La cate ile dupa avort poti face sex?-3
- sushi
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-11
Re: La cate ile dupa avort poti face sex?
Pt ce ai facut spalaturi? Ca sa scoti spermatozoizii? ...
- cool_soul_09
- New member
- Inregistrat: 2010-05-23
...oricum am incheiat aceasta relatie....in care el a incercat mereu sa ma convinga cu tot felul de teorii de faptul ca daca el nu ejaculeaza in mine nu exista sanse sa se intample ceva de genul "sarcina" , ca lui nu i s-a mai intamplat pana la mine asa ceva....stiam si eu despre lichidul lubrifiant despre care se spune ca ar contine spermatozoizi...dar nu mi se mai intamplase, plus insistenta lui de-a merge pe..."mana lui ca n-o sa se intample nimic" m-a facut sa cred ca poate are el unele probleme si de aceea nu i s-a intamplat pana acum sa lasa o fata insarcinata...
primum vivere deinde philosophare !
- cool_soul_09
- New member
...stii bine ca spalaturile chiar erau recomandate dupa un contact sexual neprotejat...bine, nu stiu daca doar cu apa.... in fine, eu intrebam despre secretia aceea albicioasa, normala ,adica nu in cantitati mari si fara miros urat, care apare si in perioada de ovulatie, pentru ca acum nu-mi dau seama cand este acea perioada...as vrea sa stiu cand apare aceasta secretie de obicei, dupa un avort? bineinteles ca mai intai trebuie sa treaca sangerarea, pentru cine are asa ceva, eu nu pot zice ca am avut, dupa cum am spus mai sus...se poate considera acea secretie ca o curatare a vaginului, dupa tot ce s-a petrecut inauntru prin intervantia chirurgicala?
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
cool_soul_09 a scris:...am facut avort, chiuretaj acum 20 de zile, pe 4 mai...n-am simtit nimic in timpul chiuretajului pentru ca anestezia a fost totala dar stiu ca imediat dupa asta,inca fiind pe patul de operatie m-am trezit din anestezie...cred ca a durat cel mult 10 minute operatia dupa care am stat cam 10-15 minute pe un alt pat, intr-o sala alaturata,ca sa-mi revin...si asta a fost tot...mi s-a dat o reteta cu 2 feluri de antibiotice plus maleat de ergometina fiole si aulin.si mi s-a spus ca nu trebuie sa fac sex 2 saptamani...ergometina am luat-o insa doar 5 fiole din 10 pentru ca imi facea rau si nici de sangerat n-am sangerat aproape deloc dupa...doar 2-3 picaturi, in rest o zemuiala rosiatica timp de nici o saptamana. la 4 zile dupa chiuretaj au incetat sa ma mai doara sanii, care, pana atunci ma dureau ingrozitor, si inainte de avort si dupa...la o saptamana dupa avort prietenul meu...a insistat si, cu toata respingerea venita din partea mea, s-a intamplat acea penetrare insa nu pt mult timp,1-2 min poate, pt ca m-a vazut foarte speriata ( i se pare, vezi Doamne,umilitor, sa puna prezervativ)...si s-a potolit (bineinteles, n-a ejaculat inauntru). dupa aceia am facut-o, dar cu prezervativ, ...ca nu mai era chip...nu intelege ( macar bine ca dureri nu mai aveam deloc)...si totusi a acceptat prezervativul. ce am observat cam de o saptamana si ceva sunt niste secretii albicioase care nu miros si pe care le am si in mod normal, in perioada de ovulatie...ma intreb ce pot fi ,desigur ele pot fi normale, probabil se curata acolo vaginul, dar as vrea sa stiu si de la altcineva daca are acelasi lucru ca si mine, ca sa pot sa-mi fac o idee...
nu prea inteleg eu ce inseamna ca iti facea rau ergometul(rolul lui insa era sa produca contractii uterine, care cam dor) ...ma rog secretia despre care vorbesti, ca cea din perioada ovulatiei, cam asta si e...daca a aparut la aproximativ 2 saptamini de la avort. Avortul echivaleaza menstruatie, deci din ziua avortului reincepe ciclul hormonal
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- cool_soul_09
- New member
doctoressa a scris:cool_soul_09 a scris:...am facut avort, chiuretaj acum 20 de zile, pe 4 mai...n-am simtit nimic in timpul chiuretajului pentru ca anestezia a fost totala dar stiu ca imediat dupa asta,inca fiind pe patul de operatie m-am trezit din anestezie...cred ca a durat cel mult 10 minute operatia dupa care am stat cam 10-15 minute pe un alt pat, intr-o sala alaturata,ca sa-mi revin...si asta a fost tot...mi s-a dat o reteta cu 2 feluri de antibiotice plus maleat de ergometina fiole si aulin.si mi s-a spus ca nu trebuie sa fac sex 2 saptamani...ergometina am luat-o insa doar 5 fiole din 10 pentru ca imi facea rau si nici de sangerat n-am sangerat aproape deloc dupa...doar 2-3 picaturi, in rest o zemuiala rosiatica timp de nici o saptamana. la 4 zile dupa chiuretaj au incetat sa ma mai doara sanii, care, pana atunci ma dureau ingrozitor, si inainte de avort si dupa...la o saptamana dupa avort prietenul meu...a insistat si, cu toata respingerea venita din partea mea, s-a intamplat acea penetrare insa nu pt mult timp,1-2 min poate, pt ca m-a vazut foarte speriata ( i se pare, vezi Doamne,umilitor, sa puna prezervativ)...si s-a potolit (bineinteles, n-a ejaculat inauntru). dupa aceia am facut-o, dar cu prezervativ, ...ca nu mai era chip...nu intelege ( macar bine ca dureri nu mai aveam deloc)...si totusi a acceptat prezervativul. ce am observat cam de o saptamana si ceva sunt niste secretii albicioase care nu miros si pe care le am si in mod normal, in perioada de ovulatie...ma intreb ce pot fi ,desigur ele pot fi normale, probabil se curata acolo vaginul, dar as vrea sa stiu si de la altcineva daca are acelasi lucru ca si mine, ca sa pot sa-mi fac o idee...
nu prea inteleg eu ce inseamna ca iti facea rau ergometul(rolul lui insa era sa produca contractii uterine, care cam dor) ...ma rog secretia despre care vorbesti, ca cea din perioada ovulatiei, cam asta si e...daca a aparut la aproximativ 2 saptamini de la avort. Avortul echivaleaza menstruatie, deci din ziua avortului reincepe ciclul hormonal
nu stiu ce se intampla atunci, cred ca tratamentul medicamentos era prea tare pentru organismn, ...ca antibiotice luam Zanocin si Tinizol, si mi s-a recomandat sa le iau impreuna la acceasi ora, din fiecare cate 2 pe zi, deci la 12 ore luam cate un Zanocin si Tinizol impreuna, si, la 2-3 ore dupa aceste antibiotice luam Maleatul de ergometina.ei bine, dupa ce luam antibioticele nu aveam nimic, desigur, incercam sa mananc ceva ca sa-mi protejez stomacul si asa cam nenorocit de la aceasta sarcina, iar imediat dupa ce luam ergometina aveam o stare de voma si lesin la stomac....stiu ca nu stiam ce sa fac pe moment...dar am mers si am incercat sa mananc fortat ceva si sa beau lichide si mi-am revenit...prima data cand am luat ergometina n-am avut acesta stare insa a doua oara cand am luat-o a fost asa, apoi tot ceva asemanator, dar nu in aceeasi masura deoarece ma straduiam sa beau imediat lichide si sa mananc consistent. sarcina mea a fost in 6 saptamani, socotind de la ultima data a menstruatiei, insa, in mod real, sarcina nu avea decat aproximativ 4 saptamani, din care ultimele 2 au fost ingrozitoare, penultima cu dureri foarte mari de burta, spate si sani, mult mai mari decat atunci cand iti vine menstruatia iar ultima saptamana cu permanenta stare de voma si chiar voma cu toate ca nu vomam aproape nimic....insa starea era ceva cam de genul....'imi doream mai bine sa mor decat asa" ....deci imi era foarte rau....ajunsesem sa nu mai suport nici figurile oamenilor din jurul meu... ma intreb cum sa fac ...sau daca e posibil ca, daca as vrea sa fac un copil, sa nu trec prin starile astea...pentru ca , daca va mai fi asa....crede-ti-ma....nu ma vad in stare sa duc o sarcina...mai bine infiez un copil....
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
nu e musai sa fie asa si o viitoare sarcina...oricum, pina atunci sfatul meu e sa te protejezi eficent
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- cool_soul_09
- New member
doctoressa a scris:nu e musai sa fie asa si o viitoare sarcina...oricum, pina atunci sfatul meu e sa te protejezi eficent
multumesc frumos pentru sfaturi. o zi buna va doresc!
- doaroiluzie
- New member
- Inregistrat: 2010-06-15
Buna .. am si eu o intrebare cine ma poate ajuta cu un raspuns i`as fi recunoscatoare.. Am facut un avort prin aspiratie pe 15 iunie , iar pe 28 iunie am fost din nou la control deoarece imi curgea sange si cheaguri aproape in fiecare zi Am fost anuntata k trebuie sa mi se faca iar o interventie deoarece nu fusesem curatata cum trebuie si mai ramasesera niste cheaguri inauntru.. Acum este totul ok , nu mai am decat niste secretii din acelea de culoare maro f putine si in cantitate mica Prietenul meu imi spune sa facem sex deoarece imi spune ca acum e totul ok si nu o sa mi se intample nimic, insa eu sunt cam sceptica ... Intrebarea mea este , daca faci sex la 3 saptamani dupa avort cu prezervativ, se poate intampla ceva? .. avand in vedere ca eu am mai avut si interventia aceea credeti ca ar putea sa se intample ceva daca o facem cu prezervativ ? (dna doctor mi`a recomandat 3 saptamani pauza la sex dupa avort)
Ultima oara a fost editat de doaroiluzie (2010-07-03 19:20:13)
Fericirea are o poveste care nu este povestea obisnuita; ea este confuzia memoriei cu uitarea: amintiri ale unor episoade atât de dense încât sunt sterse de însasi perfectiunea lor, încremenite într-o estompare vesnica ...
- moksha
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-19
doaroiluzie a scris:Buna .. am si eu o intrebare cine ma poate ajuta cu un raspuns i`as fi recunoscatoare.. Am facut un avort prin aspiratie pe 15 iunie , iar pe 28 iunie am fost din nou la control deoarece imi curgea sange si cheaguri aproape in fiecare zi Am fost anuntata k trebuie sa mi se faca iar o interventie deoarece nu fusesem curatata cum trebuie si mai ramasesera niste cheaguri inauntru.. Acum este totul ok , nu mai am decat niste secretii din acelea de culoare maro f putine si in cantitate mica Prietenul meu imi spune sa facem sex deoarece imi spune ca acum e totul ok si nu o sa mi se intample nimic, insa eu sunt cam sceptica ... Intrebarea mea este , daca faci sex la 3 saptamani dupa avort cu prezervativ, se poate intampla ceva? .. avand in vedere ca eu am mai avut si interventia aceea credeti ca ar putea sa se intample ceva daca o facem cu prezervativ ? (dna doctor mi`a recomandat 3 saptamani pauza la sex dupa avort)
daca doamna doctor ti-a recomandat 3 saptamani de pauza dupa avort, tu mai ai de asteptat pana pe 6 iulie, nu? ca sa nu mai mentionam de faptul ca presupun ca si a doua interventie cam are acelasi principiu. deci practicul ti-ai dat singura raspunsul.
nu e vorba ca e cu prezervativ sau fara, e vorba de timpul necesar vindecarii zonei si de pericolul pe care e posibil sa il ridice "trauma" locala produsa prin actul sexual cu contractiile uterine ulterioare, alaturi de eventualele infectii.
eu in locul tau as mai astepta. minim inca o saptamana. sau minim cat trebuia sa astepti de la bun inceput, adica 3 saptamani.
succes.
- doaroiluzie
- New member
Poy prietenul meu mi`a spus exact marti sa o facem , adica exact cand fac 3 saptamani de la avort, adica marti 6 iulie ca sa fiu mai explicita
Fericirea are o poveste care nu este povestea obisnuita; ea este confuzia memoriei cu uitarea: amintiri ale unor episoade atât de dense încât sunt sterse de însasi perfectiunea lor, încremenite într-o estompare vesnica ...
- your.dream
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-06
- Site
prietenul tau nu stie ce inseamna avort... mai ales ca ai trecut prin 2 interventii... eu te sfatuiesc sa mai astepti un pic (inca vreo saptamana), iar daca el nu intelege inseamna k te vrea doar pt sex...
Iubesc si sunt iubita
- Jacqui
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-09-18
eu nu pot intelege sincer , ai facut avort , trauma , stres si prietenii dupa cateva saptamani( zile ) cer sex , daca nu faci 1 luna sex nare nimic , lesi locul ala sa se vindece , god , eu daca as avea unul de asta langa mine l-as lasa imediat .
- moksha
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-19
doaroiluzie a scris:Poy prietenul meu mi`a spus exact marti sa o facem , adica exact cand fac 3 saptamani de la avort, adica marti 6 iulie ca sa fiu mai explicita
nu imi place sa imi dau cu parerea pe teme nemedicale, dar de data asta chiar nu pot sa ma abtin.
prietenul tau cred ca are o problema, sau tu ai una daca nu ai reusit sa ii transmiti ce se intampla cu tine de fapt.
un avort nu e o masea scoasa, plus ca ai mai avut si a doua interventie. daca prietenul tau ar avea foarte putina empatie, ca sa nu mai zic altceva, s-ar ocupa cu orice altceva decat planuitul partidelor de sex.
si revenind la probleme medicale,e prea devreme, ai avut 2 interventii, eu una as mai astepta. si tot eu una mi-as pune serioase intrebari despre relatia in care ma aflu, dar sigur tu stii mult mai bine.
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
mie mi s-ar parea normal sa astepti 3 saptamani de la cea de a DOUA interventie
- doaroiluzie
- New member
Multumesc f mult pentru raspunsuri , o sa ma gandesc mai mult la chestia asta :-*
- sleeping_beauty
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-11-23
Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-21 17:35:53)
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
luminitza a scris:moksha a scris:prietenul tau cred ca are o problema, sau tu ai una daca nu ai reusit sa ii transmiti ce se intampla cu tine de fapt.
un avort nu e o masea scoasa, plus ca ai mai avut si a doua interventie. daca prietenul tau ar avea foarte putina empatie, ca sa nu mai zic altceva, s-ar ocupa cu orice altceva decat planuitul partidelor de sex.
.
si pe mine m-au mancat degetele aseara dar m-am abtinut
subscriu
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
doaroiluzie a scris:Multumesc f mult pentru raspunsuri , o sa ma gandesc mai mult la chestia asta :-*
si poate te gandesti si la sufletelul ala pe care l-ati omorat intre timp si asa inveti sa-i zici NU atunci cand trebuie
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|