|
Nu esti logat.
Vorbiti in timpul actului sexual?-7#115 2011-06-13 23:53:36
Re: Vorbiti in timpul actului sexual?eu una nu pot sa vorbesc,eventual daca ii soptesc asa usor 'mai tare' in rest,nu prea,dar de fel sunt extrem de galagioasa,acum 2 zile mi-a zis ca ii tiuie urechea de la cat am tipat Offline #116 2011-07-02 23:04:09
Re: Vorbiti in timpul actului sexual?Noi nu vorbim, doar ceva declaratii de dragoste in soapta si asta foarte foarte rar Mie imi place sa discutam ce ar vrea sa faca cu mine (cand il vad excitat, in public sau in locuri/situatii in care nu ne putem lasa dusi de val), dar vad ca nu il prea incanta si se limiteaza la "nustiu" sau "te-as papa toata" si o las si eu balta ca oricum nu reusesc sa il pun sa gandeasca/vorbeasca )) Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #117 2011-07-03 18:29:30
Re: Vorbiti in timpul actului sexual?noi 2 vorbim...ii spun ce ma doare, ii spun cat de bine e...cum vreau sa fie..sau cum nu, asta pe langa declaratiile prin care ii spun cat de mult il doresc "sa il simt" When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|