|
Nu esti logat.
Imi urasc ..........-5#77 2008-06-20 10:59:43
Re: imi urasc ..........ms mult Allecsutsa ... cand o sa pot scapa din "cusca asta" am sa te anunt si chiar mi-ar face placere sa ma intalnesc cu tine si nu numai...hei dar nici cu iubi nu o stau foarte bine...nu sunt nici alaturi de el atat de fericita pentru ca sunt inca suparata pe el pentru ca m-a inselat de 2 ori ... asta in trecut, acum un an... Offline #78 2008-06-20 11:52:02
Re: imi urasc ..........cred ca fiecare din noi a fost inselata la un moment-dat si a iertat sau nu ... depinde de fiecare din noi si de sentimentele ei . daca l-ai iertat inseamna ca il iubesti si ca i-ai dat o a 2 a sansa , pentru ca a meritat-o . Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #79 2008-06-20 12:13:48Re: imi urasc ..........
Da. De ce nu te angajezi? Atunci ai avea banii tai si nua r mai trebui sa depinzi de el.... Offline #80 2008-06-20 18:01:47
Re: imi urasc ..........ce situatie nasoala.eu sincer nu rezistam,plecam de mult,vedeam eu unde.nu ai matusi,verisori ceva unde s stai pana te muti? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #81 2008-06-20 18:09:36
Re: imi urasc ..........doamne..cred ca plecam sa stau pe strada numai sa nu stau cu un asa om..eu nu pot sa`mi imaginez cum de are atata tupeu..n`are nici munca da` tupeu are..si face pe sefu`...pai pe ce??? Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline Publicitateloading...
#82 2009-01-24 11:37:21
Re: imi urasc ..........buna fetele...nu stiu daca va mai aduceti aminte de mine si povestea mea cu tatal meu. Offline #83 2009-01-24 11:46:17
Re: imi urasc ..........acum ce faci? cu ce te ocupi? "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #84 2009-01-24 11:46:30
Re: imi urasc ..........wow... ce situatie de kko... Offline #85 2009-01-24 11:47:16
Re: imi urasc ..........lucrez ... dar de la aceea firma da afara...se aude ca in maryie o inchide... yazaki romania Ultima oara a fost editat de daniela1985 (2009-01-24 11:48:48) Offline #86 2009-01-24 11:49:23
Re: imi urasc ..........of,saracuta de tine .Te inteleg pt ca am trecut si eu prin asta.Si mama mea era f protectiva,la 11 seara trebuia sa fiu acasa si asa mai departe.Avea pretentia sa ma intalnesc maxim de 2 ori pe sapt cu prietenul .Din pacate nu sunt multi baieti care sa accepte asa ceva,numai eu stiu prin cate a trecut si al meu. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #87 2009-01-24 11:52:23
Re: imi urasc ..........cam nasol daca nu ai un servici sigur. "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #88 2009-01-24 11:52:58
Re: imi urasc ..........nu imi ajunge sa ma mut cu chirie..iau 7 mil in mana plus bonuri de masa... Offline #89 2009-01-24 11:55:52
Re: imi urasc ..........nu mi se pare o idee buna sa te muti la el,nu il cunosti inca.nu stii ce ii poate capul. expect the worst , hope for the best! Offline #90 2009-01-24 11:57:40
Re: imi urasc ..........sau sa te muti la o ruda ceva... "Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #91 2009-01-24 11:57:41
Re: imi urasc ..........nu am nici o prietena pt ca daca mi-am facut vreo prietena a facut tata in asa fel incat sa nu ma mai lase sa vb cu ea...nu am pe nimeni.... Offline #92 2009-01-24 12:00:18
Re: imi urasc ..........
"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related Offline #93 2009-01-24 12:01:11
Re: imi urasc ..........da mai dar chiar daca il cunosti de 1 luna pun pariu ca ar fi mult mai bine decat sa stai cu tatal tau...gandeste-te bine ca asta e sansa ta sa scapi de chinul asta...ti-am citit si eu povestea de la inceput si nu imi vine sa cred cum poti rezista in casa aia..sicer eu as fi fugit de acolo oriunde numai sa ju mai stau ce el....gandeste-te bine,ca poate dai cu piciorul la o ocazie de a scapa de tatal tau si mai ales ca ai zis ca iti si place mult de el....oricum iti doresc multa bafta si gandeste-te bine ce ai sa faci ca daca mai stai mult in casa aia o sa innebunesti Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #94 2009-01-24 12:04:10
Re: imi urasc ..........pfuai ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #95 2009-01-24 12:04:31
Re: imi urasc ..........daniela..dac tot zici ca nu poti ia si stai in continuare sa isi bata taica-tu joc de tine. ma scuzi dar eu pe tine te vad vinovata. daca vezi ca nu e nici o cale mai buna ia mey fata si pleaca. ce daca il stii de o luna? altii dupa 2-3 luni au facut si nunta si acu is fericiti. plus ca sta si cu parintii lui asa ca nu ai de ce sa iti faci griji. eu una eram plecata de mult..pana la urma...bag picioarele in ea familie da dac nu se poate la ce sa stau sa sufra eu si sa imi pierd anii cei mai frumosi? pt ce? numa o sa iti aduci aminte tot ce iti face taica-tu acu nu o sa te poti bucura de nimik. dac nu iti iei inima in dinti nu rezolvi nimik. mama ta nu munceste nu puteti sa va mutati aman2? e greu dar alta solutie nu e.. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|