homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma face sa ma simt...URATA!

#1 2008-03-14 13:39:43

guardian__angel
New member
Inregistrat: 2008-02-08

Ma face sa ma simt...URATA!

Fetelor, am si eu o problema...poate ca e o prostie, dar simt nevoia sa vorbesc cu cineva, sa aud niste pareri... Prietenul meu nu ma face sa ma simt frumoasa... Stiu ca e importanta parerea ta despre tine, insa uneori am impresia ca nu ii place cum arat (si fara falsa modestie, sunt foarte simpatica...cel putin asa cred eu..). Imi zice mereu ca sunt "ducica", "fumoshu' lui"...dar niciodata nu poate sa se uite in ochii mei si sa imi spuna ca sunt frumoasa.. Am inceput sa nu mai am atata grija de mine...am facut un pic de burtica (lui "ii place"..i se pare dulcica).. Si uneori ma chinui sa ma aranjez pentru el...si poate ca nici nu baga de seama! Stiu ca ma iubeste, dar...

Nu stiu, poate ca exagerez eu, dar mi-as dori sa vad ca nu-si mai dezlipeasca ochii de pe mine...Sa vad privirea aia... Nici nu stiu cum sa explic...dar se poarta cu mine de parca as fi un copil, nu o femeie...si sunt o femeie! Am 22 de ani, la naiba! sad Am vorbit cu el despre asta si mi-a zis ca daca nu imi convine, am binecuvantarea lui...pot sa imi caut pe altcineva! Ca asa e el... E normal? La voi se intampla asa ceva? sad

:kära: I'm so in love! kram

#2 2008-03-14 13:42:31

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

Re: Ma face sa ma simt...URATA!

guardian__angel a scris:

mi-a zis ca daca nu imi convine, am binecuvantarea lui...pot sa imi caut pe altcineva! Ca asa e el...

pai... da-i bataie!

#3 2008-03-14 13:44:26

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

nu e normal..cum sa zica asa..inseamna ca nu`l intereseaza daca iti gasesti pe altul..deci cum zice si Leo...da`i bataie!

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#4 2008-03-14 13:44:48

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

2 intrebari:

1. esti sigura ca nu-i din mintea ta? adica el chiar sa fie sincer cand spune ca esti frumoasa, dulce etc.... iar tu sa ai probleme ca te-ai ingrasat... si totul sa vina din capshorul tau? (asta pt ca barbatii n-au un deosebit simt al detaliului big_smile... ori daca ai pus "un pic de burtica", e foarte poisibil ca el nici macar sa nu fi remarcat - asta daca, nu cumva, ai avut tu grija sa-i scoti in evidenta (eu mai fac prostia asta cateodata, ii spun "vaaai, ce m-am ingrasat" pt orice kg in plus)

2. de cat timp sunteti impreuna? ca daca aveti o perioada mai lunga... atunci e oarecyum normal... trist pt noi, femeile, dar normal... nu poate sta "in limba" dupa tine ca-n prima zi dupa 2-3 ani de relatie. dar asta nu inseamna ca nu te iubeste.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#5 2008-03-14 13:46:00

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

nu-mi vine sa cred ca ti-a zis asa. si io am avut unu care nu imi facea complimente niciodata si ma simtem tare aiurea si ma gandeam ca is cea mai urata i cea mai naspa din moment ce el nu zicea nimica. ne-am despartit in cele din urma. nici asta de acuma nu spune tare mule dar mai zice din cand in cand, si zice fain...

Cu zambetul pe buze...

Publicitate

loading...

#6 2008-03-14 13:47:05

skumpi
Vizitator

nu tot tp primim atentia care ne`o dorim de la cel de langa noi...
e putzin ciudat ca nu se uita in ochii tai cand iti spune...
unii baieti le contempleaza pe fete in fiecare zi ...altii mai rar
asta nu e o pb....
pb e ce ti`a spus...si felu in care ti`a zis`o...asa de parca lui nu i`ar pasa dak l`ai parasi sau nu...acum u singurica tragi concluziile

#7 2008-03-14 13:49:12

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

pai nici mie nu imi zice des ca sunt frumoasa, insa imi zice ca ma ubeste si sincer cand spune chestia asta ma simt frumoasa, el te alinta, daca nu ar crede ca esti frumoasa crezi ca ti-ar mai zice dulcica. rau faci ca nu ai grija de tine, daca nu ai tu cine vrei sa aiba, ai zis ca ai 22 de ani, pai la 22 de ani cine vrei sa aibe grija? ... sa o crezi tu ca nu baga de seama cand esti aranjata, insa poate ca nu se exteriorizeaza.. mai da tu ii zici ca nu te crede frumoasa? sau ii zici ca nu esti frumoasa, daca da faci o mare gresala.....
chestia cu gasitu pe altcineva mi se pare un pic deplasata...

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#8 2008-03-14 13:51:50

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Eu am fix invers problema,mereu imi spune ca sunt frumoasa si cand ma imbrac cu ceva ce mie mi se pare ca imi sta aiurea el zice mereu ca imi sta super.Si ma enervez pe el ca nu vede ca imi sta naspa lol.Noi ncd nu putem fi multumite,dar in cazul tau chiar ai dreptate.Este adev ca unii spun mai rar,dar o spun,iar cand nu ii tradeaza privirea.Iar daca pt atata ti-a spus ca iti poti cauta pe altul.......suspect neutral

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#9 2008-03-14 13:52:09

skumpi
Vizitator

si eu la inceput eram asa cu iubi...eram obisnuita cu ex` care toata ziua numa complimente...legate de fizic rotfl si iubi nu`mi zicea...ma simteam asa...credeam k nu`i plac tongue nici acum nu`mi zice f des...asa..o data la saptamana lol ...dar acum imi sunt de ajuns privirile lui hjarta
chiar de 8 martie mi`a zis k PT EL eu sunt cea mai frumy din lume angel si cand ma trezesc dimi da si cand stau 3 ore la baie lol
dak mi`ar spune in fiecare zi si`ar pierde farmecu roll si poate as crede k umbla cu mine pt k il atrag fizic si nik mai mult
echilibru zic eu big_smile

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-03-14 13:54:39)

#10 2008-03-14 13:53:28

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Si mie mi se pare ciudat ca ti+a spus cu atata usurinta sa+ti cauti pe altul. Aici a gresit. Insa nu e neaparat nevoie sa iti spuna ca esti frumoasa. E de ajuns o privire ca sa iti dai seama daca te place sau. Iubitul meu intr-un an de relatie nu mi+a spus niciodata lucrul asta. Ba uneori mai rade cate un pic de colaceii mei de pe abdomen. Dar eu stiu ca el ma place, ca ma considera frumoasa. Inteleg asta din felul cum ma priveste. Deci ... uita-te si tu atent in privirea lui. Vezi ce poti citi in ea. Uneori ochii spun mai multe decat o mie de cuvinte.

Fericita mamica de Aida Maria!

#11 2008-03-14 14:13:04

Hanuschak
Full member
Inregistrat: 2007-04-20

alinuutza_81_23_11 a scris:

pai nici mie nu imi zice des ca sunt frumoasa, insa imi zice ca ma ubeste si sincer cand spune chestia asta ma simt frumoasa, el te alinta, daca nu ar crede ca esti frumoasa crezi ca ti-ar mai zice dulcica. rau faci ca nu ai grija de tine, daca nu ai tu cine vrei sa aiba, ai zis ca ai 22 de ani, pai la 22 de ani cine vrei sa aibe grija? ... sa o crezi tu ca nu baga de seama cand esti aranjata, insa poate ca nu se exteriorizeaza.. mai da tu ii zici ca nu te crede frumoasa? sau ii zici ca nu esti frumoasa, daca da faci o mare gresala.....
chestia cu gasitu pe altcineva mi se pare un pic deplasata...

subscriu

Don't drink water, fish have sex in it

#12 2008-03-14 14:17:56

lara205
Full member
Inregistrat: 2007-07-20

la mine e altfel...depinde super super mult de cum ma comport eu cu el...daca de exemplu nu exagerez si nu insist si nu ma agit si totul e perfect intre noi si il inteleg...atunci si el se poarta frumos si mi-ar spune toata ziua ca ma iubeste si ca sunt cea mai frumoasa:X
"Uneori ochii spun mai multe decat o mie de cuvinte."-da asa este
de multe ori imi dau seama ce gandeste sau cum ma vede sau ce simte doar din felul in care ma priveste...si sincer imi place sa se uite asa la mine decat sa imi spuna de zeci de mii de ori ca ma iubeste...cuvintele sunt doar cuvinte...

Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall

#13 2008-03-14 14:19:12

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu sincer mi-as cauta pe altcineva...si repede

#14 2008-03-14 14:20:41

guardian__angel
New member
Inregistrat: 2008-02-08

Off! Mi-as dori sa vad macar privirea aia...dar...din pacate..nu am mai vazut-o de foarte mult timp.. sad Nu stie sa faca complimente...am mai discutat o data despre asta cu el. Si mi-a zis ca asa e el, ca i se pare ca suna ciudat...ca parca mi-ar recita vreun rol dintr-o sceneta... Dar ma gandesc, daca el chiar simte ca sunt frumoasa, de ce ar suna asa? De ce ar suna fals? Si mi se pare foarte aiurea sa se rusineze de asta...nu suntem la inceputul relatiei...avem 3 ani impreuna!

:kära: I'm so in love! kram

#15 2008-03-14 14:22:29

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

si in trei ani nu a invatat sa se poatrte cu o femeie?

#16 2008-03-14 14:23:23

Leo
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-14
Site

ralluka a scris:

eu sincer mi-as cauta pe altcineva...si repede

SUBSCRIU (NU VA STRESSEAZA CUVANTU' ASTA???)
subscriu... subscriu... pe cuvantu' meu ca SUBSCRIU...

in fine... la fel ca ralluka gandesc si eu... de fapt, am si zis-o mai sus...
ralluka trebuia sa SUBSCRIE la ce-am zis eu tongue

#17 2008-03-14 14:27:48

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

guardian__angel..sincer asa ma simteam si eu..am 20 de ani vb cu el de la 15 ani jumate..si la inceput mi se parea si mie k nu sunt frumoasa pt el ..dar n`am mai dat importanta lucrurilor astea si acum ...vine la mine ma strange`n brate si`mi zice "Frumoasa mea" poate k nu e indeajuns de matur..dak te iubeste si il iubesti..asteapta`l sa se maturizeze...sunt unii care se maturizeaza mai greu..altii mai usor nu e de criticat.Mie in 2 ani jumate nu mi`a zis niciodata k ma iubeste (adik la 2 ani dupa ce m`ma culcat cu el) mi`a spus knd a simtit si nu l`am criticat atata timp kt mi`a fost fidel si `ma iubit..

#18 2008-03-14 14:29:29

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

zice ca te iubeste,da?insa ti-a zis ca daca nu-ti convine sa-ti cauti pe altul?omg... dak te-ar iubi ar face orice sa nu te piarda,parerea mea... si eu aveam parerea asta despre prietenul meu la inceput,k nu-mi zicea nimic,dak sunt sexi,frumoasa,etc...si cand i-am zis k ma simt aiurea a zis k nu vroia ca eu sa cred ca el sta cu mine numa pt k ii place cum arat:D si d atunci tot timpul imi zice (si cand am impresia k arat ca dracu). eu zic sa te mai gandesti...il iubesti?dak nu...cauta-ti p altu,sunt destui baieti:)

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#19 2008-03-14 14:32:21

lara205
Full member
Inregistrat: 2007-07-20

staaaai asa..."Off! Mi-as dori sa vad macar privirea aia...dar...din pacate..nu am mai vazut-o de foarte mult timp."adica inainte facea toate astea si acum nu?corecteaza-ma daca nu e asa dar eu asta am inteles din ce ai zis.
dar daca inainte iti facea complimete si se uita la tine intr-un anumit fel si acum nu o mai face...si practic a spus-o cu gura lui ca poti sa iti cauti altul...pnm mi se pare ciudata indiferenta asta a lui.degeaba iti spune sa te iubeste daca tu nu vezi asta in ochii lui si in lucrurile care le face pentru tine:(
si inca o chestie...indiferent de persoana cred ca lucrurile astea ar trebui aratae macar in momentele de intimitate cand sunteti numai voi doi si va bucurati ca suneti impreuna...nu cred ca ar trebui sa iti tot "cante" in permanenta asta dar macar din cand in cand ar trebui sa iti arate ce simte cu adevarat...

Ultima oara a fost editat de lara205 (2008-03-14 14:41:57)

Because maybe
You're gonna be the one who saves me ?
And after all
You're my wonderwall

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.