|
Nu esti logat.
Imi urasc ..........-3#39 2008-03-14 22:31:25
Re: imi urasc ..........alinuutza_81_23_11 cu siguranta imi va lua banii dk o sa mai raman in casa aici si cu siguranta nici atunci nu o sa am voie sa ma distrez... Offline #40 2008-03-14 22:31:26
Re: imi urasc ..........am ramsa fara cuvinte....ai incredere tine...mai ai putin si se termina cosmarul gandeste'te la prietenul,la mama ta si incearca macar putin sa treci peste....sa ai grija de tine,sunt alaturi de tine si din punctul meu de vedere esti o fata foarte puternica:* Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #41 2008-03-14 22:32:51
Re: imi urasc ..........dulcinika007 ms mult si tie si celorlalti sincer...decat cu voi ce vb ca in rest ... nu am cu cine... poate k nici nu ma cunoasteti va pot povesti mai multe... Offline #42 2008-03-14 22:34:09
Re: imi urasc ..........:offtopic:intri pe mess?sa mai stam de vb?symo_roxy:*:*dak ai nevoie de cineva cu care sa vb Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau .....dar tu te joci de'a Dumnezeu... Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis .....si vise mor pe asfalt incins... Offline #43 2008-03-14 22:34:16
Re: imi urasc ..........
hai ma o boteai ,dar de ce cred barbati ca totul se rezolva cu bataie? se simt mai barbati? poti si altfel http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline Publicitateloading...
#44 2008-03-14 22:58:08
Re: imi urasc ..........pai da, pune mana invata si ia-ti licenta, dupa care paaaaa! eu zic sa te pregatesti, sa iti cauti un nloc sa stai in chirie, vb cu iuby tau de asta, dar nu esti apropitata de bunicul tau? dupa cate am inteles el te sustine financiar... si ai grija sa nu afle prea curand unde stai, dupa ce te vei muta ... si nici sa nu iti dai de gol intentiile, mai indura cateva luni. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #45 2008-03-14 22:58:21
nu gandesti bine aici....e mama ta poate k si ea plange pe ascuns k sa nu te mai faca pe tine sa suferi....si se gandeste la tine mai mult k la dansul dar poate k nu are ce face....nu are cum sa o ia de la capat ....dak ar fi , ar fi sa inceapa singura pentru k tu sigur nu-ti vei mai dori sa stai cu mama ta si cu prietenul tau....in aceasi casa nu ? ...iar de una singura nu prea poate face fatza la atatea asa k prefera sa inghita si sa sufere....cine stie ....parerea mea nu te supara pe mine dak zic ceva kre nu-ti convine Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #46 2008-03-14 23:06:04
Re: imi urasc ..........cred ca is mai sensibila eu in ultimul timp, da sa stii daniela ca m-a facut sa plang povestea ta. Nu pot sa cred ca exista asa ceva.. si eu care ma plangeam ca nu ma lasa mama sa ma duc la iubi tot weekendul cum as vrea...nu stiu cum poti suporta, eu cred ca esti de admirat pentru treaba asta. Parerea mea e, asa cum au zis si fetele, sa mai astepti pana termini facultatea. Da dupa ce termini sa nu mai pierzi vremea, pleaca departe de el. Daca va fi cu prietenul tau, cu atat mai bine. Sa te consideri norocoasa ca-l ai pe el langa tine si te intelege. 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #47 2008-03-14 23:26:55
Re: imi urasc ..........ancutika deocamdata nu e nimic de admirat....e de admirat knd va avea tupeu de a pleca.... Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #48 2008-03-15 01:11:23
Re: imi urasc ..........hey daniela , nu fi sad... eu zic ca o sa se rezolve odata si odata.si daca nu aveti pb financiare, trebuie sa-l convingi cumva... oricum nushtiu ce pot sa zic despre el. este prea posesiv? sau are impresia ca la orice pas te pandeste un pericol mare? sau nu poate sa aiba incredere ca nu esti suficient de responsabila?... ca asa sunt parintii. incercati sa mergeti la un psiholog impreuna, toti 3. asa a mers prietenul meu si ai lui i-au facut in sfarsit o camera a lui, desi e a 12a si acusi pleaca... dar sa nu se enerveze daca ar auzi ideea de psiholog. Ultima oara a fost editat de Coanachiritza2008 (2008-03-15 01:18:57) The perfect thing 2 type when there`s nothing else 2 say Offline #49 2008-03-15 01:30:34
Re: imi urasc ..........pfff din cate am citit daniela sufera foarte mult ,,,,uite eu nu am tata ai mei sunt despartiti de cd aveam eu 2 ani:( iar acum tatal meu locuieste in america de 8 ani ,,,,vreau sa ti sp k eu ma inteleg foarte bine cu el si mg la el in fiecare vaknta ,,,,,acum sunt anu 2 la facultate sper smg si vara ,,,dar in schimb eu am ramas cu mama ,,,care este o fiinta care are cred cel mai bun suflet din lume dar problma ei e k are o gura cat o "sura" toata ziua urla de dimineatza pana seara non stop ,,,si tot timpul imi sp s plek de aksa chiar acum 2 zile mi a sp sa plek sa mi cumpar garsoniera ,,k ea sa saturat sa imi dea bani ,,,eu nu lucrez sunt la zi la fac ,,,iar mama e recasatorita de 9 ani si am o surioara de 7 ani car ein cls I......si mai noi imi sp sa plek sa mi fac odata casa sa ma mut si sa ma marit:)...eu am priten de 2 ani ,,dar mie nu imi arde de maritish ink,,,in primul rand pt k nu am salariu meu si eu vreau sa fiu independenta sa nu depind de banii sotului meu ,,,,si speram si noi k la anu va fi gata casa sa ne mutam .....si apoi maik mea dp ce ne certam si ma face in tot felu imi sp ,nu i asa k tu ai sa ai grija de mine la batranetze,,,,,,,,:(asta cred k niciodata Offline #50 2008-03-15 06:18:16
Re: imi urasc ..........doamne cand citesc raman interzisa....imi pare asa de rau pt fetele care trec prin asta...sincera sa fiu nici nu stiu ce sfat sa le dau ca situatiile de acest gen parca sunt facute tocmai ca sa nu poti sa le descurci...Imi pare rau si altceva decat sa vad ascult si poate daca stiu sa dau un sfat nu stiu ce mai pot face ..desi mi-as dori sa am o putere sa va ajut mai mult ca asa ceva este inacceptabil...Mult succes si putere... What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #51 2008-03-15 07:42:36
Re: imi urasc ..........omg....daniela eu sunt din ploiesti te rog frumos cand intri pe mess sa imi dai add la ana_gsm....putem sa vb pe mess si daca vrei te pot ajuta ajuta eu cu banutii ptr facultate (vb serios)....toate au o rezolvare sa stii Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #52 2008-03-15 07:56:37
doamne,imi pare rau pt tine,in ce situatia oribila te pune.Esti in anul 4 de facultate.dc mai stai la banii lor? de ce nu te duci sa te angajezi cu jumatate de norma ? makr sa ai salariul tau si atunci,scuza`ma nu stiu ce-ar mai putea spune.e prea de tot asta!! Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #53 2008-03-15 09:43:32
Re: imi urasc ..........alinuutza_81_23_11 bunicul nu are decat o pensie de veteran si totusi prefera sa imi dea si el cat poate din banutii lui... Offline #54 2008-03-15 10:06:07
Re: imi urasc ..........imi pare tare rau pentru tine daniela.sincer te admir pentru faptul k ai rezistat in casa asta.pe de-o parte te inteleg foarte bine pentru vk si eu am avut si ink mai am ceva probleme cu ai mei.si mie mi-a zis tata la un moment dat sa nu ma mai duc la meditatii sa arunc bani aiurea.si dak nu avea d unde sa-mi dea mai ziceam.ei aveau sa-si cumpere tigari,vinuri bere sau mai stiu eu ce.oricum la me e roz pe langa ce e la tine.eu nu-ti inteleg comportamentul.nu ramaneam in casa aia nici batuta.ma mautam,stateam cu chirie,vedeam eu.si in plus esti destul de mare.nu trebuie sa-ti impuna parintii ce sa faci la varsta asta.e timplul s mai pui si u piciorul in prag.vezi ce faci si nu mai fi asa.............da-ti seama de ceea ce vrei sa faci si vei vedea k te distrugi astfel....... Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #55 2008-03-15 10:13:51
Re: imi urasc ..........vreau sa stiu si eu urgent daca am uitat sa iau pastila o seara si am luat o dupa 36 de ore si jumatate si in seara precedenta am avut contact sexual ce se poate intampla va rog sa mi raspunde ti ca sunt disperata multumesc Offline #56 2008-03-15 10:17:22
Re: imi urasc ..........de ce nu mi raspunede nimeni e ceva foarte grav ? Offline #57 2008-03-15 10:17:55
Re: imi urasc ..........monica deja sari calul.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|