homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Voi ce ati face in locul meu?

#1 2008-03-15 19:51:19

Kitty_Cry
New member
Inregistrat: 2006-09-29

Voi ce ati face in locul meu?

Fetelor am o pbl destul de mare k sa zic asa...Sunt ortodoxa,iubitul meu e pocait.Pentru mine n-a fost niciodata o pbl aceasta diferenta,insa de ceva vreme familia lui a inceput sa-mi bata apropouri cum ca ar fi bine sa am in vedere schimbarea religiei dak vreau sa raman alaturi de el.Si adevarul e ca am vb de multe ori de casatorie si acesta va fi un viitor pas in relatia noastra,il iubesc ma iubeste..dar....ma tzine ceva..cum se zice...Am vb f vag pana acum cu el despre acest lucru si mai direct mai p ocolite are aceeasi gandire ca si ai lui...cand va veni mom va trebui sa ma botez in religia lui...Il iubesc nespus de mult....dar n-as vrea sa traiesc o viata cu atatea restrictii si sa ma botez doar de gura lor...voi ce ati face in locul meu?
Stau si ma gandesc la mentalitatea mea..a a lor mei..si frac comparatie cu el si familia lui...."tata socru" imi tot povesteste cum au fost ei in aceeasi situatie inainte de casatorie.."mama soacra" a fost ortodoxa si s-a convertit...si stau si ma gadesc la mine...pur si simplu nu pot concepe sa renunt la religia mea doar pentru ca il iubesc..poate dak era alta religie da...dar asa...chiar nu stiu...dar mai stiu ca alta solutie nu este..el nu este inca botezat in religia familiei(au ales ca fie botezati inainte de casatorie)dar nu va fi lasat sa vina la ortodoxism....ar insemna sfrasitul relatiei noastre...sau cel putin nu vom primi binecuvantarea din partea familiei lui...am zis ca astept un mom prielnic sa vb serios cu el sa vedem ce-i de facut ..dar pana atunci ma framant singura ..eu cu gandurile mele....

Ultima oara a fost editat de Kitty_Cry (2008-03-15 20:17:20)

Invata sa poti sa rabzi cu adevarat,caci chiar esti puternic...si atunci chiar inseamna ca esti cineva!!!

#2 2008-03-15 19:53:36

delya85
Full member
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2007-07-27

Re: Voi ce ati face in locul meu?

ce religie are?

Ca o ploaie in desert ai aparut
Am simtit ca ma pierd intr-un sarut
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor
M-ai facut sa te ADOR

#3 2008-03-15 19:56:06

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu sicner nu as face-o. cel putin nu din obligatie

#4 2008-03-15 19:57:47

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

e pocait delya;a zis mai sus in postul ei smile sincer, eu nu m-as pocai pt nimic in lume;no way;nu vreau sa par rea deloc, dar aici sunt atatia pocaiti si cand ii vad ce fel de viata duc, eu nu m-as pocai smile bineinteles ca e decizia ta si poate k pana la urma asta trebuie sa faci daca vrei sa te casatoresti cu el smile

#5 2008-03-15 20:14:08

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

ralluka a scris:

eu sicner nu as face-o. cel putin nu din obligatie

nici eu...si sa ma scuze fetele care zic : "din iubire,daca-l iubesti merita "....asta e unu dintre cele mai mari pacate pe care le poti face,sa-ti lasi credinta.asta daca te intereseaza latura religioasa.
da de ce nu se pune problema sa se boteze el la ortodocsi...pai nu cred ca ii convine.so...trage tu concluzia

Publicitate

loading...

#6 2008-03-15 20:16:47

andrutza
Vizitator

nici eu nu as face-o...vorba lui melany dc sa nu se boteze? dc tb u sa faci chestia asta? nu sunt de acord, e mare pacat, chiar daca il iubesti nu tb sa renunti la anumite princpii, mai ales cand vine vorba de religie.

#7 2008-03-15 20:18:36

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

nu sunt o adepta a religiilor, dar nu as trece nici in ruptu capulu la religia lui, nu de alta, da am impresia k astia sunt mai impatimiti si dupa o varsta cine stie de ce fapte poate fi in stare sa faca k sa isi slujeasca dumnezeul

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#8 2008-03-15 20:21:16

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

eu sunt romano-catolica iar sotul meu a fost ortodox inainte de casatorie.nu l-am fortat cu nimik sa treaca la catolici,numai i-am spus ca doresc sa fim cununati in religia mea, iar el a fost de acord si a si trecut la  romano-catolici.dar nici nu i-am cerut asta nici nu l-am fortat,a fost alegerea lui

#9 2008-03-15 20:26:07

Melany1
Banat

claudia la voi nu intervine regula asta ptr ca sunteti crestini amandoi.pocaitii nu scunt cresteni

#10 2008-03-15 20:36:28

claudia78
Insomniac member

pocaitii nu sunt crestini?asta nu o stiam....de fapt nu stiu prea multe despre religia lor,decat ca sunt niste persoane f ciudate asa in viata de zi cu zi...nu stiu,eu una,imediat imi dau seama daca o persoana este sau nu pocaita...au "ceva"

#11 2008-03-15 20:38:22

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

nu;pocaitii nu sunt crestini

#12 2008-03-15 20:40:07

spring24
Full member
De la: Nowhere
Inregistrat: 2007-03-21

si eu sunt romano-catolica..iar prietenul meu e ortodox...si am tot avut discutii despre trecerea de la o religie la alta si i-am spus ca as vrea sa facem la catolici nunta...iar el, care nici macar nu merge la biserica, nu crede asa in Dumnezeu cine stie ce, se incapataneaza sa raman la ortodocsi si sa facem mixt...eu sunt putin suparata pe chestia asta..sper sa se convinga ca nu o sa fie o alegere buna.

#13 2008-03-15 20:45:56

claudia78
Insomniac member

eu i-am zis din start ca nu fac cununie reigioasa in 2 biserici,mi se pare aiurea!!!!atat l-am rugat sa facem cununia la catolici,dar nu era obligatoriu sa si treaca la catolici,dar el a ales sa si treaca.oricum juramintele de castorie si intreg ceremonialul de cununie e cell mai imprsionant la romano-catolici...asta e clar!

#14 2008-03-15 20:46:44

Kitty_Cry
New member
Inregistrat: 2006-09-29

sunt atatea reguli cu care eu nu sunt impacata...sunt obligatoriu vegetarieni,nu beau ,nu fumeaza,restrictii comportamentale,portul obligatoriu pentru femei in biserica(fusta lunga de culoare inchisa,batic)multe multe altele...si e nu suport eu ...considera ca toate celelalte religii n-ar trebui sa existe,ortodocsii sunt considerati pacatosi prin toata natura lor..doar credinta lor e buna si adevarata.Eu nu sunt de acord cu aceasta gandire...deci as fi obligata sa impartasesc aceste reguli in care eu nu cred...credeti-ma ca sunt in imposibilitatea de-a lua o decizie...mi-e teama sa nu gresesc....

Invata sa poti sa rabzi cu adevarat,caci chiar esti puternic...si atunci chiar inseamna ca esti cineva!!!

#15 2008-03-15 20:48:31

claudia78
Insomniac member

vegetarieni???e sigur pocait sau e din ala...martorii lui iehova?aia chiar ca-s periculosi rau
o prietena de-a mea a trecut la pocaiti tot pt  sot,la inceput s-au inteles ca o duminica sa vina la catolici la slujba una la pocaiti....a mers asa vreo 3-4 luni,apoi din ce in ce mai mult au mers tot la pocaiti,acum prietena mea,nici n-o mai pot numi asa,s-a schimbat enorm...n-as fi crezut asta niciodata,si acum e pocaita get-beget:box:

Ultima oara a fost editat de claudia78 (2008-03-15 20:50:59)

#16 2008-03-15 20:49:17

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

claudia78 a scris:

eu i-am zis din start ca nu fac cununie reigioasa in 2 biserici,mi se pare aiurea!!!!atat l-am rugat sa facem cununia la catolici,dar nu era obligatoriu sa si treaca la catolici,dar el a ales sa si treaca.oricum juramintele de castorie si intreg ceremonialul de cununie e cell mai imprsionant la romano-catolici...asta e clar!

offtopic asa e claudia, noi suntem ortodocsi si mie mi-ar fi placut sa fie ca in filme, cu juraminte etc....insa aasa cum a fost cununia noastra, a fost foarte frumoasa, ce ne-a vorbit parintele, cum am stat amandoi cu mainile unite toata slujba...e adevarat ca e mai pasiv pentru miri la ortodocsi, insa te simti patruns de solemnitatea momentului...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#17 2008-03-15 20:49:45

Melany1
Banat

daca tu nu crezi si nu vrei sa impartasesti acele reguli..nu o face.vei regreta toata viata si peste 20 de ani cand iubirea ptr partener nu va mai fi ca-n prima zi...ti se va parea infernala povara pe care o duci.
sfatul meu e sa nu o faci....de ce sa o faci tu si nu el?pana la urma si el te iubeste nu?dar vezi....ei tin de credinta lor si daca tu esti mai slaba,cedezi

#18 2008-03-15 21:42:12

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

NU fa asta... daca va iubiti, vor trebui sa va accepte pe fiecare cu religia lui.... se mai intampla... pt ei e greu, sunt mai exclusivisti, dar.... nu-ti da partea de suflet dedicata lui Dumnezeu oamenilor... chiar omului iubit... va puteti iubi si trecand peste diferentele religioase... daca e iubire adevarata.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#19 2008-03-15 21:55:06

lee
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-08-14

nici eu nu as fi dispusa sa fac fac...dar cred ac daca va ganditi la o casatorie la biserica va trebui sa fiti de aceeasi religie..oricum mi se pare destul de greu sa traiasc langa cineva care are o alta religie..nu stiu ce sa zic, cerd ac te-am bulversat de tot! scuze

"Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." box  punish

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.