|
Nu esti logat.
Ce sa fac?-3#39 2008-05-03 23:22:42
Re: ce sa fac?acum revin din nou si va zic ca mi au aparut ca niste cosuri asa arata in interior si in exterior care ma mananca dar nu f rau, iar la contact sexual ma doare si ma simt f rau iar la analize iese numai micoza. stiu pe cineva care a avut aceleasi simtome ca si mine adica avea micoza non-stop si a ajuns in faza in care nu se mai trata cu nimic si a mers in cj la un medic (stamatian) si ia facut ceva teste gasindu i niste mugurasi, ia facut un chiuretaj si a stat 3 zile in spital dupa care niciodata nu a mai facut micoza, niciodata. acum ma tot gandesc si eu (pana ajung la acest medic ) daca nu am si eu acelasi lucru, dupa cum arata as zice ca da. ce vreau sa va intreb eu este daca careva din voi s a confruntat cu asa ceva sau daca a auzit despre asa ceva. ms mult. va rog sa imi scrieti. Offline #40 2008-05-04 00:19:16
Re: ce sa fac?alina...analiza hpv ai facut o? caci "cosurile" acelea mi s epar cam suspecte...nu sunt cumva condiloame? medicul le a vazut? happy with him...inlove with him... Offline #41 2008-05-04 06:19:52
Re: ce sa fac?
subscriu si mie imi cam suna a candiloame.desi ele nu te manaca cand apar asa ar fi mai bine poate ca le descoperi mai din timp.daca te mananca eu zic ca ai si o micoza acolo VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #42 2008-05-04 22:07:38
Re: ce sa fac?pai inca nu am ajuns la medic pana ma duc ca am programare. dar ce inseamna candiloame? Offline #43 2008-05-04 23:54:05
Re: ce sa fac?condiloamele sau negii vaginali (poate denumirea asta e mai cunoscuta) sunt excrescente cauzate de anumite tulpini ale virusul hpv... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#44 2008-05-05 23:20:02
Re: ce sa fac?sunt gravi acesti negi? daca da cum se scapa de ei? Offline #45 2008-05-05 23:22:51
Re: ce sa fac?prin tratament sau cauterizare...dar eu te sfatuiesc sa mergi la dermatolog in prima faza...sa sti sigur cu ce te confrunti... happy with him...inlove with him... Offline #47 2008-05-06 22:56:25
Re: ce sa fac?cu placere si te asteptam cu vesti... happy with him...inlove with him... Offline #48 2008-05-10 23:11:15
Re: ce sa fac?am fost la medic si intradevar am hpv din pacate.am fost distrusa la aflarea vestii.am avut si o infectie f urata iar acum tratez infectia si apoi merg sa imi ia de acolo pe lama sa vada exact de care ii. stiu ce vreau eu sa intreb daca e posibil ca virusul asta sa fi intretinut o permanenta micoza acolo.ms mult de atentie si sper sa scap de asta ca suntem distrusi si eu si sotu. Offline #49 2008-05-11 01:22:46
Re: ce sa fac?nu aveti dc sa fiti distrusi...virusul HPV nu e intretinut de nimic...el se transmite sexual si nu aveti cum sa scapati de el...ar trebui facuta si o genotipare sa vezi exact ce tulpini ai... happy with him...inlove with him... Offline #50 2008-07-02 13:07:53
Re: ce sa fac?la genotipare mi a iesit "nedetectabil" .am inteles ca am hpv dar nici o tulpina din cele 37 care ar forma tulpini anogenitale. doctorita a zis ca i bun rezultatul si mi a recomandat sa fac vaccinul impotriva cancerului de col pe care l am si facut.as vrea sa stiu cum se scapa de verucile astea ca nu imi mai trec, in paralel mai fac tratament pt micoza.ce imi puteti spune despre faptul ca vreau un copil si am hpv, nu vor fi probleme daca raman insarcinata? Offline #51 2008-07-02 13:16:19
Re: ce sa fac?probabil va trebui facuta o cauterizare pt ele daca nu trec cu ajutorul tratamentului...si stai linistita nu ti vor afecta copilul...doar ca trebuie sa le tratezi happy with him...inlove with him... Offline #52 2008-07-03 01:58:53
Re: ce sa fac?cum se trateaza cat mai corect aceste candiloame? Offline #53 2008-07-03 08:10:42
Re: ce sa fac?alina pt.refacerea florei incerca instalatii cu iaurt din comert 5 zile.il pui seara in vagin cu ajutorul unei seringi.negii se trateaza cat mai eficient prin cauterizarea lor sunt ok si cremele dar cauterizarea da rezultate mai bune VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #54 2008-07-03 12:20:30
Re: ce sa fac?eu acum tratez o micoza care nu mai trece vreau sa stiu daca prima data trebuie sa astept pana se vindeca micoza asta si apoi sa refac flora. cred ca daca flora mea ar fi buna nu as mai avea problema infectiilor. at ce sa fac acum fac tratament pt asta apoi o sa incerc. am citit pe un forum ca cineva a luat 2 pastile din germania pt refacerea florei si a scapat si de micoza si de toate infectiile nemaiavand probleme niciodata. deci asta cred ca ii problema, flora care probabil s a stricat de atata tratament si spalaturi cate mi a dat sa fac doctorii pt afurisita asta de candida. apropo pt candida trebuie tratat si sotul ca doctorita mea zicea ca nu si eu cred ca poate luam si de la el inapoi. acum am ajuns in faza in care nu mai pot lua medicamente pe gura avand deja probleme cu stomacul , nu le mai suport ca mi rau si de 2 ani nu reusesc sa scap de infectii. in sot am incredere ca nu ar umbla in alta parte vazand cat ma chinui cu ele si dorindu ne nespus un copil, dar in situatia asta nu putem, adica nu ar fi bine cred.ms de sfaturi Offline #55 2008-07-03 12:29:00
Re: ce sa fac?alina...pune 5 zile iaurt in vagin si ia o cutie de biotics...sotu sa ia si el un flucovim 150...de asemenea ai putea incerca si un tratament pt refacerea sistemul imunitar... happy with him...inlove with him... Offline #56 2008-07-17 16:25:43
Re: ce sa fac?acum am termina tratamentul (13 ovule de betadine si mycosist pastile) si in loc sa ma simt mai bine ma simt f rau, o scurgere f urata ca si cum primul strat de pilele din vagin mi s ar decuama si cand am facut baie numai pielite albe am avut in apa. precizez ca contact sexual nu mai am cu sotul de frica sa nu ma simt mai rau si pt ca nu pot din cauza disconfortului. la ultima analiza pe care am facut o de 2 sapt inaintea tratamentului mi a iesit candida si gardnerella. acum cred ca nu mai scap de infectiile astea de 4 ani le am si nu reusesc sa scap de ele, dar acum ma simt f rau adica nu mai sunt bine deloc nici 0 zi din lunanumai cu infectie. doctorita nu mai stie ce sa imi dea ,zice ca tot ce a stiut mi a dat, oare chiar in clujul asta unde se zice ca sunt medici buni nimeni nu ma poate trata si pe mine de o amarata de candida.va rog din suflet daca stiti vreun medic bun chiar si in strainatate care mi ar putea afla cauza la infectia asta va rog sa imi scrieti ca eu ma stric de cap nu mai stiu ce sa fac si nu pot face in starea asta un copil si asta vreau acum mai mult decat orice pe lume.va rog sa imi scrieti care v ati confruntat cu asa ceva sau cu un sfat. Offline #57 2008-07-17 17:39:07
Re: ce sa fac?draga mea de la gardnerella ai acele 'pielite' care de fapt sunt secretia ta ...."Infectia cu gardnerella se produce atunci cind echilibrul natural al microorganismelor din vagin este compromis. Gardnerella vaginalis este o bacterie care traieste in mediul vaginal(aprox 50%din femei o au) dar nu determina nici un fel de probleme in mod obisnuit. Daca insa ph-ul vaginal este modificat si echilibrul florei vaginele distrus, atunci ea poate prolifera, in detrimentul Lactobacililor(bacili protectori)."...am citat din ce-a zis Doctoressa la un moment dat....din pacate asta se vindeca mai greu...deci incepi cu ea...si lasa canida la urma...pentru ca oricum ...gardnerella se trateaza cu antibiotic...si asta stii si tu ca ajuta la dezvoltarea candidozei...deci ia-le pe rand cu rabdare...stiu ca te-ai saturat dar daca vrei un bebe...mai trebuie sa lupti inca putin...sanatate si te asteptam cu vesti baby Dragos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|