homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Imi urasc ..........-2

#20 2008-03-14 21:58:18

daniela1985
Full member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-16

Re: imi urasc ..........

mika   iarna aceasta am avut subventie d la stat si am platit maxim 1 mil intretinerea....si nu am alte datorii decat telu mobil ca are abonament si nu vine decat abonamentu nimic depasit...gazele care vin maxim 300 000....lumina maxim 500 000 ... si facultatea mea 16 mil dar in 4 rate....

evilpink pot zice ca da este violent..tin minte k p data d 31 decem 2007 a venit mama prietenului meu la mn sa vb cu el sa ma lase sa fac revelionul la ea si tata la un moment dat ia aratat pumnul lui iubi...
p 2 ianuarie 2008 a facut un scandal monstruos...incat d speriata c eram i-am zis lu iubi p mess sa cheme politia..si asa a facut...au venit 2 politisti dar n-au avut ce face...i-am povestit cum e tata si au zis doar atat catre tata ..."are o varsta....lasati-o sa isi traiasca viata si tata a inceput sa rada"
au mai fost momente cand dadea si in mn si in mama...d vreo 2 an n-a mai dat dar injura f. urat

#21 2008-03-14 22:01:48

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

saraca de tine...sad nu te poti muta la prietenul tau?

#22 2008-03-14 22:01:54

daniela1985
Full member

claudia78 a scris:

deci drgaa mea,in primul rand te felicit ca mai rezisti in casa aia!in al 2-lea radn eu una mi-as cauta ceva de lucru si as incerca sa imi platesc o chirie sa ma mut de acolo,asta e clar!ai totusi o varsta! nu-i mai lasa sa te controleze in halul asta....Iti va parea f rau mai tarziu ca nu ai stiut sa pui piciorul in prag! eu iti doresc BAFTAAAA si curaj mai ales.

am zis sa ast sa termin fac ca mai am 8 mil d dat la fac apoi o sa fac in asa fel sa plec la iubi in spania sau sa stau cu chirie cu iubi knd va veni in tara adica in iulie exact cand am terminat cu licenta....
mama la un moment dat mi-a zis ai rabdare .. inghite tot pn termini fac si apoi plecam amandoua si stam cu chirie si vdm cum n vom descurca...dar s pare ca din c in c s inteleg cu tata mai bine...

claudia78  nu ma pot muta pt moment ca el e plecat in spania...e vb sa plece maine sa imi fie alaturi la licenta cum poate...poate din iulie sa ma mut cu el undeva....

Ultima oara a fost editat de daniela1985 (2008-03-14 22:03:08)

#23 2008-03-14 22:02:47

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

daniela e destul de dificila situatia la tine............

#24 2008-03-14 22:03:44

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

dar din cate ai spus mama ta aduce bani in casa,nu el!!!!!!!!!!!!si atunci cum adica,tu depinzi de el sa platesti rata aceea la facultate? bursa nu ai?

Publicitate

loading...

#25 2008-03-14 22:04:49

@adriana
Banat

claudia, in unele familii asa e : tatal e seful si gata sad probabil k asa e i la ei..................

#26 2008-03-14 22:08:40

daniela1985
Full member

nu am bursa pt ca sunt la fac cu taxa...facultatea p care o fac a fost tot alegerea lui ... desi mai erau locuri la turism (c imi doream eu) a preferat administratie publica...sunt constienta k nu pot lucra in primarie....dar ....
banii p care mama ii castiga ii revin tot lui ... nu s alege cu nimic mama...
k sa ma imbrac nici vb ...d vreo doi ani nu mi-a mai dat el nici un ban nici macar pt  pereche d adidasi la 350 000 ..bunicu meu (tatal lui) imi da cate 500 000 - 1 mil p luna si ii pastrez la pusculita si knd e sa imi iau strictu necesar

#27 2008-03-14 22:11:17

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

Daniela, mama ta are dreptate..si tu...asteapta sa termini faculatea daca nu ai cum altfel sa o platesti...dar pleaca din casa aia cu prima ocazie....in prima sec in care nu mai depinzi de ceva anume din partea lui...si sincer nu cred ca, doar pt ca se inteleg bine in ultima vreme, o va face pe mama ta sa uite ani de chin...o mama nu suporta sa isi vada copilu in chinuri, si te asigur ca daca a zis ca plecati amandoua, pai o sa plecati amandoua, sau o sa te ajute cum poate...

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#28 2008-03-14 22:14:07

morow
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-10-29

wei voi stati si calculati fetei ce salariu are masa si ce nu tasu , ajutati-o k ea saraca chiar sufera....imi pare rau de tine , dar in locul tau as lua usa cu tot cu balamale inainte , si las arunca si de la geam ... te inteleg cum e sa nu te intelegi cu tatal tau dar na poate k si statu in casa il indoctrineaza asa de mult .... vorbiti cu dansul , iar tu incearca sa pui un pic picioru in prag in fatza amandurora pentru k dak o sa stai sa inghitzi mereu va fi asa ... eu mai demult tin minte k iam zis lui tata k pt mama ar putea multi sa sara pe geam ......iar cand ma mai cert cu el , cat is in casa nu ii zice nimic lui mama de mine , dar cand plec stiu k ii zice uite ficiortu ce tupeu are uite ce nush ce.....da nu prea il bag in seama k stie ca cu mine nu-i prea merg treburile astea big_smilebig_smilebig_smile la mine stiu ambii parinti k nu-s pe fix-u meu si o iau razna repede ...si ma lasa sa fac ce vreau adiq is cu capu pe umeri  , nu le fac belele nu nimic doar sa ma lase sa fiu liber nu sa-mi impuna sa fac anumite lucruri .....
oricum e naspa de tine k ai o varsta si o viata in fatza de kre pana acuma nu ai putut profita asa cum fac multe fete la varsta ta

Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara

#29 2008-03-14 22:14:46

gulia80
Hero member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-01-14

eu zic sa cauti o chirie si un loc de munca simutate din casa aia pana nu te distruge de tot,dar va si bate?

http://www.tamagochi.ro/pet-Tony  un votulet zilnic daca se poate !

#30 2008-03-14 22:16:35

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

Daniela, imi pare ff rau sa aud toate astea pe care le pov tu. Si eu care credeam ca ai mei sunt drastici..... Cea mai buna solutie, e sa pleci de acolo. Eu asa cred, chiar daca e greu. Muta-te cu mama ta cu chirie, sau cu prietenul. Acum e f important daca el e langa tine si vrea sa fie mereu, atunci puteti sa luptati impreuna si mai tarziu, in loc sa mai platiti chirie, platiti un credit pt casa. Si la mine era tot cam asa, numai ca nu asa de rau, dar tot imi ingradeau multe, parerile mele nu contau niciodata. Pana intr-o zi cand am pus piciorul in prag si am plecat si m-am mutat cu iubi cu chirie. Si crede-ma ca s-au schimbat f mult, chiar ne-au chemat sa stam la ei, decat sa ma stie departe. Iar acum cand am plecat in alta tara, le e f greu sa nu stie de mine. Si desi nu o spun, stiu ca regreta fiecare moment cand m-au avut si n-au stiut sa ma tina. Asa ca.....in tine sta sa scapi. Si crede-ma o sa te simti nemaipomenit de bine. Mie imi e asa de bine acum, desi inca nu ne-am facut casa noastra, dar exista intelegere si iubire in jurul meu. Sunt alaturi de tine. As vrea sa mai stiu despre tine. Capul sus!!!

#31 2008-03-14 22:16:41

@adriana
Banat

se pare k da gulia.........

#32 2008-03-14 22:16:42

morow
Sr. member

gulia80 credk tine mult la mama ei ....si de asta nu are curajul de a pleca .... neutral , se gandeste cred sa nu i se intample ceva rau daca pleaca ea  din partea tatalui...

#33 2008-03-14 22:17:12

daniela1985
Full member

ast cu nerabare sa treaca astea cateva luni pn voi termina fac sa plec ... ma oftic enorm k din cauza lui eu nu am nici o prietena, nu am iesit la suc .. in oras...am impresia k p unde ma duc ma fac d ras...k toti s uita la mn k nu stiu sa ma port...
dar iubi mi-a zis k nu e asa...
la un moment dat vreau sa va spun k mi-a fost rusine sa mananc o prajitura pt ca ma simteam aiurea...si knd am ajuns la iubi aksa si ma intrebat dc n-am mancat prajitura a inceput sa planga...knd i-am zis k imi era teama sa nu ma fac d ras...si astea numai din cauza tatalui meu...am multe retineri

#34 2008-03-14 22:18:22

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

daniela,nu stiu cat sunt eu in masura sa te sfatuiesc cu cva,dar simt nevoia sa o fac si asta pentru ca cat de cat te inteleg...si tatal meu e un om foarte dificil,dar imi dau seama ca el e nimic pe langa tatal tau.si tatal meu imi interzice foarte multe lucruri si incearca sa im controleze viata,nici pentru el nu conteaza ca am crescut eu pentru el cat timp ma intretine,eu nu am voie sa ma revolt in fata lui,trebuie sa ma supun.stiu cat de dureros este sa simti sentimente urate pentru propriul tau tata,stiu cat de dureros este sa adormi plangand din cauza tatalui tau...uneori simt ca nu mai rezist,dar ma gandesc ca trebuie sa mai rezist putin,curand voi pleca in Bucuresti la facultate si apoi cu voia Domnului,voi pleca la iubitul meu in Italia.Toate astea le-am decis si nu am de gand sa dau inapoi,chiar daca el nu va fi de acord sa plec in Italia,sunt in stare sa fug...Eu zic sa mai ai putina rabdare,cateva luni pana iti termni facultatea,incearca sa mai induri putin si in acest timp incearca sa ii faci pe plac cat mai mult,fi ipocrita daca e nevoie,incearca sa faci lucrurile cum lui ii convine,pt ca numai asa vei avea liniste.Capul sus,iti doresc multa bafta si sper ca viata iti va da multe bucrurii care sa compenseze toata durerea care acum o ai in suflet! pusspusspuss Curaj!

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#35 2008-03-14 22:18:56

morow
Sr. member

daniela1985 fii mai cu tupeu cu sange-n instalatie big_smilebig_smilebig_smile ....ce draqu esti mare.....dala-n colo pe tata tau .....daca erai prietena mea te bateam si eu pana aveai tupeu big_smile

#36 2008-03-14 22:22:50

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Am ramas cu gura cascata cand am citit ce ai scris daniela. Nu-mi vine sa cred ca mai exista astfel de parinti. Sincer eu daca eram in locul tau, pana acum nu mai stateam in casa aia si aveam si job-ul meu. Ai rezistat cu stoicism pana acum. Ce sa zic ... mai rabda un pic pana dupa licenta. Si apoi ia-ti viata in propriile maini. Nu vad de ce ai mai ramane in casa aia.

Fericita mamica de Aida Maria!

#37 2008-03-14 22:24:43

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

Daniela, nu e bine ce se intampla, cum au zis si fetele cu parere de rau, dar in casa aia tu nu ai niciun viitor, pe tine trebuie sa te preocupe ce se intampla cu tine, gandeste-te si pune in balanta totul. Sunt parintii tai, si te doare, e normal, dar tu nu vei putea sa iti traiesti tineretia in conditille astea. Termina facultatea ( hai ca nu mai e mult!) si vezi de drumul tau, mai ales ca ai sustiinere din partea lui iuby tau.

La inceput probabil ca iti va fi greu, dar vei fi libera, pt ca dupa cate spui daca te vei angaja, tatal tau iti va lua banii asa cum face si cu mama ta, si nu rezolvi nimic, hai capu sus, o sa rasara soarele si pentru tine...

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#38 2008-03-14 22:27:15

daniela1985
Full member

mie teama k apoi s va razbuna p mama...pt ca asa face..incepe cu mn si termina cu mama...
sunt atat d aiurita incat nici nu imi arde sa ma apuc d invatat pt licenta....

morrow asta mi-a zis si iubi...k inainte eram "tare in gura" si k nu ii place ca m-ma "inmuiat" dintr-o data din cauza tatalui meu..la un moment dat iubi a vrut sa imi faca bagaju sa ma mut la el...dar nu am putut...desi imi doresc enom sa ma mut cu el...dar dk o faceam atunci renuntam la facultate....
o sa "ii fac p plac" inca 2 luni sau cat mai e pn termin ... apoi adio ... nu ma mai uit in spate...iar dk mama nu va vrea sa plece sa fie sanaoasa..sa stea sa sufere langa el...desi ma doare sa zic asta...dar n-am c face..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.