|
Nu esti logat.
La cate ile dupa avort poti face sex?-2#20 2008-09-03 21:10:48
Re: La cate ile dupa avort poti face sex?
subscriu time is precious..... Offline #21 2009-06-23 22:59:33
Re: La cate ile dupa avort poti face sex?eu tocmai am pierdut o sarcina si sufar enorm. a fost tragic mai ales ca l-am vazut cand l-am pierdut Offline #22 2009-06-23 23:19:56
imi pare rau A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #23 2009-11-10 16:01:18
Re: La cate ile dupa avort poti face sex?sal...am facut un avort acum 11 zile...si nu stiu dc nu am simtit nimic nici in timpul avortului nici dupa...mi-a curs sange fix cum imi curce cand sunt in perioada...o sa merg la control acusi peste cateva zile...dar ma tot gandesc dc nu simt nimik,poate am ceva:-?? Offline #24 2009-11-10 16:21:31
Re: La cate ile dupa avort poti face sex?mie doctorita mi-a spus ca viata sexuala o pot incepe dupa 4 saptamani...asta depinde cred ca si cat de mare era copilul eu am avut o luna jumate am dat 350 ron pe avort si a fost super bine.....poate depinde si de organism,dar eu nu am simtit absolut nimic....inainte de avort imi era f rau ameteam,aveam greturi:) Offline Publicitateloading...
#25 2009-11-10 16:57:34
Re: La cate ile dupa avort poti face sex?Nu depinde si de organism, dupa parerea mea. Un uter traumatizat trebuie lasat in pace minim 6 saptamani. Offline #26 2009-11-10 17:00:51
Re: La cate ile dupa avort poti face sex?indiferent cand faci avortul, 4 saptamani nu ai voie contact sexual, trebuie sa se refaca uterul...eu asa stiu, asa ca mai asteapta... Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #27 2009-11-10 23:11:42
n-ai nimic,stai linistita .F bine ca nu ai dureri. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #28 2009-11-11 00:13:45
Re: La cate ile dupa avort poti face sex?cel mai bine e 6 sapt din cate stiu... dar nu mai devreme de 3 saptamani si inainte te duci la control... si imediat dupa avort... incepi AC, dak e cazul... Offline #29 2010-01-12 14:59:25
buna, Offline #30 2010-01-12 17:07:02
Re: La cate ile dupa avort poti face sex?Parerea mea este ca menstruatia nu poate veni la 2 saptamani dupa avort. Cred ca ar fi ok sa mergi la un ginecolog. Offline #31 2010-01-12 18:08:58
Si eu tind sa cred ca e prea devreme sa fie menstruatie,insa are exact aspectul unei menstruatii....voi astepta sa mi se opreasca pentru a merge la un medic,ar fi cam inoportun cu debitul pe care il are. Offline #32 2010-01-12 20:57:20
Re: La cate ile dupa avort poti face sex?foarte multi medici sunt de parere k e nevoie de o pauza de 6 saptamani dupa un avort. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #33 2010-01-16 13:16:46
am primit un raspuns la ce ma ingrijora pe mine si acum chiar nu stiu ce sa mai cred, solutia ar fi doar efectuarea unui control de urgenta la medicul curant Offline #34 2010-05-23 23:38:26
Re: La cate ile dupa avort poti face sex?...am facut avort, chiuretaj acum 20 de zile, pe 4 mai...n-am simtit nimic in timpul chiuretajului pentru ca anestezia a fost totala dar stiu ca imediat dupa asta,inca fiind pe patul de operatie m-am trezit din anestezie...cred ca a durat cel mult 10 minute operatia dupa care am stat cam 10-15 minute pe un alt pat, intr-o sala alaturata,ca sa-mi revin...si asta a fost tot...mi s-a dat o reteta cu 2 feluri de antibiotice plus maleat de ergometina fiole si aulin.si mi s-a spus ca nu trebuie sa fac sex 2 saptamani...ergometina am luat-o insa doar 5 fiole din 10 pentru ca imi facea rau si nici de sangerat n-am sangerat aproape deloc dupa...doar 2-3 picaturi, in rest o zemuiala rosiatica timp de nici o saptamana. la 4 zile dupa chiuretaj au incetat sa ma mai doara sanii, care, pana atunci ma dureau ingrozitor, si inainte de avort si dupa...la o saptamana dupa avort prietenul meu...a insistat si, cu toata respingerea venita din partea mea, s-a intamplat acea penetrare insa nu pt mult timp,1-2 min poate, pt ca m-a vazut foarte speriata ( i se pare, vezi Doamne,umilitor, sa puna prezervativ)...si s-a potolit (bineinteles, n-a ejaculat inauntru). dupa aceia am facut-o, dar cu prezervativ, ...ca nu mai era chip...nu intelege ( macar bine ca dureri nu mai aveam deloc)...si totusi a acceptat prezervativul. primum vivere deinde philosophare ! Offline #35 2010-05-23 23:52:41
Re: La cate ile dupa avort poti face sex?Desi nu as recomanda niciodata nimanui sa faca vre-un avort vreodata, insa intr-o situatie extrema atunci e necesar un avort(lipsa tatalui,imposibilitatea cresterii s.a. motive foarte importante).Eu doar atat mai pot zice despre avort:e una dintre cauzele declansari unei boli foarte crunte si anume scleroza multipla.E o boala autoimuna,o boala a unui soc nervos. Eu dupa avort am avut o sangerare de vreo 3 sapt.,nu am ajuns la medic pt a afla ce se intampla cu mine insa sigur tot sistemul meu imunitar a fost dat peste cap si apoi a urmat pentru mine o nevrita optica(mi-am pierdut vederea la un ochi,desi cu celalat ochi nu vad,e ochi ambliop).Nevrita e adevarat are o cauza infectioasa,bacteriologica si inseamna inflamarea nervului optic.Dar s-a demonstrat stiintific ca nevrita e punctul de plecare a sclerozei multiple.Scleroza multipla se poate declansa si la o nastere, asa ca....nu neaparat in urma unui avort o faci, insa avortul nu ar trebui sa se faca intr-o perioada in care sunt suficiente masuri de protectie si sa nu fie nevoie sa ajungi sa faci o asemenea crima si atat rau organismului.Dar pana la urma toti gresim si mai trebuie sa platim,dar parca e o plata prea dura si anume aceasta boala scleroza multipla.....Asta e viata si in functie de alegerile noastre depinde daca putem fi sanatoase sau nu.... Offline #36 2010-05-23 23:55:07
Re: La cate ile dupa avort poti face sex?nu stiu prea multe despre subiectul asta dar cand doctorul zice sa stai potolita macar 2 saptamai pai faci cum iti zice. din cate am citit eu pe aici ar fi bine vreo 6 saptamani. i Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #37 2010-05-24 00:02:45
Re: La cate ile dupa avort poti face sex?cool_soul_09, eu nu stiu ce fel de relatie ai tu cu baiatul asta dar mie mi se pare ca lui chiar nu-i pasa de tine. Nu pot concepe cum a putut sa iti zica ca vrea sa faca sex la atat de putin timp de cand tu ai trecut prin ce-ai trecut mi se pare inuman. Si mai zici ca insista... sincer nu stiu cum ai putut sa-l lasi sa-si faca damblaua pana la urma, nu merita nimic mai mult decat o palma. Nici pe tine nu te inteleg cum ai putut sa-l lasi, dupa avort riscul de sarcina este mai crescut, iar tu spui ca te-a penetrat ~ 2 minute, timp in care lichidul preseminal (care contine spermatozoizi!) sigur a curs... Offline #38 2010-05-24 00:39:57
Re: La cate ile dupa avort poti face sex?...dupa tot ce s-a intamplat atunci am mers la baie si...am facut o spalatura intravaginala insa doar cu apa, fara nimic altceva, cu toate ca stiu ca asa ceva nu ar fi fost indicat ...sper totusi sa fie ok... primum vivere deinde philosophare ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|