homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vorbiti in timpul actului sexual?-5

#77 2009-02-09 17:12:37

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

Re: Vorbiti in timpul actului sexual?

si la noi e foarte multa galagie cand facem dragoste  chicot
eu stiu ca urlu..da nu stiam cat de tare. Si puiu tot facea mistho de mine dupa ce se linisteau apele. Si i-am zis ca numa asa zice el ca urlu tare..si odata m-a inregistrat pe telefon. Si mi-a pus sa ascult dupa.  rodnar  rodnar am zis ca nu-i adevarat ca urlu eu asa tare..a pus el telefonu pe maxim sa se auda mai bine. Si chiar era pe minim  chicot  si de atunci inteleg de ce-mi pune mana la gura cand urlu tare..ca aude tot blocu tongue Desi el zice ca-i place sa fac cat mai multa galacie big_smile
si el are moment cand gafaie sau geme..da nu chiar urla ca si mine. Oricum e destul de agitat si el tongue

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#78 2009-02-09 19:22:33

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

love_t a scris:

ioana_4 a scris:

love_t a scris:

Ok, ok... de vorbit nu prea vorbiti... dar macar gemeti?  big_smile

eu f rar si oricum pe silentios.. nu am tipat sau gemut niciodata si nici nu as face-o

Pai de ce? ti-e rusine?
Eu cred ca atata timp cat te simti bine... e ok, nu cred ca ar trebui sa ne abtinem  chicot

lol de ce sa imi fie rusine? nu tip ca nu imi vine sa o fac.. chiar nu ii vad rostul

#79 2009-02-09 20:11:56

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Ioana, Love probabil te intreba din perspectiva faptului ca multe persoane se simt inhibate si d-aia nu gem mai tare sau nu se agita prea mult la modul verbal... ori asta, ori nu au gasit pe cineva care sa le apese bine de tot "butoanele" si sa le dea drumul la ... sunete big_smile

#80 2009-02-09 20:18:49

Ewelina
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

ioana_4 a scris:

love_t a scris:

ioana_4 a scris:

eu f rar si oricum pe silentios.. nu am tipat sau gemut niciodata si nici nu as face-o

Pai de ce? ti-e rusine?
Eu cred ca atata timp cat te simti bine... e ok, nu cred ca ar trebui sa ne abtinem  chicot

lol de ce sa imi fie rusine? nu tip ca nu imi vine sa o fac.. chiar nu ii vad rostul

In general, din cate am auzit de pe la baieti, e foarte excitant pentru ei sa auda sunete din partea fetei. Cu cat mai galagioasa cu atat mai bine, cica le da un sentiment de satisfactie, ca fac treaba buna.  big_smile

#81 2009-02-09 20:25:07

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Ewelina a scris:

In general, din cate am auzit de pe la baieti, e foarte excitant pentru ei sa auda sunete din partea fetei. Cu cat mai galagioasa cu atat mai bine, cica le da un sentiment de satisfactie, ca fac treaba buna.  big_smile

Nu neaparat  chicot ,unele mai si exagereaza. Un prieten de-al meu era stresat ca facea fosta prea multa galagie, dadea sistemul la maxim si tot ea se auzea mai tare lol

Publicitate

loading...

#82 2009-02-09 20:32:16

skumpi
Vizitator

si mie`mi place cand il aud pe al meu...creste stima d sine rotfl

#83 2009-02-09 21:19:36

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Ewelina a scris:

ioana_4 a scris:

love_t a scris:

Pai de ce? ti-e rusine?

se poate sa fie asa...noi insa suntem silentiosi, ne place asa

#84 2009-02-09 21:29:23

deea03
Full member
Inregistrat: 2008-01-16

el se uita la mine cand poate si imi mai zice ca ce fata am, ca m-am inrosit, ca mi-e cald.. lol rade mereu de mine dar si eu de el... ca transpira sau ca a obosit ne mai pupacim asa din cand in cand dar sa-mi zica dulcegarii in timpul actului sexual nu prea s-a intamplat ...

#85 2009-03-26 21:40:32

monicaa
New member
Inregistrat: 2008-07-09

hmmm eu vb destul ce-mi vine aia zic:))

#86 2009-04-08 20:00:44

butterfly_effect
New member
Inregistrat: 2008-09-16

april sunset a scris:

si noi vorbim...cand suntem foarte incintati dirty talk-u e nelipsit si e dirty rauu lol  rodnar cat despre gemete si tipete sunt la ordinea zilei, dar numai din partea mea mad mai trag din cand in cand de el, "zii ma si u ceva" lol in schimb cand suntem imbracati si sunt eu mai nebunatica rodnar si il mangai mai apasat asa  big_smile  trebuie sa ii pun mana la gura ca sa nu ne trezim cu vecinii la usa..

vroiam sa postez si eu o intrebare d genul "pls ziceti-mi si mie ce ar inseamna sa vorbesc dirty..iubitului meu ii place ff mult asta, dar nu ma refer la kestii gen, o vreau in mine, vreau sa ti o simt sau altele de genul..mi-a zis ca vrea sa l las mut, ceva ca s al dea pe spate...si io  :f?rv?nad: ....so help...ce ar trebui sa spun cu adevarat dirty?? si am vazut postul tau si am zis ca pe tine trebuie sa te intreb ca se potriveste smile

#87 2009-04-08 20:15:42

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

LadyPink a scris:

pfoai de mine... da' si ce ne spunem noi! nu se putea altfel, nu? big_smile ca nu putea sa lipseasca asta din tot arsenalul nostru de bataie. E foarte tare, mai ales ca folosim cele mai vulgare cuvinte posibile; la inceput nu vorbeam, decat chestii de genul ''zii ce vrei sa-ti fac'' sau ''spune-mi ce vrei'' si altele din zona asta... apoi a inceput el sa o dea pe partea astalalta dupa ce i-am zis eu ca vreau sa mi-o traga in stilul in care am citit intr-una din cartile lui preferate big_smile si a condimentat totul atunci cu vulgaritati. Si mi-a placut super mult... de atunci (sa tot fi fost prin vara asta) mi se pare aiurea sa fie liniste si doar gura mea sa se auda cu gemete si urlete big_smile

care e cartea aia? nu de alta ... i-o bag pe gat lui barbati'miu numa numa big_smile

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#88 2009-04-08 20:38:49

butterfly_effect
New member

nu mi raspunde si mie nimeni?sad

#89 2009-04-08 20:44:04

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

eu nu stiu sa iti raspund...eu nu zic nimic.numai gem si urlu lol nu mi-a trecut niciodata prin cap ideea cu dirty talk-ul

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#90 2009-04-08 21:03:48

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

butterfly_effect a scris:

vroiam sa postez si eu o intrebare d genul "pls ziceti-mi si mie ce ar inseamna sa vorbesc dirty..iubitului meu ii place ff mult asta, dar nu ma refer la kestii gen, o vreau in mine, vreau sa ti o simt sau altele de genul..mi-a zis ca vrea sa l las mut, ceva ca s al dea pe spate...si io  :f?rv?nad: ....so help...ce ar trebui sa spun cu adevarat dirty?? si am vazut postul tau si am zis ca pe tine trebuie sa te intreb ca se potriveste smile

Eu nu cred ca ar fi mai bine daca ti-ar spune cineva "spune asa si asa", atata timp cat nu gandesti tu dirty smile, cred ca ar fi prea fortat.

#91 2009-04-08 21:12:03

butterfly_effect
New member

stiuuu...insa vad ca pe el il afecteaza asta si mie kiar nu mi ar fi greu s afac asta, nu sunt rusinoasa din fire si mi s epare ok ce mi cere el, nu vad nmic deplasat. doar ca pur si simplu, imi transpir mintea si serios daca ma pot gandi la ceva cu adeevarat kinky, asa cum vrea el. i am si zis, "da mi un ex" si zice nu, ca sa vina de la mine

#92 2009-04-08 21:13:33

butterfly_effect
New member

si de asta cer un ex doua de la voi, astea care practicati smile ca nici nu ma astept sa va cer voua sa mi ziceti ce sa spun, e normal ca asta tine de mine.dar, inca o data, ca ex zic....hmm...

#93 2009-04-08 21:47:30

persifona
Vizitator

butterfly_effect ai warn pentru posturi consecutive

#94 2009-04-08 21:55:23

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

butterfly_effect a scris:

si de asta cer un ex doua de la voi, astea care practicati smile ca nici nu ma astept sa va cer voua sa mi ziceti ce sa spun, e normal ca asta tine de mine.dar, inca o data, ca ex zic....hmm...

Eu ii zic sa mi-o traga tare rodnar

#95 2009-04-08 22:15:53

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

off si barbatii astia ce preferinte mai au cate unii lol de parca nu ar putea sa fie multumit cu ce primeste.....mai vrea si bonus dirty talk...pai nu stiu butterfly daca zici ca nu vrea ceva cenzurat ia-l tare si vb murdar daca zici ca nu te deranjeaza si ai putea face asta sunt destule expresii romanesti pt asa ceva, cred ca le stii si tu poti sa-i zici de ex vreau sa ma .... sau vreau sa-ti simt ....in .... lol sau da-mi.....in.... daca chiar vrea dirty talk cam asa cred ca ar tb sa te exprimi...eu nu practic asa ceva dar ti-am dat cateva exemple care mi-au trecut prin minte

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.