la 7-8 seara...va dati seama ca aproape toata ziua sunt in stres continuu..m-am gandit sa imi iau iaurt de baut cu biscuitei cu cereale.Lu..mere...azi am venit mai devreme si am mancat o salata bogata cu toate legumele posibile(rosii, salata, castravete, ridichi, ceapa verde_ si cu branzica..si dupa ce am mancat-o ..acum m-a luat durerea de cap.. What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #16 2008-03-11 15:02:21Re: Vitaminee bine ca mananci salata totusi... eu de cand lucrez mananc super-aiurea... dimineata pe la 7:00 putin de tot (ca sa nu beau cafea si sa fumez pe "burta goala"), la pranz 3-4 sandwich-uri cu carne... mai bag niste iaurturi cu fructe, pudding, bla bla... si mai manac pe la 23:00-24:00 Ultima oara a fost editat de Leo (2008-03-11 15:05:05) Offline #17 2008-03-11 15:11:03
Re: Vitaminedar de un stimulent de memorie ce stiti a-mi recomanda? eu am luat mentat timp de cateva luni dar am renuntat ca parca nici rau nu-mi facea dar nici nush ce bine...problema e ca trec printr-o perioada plina de stres(urmeaza sa dau bac-ul) : dorm putin, invat toata ziua si simt ca nu rezist. a luat careva memo plus? sau altceva ce i-a ajutat? ma gandeam eventual sa iau magne b6 ca imbunatateste sistemul nervos si reduce stresul si oboseala parca "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #18 2008-03-11 15:13:31
Re: VitamineGirlish, noi tastam aici degeaba? Offline #19 2008-03-11 15:50:59
Re: Vitaminesi, asa cum s-a mai scris la un topic, un regim de viata echilibrat, cu somn destul, papa naturala, SPORT.... nu te ajuta cu nimic daca te extenuezi acu inainte... vezi-ti linistita de viata si invata, dar nu exagera!! Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|