|
Nu esti logat.
Inselat(a) !!#1 2008-03-12 21:45:55
inselat(a) !!cand presimti ca prietena ta (prietenul tau) te inseala ce masuri iei? Offline #3 2008-03-12 21:49:29
Re: inselat(a) !!verific informatia si daca este adevarat-adios........... Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #4 2008-03-12 21:50:52
Re: inselat(a) !!intreb direct...dupa atatia ani imi dau seama daca minte... N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #5 2008-03-12 21:55:52
Re: inselat(a) !!o fac pe detectivul in primul rand daca miros eu ceva, am stofa de detectiv, asa imi zic fetele dupa cate am aflat de una singura in 3 cazuri Publicitateloading...
#6 2008-03-12 22:08:58
Re: inselat(a) !!cred k pur si simplu simti...depinde si de durata relatiei... #7 2008-03-12 22:15:08
Re: inselat(a) !!masuri iau pana sa presimt. deja daca se ajunge la chestii de astea... nu mai are rost. duca-se sanatos. Offline #8 2008-03-12 22:36:57
Re: inselat(a) !!eu cred ca daca as fi inselata mi-as da seama...eu vad imediat daca intervine vreo schimbare cat de mica, si daca as banui ca ma insala as face in asa fel incat sa aflu daca e asa sau nu, si dupaia as vedea ce masuri trebuie sa iau, probabil ca as renunta la relatie sau nu...totul depinde de ce fel de relatie as avea cu presupusul infidel...deja incep sa vorbesc ca ernest de la tradati in dragoste „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #9 2008-03-13 00:22:49
Re: inselat(a) !!simti sau visezi cum am patit-o eu! sau vine si-ti spune... si mai dragut There ain't no sunshine now that he's gone Offline #10 2008-03-13 07:17:19
Re: inselat(a) !!clar ca simt dupa 7 ani de relatie nu ai cum sa nu simti ......si l-as intreba direct de ce sa ma chiunui sa aflu sau sa il urmaresc...il intreb .....daca raspunsul e afirmativ normal ca as fi curioasa sa il intreb de ce......si apoi nu stiu...logic ar fi sa ne despartim....asa gandesc acum.......dar nu se stie niciodata .... Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #11 2008-03-13 18:11:56
Re: inselat(a) !!eu ma gandeam sa imi pun iubitu la testarea fidelitatii la emisiunea "test de fidelitate"... sa vad daca mai are scapari.. Offline #12 2008-03-13 18:19:29
Re: inselat(a) !!
hai mai,acolo nu m-as duce nici batuta.sa mai apari si pe la tv sa rada toata tzara.dak vrei sa afli in ritmu asta,roaga o prietena,colega,ceva sa se dea la el.si ramane in familie Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #13 2008-03-13 18:22:35
Re: inselat(a) !!pai nu apar la televizor....apar alte persoane (persoane fictive) care ne joaca povestea...intamplarea... Offline #14 2008-03-13 18:23:30
Re: inselat(a) !!asa e.am uitat k nu apari u.dar oricat.mi se pare aiurea..............incearca altfel dak asta vrei Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #15 2008-03-13 18:52:49
Re: inselat(a) !!pune o prietena(sau cunostinta) pe care el nu o stie sa il seduca.Este mult mai simplu. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #16 2008-03-13 19:32:33
Re: inselat(a) !!daniela, eu una nu ti-as recomanda sa faci asta.. barbatii sunt barbati si dak le pui in fata o bunaciune si o pui sa unelteasca serios cateva zile, e IMPOSIBIL sa nu pice in plasa.. din pacate, cam intra in actiune capul din pantaloni in loc de celalalt.. Offline #17 2008-03-13 19:37:19
Re: inselat(a) !!Sunt si barbati care nu gandesc cu capul ala si pe care nu se lasa condusi de instincte,stiu sa faca diferenta intre ce merita si ce nu. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #18 2008-03-13 19:37:44Re: inselat(a) !!personal, emisiunile gen: Din dragoste, Tradati in dragoste, Test de fidelitate, Iarta-ma si... etc mi se par o prostie... e ca si cum as lua acum rufele murdare din cos si m-as duce sa le spal la protv, sa ma vada toata tara cum imi spal eu .... El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #19 2008-03-13 19:40:11
Re: inselat(a) !!
1% din ei....toti inseala la un moment dat, ori ca e la inceput de relatie, ori ca e mai incolo cand intervine rutina, dar majoritatea calca stramb mai devreme sau mai tarziu. dar sunt si unii pe care nu-i prinzi si nu ii suspectezi, sunt prea destepti aia, au doar o aventura de-o noapte si gata se fac ca ploua. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|